Klikk for galleri

Nybygd rekkehus med 5 års garanti over 3 plan med 3 soverom, wc og bad/wc samt stor carport.

Nybygd rekkehus med 5 års garanti over 3 plan med 3 soverom, wc og bad/wc samt stor carport.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Oslo - Oslo - Høybråten

Linjeveien 23

Prisantydning7.990.000,-Primærrom103m2Bruksareal108m2Soverom3 - 4
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

NERO Eiendomsmegling AS / Werner Holthe

Selger/Utbygger

Eget Hjem II AS v. Eivind Smestad Bugge

Betegnelse

Gnr. 106 Bnr. 33 i Oslo kommune

Byggeår

2022

Beliggenhet


Linjeveien 23


4 flotte prosjekterte familieboliger med parkering

De nyoppførte boligene ligger solrikt og skjermet til i Linjeveien 23, og gir et flott supplement til eksisterende villabebyggelse i området. Enhetene vil disponere egen hagedel samt 2 balkonger.

De nye boligene har en særs tidsriktig utforming, med fokus på god romfølelse og en effektiv arealutnyttelse i alle tre etasjer. Videre er lekre detaljer og kvalitet tydelige fellesnevnere når det gjelder materialvalg, utstyr og tekniske løsninger. Dette er boliger som snakker både til estetikeren og til deg som vil investere i et funksjonelt og varig hjem for deg og din familie.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.

- Bygget etter TEK 17. Dette gir strenge føringer for byggkvalitet og utførelse

- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.

- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.

- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.


Kort fortalt


- 4 flotte, prosjekterte familieboliger. 3 rekkehus og 1 stk enebolig, alle over 3 plan

- Moderne boliger, flott beliggenhet.

- Solrike uteplasser.

- Fin boltreplass for de minste.

- Dobbell carport på rekkehus samt enkelgarasje pluss biloppstillingsplass til eneboligen.

- Innbydende og romslig entré.

- Stue og kjøkken i åpen løsning.

- Alle rom får rikelig med lysinnslipp.

- Utgang til uteplass på begge sider.

- Eikeparkett på gulv hvor det ikke er fliser. 60X60 fliser på bad/wc

- Leveres kjøkken og baderomsprodukter til en samlet kostnad av kr 100.000,-

- Flere gode muligheter for tilvalg ved rask avgørelse. Bygging er igangsatt

- Hus 1 har 2 stk delikate bad/wc, hus 2-3-4 har 1 stk bad/wc samt ekstra toalett

- Bad har opplegg for vaskemaskin.

- 3-4 soverom, avhengig av hustype.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Linjeveien 23, har en god intern beliggenhet på idylliske Høybråten som preges av koselig småhus bebyggelse og stille gater. Her er det kort og trygg vei til både barne- og ungdomsskolen med gangveier og opphøyde fortau hele veien fra huset. I gangavstand fra Linjeveien 23 finner du  Bygger'n Aktivitetspark hvor du kan slappe av, spasere litt langs vann og bekker, og leke med barna.

Høybråten og Stovner IL er at av norges største idrettslag som har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn.

Det er ellers kort vei til flere tur- og løypealternativer innover i Østmarka. I marka er det gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper, lysløyper og flere sportsstuer med servering.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Høybråten og Joker. Det er 2 stk jokerbutikker på Høybråten som holder åpent 7 dager i uken. Stovner Senter, her finner du blant annet apotek, vinmonopol og en rekke spisesteder. Metro senter og Lørenskog Storsenter Triaden ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Kollektivtilbudet i området består av buss og tog, og Høybråten togstasjon ligger bare 800 meter fra boligen.
Fra eiendommene er det gangavstand til Høybråten barneskole og Stasjonfjellet ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Stovner vgs., samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

SNØ er for alle - enten du er nybegynner, familie eller proff - her kan du leke og lære, gjøre noe nytt eller trene på det du allerede kan. De har verdens eneste helårsarena som forener langrenn, snowboard, alpint, freeski og isklatring under samme tak. Alt dette i umiddelbar nærhet av prosjektet som bygges i Linjeveien 23

