Klikk for galleri

Flott 3-roms med 2 bad | Balkong | Felles takterrasse | Ferdigstillelse vår 2023 | Mulighet for garasjeplass*

Flott 3-roms med 2 bad | Balkong | Felles takterrasse | Ferdigstillelse vår 2023 | Mulighet for garasjeplass*

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lillestrøm

QX - Kvartal ti - B405

Prisantydning7.490.000,-Felleskostnader3.460,-Primærrom83m2Bruksareal86.5m2Soverom2Rom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-22-9024

Selger/Utbygger

Kvartal 10 Bolig AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Visning

Visning avholdes i Jernbanegata 8 i Lillestrøm. Kontakt megler Ingebjørg Katrin Halle på tlf. 40 17 05 80.

Velkommen til leilighet B405 i QX Trinn 2

Leilighet B405 er en flott 3-roms leilighet på 86,5 kvm BRA beliggende i 4.etasje. Leiligheten inneholder stor entré med god plass til garderobeløsning, innvendig bod, 2 soverom, 2 bad, hvor det ene soverommet har direkte adkomst til et av badene. Åpen stue- og kjøkkenløsning på 35,5 kvm hvor kjøkkenet får en flott øy med mulighet for sitteplasser og god lagringsplass. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong.

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass (kr. 600 000,-) til denne leiligheten.
For mer om informasjon om prosjektet og plassering av leiligheten i bygget anbefaler vi at du tar en titt i boligvelgeren på prosjektets hjemmeside.

Beliggenhet

Lillestrøm er en by hvor sentrum fremdeles er preget av grønne omgivelser og vernet småhusbebyggelse. Dette har vært et viktig element i utformingen av Kvartal ti, du blir boende i et moderne bygg som fremdeles harmonerer med den klassiske bebyggelsen rundt deg. Småhusene mot syd er en vernet bebyggelse. Inngangspartiet ligger mellom næringseiendommene, og leder rett ut til et lite torg , et tilbaketrukket område skjermet fra trafikk. Dette er en del av kommunens plan for å revitalisere sentrum som et levende boligområde, og vil ha planter, utemøbler, dekorasjonselementer og trivelig belysning. Stemningen utomhus skal bli like god som stemningen innomhus.

Stadig flere oppdager gleden ved å bo i Lillestrøm by. 10 minutter til Oslo sentrum, 12 minutter til Gardermoen. Lillestrøm er omgitt av flotte tilbud på alle kanter - og alt er innen rekkevidde rett fra dørstokken.

QX - Kvartal ti - Trinn 2

Kvartal ti består av 2 byggetrinn - I andre trinn (Hus B) kommer det 36 leiligheter for salg. I Kvartal ti bor du så sentralt som du kan i Lillestrøm. Dette blir et relativt lite prosjekt bestående av 54 leiligheter med tilbaketrukket og skjermet beliggenhet. Leilighetene har stor variasjon i størrelse, fra ettroms leiligheter på 38 kvadratmeter til store fireroms på 154 kvadratmeter på ett plan med egen takterrasse. Det blir spennende arkitektur med frodige takterrasser, balkonger og næringslokaler på bakkeplan.

Takterrassene gir deg mulighet til å nyte bylivet på en helt unik måte. Seks eller åtte etasjer over gaten får du fabelaktig utsikt over Lillestrøm, Nitelva og de skogkledde åsene rundt. Takterrassene får sitt eget frodige vegetasjonsfelt, dette er med på å skape flere ulike adskilte soner. Pergolaer bidrar ytterligere til å skape et uterom du får glede av gjennom hele året. Med heis rett opp blir dette som en utvidet del av leiligheten din - med uendelig takhøyde.

På innsiden av det romslige inngangspartiet blir du møtt av det samme kontinentale preget som på utsiden. Det er felles inngang til begge byggene, en løsning som gir et romslig og lyst inngangsparti.

Alt du trenger innen gangavstand, byggene leveres med trill inn-trill ut innvendig sykkelparkering. Med dagens el-sykkel teknologi blir sykkel alt du strengt tatt trenger. De større leilighetene i Kvartal ti får mulighet til å kjøpe parkeringsplass, uten at bil er et absolutt behov for å leve godt i Kvartal ti.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 83 kvm, Bruksareal: 86,50 kvm

Standard

Leilighetene er tegnet for å utnytte og fordele dagslyset maksimalt og god plassutnyttelse som blir lett å møblere. På gulv i kjøkken, stue, gang og soverom leveres det lys og moderne 1-stavs eikeparkett.

Kjøkken leveres av HTH med grå glatte fronter.
Det leveres ikke hvitevarer

På baderom leveres det fliser av typen La Fenice Core White på gulv, vegg og i dusj.
Det er valgt WC stol Grohe Euro 54 med softclose
Baderomsmøbler fra Bano Home Luna Wood Robinson Oak.
Servantarmaturer fra Tapwell BI071 Chrome og dusj Tapwell TVM7200 Dusjsett - chrome..

Det installeres balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme evt. egen varmesentral. Oppvarming av leilighetene vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme. Vannbåren gulvvarme også på bad. Avregning av energiforbruk og hvor detaljert dette evt. skal gjøres bestemmes av sameiet selv. Det blir avsatt plass for individuelle målere av energiforbruk i hver enkelt leilighet.

Selger vil besørge tilkobling til hovedfordeling/hovedpunkt og kollektiv avtale med binding til anerkjent signalleverandør når det gjelder TV / Internett.
Det leveres tomme trekkerør for totalt 2 stk. signaluttak, ett i stue (hovedmediepunkt) og ett til hovedsoverom (kun data).

Det leveres generelt innvendig takhøyde på 2,50 m.
I alle leiligheter er det nedforet himling med lavere takhøyde i entré, gang, bod og bad samt enkelte kjøkken for fremføring av ventilasjon.
I enkelte øvrige områder vil det også være behov for fremføring av teknisk anlegg under takhøyde på 2,50 m.

I tillegg til bod eller avsatt skapplass i leiligheten, medfølger til hver leilighet 1 stk. sportsbod iht. krav gitt i TEK17.

For mer detaljer om materialer som er valgt kontakt megler.

Parkering / Garasje

Det er mulig å kjøpe garasjeplass til denne leiligheten.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 3 460,- pr. Mnd.
Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold, kabel-TV/internett, a konto fjernvarme, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke
innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende.

I tillegge kommer strøm til eget forbruk, innboforsikring og kommunale avgifter.

Oppgjør

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12. Dersom kjøper er å regne som profesjonell innkreves 20 % forskudd. Resterende kjøpesum betales ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 490 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
10 380,- (Oppstartskapital til sameiet) 40 720,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
52 270,- (Omkostninger totalt)
7 542 270,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Intet hinder for utleie av boligen i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.