Klikk for galleri

Husebyhagen BH 0101 - Skedsmokorset - Prosjektert leilighet i 1.etg. med stor stue/kjøkkenløsning, 2 soverom og balkong.

X
Skedsmo - Skedsmokorset – Skedsmokorset

Husebyhagen BH 0101

Skedsmo - Skedsmokorset – Skedsmokorset

Husebyhagen BH 0101

Prisantydning
2.100.000
Fellesgjeld
2.100.000,-
Totalpris
4.200.000,-
Primærrom
77m²
Bruksareal
80m²
Visning
Tirsdag 30.04.2019 – 13:00-14:00
Visning
Tirsdag 30.04.2019
13:00 - 14:00
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
98 20 42 22
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Tom-Richard Seim

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-19-9012

Selger/Utbygger

Romerike Boligutvikling AS c/o Bori Utbygging AS

Eiendomstype

Andelsleilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: B101

Etasje

1

Areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm

1.Etasje: 80kvm BRA / 77 kvm P-rom

Velkommen til leilighet BH 0101 i prosjektet Husebyhagen.
Denne leiligheten ligger i 1.etasje og får en flott balkong på 12 kvm.
Videre har leiligheten er stor stue/kjøkkenløsning, 2 gode soverom, entré, innvendig bod, baderom og et separat toalett som egner seg godt ved gjester. Leiligheten har en god og sentral beliggenhet og det er mulighet for å kjøpe garasjeplass dersom det er ønskelig.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en gjennomgang av leilighet BH 0101 og prosjektet Husebyhagen.

Kort fortalt om prosjektet

- Moderne leiligheter i sentrale omgivelser.
- Man må ha fylt 50 år for å kjøpe i prosjektet.
- 2-, 3- og 4-roms fra ca. 36 kvm til 123 kvm.
- Det er heisadkomst opp til leilighetsplan.
- Parkeringsplasser i felles garasjekjeller.
- Koselige balkonger og flotte uteområder.
- Stor, felles takterrasse på ene bygningen.
- Fin entré med dørcalling og gulvvarme.
- Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Romslige stuer med eikeparkett og gulvvarme.
- Flislagte bad med opplegg for vaskemaskin.
- Noen leiligheter har også separate wc-rom.
- Lyse, luftige soverom med tilhørende skap.
- Innvendig bod og disponibel bod i fellesareal.
- Sikringsskapene har automatsikringer.
- Balansert ventilasjon m/varmegjenvinning.
- Vannbåren varme fra felles anlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og meget attraktivt boligområde på Skedsmokorset i Skedsmo kommune. Området er plassert midt mellom Oslo sentrum og Oslo lufthavn, og det går direktebusser som tar deg til begge steder på ca. 20 minutter. Opplev hovedstaden og alt den har å by på, uten å være nødt til å bo "midt i gryta", eller ta den korte turen til Gardermoen og videre ut i verden.

Nærområdet har også mye å by på, med nydelige turområder, gårdsmuseum, dagsenter, kulturhus, moderne kjøpesenter og kort vei ned til Lillestrøm. Skedsmosenteret ligger rett over gaten og har nylig blitt ombygd. Her finner du det meste du måtte trenge, inkludert kafé, dagligvare, vinmonopol, kjedebutikker og koselige nisjebutikker med mer. I tillegg har senteret diverse helse- og velværetilbud.

Romeriksåsen byr på fantastiske turområder hele året. Det er kort gangavstand ned til Tæruddalen, og her finner du en flott lysløype og et virvar av koselige stier. Lysløypa er under omfattende rehabilitering, noe som gjør den mer tilgjengelig for alle. Her vil man kunne trille barnevogn, rullestol med mer, og løypa tar deg opp til idylliske vann, turhytte, fine benker og meget gode sopp- og bærmuligheter.

Området har også nærhet til treningssenter, svømmehall, innendørs skøytehall med mer, og golf kan du spille både i Lillestrøm og i Gjerdrum. Begge golfanlegg ligger kun noen kilometer fra boligen, og bussen tar deg direkte fra boligen og helt frem.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Kiwi og Rema 1000. Europris ligger også like ved boligen, i tillegg til det flotte Skedsmosenteret. Ønsker du ytterligere servicetilbud har ligger både Lillestrøm og Strømmen storsenter kun en kort buss- eller kjøretur unna.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og Skedsmokorset bussentral ligger like ved boligen. Herfra går det busser til Oslo, Lillestrøm, Gardermoen, Nannestad, Sørumsand med mer. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min ned til Lillestrøm, 10 min til Strømmen storsenter, 15 min til Oslo og 20 min til Oslo lufthavn, Gardermoen.

