Klikk for galleri

Sville Byboliger/Lillestrøm - Prosjektert stor 2-roms i 6.etg. Privat balkong og felles takterrasse. Byggingen er i gang

X
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Sville L05P6

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Sville L05P6

Prisantydning
3.950.000
Bruksareal
51m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
98 20 42 22
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Tom-Richard Seim

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-19-9009

Selger/Utbygger

Taraldset Eiendom AS

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Selveier

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: H0101

Areal

Bruksareal: 51 kvm

Antall rom

2

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Leilighet L05P6

Leiligheten er under oppføring med 1 stort soverom, leiligheten har 1 bad. Det er en åpen kjøkken/stue løsning på ca 29 kvm med store vindusflater ut mot balkong. Leiligheten ligger i 6 etasje og får privat balkong på 3,8 kvm og adgang til en felles takterrasse på toppen av bygget. Det er mulighet for kjøpe parkeringsplass i garasjeanlegg.

Velkommen til Sville Byboliger

Sville Byboliger vil bestå av 54 boliger fordelt på ni etasjer, toppet med en grønn og frodig felles takterrasse med plen, utekjøkken, bad og lekeplass som selve kronen på verket. Boligene varierer i størrelse, noe som legger til rette for et variert og spennende bomiljø sammensatt av mennesker i ulike aldre og livssituasjoner. Boligene planlegges ferdigstilt i 2020. Det er kun 5 min gange fra leilighetene til togstasjonen i Lillestrøm. Toget tar deg til Oslo S og til Gardemoen på 10 minutter.

Lillestrøm blir stadig større. I området som strekker seg fra Stortorget og østover mot Jernbanen bygges det nå en helt ny bydel, ulikt noe byen ved Nitelva har sett tidligere. Her vil den tradisjonelle kvartalsstrukturen som eller preger byen brytes opp, og et "byvev" bestående av urbane, unike og moderne bygg i forskjellige høyder og utførelse vokse fram.

Boligene blir oppført i henhold til TEK17, med smakfull innredning og moderne løsninger. Det vil blant annet monteres balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannbåren gulvvarme, downlights, eikeparkett, delikate bad og høykvalitetskjøkken. Det kompromissløse fokuset på lys har gitt boligene særpreg med vinduer som strekker seg fra gulv til tak. Flesteparten av rommene får en takhøyde på 270 cm, som gir en romslig følelse og herlig utsikt.

I tillegg har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen med en rekke tilvalg, så her lønner det seg å være tidlig ute.

Kort fortalt

- Bygg med særegen arkitektonisk personlighet.

- Lekre leiligheter midt i Lillestrøm.

- Heisadkomst opp til leilighetsplan.

- Takterrasse med plen, utekjøkken og fantastisk utsikt.

- Store vindusflater

- Parkeringsplass kan kjøpes i garasjekjeller.

- Det er mulighet for ladepunkt for elbil som tilvalg.

- Entré med dørcalling og gulvvarme.

- Kjøkken med integrerte hvitevarer.

- Stue og kjøkken vil ha åpen løsning.

- Trestavs eikeparkett i oppholdsrom.

- Flislagte bad

- Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

- Garderobeskap i entré.

- Sportsbod i underetasje/garasjekjeller.

- Vannbåren gulvvarme fra fjernvarme.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 51 kvm

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 397,- pr. Mnd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 950 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 12 750,- (Dokumentavgift) 2 550,- (Oppstartskapital til sameiet) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 16 350,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 966 350,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Adgang til utleie (boligformål)

Leiligheten kan fritt leies ut.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.