Klikk for galleri

QX/Lillestrøm | Innholdsrik toppleilighet med to balkonger | Gode solforhold | Mulighet for garasjeplass*

QX/Lillestrøm | Innholdsrik toppleilighet med to balkonger | Gode solforhold | Mulighet for garasjeplass*

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lillestrøm

QX - B801

Prisantydning12.990.000,-Felleskostnader5.200,-Primærrom127.5m2Bruksareal130m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
Visning
onsdag 17.0817:00 - 18:00
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Selger/Utbygger

Kvartal 10 Bolig AS

Eierform

Eierseksjon

Velkommen til leilighet B801 i QX Trinn 2

Leilighet B801 er en innholdsrik toppleilighet på 130 kvm BRA beliggende i 8.etasje. Leiligheten inneholder stor entré med god plass til garderobeløsning, gang, innvendig bod, 3 soverom hvor det ene soverommet har direkte utgang til østvendt balkong på 9 kvm, 2 baderom og separat vaskerom, en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet får en flott øy med god lagringsplass. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. 15kvm.

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass (kr. 600 000,-)  til denne leiligheten.
For mer om informasjon om prosjektet og plassering av leiligheten i bygget anbefaler vi at du tar en titt i boligvelgeren på prosjektets hjemmeside.

QX - Kvartal ti - Trinn 2

Kvartal ti består av 2 byggetrinn - I andre trinn (Hus B) kommer det 36 leiligheter for salg. I Kvartal ti bor du så sentralt som du kan i Lillestrøm. Dette blir et relativt lite prosjekt bestående av 54 leiligheter med tilbaketrukket og skjermet beliggenhet. Leilighetene har stor variasjon i størrelse, fra ettroms leiligheter på 38 kvadratmeter til store fireroms på 154 kvadratmeter på ett plan med egen takterrasse. Det blir spennende arkitektur med frodige takterrasser, balkonger og næringslokaler på bakkeplan.

Takterrassene gir deg mulighet til å nyte bylivet på en helt unik måte. Seks eller åtte etasjer over gaten får du fabelaktig utsikt over Lillestrøm, Nitelva og de skogkledde åsene rundt. Takterrassene får sitt eget frodige vegetasjonsfelt, dette er med på å skape flere ulike adskilte soner. Pergolaer bidrar ytterligere til å skape et uterom du får glede av gjennom hele året. Med heis rett opp blir dette som en utvidet del av leiligheten din - med uendelig takhøyde.

På innsiden av det romslige inngangspartiet blir du møtt av det samme kontinentale preget som på utsiden. Det er felles inngang til begge byggene, en løsning som gir et romslig og lyst inngangsparti.

Alt du trenger innen gangavstand, byggene leveres med trill inn-trill ut innvendig sykkelparkering. Med dagens el-sykkel teknologi blir sykkel alt du strengt tatt trenger. De større leilighetene i Kvartal ti får mulighet til å kjøpe parkeringsplass, uten at bil er et absolutt behov for å leve godt i Kvartal ti.

Beliggenhet

Lillestrøm er en by hvor sentrum fremdeles er preget av grønne omgivelser og vernet småhusbebyggelse. Dette har vært et viktig element i utformingen av Kvartal ti, du blir boende i et moderne bygg som fremdeles harmonerer med den klassiske bebyggelsen rundt deg. Småhusene mot syd er en vernet bebyggelse. Inngangspartiet ligger mellom næringseiendommene, og leder rett ut til et lite torg , et tilbaketrukket område skjermet fra trafikk. Dette er en del av kommunens plan for å revitalisere sentrum som et levende boligområde, og vil ha planter, utemøbler, dekorasjonselementer og trivelig belysning. Stemningen utomhus skal bli like god som stemningen innomhus.

Stadig flere oppdager gleden ved å bo i Lillestrøm by. 10 minutter til Oslo sentrum, 12 minutter til Gardermoen. Lillestrøm er omgitt av flotte tilbud på alle kanter - og alt er innen rekkevidde rett fra dørstokken.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 127,50 kvm, Bruksareal: 130 kvm

Standard

Leilighetene er tegnet for å utnytte og fordele dagslyset maksimalt og god plassutnyttelse som blir lett å møblere. På gulv i kjøkken, stue, gang og soverom leveres det lys og moderne 1-stavs eikeparkett.

Kjøkken leveres av HTH Modell: 28-Stockholm
Skrogforkanter: Stockholm
Grep underskap/høyskap: Line Eloxeret brun 20,0cm
Grep overskap: LED gripelist integrert i bunn av overskap
Belysning: Led Gripelist under overskap,
Skuffeseksjoner: Lux-skuffer og demping.

Benkeplate:Laminat 641 White Raw Concrete

Vask: Dalago Silgranit An.1-h Antrasitt - underlimt i benkeplaten.
Høyde kjøkken 2278 mm fra ferdig gulv (topp overskap og høyskap)
Bl.batteri leveres ikke av HTH

Ventilator:
Benkeventilator Røros One som standard

Hvitevarer:
Det leveres ikke hvitevarer

På baderom og vaskerom blir det fliser Ergon Lombardia Grigio Gulv og dusj og Ergon Lombardia Grigio Vegg . Det er valgt WC stol Grohe Euro 54, softclose på begge badene, samt servantarmaturer Tapwell BI071 Chrome og dusj Tapwell TVM7200 Dusjsett - chrome.
Baderomsmøblene blir Bano Home Luna Wood Robinson Oak. Speil Bano Touch med dimming.

For mer detaljer om materialer som er valgt kontakt megler.

Parkering / Garasje

Det er mulig å kjøpe garasjeplass til denne leiligheten.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 5 200,- pr. Mnd.
Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold, kabel-TV/internett, a konto fjernvarme, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke
innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende.

I tillegge kommer strøm til eget forbruk, innboforsikring og kommunale avgifter.

Oppgjør

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12. Dersom kjøper er å regne som profesjonell innkreves 20 % forskudd. Resterende kjøpesum betales ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

12 990 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
15 600,- (Oppstartskaptial til sameiet) 61 220,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
77 990,- (Omkostninger totalt)
13 067 990,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Intet hinder for utleie av boligen i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Leilighetene planlegges ferdigstilt i 2. kvartal 2023.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.