Fra eiendommen er det gangavstand til Åsenhagen barneskole, Tæruddalen ungdomsskole og Sten-Tærud barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Beskrivelse av bebyggelsen

Husebyhagen vil bestå av ca. 90 nye, moderne leiligheter med vestvendte balkonger og mulighet for parkering i garasjeanlegg. Leilighetene varierer mellom koselige 2-roms leiligheter til romslige 4-roms leiligheter, i 7 bygg. I det ene bygget er det planlagt felles selskaps- og aktivitetslokale i 1. etasje. På taket blir det felles takterrasse, for alle beboerne. Leilighetene vil variaere fra 36 - 123 kvm.

Husebyhagen Borettslag vil ha fokus på fellesskapet og skal gi trygghet, skape trivsel og innby til et nært sosialt liv.

Registrer deg som interessent og motta salgsoppgave.

Alle medlemmer av Senior Norge vil ha forkjøpsrett på salgsstart. Etter salgsstart den 25. januar er det første mann til mølla, forutsatt at man har fylt 50 år.

Tom Richard Seim | 982 04 222 | trs@privatmegleren.no eller
Ingebjørg Katrin Halle | 401 70 580 | ikh@privatmegleren.no

Standard

Entré
Boligen får adkomst via felles oppgang, med heisadkomst opp til leilighetsplan. En innbydende entré med trestavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og dørcalling ønsker deg velkommen inn. Rommet vil også ha god plass til garderobeskap.

Kjøkken
Kjøkkenet vil selvfølgelig bli stilfullt og moderne, med integrerte hvitevarer av god kvalitet. Innredningen får hvite, glatte fronter og en laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det vil monteres dempere på alle skuffer og skap, samt komfyrvakt, ventilator og benkebelysning. Hvitevarene består av stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys. Hvis du kjøper leiligheten før produksjonen starter, har du mulighet til å endre valget av fronter på kjøkkeninnredningen.

Stue
De fleste leilighetene vi ha stue og kjøkken i en åpen løsning. Rommet får hvitlasert, trestavs eikeparkett på gulv, vannbåren gulvvarme og store, gode vindusflater. Det vil være god plass til både sofaløsning og spisebord, og fra stuedelen blir det utgang til balkong/terrasse.

Bad/wc/vaskerom
Leilighetene får stilrene, delikate bad med fliser på gulv og vegger, gulvvarme, speilbelysning og opplegg for vaskemaskin. Det er avsatt plass til både vaskemaskin og kondenstørketrommel. Gulvene får grå, sklisikre fliser på 200x200 mm, og veggene får lysegrå eller hvite fliser på 600x300 mm. I tillegg vil det monteres 50x50 mm fliser i dusjsonen.

Badet vil bli innredet med en heldekkende servant med ettgreps armatur, underskap og et stort, veggmontert speil. I tillegg vil rommet ha et veggmontert toalett med "softclose" sete. Spyletoalett og veggmonterte støttehåndtak kan leveres som tilvalg. Badet får også et romslig dusjhjørne med innfellbare glassdører. Noen leiligheter vil i tillegg ha separate wc-rom med servant og toalett.

Soverom og garderobe
Leilighetene får lyse, luftige soverom med eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Hvert soverom vil også få tilhørende garderobeskap. I tillegg vil det være lagringsmuligheter i innvendig bod og i disponibel bod i felles kjeller.

Parkering / Garasje

Det fleste leilighetene vil få en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Rettighet til parkeringsplass i garasjeanlegget selges separatI for kr 250 000,-. Det vil bli mulighet for ladepunkt for elbiler etter kommunens bestemmelser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 9 865,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felleskostnadene på kr. 9 865,- inkluderer ordinære driftsutgifter samt renter og avdrag på andelens fellesgjeld. Det vil bli IN-ordning i borettslaget. Hvis andel fellesgjeld innbetales i sin helhet vil fellesutgiftene blr kr. 3 763,-. Se prisliste.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.