Klikk for galleri

Bo i sentrum | Romslig og fleksibel selveierleil. med ekstra takhøyde | Priv. parsell på takterrassen | Fjernvarme

Bo i sentrum | Romslig og fleksibel selveierleil. med ekstra takhøyde | Priv. parsell på takterrassen | Fjernvarme

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lillestrøm

QX - Kvartal ti - B203

Prisantydning4.990.000,-Felleskostnader2.660,-Primærrom62m2Bruksareal66m2Soverom1Rom2
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-22-9018

Selger/Utbygger

Kvartal 10 Bolig AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: B203

Etasje

2

Areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 66 kvm

Antall rom

2

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Velkommen til QX - Leilighet B203

Leilighet B203 er en to-roms selveierleilighet på hele 66,5 kvm BRA, med fleksible innredningsmuligheter. Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré, soverom, baderom og åpen stue/kjøkken-løsning med fransk balkong. På byggets takterrasse, i 9. etasje, har leiligheten et eget privat og sørvest-vendt område(parsell) på 7 kvm. Her nyter man solen store deler av dagen og står fritt til å innrede sitt eget område, i kvartalets høyeste etasje. Leiligheten vil få en usedvanlig luftig og god romfølelse med takhøyde på ca. 3,4 meter. Leiligheten bygges etter dagens tekniske forskrifter og har oppvarming/varmtvann via fjernvarme som er inkludert a-konto i felleskostnadene. Dette bidrar til lavt strømforbruk og mer forutsigbare bokostnader. Byggingen er godt i gang og ferdigstillelse forventes i løpet av første halvår i 2023.

Kort oppsummert

- Fleksibel og romslig leilighet med god standard
- Bruttoareal på 66,5 kvm.
- Takhøyde på hele 3,4 meter
- Kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH
- Solskjerming leveres fra utbygger
- Reisetid på 15 min fra leiligheten til Oslo S med tog
- Privat og meget solrik parsell på takterrassen i 9. etasje
- Vannbåren gulvvarme via fjernvarme
- Forutsigbare bokostnader med oppvarming og kabel-TV/internett inkludert i felleskostnadene
 
For mer om informasjon om prosjektet og plassering av leiligheten i bygget anbefaler vi at du tar en titt i boligvelgeren på www.kvartalti.no

QX - Kvartal ti - Trinn 2

Kvartal ti består av 2 byggetrinn - I andre trinn - Hus B - kommer det 36 leiligheter. I Kvartal ti bor du så sentralt som du kan i Lillestrøm. Dette blir et relativt lite prosjekt bestående av 54 leiligheter med tilbaketrukket og skjermet beliggenhet. Leilighetene har stor variasjon i størrelse, fra ettroms leiligheter på 38 kvadratmeter til store fireroms på 154 kvadratmeter på ett plan med egen takterrasse. Det blir spennende arkitektur med frodige takterrasser, balkonger og næringslokaler på bakkeplan.

Takterrassene gir deg mulighet til å nyte bylivet på en helt unik måte. Seks eller åtte etasjer over gaten får du fabelaktig utsikt over Lillestrøm, Nitelva og de skogkledde åsene rundt. Takterrassene får sitt eget frodige vegetasjonsfelt, dette er med på å skape flere ulike adskilte soner. Pergolaer bidrar ytterligere til å skape et uterom du får glede av gjennom hele året. Med heis rett opp blir dette som en utvidet del av leiligheten din - med uendelig takhøyde.

På innsiden av det romslige inngangspartiet blir du møtt av det samme kontinentale preget som på utsiden. Det er felles inngang til begge byggene, en løsning som gir et romslig og lyst inngangsparti.

Alt du trenger innen gangavstand, byggene leveres med «trill inn-trill ut» innvendig sykkelparkering. Med dagens el-sykkel teknologi blir sykkel alt du strengt tatt trenger. De større leilighetene i Kvartal ti får mulighet til å kjøpe parkeringsplass, uten at bil er et absolutt behov for å leve godt i Kvartal ti.

Beliggenhet

Lillestrøm er en by hvor sentrum fremdeles er preget av grønne omgivelser og vernet småhusbebyggelse. Dette har vært et viktig element i utformingen av Kvartal ti, du blir boende i et moderne bygg som fremdeles harmonerer med den klassiske bebyggelsen rundt deg. Småhusene mot syd er en vernet bebyggelse. Inngangspartiet ligger mellom næringseiendommene, og leder rett ut til et lite torg , et tilbaketrukket område skjermet fra trafikk. Dette er en del av kommunens plan for å revitalisere sentrum som et levende boligområde, og vil ha planter, utemøbler, dekorasjonselementer og trivelig belysning. Stemningen utomhus skal bli like god som stemningen innomhus.

