X
Oslo – Oslo - Høybråten

Lyngtrekket 8

Oslo – Oslo - Høybråten

Lyngtrekket 8

Prisantydning
9.400.000,-
Bruksareal
211m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Partner
96 62 66 60
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Werner Holthe

Eiendomsmegler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lillestrøm

Steinar Gundersen

Megler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Seim & Skillebæk AS / Werner Holthe

Selger/Utbygger

Rieber-Mohn Invest AS v. Bård Rieber-Mohn

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 459 i Oslo kommune

Byggeår

2019

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Beliggenhet

Bo i rolig villastrøk på Høybråten

Lyngtrekket 8 ligger sentralt på Høybråten i Oslo i et veletablert og rolig boligstrøk. Her har du nærhet til alt fra dagligvarebutikker og kjøpesentre, marka med lysløyper og turstier, golfbane og skisenter. Det er skoler i alle trinn og barnehager i umiddelbar nærhet, og flotte parker du kan slappe av, nyte turer langs vann og bekker, og leke med barna. Denne eneboligen ligger nært tog og buss så det er enkelt og komme seg rundt selv uten bil.
Boligen vil få 3 etasjer med 4 soverom og et ekstra allrom/gjesterom med eget bad. Det blir totalt 3 bad i denne eneboligen, et i hver etasje. I tillegg til den sosiale sonen med kjøkken og stue i 2 etasje vil det være mulighet for å lage TV-stue nede i allrommet/gjesterom. I 3 etasje er det også muligheter for å lage til et spillrom eller TV-rom i allrommet utenfor soverommene.
Ved inngangen i første etasje blir det en dobbelt garasje med sportsbod.

Skoler og barnehager
Det er gåavstand til skoler i barne- og ungdomstrinnet fra denne boligen. Til Høybråten barneskole tar det 8 minutter å gå og 14 minutter til Stasjonsfjellet ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærheten med Øvre Høybråten barnehage som den nærmeste kun et par minutters gange unna. 

Servicetilbud
Det er flere muligheter for dagligvarehandel i nærheten av denne boligen som Kiwi, Joker, Rema 1000, Spar og Extra. Dersom du ønsker et bredere tilbud er det kort vei til Stovner senter som er Norges største lokalsenter og til Strømmen storsenter som er Norges største storsenter med 200 butikker. Du kommer deg enkelt til begge disse sentrene med buss eller tog dersom du ikke disponerer en bil.

Tog, buss og T-bane
Det er enkelt å benytte seg av kollektivtrafikk når man bor sentralt på Høybråten. Høybråten togstasjon ligger bare 11 minutters gange unna og tar deg til Oslo sentralstasjon på ca. 15 minutter.
I tillegg har du Bikuben busstopp med avganger til Stover og Furuset kun 3 minutters gange fra boligen.
Vil du heller reise med T-bane ligger også Ellingsrudåsen T-banestasjon i gangavstand.
Tar du bilen er det ca. 15 minutter til Oslo sentrum, 10 minutter til Stovner senter og Strømmen storsenter, og 30 minutter til Oslo Lufthavn Gardermoen. 

Aktivitetsparker og idrettsanlegg
Rett ved boligen ligger det to flotte parker. Bygger'n aktivitetspark er en skjult perle på Høybråten med hinderløype og en bekk som renner åpent gjennom det idylliske aktivitetsområdet. Det finnes mange benker og sitteplasser der man kan slappe av, i tillegg til en grillplass og drikkevannskilder. I tillegg har du verdensparken på Furuset med utendørs treningsapparater og Norges første parkourpark. Midt i parken renner en idyllisk liten bekk, og på sørsiden finner du en frukt- og bærhage som det bare er å forsyne seg av.
Det er også kort vei til Høybråten kunstgressbane som er hovedbanene til Høybråten og Stovner IL, og i samme området ligger en utendørs tennisbane.
Her er det enkelt for barna å komme seg på trening eller til møtesteder for lek og aktivitet.

