X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Nes - Auli – Auli

Tandbergvegen 4

Nes - Auli – Auli

Tandbergvegen 4

Prisantydning
2.790.000
Primærrom
132m²
Bruksareal
162m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler MNEF / Partner
96 62 66 60
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
90 55 96 43
Salgsoppgave
8.5 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
6.4 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Aulifeltet
2196832
Nes
212419225

Werner Holthe

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lørenskog

Steinar Gundersen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-19-0006

Eier

Magnus Fjeld
Elin Elven Soleng

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 201 Bnr. 52 i Nes kommune

Byggeår

Ca 1966. Nes kommune har ingen dokumentasjon om når boligen er oppført.
År: 1990 Modernisert overflater
År: 1994 Tilbygg garasje og soverom

Areal

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 162 kvm, Bruttoareal: 178 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 915 kvm

PrivatMegleren Lillestrøm har den glede av å presentere denne eneboligen med integrert garasje, stor hage, terrasse på 27 kvm, to bad og 5 soverom. Området er barnevennlig med lite trafikk og perfekt for barnefamilier. Det er kun få minutters gange til barneskole og dagligvarebutikker, og det er kort vei til både buss og tog så du kommer deg fint rundt selv uten bil. Marka ligger rett ved og det er flotte turmuligheter på sommeren og et stort løypenett på vinteren.

Skoler og barnehager

Boligen ligger i gangavstand til barneskole og barnehager. Auli barneskole ligger kun 3 minutters gange unna og to barnehager, Auli og Kordalen barnehage kan du gå til på 15 minutter.

I kommunen ligger det også to ungdomsskoler, Runni - og Vormsund ungdomsskole.

Tog og buss

Det er enkelt å komme seg rundt med kollektivtrafikk når du bor i Tandbergvegen. Nærmeste busstopp er Auli senter som du kan gå til på kun 3 minutter. Her går det busser til Årnes, Bjørkelangen og Rånåsfoss. I tillegg ligger Auli togstasjon kun 11 minutters gange unna med avganger i retning Oslo/Asker og Kongsvinger.

Tar du bilen tar det ca. 25 minutter til Lillestrøm, 30 minutter til Oslo Lufthavn og 45 minutter til Oslo sentrum.

Butikker og handelssentrum

Dagligvarehandelen kan du gjøre på Kiwi og Coop Extra som begge ligger rett ved boligen bare 3 minutter å gå. Ønsker du et bredere tilbud kan du ta toget eller en kort biltur til Årnes i nord eller Sørumsand i sør som har det mest av servicetilbud. Her finner du blant annet kino, vinmonopol, apotek, et bredt utvalg av butikker, cafeer og restauranter.
Det er flere større kjøpesenter og handelssentrum du kan kjøre til på rundt 30-35 minutter i områdene rundt som Lillestrøm, Jessheim storsenter og Strømmen storsenter som er Norges største kjøpesenter.

Idrett/sport

Det er et bredt tilbud innen idrett for barn og unge i Nes kommune gjennom blant annet Haga idrettsforening som har både håndball, fotball og ski, samt mange andre tilbud gjennom lag og foreninger i kommunen. Haga idrettsplass ligger 7 minutter unna med bil. På idrettsplassen finner du fotballbane med gress, og kunstgress med flombelysning, Friidrettsbane, grusbane, sandvolleyballbane, 1 lysløype 2,5 km i skog og rundt treningsområdene, og akebakke med lys.

Marka/badeplasser/skiløyper

Auli har en flott natur som byr på en rekke turmuligheter. Du kan vandre langs blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller padle på et stille skogsvann.

På varme sommerdager er det godt å ha bademuligheter i nærheten. Du kan ta turen inn i marka til Svartstadtjennet eller ta turen til Bader'n Rånåfoss familebad som er et hyggelig og idyllisk område på Rånåfoss med eget barnebasseng, toalett og dusj.

