Klikk for galleri

Lillestrøm sentrum: QX - Leilighet: B506 | Stor 4-roms i 5.etg | Mulighet for garasjeplass | Sentral beliggenhet

X
Viken – Lillestrøm

QX - B506

Viken – Lillestrøm

QX - B506

Prisantydning
6.900.000,-
Primærrom
81m2
Bruksareal
81m²
Visning
Onsdag 25.11 – 18:00-18:45
Meld deg på visning
Visning
Onsdag 25.11
18:00 - 18:45
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
40 84 00 56
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Torkild Vinje

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-20-9039

Selger/Utbygger

Kvartal 10 Bolig AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: B506

Etasje

5

Areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Velkommen til QX - Leilighet B506

Leilighet B506 er en 4-roms selveierleilighet på 81 kvm BRA beliggende i 5.etasje. Leiligheten inneholder bl.a. entré med god plass til garderobe, to soverom, med enkle grep kan man få et soverom til i stuen, 2 flotte baderom, romslig åpen stue- og kjøkkenløsning. Fra stuen er det utgang til en balkong på 15 kvm.

For mer om informasjon om prosjektet og plassering av leiligheten i bygget anbefaler vi at du tar en titt i boligvelgeren på www.kvartalti.no

QX - Kvartal Ti - Trinn 2

Kvartal ti består av 2 byggetrinn - I andre trinn kommer det 36 leiligheter for salg. Hus B er andre salgstrinn. I Kvartal ti bor du så sentralt som du kan i Lillestrøm. Dette blir et relativt lite prosjekt bestående av 54 leiligheter med tilbaketrukket og skjermet beliggenhet. Leilighetene har stor variasjon i størrelse, fra ettroms leiligheter på 38 kvadratmeter til store fireroms på 154 kvadratmeter på ett plan med egen takterrasse. Det blir spennende arkitektur med frodige takterrasser, balkonger og næringslokaler på bakkeplan.

Takterrassene gir deg mulighet til å nyte bylivet på en helt unik måte. Seks eller åtte etasjer over gaten får du fabelaktig utsikt over Lillestrøm, Nitelva og de skogkledde åsene rundt. Takterrassene får sitt eget frodige vegetasjonsfelt, dette er med på å skape flere ulike adskilte soner. Pergolaer bidrar ytterligere til å skape et uterom du får glede av gjennom hele året. Med heis rett opp blir dette som en utvidet del av leiligheten din - med uendelig takhøyde.

På innsiden av det romslige inngangspartiet blir du møtt av det samme kontinentale preget som på utsiden. Det er felles inngang til begge byggene, en løsning som gir et romslig og lyst inngangsparti.

Her får du mindre studioleiligheter til fireroms med egen takterrasse. Studioleilighetene på andre plan får takhøyde på nesten tre og en halv meter.

Alt du trenger innen gangavstand, byggene leveres med trill inn-trill ut innvendig sykkelparkering. Med dagens el-sykkel teknologi blir sykkel alt du strengt tatt trenger. De større leilighetene i Kvartal ti får mulighet til å kjøpe parkeringsplass, uten at bil er et absolutt behov for å leve godt i Kvartal ti.

Beliggenhet

Lillestrøm er en by hvor sentrum fremdeles er preget av grønne omgivelser og vernet småhusbebyggelse. Dette har vært et viktig element i utformingen av Kvartal ti, du blir boende i et moderne bygg som fremdeles harmonerer med den klassiske bebyggelsen rundt deg. Småhusene mot syd er en vernet bebyggelse. Inngangspartiet ligger mellom næringseiendommene, og leder rett ut til et lite torg , et tilbaketrukket område skjermet fra trafikk. Dette er en del av kommunens plan for å revitalisere sentrum som et levende boligområde, og vil ha planter, utemøbler, dekorasjonselementer og trivelig belysning. Stemningen utomhus skal bli like god som stemningen innomhus.

Stadig flere oppdager gleden ved å bo i Lillestrøm by. 10 minutter til Oslo sentrum, 12 minutter til Gardermoen. Lillestrøm er omgitt av flotte tilbud på alle kanter - og alt er innen rekkevidde rett fra dørstokken.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm

Parkering / Garasje

Det er mulighet for å kjøpe parkeringsplass til denne leiligheten.
Se prislisten for hvem som kan kjøpe parkeringsplass og pris.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 240,- pr. Mnd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 720,- (Oppstartskapital til sameiet)
--------------------------------------------------------
6 909 720,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Leilighetene planlegges ferdigstilt i 2. kvartal 2023.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.