Klikk for galleri

BARK - Rælingen | Stor 4-roms leilighet | Utsikt | Solrik | Garasjeplass | Byggingen er i gang.

BARK - Rælingen | Stor 4-roms leilighet | Utsikt | Solrik | Garasjeplass | Byggingen er i gang.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Rælingen - Blystadlia

BARK - leil: B-18

Prisantydning4.221.000,-Fellesgjeld2.814.000,-Felleskostnader14.718,-Primærrom106.6m2Bruksareal106.6m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-22-9029

Selger/Utbygger

Romerike Boligutvikling AS

Eiendomstype

Andelsleilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: B-18

Etasje

1

Areal

Primærrom: 106,60 kvm, Bruksareal: 106,60 kvm

Antall rom

4

Velkommen til visning!

Ta kontakt med megler for påmelding til visning.

Leilighet B-18 ligger i byggets 1. etasje, og vil få fin utsikt sydover fra balkongen. Gode solforhold. Leiligheten inneholder entré, 2 bad, 3 soverom, en stor åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til en solrik balkong på ca. 13 kvm. og mulighet for gode oppbevaringsmuligheter i gang/garderobe, på soverom og i entré. Se plantegning.

Beliggenhet

BARK i Blystadlia. Navnet BARK er inspirert av vår nærmeste nabo - den vakre, ville naturen i Østmarka. I tillegg vil halvparten av fasaden bli bygget i tre. Du har kort vei til Strømmen og Lillestrøm, og kun 2 mil til Oslo. En rask spasertur unna finner du bussen, som tar deg til Oslo, Strømmen eller Lillestrøm hvert 10. minutt.

Blystadlia og området rundt har et rikt aktivitetstilbud, for barn, unge og voksne. Og med nærhet til Strømmen, Lillestrøm og Oslo har du alt du trenger innen sport og idrett, rekreasjon, shopping, bespisning og kunst/kultur.

MARIKOLLEN idrettspark har alt! Fotballbaner, alpinanlegg som nå bygges ut med flere nedfarter, hoppbakker, langrennsanlegg, skatepark, idrettshall, klubbhus og en stor nærmiljøpark. Du kan faktisk gå på ski til Marikollen fra BARK via et godt utbygget løypenett i området.

I ØSTMARKA finner du et fantastisk skogsområde midt i den urbane kjernen, med stort opplevelsespotensiale for alle som er interessert i turer og naturopplevelser - sommer som vinter.

SNØ er verdens råeste innendørs helårsarena for snøopplevelser, og ligger i Lørenskog. Langrenn og alpint. Her kan du velge mellom familie-, racing- eller nybegynnerbakken, blåpark og big jump.

ÅMOTDAMMEN - et mye brukt område for sportsfiske og friluftsliv. Rundt vannet er det også anlagt flere fine badeplasser.

SANDBEKKHALLEN består av flerbrukshall og svømmehall. Her finner du også en flott fotballbane. Flerbrukshallen benyttes hovedsakelig til håndball og innebandy på kveldstid, mens skoleaktivitet fyller anlegget på dagtid.

BARK - 39 moderne, sentrums- og naturnære leiligheter

Alle leilighetene på BARK har vestvendte balkonger og terrasser, og felles utearealer ligger på øst- og vestsiden, for optimale og deilige solforhold. I tillegg til solrike uteområder har vi hatt fokus på variasjon, i såvel utforming av bygget som i utforming av leilighetene. Bebyggelsen trappes ned i møte med naboene, småhusene, for å best mulig ivareta alles interesser. Leilighetene har variert og noen ganger utradisjonell utforming, og henvender seg til flere aldersgrupper og familiesammensetninger. Her finner du alt fra 2-roms på 46,3 kvm til 4-roms på 131,7 kvm og flotte 3- og 4-roms toppleiligheter, alle med stor variasjon i planløsninger. Dette vil være med på å skape en fin dynamikk.

Standard

KJØKKEN leveres iht. plantegninger med underskap/skuffer og overskap med foring til tak. Foringer til tak leveres i samme farge som kjøkkenfronter. kjøkkenfronter i hvit utførelse, med benkeplate i grå laminat. Håndtak i rustfritt stål, softclose på skuffer og skapdører. Kjøkken leveres med integrerte hvitevarer som inkluderer stekeovn, keramisk platetopp med induksjon, oppvaskmaskin, kombinert kjøle- og fryseskap, samt kjøkkenventilator.

BAD leveres med veggmontert servantskap, heldekkende servant med ettgrepsarmatur og speilskap, i henhold til tegning. Det leveres glassdører til dusjnisje. Dusj leveres med ettgrepstermostat og dusj på stang. Veggmontert hvitt toalett med softclose sete. Det er avsatt plass med opplegg for vaskemaskin og kondens-tørketrommel.