Marka, golf, langrenn og alpint
Det er flust av muligheter for aktivitet i nærheten av Høybråten. Er du glad i alpint kan du ta turen til Liabakken skisenter som har en 350 meters bakke og skålheis. Golfbane finner du ved Groruddalen golfklubb. Dette er Norges eneste slopet 9 - hulls par 3 bane med en driving range og en treningsgreen.
På varme sommerdager er det godt å være i nærheten av en badestrand. Bor du på Høybråten er det ikke langt til Langvannstranda ved Langevannet i Lørenskog. Hit kjører du på 5 minutter, eller ønsker du å gå bort tar det det omtrent 30 minutter. Du kan også ta toget til Hanaborg Stasjon og gå derfra. Tar du bilen kan du ta turen opp til badedammen på Grorud som har små svaberg og en liten sandstrand. Går du videre innover i marka kommer du til Steibruvann som også har en badeplass. Her er det også en flott tursti/vei rundt hele vannet og på søndager kan du stoppe innom Krutthuset hvor det er muligheter for å få kjøpt seg noe i kiosken.
Er du en langrenns entusiast er det flotte muligheter innover i Lillomarka og Gjelleråsen med et stort nettverk av løyper og lysløyper med inngang fra Stovner.

Snø
Verdens største og mest avanserte skihall "SNØ" bygges ved Lørenskog stasjon, se https://www.snooslo.no/.  Målet er å åpne i 2020. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Bygninger

Prosjektet vil bestå av 3 stk nyoppførte frittstående eneboliger med integrert dobbelgarasje.

Byggemåte


FUNDAMENT
 Boligene fundamenteres på betongsåler, betonggulv på grunn, samt lettklinkerbetong e.l. der vegger står helt eller delvis under terreng. Isoleres etter gjeldende forskrifter. Det vil bli lagt radonsperre i grunnen.

ISOLASJON
 Termisk isolasjon leveres i henhold til TEK 17 og i henhold til gjeldende regler for omfordeling av U-verdi. Øvrige konstruksjoner isoleres: Bjelkelag: 100 mm (lydisolering) Innvendige skillevegger: 70 mm
 
UTVENDIG OVERFLATE
På vegger monteres vindtette plater og lektes ut før montering av industrielt overflatebehandlet bordkledning (synlig spiker). Det kan forekomme enkelte steder som mangler overflatebehandling, som bordender osv. Dette må behandles av kjøper så snart det lar seg gjøre. Overflatebehandlingen er utført med tostrøkssystem. Det gis ingen garanti for varigheten av behandlingen før nytt strøk må påføres, anbefalt etterbehandling i løpet av første "malersesong" (12 mnd). Balkongrekkverk, takrenner, nedløp og beslag generelt leveres i sort/grå utførelse
Yttertak består av taktro med isolering og fargede metallplater.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 211 kvm

Det tas forbehold om endelige arealer inntil eksakte arbeidstegninger fra entreprenør foreligger da disse kan være variable ved detalj i prosjekteringen, og dette synes  ikke på arkitekt / salgs tegningene

1. etasje: Gjesterom/allrom, bad, entré, trapperom.
2. etasje: Soverom, bad, stue/kjøkken
3. etasje: 3 soverom, allrom og bad

Innhold

1. etasje: Gjesterom/allrom, bad, entré, trapperom og garasje
2. etasje: Soverom, bad, stue/kjøkken
3. etasje: 3 soverom, allrom og bad

Standard

Entré/Hall

Entreen har praktiske grå fliser på gulv med varmekabler. Det er god plass til å sette inn en garderobe eller velge en åpen garderobeløsning for sko og yttertøy. Veggene er pusset og malte i en nøytral hvitfarge for et moderne og delikat uttrykk.

Kjøkken/stue

Kjøkken er et viktig rom hvor vi bruker mye tid. Det er viktig at du som kjøper får være med å utforme kjøkkenet slik at det blir i tråd med din personlige smak. Derfor leveres det kjøkkeninnredning og hvitevarer fra Kvik med en sum på inntil 100.000 NOK. Det legges det opp til et møte mellom kjøper og rådgiver hos Kvik hvor kjøkken velges ut. For å utnytte plassen maksimalt er det en åpen stue og kjøkkenløsning. Det er fint plass til både spisebord og sofagruppe med TV-møblement. I stuedelen får du et flott hjørne med 3 store vinduer som vil sørge for at det kommer godt med naturlig lys inn i stuen og kjøkkenet.  Det vil bli montert 10 stk. downlights med demper i taket som gjør at det vil blir et jevn og godt lys både dag og kveld. Ønsker man flere downlights et dette mulig mot et tillegg i pris. Vegger og gulv blir hvitmalte gipsplater på veggen og en hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på gulvet.

