Klikk for galleri

Stor, eksklusiv 4-roms leil. med fantastisk utsikt og god takhøyde | 2 bad | Mulighet for garasje.

Stor, eksklusiv 4-roms leil. med fantastisk utsikt og god takhøyde | 2 bad | Mulighet for garasje.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lillestrøm

Landstads gate 60 - LUX - T4A-H1301

Prisantydning11.700.000,-Felleskostnader4.780,-Primærrom101.7m2Bruksareal101.7m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-22-9034

Selger/Utbygger

Nordmanngården AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: H1301

Etasje

13

Areal

Primærrom: 101,70 kvm, Bruksareal: 101,70 kvm

Antall rom

4

Leilighet T4A-H1301

Leilighet T4A-H1301 er en fantastisk 4 roms selveierleilighet på ca. 101 kvm BRA beliggende i bygg A sin 13.etasje. Leiligheten har en god og innholdsrik planløsning og får bl.a. hall, to baderom, 3 soverom hvor det ene soverommet har en suite-løsning med plass til walk-in closet og direkte adkomst til badet. Videre er det en stor og åpen stue og kjøkken løsning. Fra stuen er det utgang til en balkong på ca. 7 kvm som får fantastisk utsikt.

Det er mulighet for å kjøpe en bruksrett til parkeringsplass i garasje til denne leiligheten. Kontakt megler for pris og spørsmål til dette.

For mer om informasjon om prosjektet og plassering av leiligheten i bygget anbefaler vi at du tar en titt i boligvelgeren på www.lux-boliger.no

Velkommen til LUX - Lev i byens lyspunkt

Velkommen til LUX - Et nytt prosjekt i Lillestrøm med leiligheter utenom det vanlige. LUX blir et bygg Lillestrøm aldri har sett maken til, med boliger ingen Lillestrømling noensinne har bodd i.

To tårnbygg på henholdsvis 8 og 14 etasjer, bundet sammen med en felles privat takhage 2 etasjer over bakken. Det blir ca. 50 leiligheter fra 33 til 174 kvadratmeter, en fin størrelsesmiks som gjør LUX til et sted for mange ulike aldersgrupper og livssituasjoner. Samtlige får likevel et viktig fellestrekk: dette blir boliger med kvalitet på alle kanter. Det høyeste tårnet vil inneholde både privatboliger og et leilighetshotell, noe de fastboende også kan nyte godt av. Det blir mulighet for rengjøring, vask, bestilling av mat etc. Det blir som å ha en egen hushjelp. Og helt på toppen av tårnet er det planlagt spaanlegg med utebad og skybar. Utsikten herfra matcher resten av bygget - i en klasse for seg.

Påkostede løsninger

I prosjekteringen av LUX fikk halvveisløsninger aldri plass på tegnebordet, og dette merker du med en gang du kommer inn gjennom døren.

Takhøyden blir på solide ca 260 cm i de fleste leilighetene, de største får ca 300 cm. Kombinert med vinduer fra gulv til tak, gir dette et hjem hvor dagslysets skiftende valører vil sette et litt ulikt preg på boligen din hver eneste dag. Alle leilighetene er plassert slik at de får ubrutte siktelinjer og balkongene blir trukket inn i bygningen og får glassrekkverk på 120 cm. Her er det ingenting som vil forstyrre utsikten. Det blir lys eikeparkett på kjøkken, i stue, gang og soverom. Et hardt, vakkert og slitesterkt gulv som vil skifte karakter i takt med dagslyset.

Kjøkkenet kommer fra Drømmekjøkkenet og har svart vask og gråsvart benkeplate i et stramt, moderne design.

Her får du et par alternative fargekombinasjoner å velge mellom, uten tillegg i prisen.Det leveres med hvitevarer fra Electrolux, med innebygget uttrekkbar vifte over den keramiske platetoppen.

Badet er et viktig rom i en bolig, og i LUX har vi viet dette stor oppmerksomhet. Badene blir ikke levert i ferdige moduler, de bygges på stedet. Dette gir en gjennomført og overlegen finish. Her får du som kjøper et hypermoderne og tidsriktig bad som samspiller mellom flis og malte flater.

Entré/gang leveres med dobbelt skyvedørsgarderobe. Leiligheten får balansert ventilasjonsanlegg og gulvbåren varme i alle rom. Alle fellesdører og heis har nøkkelfri adkomst - inngang, garasje, sportsboden du får i kjelleren og sykkelhotellet. LUX er innovativ helt ned til låsesylindrene.

Du blir boende så sentralt at du høyst sannsynligvis ikke vil trenge egen bil, og det legges opp til et bildelingsordning med el-biler. Hvis du likevel ønsker å ha din egen bil, blir det mulighet for å kjøpe parkeringsplass i den nyetablerte garasjen under bygget. Her kan du ta heisen rett opp til din egen etasje.

Det blir mulig å kjøpe parkeringsplass i et lukket anlegg med kun 6 ekstra brede p-plasser.

