Klikk for galleri

Gardertoppen Panorama-B203 - 3(4)-roms leilighet - Vestvendt og solrik balkong

X
Fet – Fetsund

Garderveien 102 - B203

Fet – Fetsund

Garderveien 102 - B203

Prisantydning
4.850.000
Primærrom
74m²
Bruksareal
78m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-9036

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 18 Bnr. 72 i Fet kommune

Areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 77,90 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Velkommen til Gardertoppen Panorama - Leilighet B203

Velkommen til leilighet B203 i prosjektet Gardertoppen Panorama. En 3(4)-roms leilighet på 77,9kvm BRA beliggende i 2.etasje. Leiligheten inneholder bl.a. entré, to soverom (kan med enkle grep få et tredje soverom), bod, baderom, separat WC, stue og kjøkken. Fra stuen er det utgang til en solrik vestvendt balkong på 12,2 kvm. Det medfølger en garasjeplass til leiligheten og det er heisadkomst til leilighetsplan. Velkommen til vår visningsbrakke ved tomten for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Med nydelig utsikt, meget gode solforhold og kort vei til togstasjon er dette drømmen for deg som ønsker å bo landlig, samtidig som det er kort vei inn til byen. Kun 5 min gange fra leilighetene og til togstasjon. Fra Fetsund tar toget deg inn til Oslo på ca. 20 minutter, og det er også få minutter med tog og bil inn til Lillestrøm.

Fra eiendommen vil det etableres en ny gangvei som tar deg ned togstasjonen på ca. 5 minutter. Dette gir også en trygg gangvei til barnehage og barneskole. Området anses som meget barnevennlig, med umiddelbar nærhet til nydelig natur, samt kort vei til flotte treningsanlegg, skiløyper, lysløype, badeplasser med mer. Området rundt leilighetene vil også har rikelig med boltreplass, fine lekeområder og vakker beplantning. Her kan du bo godt i vakre, rolige og likevel sentrale omgivelser.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 77,90 kvm

2.Etasje: BRA: 77,9kvm, P-rom: 74kvm

Innhold

Entré, 2(3) soverom, bod, 1 baderom, separat WC, stue og kjøkken.

Standard

Leilighetene blir oppført i henhold til TEK17, med smakfull innredning og moderne løsninger. Det vil blant annet monteres balansert ventilasjon med varmegjenvinning, vannbåren gulvvarme, downlights, eikeparkett, delikate bad og høykvalitetskjøkken med mer. I tillegg har du mulighet til å sette ditt eget preg på boligen med en rekke tilvalg, så her lønner det seg å være tidlig ute. De fleste leilighetene vil også få tilhørende garasjeplass, og det er mulighet for å kjøpe ekstra plasser.

Parkering / Garasje

En tilhørende parkeringsplass i felles garasjeanlegg med automatisk port.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 16 750,- (Dokumentavgift) 5 843,- (Kapitalinnskudd til sameiet) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 23 643,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 873 643,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Planlagt overtagelse

Planlagt ferdigstilt i 2020.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        

 

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.