Stadig flere oppdager gleden ved å bo i Lillestrøm by. 10 minutter til Oslo sentrum, 12 minutter til Gardermoen. Lillestrøm er omgitt av flotte tilbud på alle kanter - og alt er innen rekkevidde rett fra dørstokken.

Standard

Gulv:
Stue, kjøkken, soverom, gang og bod leveres med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett som standard.
På bad leveres fliser i format 60*60 cm på vegg og gulv. I dusj-sonen leveres det flis i et mindre format.

Vegger:
Stue og kjøkken males i farger som er valgt mot de 3 ulike kjøkkenkonseptene. Dette er nærmere beskrevet under. Øvrige innvendige vegger males i
fargen Hvit lin (1902-Y42R).
Himlinger: I boligrom leveres malt himling i betong, med v-fuger. Der himling fôres ned i leiligheten, leveres malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, gang, bad og over kjøkkenskap. Nedforing/innkassing vil også kunne forekomme i andre rom der dette er nødvendig av hensyn til isolasjonskrav eller tekniske føringer.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres av HTH, standard Morene. Overskap på kjøkken leveres i standard høyde.
Som benkeplate leveres 20 mm laminat med gjennomfarget forkant. I benkeplaten felles det ned en Intra Omnia vask. Det leveres LED lyslist under overskap som har grepsløse fronter. Øvrige skap og skuffer leveres med diskré og elegante Line Eloksert grep på underskap.
Vegger males i fargen KALK.

Garderobe:
Det leveres ikke garderobeskap som standard.

Bad/WC:
På bad leveres det servant med hvitt underskap i bredden 40-80 cm, alt ettersom hvilken størrelse det er plass til på bad/wc.
Videre leveres ettgreps servantbatteri, speil over baderomsinnredning i samme bredde, stikk på vegg ved eller i innredning. LED downlights i himling,
samt vegghengt toalett med dempet toalettsete. Dusjvegg(er) i glass i ulike formater som illustrert på salgstegning. Ettgreps dusjbatteri og dusjarmatur med toppdusj og håndholdt løsning fra Grohe eller lignende. Det er avsatt plass og opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Takhøyde:
Det leveres generelt innvendig takhøyde på ca. 3,45 meter i denne leiligheten, med unntak av gang og bad som har nedsenkede himlinger. Det vil også forekomme nedforinger enkelte plasser ifm. tekniske føringer.

Utstyr

Ventilasjon
Det installeres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat i hver leilighet plasseres enten i bod, i tak i entré, eller kan i noen leiligheter plasseres i kjøkkenventilatorskap. Plassering aggregat er ikke endelig bestemt eller vist på tegninger.

TV/Internett
Selger vil besørge tilkobling til hovedfordeling/hovedpunkt og kollektiv avtale med binding til anerkjent signalleverandør. Det leveres tomme trekkerør for ett uttak i stue (kun data). Ved kollektiv avtale vil ett uttak være ferdig kablet og terminert ved innflytting. Tilkobling av evt. ekstra punkter bestilles som tilvalg hos signalleverandør. Som tilvalg kan det også bestilles ekstra trekkerør i vegger til rom for eventuell fremtidig installasjon av signalpunkt.

Oppvarming

Energibehov til oppvarming og varmtvann dekkes av fjernvarme evt. egen varmesentral. Oppvarming av leilighetene vil bli levert som vannbårent anlegg med gulvvarme. Vannbåren gulvvarme også på bad. Avregning av energiforbruk og hvor detaljert dette evt. skal gjøres bestemmes av sameiet selv. Det blir avsatt plass for individuelle målere av energiforbruk i hver enkelt leilighet.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets utkast til vedtekter??? budsjett???

Andre faste løpende kostnader

Kr. 2 660,- pr. Mnd.
Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold, kabel-TV/internett, a konto fjernvarme, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende.

I tillegg kommer kommunale avgifter, strøm og innboforsikring.

Oppgjør

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12. Dersom kjøper er å regne som profesjonell innkreves 20 % forskudd. Resterende kjøpesum betales ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 990 000,- (
NB: prisen er fast)
Omkostninger
7 980,- (Oppstartskapital til sameiet.) 31 300,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
40 450,- (Omkostninger totalt)
5 030 450,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.