Klikk for galleri

STUDIO Lillestrøm - 2-roms leilighet - Balkong - Salg av kontraktsposisjon

X
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Studio Lilletrøm - 502

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Studio Lilletrøm - 502

Prisantydning
3.590.000
Bruksareal
44m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler
48 29 01 20
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-19-0054

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 81 Bnr. 2434 i Skedsmo kommune

Etasje

5

Byggeår

2021

Areal

Bruksareal: 43,90 kvm

Antall rom

2

Tomtetype/areal

Fellestomt / kvm

Salg av kontraktsposisjon

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontrakt på leilighet 502 i STUDIO Lillestrøm. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten og overtar selgers (kjøper 1s) rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 31.03.2017.

Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (kjøper 1).

Merverdi til selger kr. 400 000,- utgjør prisantydningen på kjøp av kontrakten. Ny kjøper trer inn i avtalen kjøper 1 har med utbygger og overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten av  31.03.2017.

Merverdi, transportgebyr og forskudd på kr 100 000,- (totalt kr. 525 000,- ) innbetales omgående etter inngått avtale. Resten av kjøpesummen iht. opprinnelig kjøpekontrakt + omkostninger innbetales i forbindelse med overtagelse av boligen (jfr. kjøpekontrakten).

Det er stilt garantier iht. opprinnelig kjøpesum. Det vil ikke bli stilt garantier for merverdien.

Kort fortalt

* Flytt rett inn i splitter ny leilighet hvor ingen har bodd før deg

* Lave omkostninger ved kjøp

* Fellesutgifter kr. 1756,-/Mnd

* Balkong på 10 kvadratmeter

* Kort gangavstand til togstasjonen i Lillestrøm

* Flytog til Gardermoen på 12 minutter og tog  til Oslo S på 10 minutter

* Godt utleieobjekt

Faste, løpende kostnader

Kr. 2040,-.

Størrelsen på felleskostnader er ikke endelig fastsatt, men estimeres til ca kr 40,- pr kvm BRA og vil avhenge bla. av kommunale krav ifbm. drift av fellessystemer som f.eks. søppelsug, gatetun, frostsikring, mv. I tillegg avhenger kostnaden av sameiets valgte nivå på sikkerhets- og servicetjenester. Kostnader til varmtvann og oppvarming av den enkelte leilighet, kan bli omfattet av felleskostnadene i sameiet, avhengig av de løsninger som velges. Beregningen av forbruk per leilighet, vil da være basert på areal, og komme som tillegg til de stipulerte månedlige felleskostnader oppgitt i annonsen.

Oppgjør

Dette er salg av en kontraktsposisjon. Det innebærer at oppgjøret for salg av kontraktsposisjonen er en selvstendig transaksjon. Merverdien på kr. 400 000,- (prisen på kjøp av kontrakten) + forskudd kr. 100 000,- (iht. opprinnelig kontrakt) + transportgebyret kr. 25 000,-  skal innbetales på dette oppdraget.

Ved kjøp av kontrakten vil ny eier stå ansvarlig for forpliktelsene som følger av kjøpekontrakt datert 31.03.2017. Opprinnelig kjøpesum som gjenstår + omkostninger iht den opprinnelig kjøpekontrakten betales i forbindelse med overtagelse

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

400 000,- (Prisantydning/ Merverdi til selger)

     25 000,- (Transportgebyr til utbygger)

3 190 000,- (Opprinnelig kjøpesum)

Omkostninger iht. opprinnelig kontrakt

   9 200,- (Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdi)

      525,- (Tingl.gebyr obligasjon)

      525,- (Tingl.gebyr skjøte)

     172,- (Gebyr for panteattest)

25 000,- ( Dekning av div. utlegg, se kjøpekontrakten pkt. 17-7)

--------------------------------------------------------

35 422,- (Omkostninger totalt)

--------------------------------------------------------

3 650 422,- (Totalpris inkl. merverdi, transportgebyr og omkostninger)

___________________________________

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

Solgt iht. Bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.