Byggemåte

Støpt plate med armering, isolasjon, radonsperre og grunnmur i sprøytebetong/betong, eller tilsvarende. Endelig løsning og veggtykkelse ikke avklart. Husene føres opp i trekonstruksjoner med trebjelkelag og -gulv over plan 1. Yttervegger med trepanel og omramminger leveres grunnet med et toppstrøk. Nytt strøk bør utføres av kjøper innen 1-2 år etter oppføring av boligen. Takrenner og nedløpsrør med utkast over terreng. Balkongdekke og rekkverk i impregnert trevirke. Rekkverk til utendørstrappeløp i trykkimpregnert trevirke. Impregnerte materialer leveres umalt. Innvendige vegger og himlinger isolert og med gipsplater.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 102 kvm - 116 kvm, Bruksareal: 108 kvm - 141 kvm

Hus 1 (23D) ca kvm BRA 141/P-rom 116
1. etg.: BRA 48/P-rom 24
2. etg.: BRA 47/P-rom 47
3. etg.: BRA 46/P-rom 46

Hus 2 (23A) ca kvm BRA 108 /P-rom 102
1. etg.: BRA 16/P-rom 11
2. etg.: BRA 47/P-rom 47
3. etg.: BRA 44/P-rom 44

Hus 3 (23B) ca kvm BRA 108 /P-rom 103
1. etg.: BRA 17/P-rom 12
2. etg.: BRA 48/P-rom 48
3. etg.: BRA 44/P-rom 44

Hus 4 (23C) ca kvm BRA 108 /P-rom 103
1. etg.: BRA 17/P-rom 12
2. etg.: BRA 48/P-rom 48
3. etg.: BRA 44/P-rom 44

Rom som ikke inngår i P-rom er boder, teknisk.

Standard

Gulv
14 mm 3-stav eikeparkett i 2.- og 3. etasje utenom: bad hvor gulvene flislegges 60x60 cm grå keramiske fliser e.l. mens det på gulv i dusjsone brukes 5x5 cm fliser tilsvarende gulvflisen. I 1.etg. leveres det tilsvarende eikeparkett i entre, mens boder leveres med laminatgulv.
I bad legges det 60x60 standard grå keramiske fliser.

Vegger/himling
13 mm gipsplater, strimles/sparkles og grunnes 2 strøk hvit farge Refleksjon som standard. Vegger på bad i 2.etg. flislegges med 30x60 cm hvite keramiske fliser. For enebolig bad u U.etg flislegges det i dusjsone.

Foringer/Listverk
Tak og vindusarealer leveres uten lister. Gulvlister og gerikter leveres i uprofilerte utførelse 12x58mm. Listverk leveres grunnet hvit fra fabrikk. Det gis ikke garanti på kvistgulning av ferdigmalte produkter.

Pipe/Ovn
Det leveres stålpipe. Peisovn fra vår leverandør kan leveres som tilvalg.

Dører/Trapper
Innvendige dører i bolig leveres type Harmonie Slett Lett (hvitmalt) eller tilsvarende kvalitet fra annen leverandør. Fabrikkmalt hvit karm og vridere i børstet stål. Inngangsdør leveres i type Harmonie Ina eller tilsvarende, farge ikke valgt. Trappen leveres med hvitgrunnede vanger og håndløper, metallspiler og åpne eikefargede furutrinn.

Vinduer
Vinduer i tre med 2 eller 3-lags energiglass.

Sanitærutstyr
Sanitæranlegget utføres av autorisert rørlegger etter gjeldende forskrifter. Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system.
Oras eller lignende ettgreps armaturer på alle tappesteder, trykkstyrt dusj armatur. Servanter er del av baderomsinnredningen, se eget avsnitt. Det leveres ikke dusjvegger eller badekar. Husbrannslange eller brannslukningsapparat plassert i kjøkkenbenk. Veggmontert toalett type Laufen el. på alle bad/wc. 200 l varmtvannsbereder. 1 stk. opplegg for vaskemaskin. Utvendig leveres 1 frostfri utekran pr bolig.

Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget vil bli utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter p.t. NEK 400-2014. Anlegget leveres tre faset og
dimensjonert for elektrisk oppvarming i alle boligrom. Skjult anlegg i alle etasjer. Sikringsskap med overbelastnings-vern, automatsikringer og jordfeilvarslingsenhet/bryter. Oppvarming med panelovner der det ikke er varmekabler. Varmekabler på alle bad. Det inkluderes 10 stk. downlights for rekkehusene og 14 stk for eneboligen og 2stk utelamper per bolig. Ringeanlegg og seriekoblede røykvarslere ihht gjeldende regler.

