X
Akershus – Fet

Trehusene Trinn 2

Akershus – Fet

Trehusene Trinn 2

Prisantydning
3.390.000 - 5.150.000,-
Primærrom
58.3m2 - 82.6m2
Bruksareal
59.4m² – 88.3m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
98 20 42 22
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
40 84 00 56
Salgsoppgave
Lukk

Tom-Richard Seim

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Lillestrøm

Torkild Vinje

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

PrivatMegleren Nyeboliger Romerike  v/ Tom-Richard Seim

Selger/Utbygger

BoligPartner AS

Betegnelse

Gnr. 39 Bnr. 111 i Fet kommune

Velkommen til Trehusene!

Trehusene vil bli et helt nytt og helt annerledes boligtilbud i Fetsund.
Den virkelig store forskjellen vil du likevel oppdage med én gang du ser byggene for første gang - de er konstruert av tre, fra bærebjelker til kledning.

I trehusene kan alle finne en leilighet som passer. De vil ha et stort spenn i størrelse - fra arealeffektive toromsleiligheter på rundt 40 kvadratmeter, til store femromsleiligheter på ca. 130 kvadratmeter. Disse får to bad.

Samtlige enheter får egen balkong eller terrasse, varierende i størrelse fra 12 til 25 kvadratmeter. Det blir også en felles, romslig takterrasse - grille, trene eller nyte utsikten og en bok? Det nye nabolaget ditt blir i en perfekt størrelse, med ca 35 enheter fordelt på 2 bygg. Salgstrinn 2 kommer nå for salg med 19 enheter.

Utsikten fra leilighetene blir storslått. Glomma og Øyeren ligger som speil like nedenfor, mot horisonten strekker de skogkledde åsene i Romerike og Nordmarka seg mot horisonten.

Et nytt konsept fra BoligPartner

Trehusene blir BREEAM-sertifisert, en klassifisering forbeholdt bygg som tilfredsstiller de aller høyeste krav til miljø og energieffektivitet i alle ledd - fra planlegging til vedlikehold. Dette preger bygget fra kjeller til tak; byggene er utstyrt med solcellepanel og svært effektive varmepumper. Dette vil gjøre langt mer enn å se bra ut på papiret: Kombinasjonen av varmepumper og solceller vil spare og produsere nok energi til å dekke samtlige leiligheters årlige varmtvannsbehov. Trehusene vil bli kledd med royal-impregnert panel, en teknikk som gjør at treverket fint kan klare seg uten vedlikehold i opptil 20 år også dette er svært miljøvennlig. Du blir ikke bare boende i naturen, du blir med på å ta vare på den.

Trehusene vil bli et hjem du er stolt av å bo i.

Beliggenhet

Når du flytter til Trehusene, får du tilgang til alt. Den lokale Jokerbutikken ligger 1 km unna, gjort unna i en fei på sykkel. Både barnehage, skole og ungdomsskole ligger 2 kilometer unna.

Fetsund sentrum er ca. 3 hjemmefra, her finner du alt fra treningssenter til pizzarestauranter, større dagligvarebutikker, apotek, blomster og vinmonopol. Og når du foretrekker en effektiv storhandel innomhus, har du flere alternativer å velge mellom. Fokus butikksenter på Sørumsand, Lillestrøm Torg og ikke minst Strømmen Storsenter, Norges største i antall butikker.

Togstasjonen på Svingen er 2.6 km fra utgangsdøren din, herfra er du i Oslo sentrum på 20 minutter. Dette er 11 minutter kortere enn T-banen bruker fra Kolsås i Bærum til Stortinget stasjon.

Av fritidstilbud har du treningssentre. Idrett- og håndballhaller, golfpark. Tur og sykkelstier, flotte tjern og vann som kan friste med både fiske og badeplasser om sommeren, ca 70 km oppkjørte skiløyper om vinteren og nesten endeløse mengder skog og vann, til fritt bruk hele året. Hvis interessen er der, kan sopp og bær bli faste gjester i fryseren din. Gjennom Fet jeger- og fiskeforening kan du også få tilbud om alt fra rådyr- og småviltjakt til variert fiske

Byggemåte

Se leveransebeskrivelsen til selger i prospektet.

Standard

Leilighetene vil ha akkurat den høye standarden du forventer. Eikeparkett og opplegg for allsidig og spennende belysning på kjøkken, stue og soverom. Badene vil ha 20x30 cm fliser på veggene, vegghengt klosett, nedsenket dusjnisje i herdet glass, godt med skapplass og vask med armatur i lekkert design. På badene blir det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkkeninnredningen blir av svært god kvalitet, komplett med god skapplass og hvitevarer med induksjonstopp. Hvitevarene vil også ha høyeste energisertifisering; dette er et gjennomgående tema som tas på alvor. Kjøkken og spiseplass blir liggende i nærheten av de store vinduene, lyset fra himmelen rett utenfor blir en av dine viktigste lyskilder.

Gleden du får av å se ut vil også bære preg av den spennende arkitekturen; dragere og forsterkninger av trevirke skape spennende, trekantede vinduer og vinkler på terrasse- og balkongfasader. Leilighetene vil også ha godt med innvendig bodplass her skal du få plass til alt av tur- og treningsutstyret ditt.

Trehusene får en effektiv adkomst til leilighetene fra innsidene av husene.

Parkering / Garasje

Det medfølger en parkeringsplass i garasjeanlegg per leilighet.
Ekstra parkeringsplass kan kjøpes for kr. 190 000,- dersom tilgjengelig.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 325,- til 4 424,-pr. mnd.

Oppgjør

Forskudd tilsvarende 10 % av kjøpesum betales til meglers klientkonto så snart kjøper har mottatt bekreftelse fra megler om at selger har stilt entreprenørgaranti etter bustadoppføringsloven (buofl) § 12.

Resterende kjøpesum innbetales ved overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (boligformål)

Intet hinder for utleie av boligen i sin helhet.

Planlagt overtagelse

Leilighetene planlegges ferdigstilt i perioden fra 2. kvartal 2021, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 01.04.2020.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og leveres megler eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PrivatMeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos PrivatMegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.