På vinteren kjøres det opp skiløyper med scooter rundt i Auli så sant været tillater det. Rundt Haga stadion er det lysløype og ellers går løypenettet fra Stadion, mot Framtun skole og inn i skogen via Western eller på jordet.

Byggemåte

Enebolig bygget i 1966 over to etasjer. Grunn og fundamenter, generelt: Betong på antatt fast grunn. Vegger mot grunn: Deler av etasjen har vegger ut mot terreng. Veggene er stedvis på foret med bindingsverk tekket med plater eller var ikke tilgjengelig. Yttervegger i Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre. Tekket på innsiden med plater. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Takkonstruksjoner: Sadlet tak tekket med takplater. Integrert garasje med støpt dekke, støpte vegger og en manuell port er montert i front.

For utfyllende informasjon samt tilstandsvurdering, se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgave.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 132 kvm, Bruksareal: 162 kvm, Bruttoareal: 178 kvm

1.Etasje:
BTA 147 kvm / BRA 134 kvm / P-rom 132 kvm.
P-rom består av Vindfang, bad/wc, bad/wc, stue med spisestue, hall, 5 soverom og vaskerom

U.Etasje / Garasje
BTA 31 kvm / BRA 28 kvm

Alle arealer og rombenevnelser er oppgitt etter rommenes faktiske bruk uten hensyn til byggeforskriftenes krav til "rom for varig opphold". Vedlagt til prospekt følger kopi av tegninger mottatt fra Nes kommune. Det gjøres oppmerksom på at vaskerom ikke er byggemeldt som våtrom og betegnes som bod i byggetegninger.

Planløsning

Boligen er over 1 etasjer med garasje under boligen.
1 etg: Vindfang, hall, 2 bad/wc, stue med spisestue, 5 soverom og vaskerom
Annet: Bod og garasje

Standard

Entré
Boligen har en entre med en praktisk bod som gir god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Entreen har fliser på gulv og hvitmalt panel på vegger og tak. Fra entreen kommer du inn i en hall som har plass til åpen garderobeløsning eller ekstra oppbevaring i kommode. Fra hallen kommer du inn til soverom, kjøkken, bad og stue.

Kjøkken
Kjøkkenet er et pent hvit profilert IKEA-kjøkken fra 2012 med laminat benkeplate. Det er meget godt med skapplass med både over- og underskap og skuffer. På den ene veggen er det en lang benkeplate som gir deg en god arbeidsflate når du skal bake eller kokkelere her på kjøkkenet. Innerst på kjøkkenet er det en hyggelig spisekrok med lyst laminat gulv og hvitmalt panel på veggene. På vegg over benken ved koketopp er det flislagt og det er montert ventilator med utlufting.

Stue
Boligen har en stor og lys stue med plass til en stor sofagruppe og et langbord. På gulvet er det lagt et lyst laminatgulv og veggene er malt i lyse farger. Det er montert opp luft-til-luft varmepumpe for god jevn varme gjennom hele vinteren. Fra stuen er det to store vinduer/skyvedører ut mot terrassen som slipper inn mye naturlig lys. På sommeren er det bare å åpne skyvedøren og slippe sommeren inn, og det gir deg enkel tilgang til å nyte middager eller kvelden ute på terrassen.

Bad/wc/vaskerom
Det er to bad i denne boligen. Hovedbadet er lyst og stort med fliser på vegg og gulv med varmekabler. Det er godt med oppbevaringsplass i skap og skuffer under den doble servanten og høyskap på veggen. Ellers er badet innredet med toalett og dusjhjørne. Bad nummer to er av eldre dato og er innredet med toalett, servant og dusjkabinett. Boligen har et eget separat vaskerom.

5 Soverom og garderobe
Boligen har 5 soverom og hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og godt med oppbevaringsplass til klær i en skyvedørsgarderobe og garderobeskap. På gulvet er det lys laminat og veggene er malt panel. De andre soverommene har også laminat gulv og malt panel på veggene. Flere av rommene har skyvedørsgarderobe eller praktiske løsninger som innebygd seng med oppbevaringsplass over.