Allrom i plan 1 og 3

I denne boligen har du mulighet til å gi hele familien plass til sine forskjellige behov og interesser. Med et allrom øverst på 3 plan hvor barna kan trekke seg tilbake og ha sitt eget playstation-rom eller et sted for hvor de voksne kan nyte en god film eller en seriekveld. I tillegg er det mulighet til å lage en TV-stue nede på plan 1. Dette rommet er også et ypperlig gjesterom hvor gjestene får sitt eget bad.

3 Bad/wc/vaskerom

Denne boligen har hele 3 bad, et i hver etasje. Alle badene vil få grå eller hvite fliser på veggene og grå fliser på gulvet med varmekabler. Badene blir delikat innredet med skap i hvit høyglans og heldekkende servanttopp.
På badet i første og tredje etasje vil få hvite matte fliser på veggene og grå fliser på gulvet. På disse badene får du heldekkende servant med 50 cm underskap med skuffer. Her vil det også bli lagt opp opplegg til vaskemaskin.  
På hovedbadet i andre etasje får du grå fliser i 20x20 på vegger og gulv. Det blir godt med oppbevaringsplass i skuffene på 120 cm under den doble servanten.

4 soverom

Boligen har 4 soverom i tillegg til allrom/gjesterom på plan 1. Alle rommene vil få delikate hvitmalte gipsvegger og hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på gulvet. Det vil bli god plass til å sette inn en dobbelt- eller enkeltseng med garderobe og skrivepult. Hovedsoverommet i 3 etasje er litt over 16 kvm og det minste rommet er på 7 kvm. Tre av rommene ligger i samme etasje på øveste plan og alle soverommene ligger i nærheten av et bad.

Tilvalg

Tilvalgsmuligheter for flere typer fliser, typer parkett osv. (avhengig av tidspunkt og fremdrift).  Utbygger har eget tilvalgsprogram som fremlegges etter inngått kontrakt og gir normalt anledning for god individuell tilpassing etter egne ønsker for både fliser, parkett, kjøkkeninnredning, baderom osv. Utbygger kan si nei til tiltak som flytter rørføringer eller tilvalg som krever endring i bærende konstruksjoner i boligen som fasader og vegger. Det tillates ikke å bytte leverandør innenfor de ulike fagene, det er fast avtale med disse inntil huset er overlevert.
Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.
Adgangen til å gjøre endringer og tilvalg begrenses til 15 % av kontraktsverdi, jf. buofl. § 9.

BETALING FOR ENDRINGER OG TILVALG
Betaling for endrings- eller tilleggsarbeider som er avtalt direkte mellom kjøper og selger, skjer enten som forskuddsbetaling mot sikkerhet i form av forskuddsgaranti eller i forbindelse med sluttoppgjøret.

FORBEHOLD OM REALISERING

Selger tar følgende forbehold før bygging kan startes:
- 1 stk. solgt enhet.
- Igangsettingstillatelse blir gitt i fra Oslo kommunen

Skjeggkre

"Selger tar ikke ansvaret for skjeggkre i boligen. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som bringer forekomst av skjeggkre ned på et akseptabelt nivå. Anbefalte tlitak er bl.a. bruk av limfeller og hypping renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende."

TRANSPORT AV KONTRAKT / OVERDRAGELSE FØR OVERTAGELSE

Transport av kontrakt før overtagelse krever selgers samtykke før salgsprosessen igangsettes. Samtykke kan nektes på fritt grunnlag, og selger kan også stille betingelser for et eventuelt samtykke. Ved utbyggers eventuelle skriftlige samtykke påløper et gebyr på NOK 25 000,- inkl. mva.

ØVRIGE FORBEHOLD

Tegninger, animasjoner og fotografier i prospektet er av illustrativ karakter og definerer ikke nøyaktig innhold av selgers leveranse. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller går byggebeskrivelsen foran. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt.

