Klikk for galleri

3-romsleilighet | Sydvendt balkong | Garasje* | Heis | Innflytningsklar

3-romsleilighet | Sydvendt balkong | Garasje* | Heis | Innflytningsklar

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lillestrøm

Brøter Terrasse - A1-501

Prisantydning6.850.000,-Felleskostnader2.926,-Primærrom79m2Bruksareal79m2Soverom2Rom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-22-9013

Selger/Utbygger

Kvartal 39 AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: A1501

Etasje

5

Areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm

Antall rom

3

Ferdigstillelse

Desember 2022 / januar 2023.

Velkommen til leilighet A1-501 i Brøter Terrasse

Ny, stor 3-roms selveierleilighet på 79 kvm BRA i 5. etasje. Leiligheten inneholder stor hall med plass til garderobeskap, 2 soverom, 2 bad og åpen stue/kjøkkenløsning. Privat sydvendt balkong som vender inn mot rolig gårdsrom. Hovedsoverommet er tilknyttet privat bad og har god plass til garderobeskap. Nytt og moderne kjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer. 1-stav parkett på alle rom. Gulvvarme.
Ta kontakt for visning!

Leiligheten leveres med følgende kvaliteter:
1-stav lys hvitpigmentert eikeparkett
Hvitmalte massivdører fra Swedoor
Downlights i hallen
Glassdør mellom hall og stue
Lys grå veggfarge i alle rom
Nytt og moderne kjøkken fra Drømmekjøkkenet med grågrønn front og grå benkeplate
Integrerte hvitevarer
Lys grå gulv og veggflis på begge bad
Sort eik servantskap
Takdusj på bad 2
Stilart Aria Plus som du kan lese mer om i prospektet.

Brøter Terrasse – Sentralt, rolig og tilbaketrukket midt i Lillestrøm sentrum

En arkitektonisk perle. Her kan du bo i moderne, urbane og unike leiligheter i hjertet av Lillestrøm og i gangavstand til resten av verden! Brøter Terrasse består av 78 leiligheter bygget rundt en hyggelig kvartalshage.

Med spennende arkitektur og flotte fasader, får Brøter Terrasse en tydelig identitet. Det unike bygget vil sammen med den attraktive kvartalshagen og de innbydende passasjene utgjøre et topp moderne, funksjonelt og variert boligkonsept for deg som ønsker litt mer. Her bor du sentralt, men likevel rolig og tilbaketrukket midt i Lillestrøm sentrum.

Beliggenhet

Lillestrøm er med sin sentrale og naturskjønne beliggenhet en kommune med et stort mangfold av muligheter. Her finner du en fin blanding av det moderne, energiske og urbane, samt variert natur som innbyr til all slags utendørsaktiviteter hele året.

Kun 8 minutter gangavstand til Lillestrøm stasjon hvor du kan ta toget til Oslo S på 10 minutter eller Oslo Lufthavn på 12 minutter.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm

Parkering / Garasje

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegg. Kontakt megler for mer info.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Kr. 2 926,- pr. Mnd.
Fjernvarmen faktureres etterskuddsvis, det samme gjelder kommunale avgifter (renovasjon og fastavgifter på vann og avløp) og sendes direkte til seksjonseier. Ikke inkl. i oppgitt felleskostnad.

Oppgjør

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler
om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12 og forskuddsgaranti etter buofl § 47.
Dersom kjøper er å regne som profesjonell innkreves 20 % forskudd.
Forskudd innbetalt til meglers klientkonto er selgers penger og under selgers råderett fra det tidspunkt selger har stilt garanti
etter buofl § 47. Også avkastning av pengene er selgers fra det tidspunkt selger har oppfylt vilkårene for å motta forskudd.
Dersom kjøper ikke har signert kjøpekontrakt eller innbetalt forskudd innen 30 dager etter aksept av bud, og dette ikke
skyldes forhold på selgers side, er kjøper innforstått med at dette utgjør et vesentlig mislighold av kjøpers kontraktsforpliktelser.
Dette vil gi selger rett til å heve avtalen og gjennomføre dekningssalg for kjøpers regning.

Innbetalingen av 10 % skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen
hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Resterende 90% +omk. med tillegg for eventuelle tilvalg skal innbetales senest 3 dager før overtakelsen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 850 000,- (
NB: prisen er fast)
Omkostninger
1 350,- (Etableringsgebyr) 9 171,- (Oppstartskapital til sameiet)
10 521,- (Omkostninger totalt)
6 860 521,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Adgang til utleie

Intet hinder for utleie av boligen i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Leilighetene planlegges ferdigstilt i 4. kvartal 2022. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha leiligheten klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Se kjøpekontrakt for konkrete frister.

Dersom igangsettingstillatelse gis på et senere tidspunkt enn forutsatt vil det kunne føre til en tilsvarende utsettelse av overtagelsestidspunktet.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.