På gateplan blir det moderne nærings- og møtelokaler, restaurant og kontorer. Første etasje får en helt ekstraordinær takhøyde med glassfasade, som gjør LUX til et bygg og et hjem preget av mennesker, vitalitet og liv. Her bor du trygt og fint.

Beliggenhet

I LUX blir den flotte standarden med deg når du går ut av inngangsdøren. Utenfor ligger Strøkstorget med flotte benker, trær og beplanting, - noe som gir et helhetlig og friskt inntrykk av omgivelsene rundt deg. I LUX blir du ikke bare beboer i et nytt bygg - du blir beboer i en helt ny og moderne bydel i sentrum av Lillestrøm.

I løpet av få år har Lillestrøm endret både form og personlighet, og har blitt en by med alle kvalitetene du kan ønske deg.
Å lage en liste over tilbudene og avstanden dit blir fort meningsløs, listen ville blitt alt for lang og distansen målt i meter eller antall skritt. Og rundt byen ligger det friluftstilbud på alle kanter; skog, åker, eng og vann, stier, tråkk veier og skiløyper i alle retninger. Selv om du bor midt i byen, er du aldri langt unna gress under tærne og vindsus i trærne. Lillestrøm er også et av de største knutepunktene for kollektivtransport i landet, du er på Gardermoen i løpet av 12 minutter. Jobber du i Oslo tar togturen fra Lillestrøm til Oslo S 10 minutter - det er kortere reisetid enn fra de aller, aller fleste bydelene i Oslo.

Standard

- Slette himlinger i stue og soverom. Leilighetene leveres uten V fug i tak, noe som er unikt i dagens nybygg.

- Vinduer helt ned til gulv og med parkett ut til vindu/dører. Dette er sjeldent i dagens nybygg da dette medfører ekstra kostnader.

- Økt vindusareal i boligene ut over normalt i TEK17, er også uvanlig å levere i dagens marked da konsekvensen er krav til økt tykkelse av isolasjon i vegger, gulv og tak.

- Innfelt glassrekkverk uten synlige vertikale stolper. Dette er en kostbar løsning og årsak til at de fleste prosjekter leveres uten.

- Plassbygde bad gir oss mulighet til å ha moderne og innovative løsninger og hvor du kan velge farge på flis og glatte vegger helt frem til ca. 6 mnd. før ferdigstillelse. Gulvvarme i alle gulv leveres som standard, der andre leverer som tilvalg på soverom og atter andre leverer leiligheten med radiatorer på gulv.

- Fjernavleste målere for vann og energi leveres som standard. Mange prosjekter har ikke individuell måler for vann og energi.

- Moderne dørcalling med kamera ved hovedinngangsdør med svarmulighet på egen telefon, hvor du både kan se den som ringer på og lukke opp.

- Økt sikkerhetsnivå. Avansert styring av heiser, digitale låser på alle fellesdører og video overvåking av fellesarealer, er standard for prosjektet. Dette er kostbare tiltak som øker sikkerheten og tryggheten for alle brukere og beboere og er vanskelig og svært kostbart å innføre i ettertid. Det finnes ikke mange nye prosjekter utenfor beste Oslo vest med slikt nivå på sikkerhet.

- Eksklusivt eierskap følger LUX-leilighetene til eget forsamlingslokale/hobbyrom på ca 48 kvm og takterrasse mellom byggene.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 101,70 kvm, Bruksareal: 101,70 kvm

Parkering / Garasje

Det er mulighet for å kjøpe en bruksrett til parkeringsplass i garasje til denne leiligheten. Se prisliste eller kontakt megler for informasjon.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 4 780,- pr. Mnd.
Kommunale avgifter er ikke fastsatt da leilighetene ikke er ferdig bygget. Lillestrøm kommune fastsetter
endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette. Kommunale avgifter vil ligge i felleskostnadene/evt. faktureres direkte hver enkelt eier.

Felleskostnader dekker bl.a. kommunale avgifter, driftsavtaler, honorar til styre,
forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, TV/bredbånd, fjernvarme o.l. basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av Bori. Det tas forbehold om at endelige kostnader kan avvike fra de stipulerte kostnadene i det foreløpige budsjettet.

Felleskostnadene vil iht. budsjett beløpe seg til ca. kr. 47,- pr. kvm/BRA pr. leilighet pr. mnd. inkl. fjernvarme. Endelige felleskostnader
vil bli satt opp av forretningsfører/ sameiets styre ved overtagelse.

I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, osv.

Selger vil dekke felleskostnader for usolgte leiligheter ved ferdigstillelse.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12 og/evt. forskuddsgaranti etter buofl § 47. Dersom kjøper er å regne som profesjonell innkreves 20 % forskudd.

Sluttoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

11 700 000,- (
NB: prisen er fast)
Omkostninger
5 085,- (Oppstartskapital til sameiet) 25 420,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
31 675,- (Omkostninger totalt)
11 731 675,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

T4B (3-7 etg.) er innflyttingsklare. Estimert ferdigstillelse på bygg T4A er Q1 2023. Se prospekt for ytterligere informasjon.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Finn.no: Lokalområde

Lillestrøm sentrum