Alle opplysningene i dette salgsprospektet er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standarden. Kjøper aksepterer, uten prisjustering, at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av tekniske anlegg, mindre endring av boligens areal eller lignende. Det gjøres oppmerksom på at det i noen tilfeller kan komme sjakter og/eller rørføringer som ikke er vist på tegninger.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn iht. kjøpekontrakten. Ved eventuell endring i eierskap /navneendring fra kjøpers side etter at bindende avtale er inngått, vil det påløpe et administrasjonsgebyr til megler. Eventuell endring krever selgers samtykke.

Kjøper er kjent med at selgers kontraktsmessige leveranse fremkommer av situasjonsplan og
tegninger som følger vedlagt til prospektet/kjøpekontrakten. Det tas forbehold om mindre justeringer på tegninger og arealer i forbindelse med utarbeidelse av arbeidstegninger. Det gjøres for øvrig oppmerksom på at de plantegninger som er inntatt i dette prospekt kan inneholde avvik i forhold til de mer detaljerte plantegninger.
 
Alle perspektiver, modell, illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke bygges et krav på disse.

Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.

Oppvarming -Teknisk

Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg i henhold til gjeldende forskrifter - NEK 400. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter. Det leveres panelovner og varme i gulv på bad.
Det leveres ikke sentralstøvsuger som standard, men det er mulig å ta dette med som et tilvalg.
Det leveres lys under overskap på kjøkken med stikkontakt. I tillegg leveres 2 stk. utelamper. Det leveres like utelamper til hver bolig. Kjøper står fritt til å velge plassering av stikkontakter og lamper i samråd med elektriker, men må oppfylle krav i henhold til forskrift.
Godkjent brannvarsling leveres i hver bolig. Det leveres i tillegg 10 stk. downlights med demper etter gjeldende lyskultur i hovedbad, gang(entre), kjøkken og stue. For øvrige lampepunkter leveres ikke lampe.
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, WC og kjøkkentak, tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom). Aggregat plasseres på plan 2 i tilknytning til badet.
Det leveres utevannkran i hver boenhet.

Parkering/Garasje

Denne boligen vil få en dobbelt garasje på hele 39 kvm inkl en bod i bakkant på første plan med vedlikeholdsvennlig leddport av stål/aluminium i sort/grå utførelse.

Adkomst

Kommer du kjørende på Rv159 fra Lillestrøm tar du avkjøringen Robsrudkrysset fra Rv159 mot E6/Hamar/Karihaugen/Visperud/Grorud/Økern. Etter 1,5 km ta 3. avkjøring i rundkjøringen og fortsett på Lørenskogveien, og så rett frem i neste rundkjøring. Ta så 1. avkjøring i rundkjøringen ut på Solheimveien. Rett frem i neste rundkjøring. Etter ca. 850 m sving til høyre inn på Karl Andersens vei og etter 100 m ta til venstre inn på Lyngtrekket. Huset ligger på høyre hånd.

Eierseksjon og tomt

Tomten blir organisert som ett seksjonssameie. Eiendommene blir seksjonert og hver seksjon får tinglyst rett til del av tomt (privat grunn) som tilhører seksjonen. Se utkast til seksjonsplan med påført omtrentlig tomteareal til hver seksjon. Omtrentlig areal er da oppgitt inkl. boligens avtrykk. Ved seksjonering, krever Kartverket at arealet som boligen legger beslag på ikke medregnes i seksjonens andel av tomt (tomteareal). Det henvises til utkast til vedtekter for ytterligere informasjon om sameiet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge først en god stund etter overtagelse. Dersom ferdigattest ikke foreligger gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig, reguleringsplan S-4220.
Reguleringsplan for småhusområde i Oslo ytre by(småhusplanen)
For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser mottatt fra Oslo kommune.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 60 000,- (Dokumentavgift av andel tomteverdi) 10 000,- (Oppstartskapital til sameiet) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 70 724,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 270 724,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)


Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges etter budrunde prinsippet hvis det er flere interessenter.      
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Info kommune oslo (Kr.1 133) Totalt kr. (Kr.1 133)