Klikk for galleri

Rolvsrud Arena | Stor leilighet med privat takterrasse på 70 kvm, 2-4 soverom * og 2 bad | Bygging vedtatt

Rolvsrud Arena | Stor leilighet med privat takterrasse på 70 kvm, 2-4 soverom * og 2 bad | Bygging vedtatt

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lørenskog

Rolvsrud Arena Trinn 1 - 1-903

Prisantydning10.600.000,-Felleskostnader6.351,-Primærrom107.4m2Bruksareal109.3m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-21-9031

Selger/Utbygger

Rolvsrud Idrettspark AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: 1-903

Etasje

9

Areal

Primærrom: 107,40 kvm, Bruksareal: 109,30 kvm

Antall rom

4

Velkommen til Rolvsrud Arena - Leilighet 1-903

Stor selveierleilighet i 9. etasje med solrik privat takterrasse på hele 70 kvm. Leiligheten er på 109,3 kvm BRA.
Leiligheten inneholder bl.a. entré med plass til oppbevaring, gang, 2-4 soverom *, 2 bad og stor og åpen stue/kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til takterrassen.

I denne leiligheten kan du være med å bestemme hvor mange soverom du vil ha i vår unike planvelger. For denne leiligheten tilbys to, tre eller fire soverom, garasjeplass og hvitevarepakke. Besøk gjerne boligvelgeren på rolvsrudarena.no for tilpasninger. Besøk gjerne rolvsrudarena.no for å se på tilpasninger du kan gjøre.

I denne leiligheten leveres Mynte som standard. Det vil si at stue og kjøkken blir malt i en behagelig mørkegrønn tone, som skaper ro og balanse. Øvrige rom leveres i en varm, beige nyanse. Om du foretrekker Mynte, eller ønsker å krydre leiligheten med andre farger, kan du lese mer i prospektet.

Visning

Book møte med meglerne!
Booke tid for møte med meglerne på visningssenteret vårt.
Det gjør du enkelt ved å kontakte en av våre aktive meglere:

Steinar Gundersen:
Tlf: 905 59 643
Mail: steinar.gundersen@privatmegleren.no

Rolvsrud Arena - Trinn 1 - Salgstrinn 1

På Rolvsrud Arena kommer snart et nytt boligprosjekt som omkranser Rolvsrud Idrettspark. Dørstokken blir lav for både barn og voksne når man har aktiviteter rett utenfor døra. På Rolvsrud Arena har du blant annet idrettspark, store grøntområder, to kjøpesenter, caféer og Norges eneste innendørs skisenter i nærområdet.

Det skaper ikke bare et energisk nabolag, men en arena for hverdagen. Som kjent er man best på hjemmebane. Uavhengig om den er på kunstgress eller i sofakroken.

Det er planlagt totalt 289 leiligheter fordelt på 5 bygg. Trinn 1 består av 56 leiligheter.

Tilpass boligen etter dine behov og stil

I Rolvsrud Arena blir det en god variasjon av lettstelte boligtyper, med god utsikt og oversikt over alt som skjer. De fleste leilighetene er gjennomgående og har to balkonger - en mot øst og en mot vest. Flere av boligene har også store private takterrasser med plass til venner og familie.

Leiligheten leveres i stil Mynte, men om man ønsker en annen interiørstil kan dette bestilles som tilvalg. Se prospekt for mer info om stilarter.

Vi tilbyr skreddersydde planvalg slik at du selv kan velge hvordan din leilighet skal se ut. Innenfor samme leilighet kan du velge mellom flere soverom eller større stue.

Beliggenhet

Rolvsrud Arena bygges ved en idrettspark. 289 leiligheter ved parker, marka, sandvolley, basket, fotball, golf, bordtennis, turstier, hockey og boccia rett utenfor døra.

Et bredt aktivitetstilbud skaper et energisk nabolag, og når alt er nært skjer det også noe med tiden din. Med hverdagslogistikk og flyt. Og med husfreden. På Rolvsrud Arena er du god fordi du er på hjemme-bane. Både den inne rundt middagsbordet. Og den utenfor på kunstgresset.
Når vi sier at Lørenskog er en hverdagsarena, mener vi en arena for både aktivitet og avslapning. Her kan du bruke tiden din på varierte fritidstilbud, eller slappe av med besøk på kino eller restaurant i nærområdet.

