Klikk for galleri

Lillestrøm/Tower1-Selveierleilighet med fantastisk utsikt over Lillestrøm-Vestvendt balkong-Salg av kontraktsposisjon

X
Akershus – Skedsmo - Lillestrøm

Tower1 - Leil. 805

Akershus – Skedsmo - Lillestrøm

Tower1 - Leil. 805

Prisantydning
2.950.000,-
Bruksareal
32m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Ernest Kastrati

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm

Ingebjørg Katrin Halle

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-19-0055

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 81 bnr. 2434, 1148, 1064 i Skedsmo kommune.

Etasje

8

Byggeår

2021

Areal

Bruksareal: 31,50 kvm

Antall rom

1

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Salg av kontraktsposisjon

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontrakt på leilighet 805 i Tower1. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten og overtar selgers (kjøper 1s) rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 11.11.2016.
Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (kjøper 1).
Merverdi til selger kr. 860 000,- utgjør prisantydningen på kjøp av kontrakten. Ny kjøper trer inn i avtalen kjøper 1 har med utbygger og overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten av  15.11.2016.

Merverdi, transportgebyr og forskudd på kr 100 000,- (totalt kr. 985 000,- ) innbetales omgående etter inngått avtale. Resten av kjøpesummen iht. opprinnelig kjøpekontrakt + omkostninger innbetales i forbindelse med overtagelse av boligen (jfr. kjøpekontrakten).

Det er stilt garantier iht. opprinnelig kjøpesum. Det vil ikke bli stilt garantier for merverdien.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

TOWER1 er et nytt, attraktivt boligprosjekt i Lillestrøms nye sentrum, som utgjør en del av ev et større utbyggingsprosjekt innenfor reguleringsområdet Lillestrøm øst. Tomten ligger med adkomst fra Nittedalsgata og Kjerulfsgate. Kort spasertur til jernbanestasjonen, alle kulturtilbud, kafeer, kjøpesenter, friluftsområder, etc.
Byggene som får en moderne utforming, er plassert slik at det oppnås passasjer rundt og mellom byggene, med tilgang både for beboere og andre.

TOWER1 vil bestå av ca. 70 selveierleiligheter, alt fra ett- til fireroms leiligheter fra 28 til 143 kvadratmeter, alle med balkonger.
Bygget vil gå over 14 etasjer med garasje i kjeller og flott felles takterrasse.

Kort fortalt
* Flytt rett inn i splitter ny leilighet hvor ingen har bodd før deg
* En av Lillestrøms beste utsikter fra 8. etasje
* Vestvendt balkong på 7,1 kvm
* Mulighet for tilvalg ved kjøp innen sommeren 2019
* Lave omkostninger ved kjøp
* Fellesutgifter kr. 1103,-/Mnd
* Kort gangavstand til togstasjonen i Lillestrøm
* Flytog til Gardermoen på 12 minutter og tog  til Oslo S på 10 minutter
* Godt utleieobjekt

Faste, løpende kostnader

Kr. 1103,- pr.mnd.
Størrelsen på felleskostnader er ikke endelig fastsatt, men estimeres til ca kr 40,- pr kvm BRA og vil avhenge bla. av kommunale krav ifbm. drift av fellessystemer som f.eks. søppelsug, gatetun, frostsikring, mv. I tillegg avhenger kostnaden av sameiets valgte nivå på sikkerhets- og servicetjenester. Kostnader til varmtvann og oppvarming av den enkelte leilighet, kan bli omfattet av felleskostnadene i sameiet, avhengig av de løsninger som velges. Beregningen av forbruk per leilighet, vil da være basert på areal, og komme som tillegg til de stipulerte månedlige felleskostnader oppgitt i annonsen.

Oppgjør

Dette er salg av en kontraktsposisjon. Det innebærer at oppgjøret for salg av kontraktsposisjonen er en selvstendig transaksjon. Merverdien på kr. 860 000,- (prisen på kjøp av kontrakten) + forskudd kr. 100 000,- (iht. opprinnelig kontrakt) + transportgebyret kr. 25 000,-  skal innbetales på dette oppdraget.
Ved kjøp av kontrakten vil ny eier stå ansvarlig for forpliktelsene som følger av kjøpekontrakt datert 11.11.2016. Opprinnelig kjøpesum som gjenstår + omkostninger iht den opprinnelig kjøpekontrakten betales i forbindelse med overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

860 000,- (Prisantydning/ Merverdi til selger)
     25 000,- (Transportgebyr til utbygger)
2 090 000,- (Opprinnelig kjøpesum)

Omkostninger iht. opprinnelig kontrakt
  6 600,- (Dokumentavgift 2,5 % av tomteverd)
     525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
     525,- (Tingl.gebyr skjøte)
     172,- (Gebyr for panteattest)
25 000,- ( Dekning av div. utlegg, se kjøpekontrakten pkt. 17-7)
--------------------------------------------------------
32 822- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 007 822,- (Totalpris inkl. merverdi, transportgebyr og omkostninger)
________________________________________________________

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Ferdigstillelse antatt 2.kv. 2021.

Budgivning

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

Solgt iht. Bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.3 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990) Meglerprovisjon (Kr.42 010) Garantiforsikringspremie og Factoring (Kr.5 440) Info forretningsfører (Kr.4 050) Info kommunen (Kr.2 841) Overtagelse (Kr.2 200) Visninger pr stk. (Kr.2 200) Totalt kr. (Kr.81 731)