Klikk for galleri

Eikelundveien trinn 3 - KOMMER FOR SALG I AUGUST!

X
Akershus – Kjeller

Eikelundveien trinn 3

Akershus – Kjeller

Eikelundveien trinn 3

Bruksareal
133m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler / Partner
98 20 42 22
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Prosjektmegler
40 17 05 80
Salgsoppgave
Lukk

Ingebjørg Katrin Halle

Eiendomsmegler MNEF / Prosjektmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Romerike
 

Informasjon om prosjektet

Selger/Utbygger

Nitteberg Panorama Øst AS

Velkommen til Eikelundveien trinn 3 (Nitteberglia)

Eikelundveien ligger på Kjeller i Skedsmo kommune, et etablert boligområde, kun et par kilometer unna Lillestrøm sentrum. Kjeller har en spennende historie, som blant annet lokasjon for Norges første flyplass. Det er ellers et unikt teknologi- og forskningsmiljø i området.
På Kjeller bor du sentralt, med gode kollektivforbindelser rett utenfor døra.
Ta bussen fra holdeplassen rett ved boligene, eller hopp på toget ved Lillestrøm stasjon. Toget tar deg inn til hovedstaden på kun 10 - 12 minutter. Kjører du bil, tar det deg ca. 20 minutter enten du skal til Oslo sentrum eller Oslo lufthavn Gardermoen.
Kjeller ligger praktisk plassert i forhold til en rekke arbeidsplasser.

Beskrivelse av nærområdet

Kjeller har flere skoler, barnehager og en rekke arbeidsplasser. I Lillestrøm finnes friluftsbad, kulturtilbud og svært gode shoppingmuligheter. Er du interessert i fotball, ligger Åråsen stadion, som er hjemmebanen for fotballklubben Lillestrøm, kun en kort spasertur unna.
Et åpent og vakkert kulturlandskap omkranser Kjeller. I de grønne omgivelsene er det flott å bo både for store og små. Her er tur- og treningsmulighetene mange, med både sykkelstier og turområder rett utenfor døra.
På Kjeller bor du med nærhet til det meste.

Standard

Det er en deilig følelse å overta en splitter ny bolig, hvor alt er nytt, lyst og lekkert. Boligene leveres med hvitmalte flater, som et nytt og blankt lerret. Nå har du anledning til å fylle det med innhold og skape akkurat det hjemmet du drømmer om! Priser fra kr. 5 400 000,- til kr. 7 900 000,-.
Store flater og rette linjer kjennetegner en funkisbolig. Boligene i Eikelundveien får nettopp dette, et stramt uttrykk, romslige oppholdsrom og store glassflater som gir rikelig med lys. Samtlige av boligene leveres med to eller flere uteplasser, hvor du kan nyte en rolig kaffestund.
Boligene leveres med 3 (4) soverom, 2 (3) delikate og flislagte baderom, samt praktiske bodløsninger både inne og ute. Alle boligene får plass til 2 biler på egen tomt, noen får plass til 3.