Avstander:
Lørenskog bussterminal (850 m)
Lørenskog hus og Metro senter (1 km)
Triaden kjøpesenter (1 km)
Oslo S (16 km)
Rådhusparken og Langvannet (1,5 km)
Skårersletta (300 m)
Ahus (4 km)
IKEA Furuset (6 km)
SNØ (4 km)
Oslo lufthavn (40 km)
Losby Gods (5 km)

Skole og barnehager: For info om barnehage, skole og utdanning, les mer her: lorenskog.kommune.no/tjenester/skole-og-utdanning/

Standard

I Rolvsrud Arena er alle leilighetene planlagt med tanke på å ha lang leve-tid, som er tidløse og moderne - og som gjør at du kan ha glede av ditt nye hjem i mange år fremover. Produktene som velges følger strenge krav til miljøet - som gjør at et nytt hjem på Rolvsrud blir et godt sted å bo.

Kjøkken
* Kvalitetskjøkken fra HTH
* Kjøkkenfronter type One, i sort trelook med sorte håndtak
* Kostnadsfritt å endre fronter til Next Hvit eller Grå, grepsfritt
* To cm benkeplate i laminat, farge sandsten
* Sort vask i kompositt
* Krom kjøkkenkran fra Tapwell med høy tut
* Takhøye skap
* LED-belysning under overskap integrert i gripelist
* Alle 3- og 4-roms leiligheter leveres med innbygningsskap for ovn i høyskap
* Slimline ventilator fra Røroshetta

Bad
* Fire flispakker på bad kan velges uten kostnad
* Krom servantkran og dusjarmatur fra Tapwell
* Hvite LED-spotter i tak med dimmer Polarhvit

Generelt
* 1-stav lys hvitpigmentert eikeparkett
* Gulvvarme til alle oppholdsrom + bad. Om man ønsker gulvvarme på soverom tilbys dette som tilvalg
* Fire malingspakker til innervegger kan velges uten kostnad
* Alle leiligheter leveres med en eller flere private uteplasser
* Alle 3- og 4-roms leiligheter er gjennomgående, noen også med lysinnslipp fra tre sider

Leilighetene leveres med fire forskjellige interiørstiler; Salt&Pepper, Mynte, Valmue og Chilli.
Les mer om standard i prospektet.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 107,40 kvm, Bruksareal: 109,30 kvm

Parkering / Garasje

Det tilbys garasjeplass til denne leiligheten, med ladepunkt for elbil/ladbar bil. Se boligvelger for pris eller kontakt megler.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m.

Faste, løpende kostnader

Kr. 6 351,- pr. Mnd.

Utkast til driftsbudsjett for første driftsår er utarbeidet basert på stipulerte inntekter og kostnader og kan fås ved henvendelse til megler.

Dette vil være vedlegg til kontrakt. Budsjettet er utarbeidet av forretningsfører basert på opplysninger om eiendommen gitt av selger/utbygger og normtall fra tilsvarende eiendommer som forretningsfører forvalter. Felleskostnader dekker bl.a. vaktmester/renhold, kabel-TV/internett, a konto fjernvarme, honorar til styret, forretningsførsel, bygningsforsikring (ikke innbo), fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, basert på et foreløpig budsjett utarbeidet av forretningsfører.

Det tas forbehold om at endelige kostnader kan avvike fra de stipulerte kostnadene i det foreløpige budsjettet. Kostnader til drift av realsameienes fellesareal og parkeringskjeller belastes i tillegg via sameiets felleskostnader.

Oppgjør

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12 og forskuddsgaranti etter buofl § 47.

Dersom kjøper er å regne som profesjonell innkreves 20 % forskudd.

Sluttoppgjør (rest kjøpesum, tilvalg og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest 3 virkedager før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

10 600 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
1 350,- (Etableringsgebyr) 19 053,- (Oppstartskapital til sameiet) 30 520,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
52 093,- (Omkostninger totalt)
10 652 093,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Intet hinder for utleie av boligen i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Leilighetene planlegges ferdigstilt 3. kvartal 2024.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.