Oppvarming - Teknisk

Utelys er montert på både bolig og på garasje. Sikringsskapet er plassert i hall med automatsikringer på alle kurser. Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner. Varmekabler på bad og det er montert en luft til luft varmepumpe. Varmtvannsbereder på 150 liter er plassert i kjeller under kjøkken.

Parkering / Garasje

I underetasjen av boligen er det garasje med støpt dekke og manuell garasjeport.

Adkomst

Kjører du fra Rv 22 fra Fetsund kjør mot øst på Fetsundbrua, ta 3 avkjøring I rundkjøringen ut på Fv 172. Fortsett rett frem til Sørumsand, kjør rett frem I rundkjøringen og fortsett på Fv171. Ta så til høyre inn på Borgenveien/Fv173. Fortsett rett frem til Auli, ta så til høyre inn på Tandbergvegen. Huset er på høyre hånd.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Denne eneboligen har en stor og solrik hage med singlet innkjørsel og garasje. Hagen er pent opparbeidet med plen, prydbusker og en pen beplantet skråning ved innkjørselen. Utenfor stuen er det en terrasse på 27 kvm som er en deilig plass på sommeren hvor du får solen inn hele ettermiddagen og kvelden. Her er det god plass til spisebord eller en sofagruppe og en perfekt plass å nyte middagen eller kveldene på fine norske sommerdager. Det er trapp ned til hagen fra terrassen så dette er en god boltreplass for hele familien.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Følgende erklæring er tinglyst på eiendommen.

1967/3980-2/9 12.09.1967 Erklæring/avtale
FORBUD MOT NÆRINGSVIRKS. Ikke tillatt å drive noen form for næringsvirksomhet uten bygningsrådets skriftlige tillatelse.
BESTEMMELSER OM VEG/VANN/KLOAKK/ELETRISKE LEDNINGER M.V.
El- og televerket har rett til stolpefeste og lurtsstrekk, samt legging av kabler
For utfyllende informasjon se utskrift av avtalen vedlagt salgsoppgaven.

Det er ingen tinglyste rettigheter i annen fast eiendom.
Grunnbok kan sees hos megler.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen ligger til offentlig vei.
Avløp: Offentlig
Vann: tilknyttet privat vannverk (Årnes vannverk).

Det går kommunale ledninger over eiendommen. All bygging, sprenging, fylling og graving nærmere enn 4 m fra ledningen skal varsles kommunalteknisk avd. i Nes kommune. Se vedlegg.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse på opprinnelig bolig i kommunens arkiver. Nes kommune har ingen dokumentasjon om når boligen er oppført. Det foreligger midlertidig brukstillatelse for påbygg til bolig fra 01.04.1996.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 726 054,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 323 372,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i uregulert område. I kommuneplanens arealdel avsatt som nåværende byggeområde for bolig. Ingen kjente endringer i avsatt formål eller nye planer i tilknytning til denne eiendommen. Vedlagt følger utsnitt av kommuneplanen. Bestemmelser kan sees hos megler.

Faste, løpende kostnader

Strøm, ca kr. 11 000,- pr år i følge eier (ca 15 000 kWh)
Kommunale avgifter Kr. 8 914 pr år i følge Nes kommune.
Eiendomsskatt: kr 2313 pr år i følge Nes kommune
Vannavgift kr: ca kr 2 480 pr år i følge Årnes vannverk.

Forsikring i / Gjensidige kr 4 666 (polisenummer 87414214).

Overstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Ingen restriksjoner

Konsesjon / Odel

Det er ingen krav til odel eller konsejon tilknyttet salg av denne boligen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale, mulighet for snarlig overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør 1,7 % provisjon av salgssum. Som tillegg til provsisjonen tilkommer kr 49 760,- samt samlede utlegg kr 3 525,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale honorar stort kr 9 900,-, evt påløpte tillegg begrenset til kr 49 760,- samt evt påløpte utlegg begrenset til kr 3 525,-.