INNVENDIGE DØRER har hvite, glatte dørblader.
På bad og eventuelt WC skal det leveres grå keramiske fliser 100X100 mm. Øvrige gulv i leiligheten leveres med hvitlasert 1- stavs eikeparkett. Se leveransebeskrivelsen i prospektet for fullstendig beskrivelse.

BERGVARME
BARK Borettslag oppføres på fjell. Det er derfor lagt til grunn for bergvarme som en del av oppvarmingskilden. Når solen varmer opp fjellet lagres varmen dypt nede i berget. Berget holder seg varmt gjennom hele året, også på vinteren. Bergvarme er en fornybar energikilde med svært lang levetid.
Kort fortalt fungerer bergvarmepumpe slik:
Aller først bores det energibrønner ned i fjellet, de går relativt dypt for å finne stabil varme. Deretter føres en slange ned i brønnen, slangen er fylt med sprit for å hindre at væsken fryser. Fra teknisk rom inne i boligbygget går slangen ut, ned i fjellet der væsken varmes opp, og opp igjen og inn til teknisk rom. Her installeres en bergvarmepumpe som distribuerer varmen videre til det vannbårne anlegget.
På byggeplassen er det boret 8 energibrønner. De går ca. 2-300 meter ned i fjellet. Energibrønnene vil ikke være synlig i terrenget fordi de er plassert under garasjeanlegget.
Oppvarming av vann og rom krever mye energi. Beboere i BARK Borettslag kan derfor forvente seg et vesentlig lavere energiforbruk og kostnader forbundet med oppvarming. I tillegg til å spare energi, er bergvarme miljøvennlig, systemet har svært lang levetid og veldig lave vedlikeholdsbehov.

Vi er godt fornøyd med å levere bergvarme på BARK Borettslag, og vi er sikre på at de nye boligkjøperne vil bli det også!

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 106,60 kvm, Bruksareal: 106,60 kvm

Utstyr

Leilighetene utstyres med røykvarsler og forskriftsmessig slokningsutstyr.

Det installeres anlegg for kabel-tv og bredbånd. Det leveres en grunnpakke for TV og bredbånd fra Canal Digital/GET eller tilsvarende. Utbygger vil på vegne av borettslaget tegne en 3-5 års kontrakt for signalleveranse og kollektiv grunnpakke avtale for TV og bredbånd til alle leilighetene. Tomme trekkerør for PC/mm til stue og alle soverom vil bli ført fram.

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Eget aggregat til hver leilighet.

Oppvarming

Leiligheten får oppvarming med vannbåren gulvvarme. Badene leveres med varmekabler.

Parkering / Garasje

Det medfølger parkeringsrettighet i garasjeanlegg.
Ladetilggang kan kjøpes som tillvalg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke med Skatteetaten eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 14 718,- pr. Mnd.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 2 814 000,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Felleskostnadene som er oppgitt inkluderer ordinære driftsutgifter som komm.avg. forr.førsel, kabel-tv, internett/bredbånd, fellesforsikring, samt renter og avdrag på andelens fellesgjeld.

Fellesutgifter for den enkelte leilighet må forstås som stipulerte og iht. 2021-priser, da budsjett ikke hensyntar evt. prisøkninger på kostnader og tjenester fra 2021 til 2023

Det vil bli IN-ordning i borettslaget. Hvis andel fellesgjeld innbetales i sin helhet (kan gjøres i løpet av det første året etter overtagelsen) vil fellesutgiftene bli betraktelig lavere. Estimerte fellesutgifter for denne leiligheten hvis fellesgjelden er nedbetalt er kr. 6 051,-, se prislisten.

Det tas forbehold om endring av rentevilkår og nedbetalingsplan for fellesgjelden. Endringer i rentenivået over tid kan gi utslag i endrede felleskostnader.

Oppgjør

Det skal innbetales et forskudd på kr. 100 000,- ved garantistillelse. Resterende kjøpesum og omkostninger betales ved ferdigstillelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 221 000,- (Prisantydning) 2 814 000,- (Andel av fellesgjeld)
7 035 000,- (Pris inkl. fellesgjeld)
Omkostninger
10 000,- (Andelskapital) 1 285,- (Etableringskostnad borettslag) 14 168,- (Dokumentavgift)
25 453,- (Omkostninger totalt)
7 060 453,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. Hele boligen kan leies ut med styrets godkjenning etter bestemte vilkår ihht. vedtektene punkt 4-2 og borettslagsloven §§5-3 til 510. Borettslagsloven sier følgende om utleie: Med godkjenning frå styret kan andelseigaren overlate bruken av heile bustaden til andre for opp til tre år dersom andelseigaren sjølv eller ein person nemt i §5-6 første ledd nr. 3, har butt i bustaden i minst eitt av dei to siste åra. Godkjenning kan berre nektast dersom brukarens forhold gir sakleg grunn til det. Godkjenning kan nektast dersom brukaren ikkje kunne blitt andelseigar. Jf. §5-5.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Leilighetene planlegges ferdigstilt i 2. kvartal 2023. Se informasjon om dette i prospektet.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.