Telefon/TV/Bredbånd
Det leveres opplegg til 1 stk telefon/internett- og 2 stk TV-kontakter kun bokser med tomme rør som blendes med hvit lokk. Tomme rør i grunnen føres til el. Stolpe eller annet egnet sted. Kjøper er selv ansvarlig for installasjon av telefon/fiber/internett og TV arrangement.

Ventilasjon
Husene vil få balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Avtrekk fra kjøkkenventilator ut gjennom yttervegg / kullfilter. Endelig teknisk løsning og plassering vil avklares med entreprenør.

Kjøkken- og baderomsinnredning
Det leveres kjøkken- og baderomsprodukter til en samlet kostnad av kr 100.000 pr bolig inklusive frakt og montering. Leverandør er ikke valgt og skal velges av entreprenør. Kjøper står fritt til å endre type og utforming hos valgt entreprenør for prosjektet.

Oppvarming

Elektriske panelovner og varmekabler. Det er etablert pipe i boligen og er forberedt for tilkobling til vedfyrt peisovn (sekundær kilde).

Parkering / Garasje

2 til hver boenhet i carport i rekkehus, mens enebolig har 1 parkeringsplass i garasje og 1 på terreng.
Parkeringen er vedteksfestet og således ikke en tilleggsdel.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt

Utearealene leveres maskinplanerte der det er naturlig. Eventuelle støttemurer leveres som Asak ministøttemur. Trapper til i U.etg og terreng med trykkimpregnert trevirke. Det leveres ikke plattinger.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende erklæringer/avtaler er tinglyst på eiendommen;
1923/920187-1/105 
Bestemmelse om veg  
20.07.1923 
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Servitutten er forsøkt innhentet uten hell. Servitutten finnes ikke i kartverkets digitale arkiver.

1959/6551-1/105 
Erklæring/avtale  
05.06.1959 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Servitutten omhandler at eier plikter å blant annet sende melding til vann- og kloakkvesenet før det skal foretas arbeid, vann- og kloakkvesenet har rett til å inspisere eiendommens ledningsanlegg og at kommunen ikke har noe ansvar om de private ledningsanlegg i eiendommen.

2021/606082-1/200
Bestemmelse om veg  
25.05.2021 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven
Linjeveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Servitutten omhandler at kommunen har gitt midlertidig dispensasjon om å opparbeide offentlig vei. Kommunen kan når som helst trekke dispensasjonen tilbake og at eier da får plikt til å opparbeide veien i regulert veibredde fram til og langs den siden av tomten hvor den har sin atkomst.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet. Eventuelt privat vann- og avløpsnett mellom det offentlige tilknytningspunktet og frem til bygningskroppen, driftes og vedlikeholdes i fellesskap av sameierne.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for at det blir utstedt ferdigattest før overtakelse. Manglende ferdigattest er likevel ikke til hinder for overtakelse såfremt midlertidig brukstillatelse foreligger. I midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som er gjenstående og frist for ferdigstillelse

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er avsatt til hovedformål bebyggelse og anlegg, nåværende i kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, vedtatt
23.09.2015.

Eiendommen er hovedsakelig regulert til underformål byggeområde for boliger gjennom reguleringsplan S 4220 vedtatt 15.03.2006.
Plan- og bygningsetaten godkjenner søknad om oppføring av bebyggelse og tilhørende utomhusanlegg, datert 9.04.2021. Småhusplanen er til revidering og det er midlertitid forbud mot tiltak.

Rammetillatelsen er hjemlet i plan- og bygningsloven (pbl.) § 21-4. Se rammetillatelse Plan- og bygningsetaten / vedlagt salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 990 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
68 750,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
69 920,- (Omkostninger totalt)
8 059 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Intet hinder for utleie av boligen i sin helhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå

Konsesjon / Odel

Det er ingen krav til konsesjon eller odel knyttet til salg av denne boligen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Forventet ferdigstillelse 2.-4.- kvartal 2022, forutsatt igangsettelse 3. kvartal 2021.

Selgers forbehold

Det forutsettes 2 forhåndsolgte boliger i prosjektet

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør 1,25 % provisjon av salgssum. Som tillegg til provisjonen tilkommer kr 15 000 i tilrettelegging.