Klikk for galleri

Kjeller - Moderne, innholdsrike funkisboliger med høy kvalitet, solrike terrasser, carport/garasje og meget sentral beliggenhet.

X
Akershus – Kjeller

Eikelundveien trinn 3

Akershus – Kjeller

Eikelundveien trinn 3

Prisantydning
6.200.000
Primærrom
141m²
Bruksareal
166m²
Rom
5 rom
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
98 20 42 22
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Tom-Richard Seim

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Seim & Skillebæk AS / Tom-Richard Seim

Selger/Utbygger

Nitteberg Panorama Øst AS

Betegnelse

Gnr. 33 Bnr. 53 i Skedsmo kommune

Byggeår

2019

Velkommen til visning!

I sentrale, rolige og meget barnevennlige omgivelser i Eikelundveien på Kjeller skal det nå oppføres 11 nye rekkehus. Kanskje ett av dem blir ditt nye hjem? Her tilbyr vi moderne funkisboliger med urban arkitektur, store vindusflater og flotte trefasader. Arkitektene har i tillegg jobbet hardt for å skape funksjonelle og gode planløsninger som passer både små og store familier.

Boligene innredes med moderne og energieffektive løsninger, som blant annet vannbåren varme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, sentralstøvsuger med mer. Overflatene males lyse, entré og bad får flislagte gulv og resten av boligen får hvitpigmentert eikeparkett. Både bad og kjøkken leveres med innredning av høy kvalitet, og kjøkkenet får integrerte hvitevarer.

Antatt overtagelse vil være fra fjerde kvartal 2019 (alle boligene vil ikke bli overlevert samtidig), så om du bestemmer deg for å kjøpe har du god tid til å sette ditt eget preg på boligen med tilvalg. Mulige tilvalg vil bli presentert i en egen tilvalgbrosjyre og omfatter blant annet ulike typer parkett, fliser på bad, fronter og armaturer på kjøkken- og baderomsinnredninger, endringer i elektroinstallasjoner med mer.

Rekkehusene består av tre forskjellige typer boliger, alle over 3 plan. Boligene er fra 133-185 kvm og leveres med enten tre eller fire soverom. I tillegg får alle boligene to delikate og flislagte bad, og noen får i tillegg vaskerom og/eller wc-rom. I alle boligene får stue og kjøkken en moderne, åpen løsning, og de fleste boligene får i tillegg en koselig tv-stue. Videre blir det praktiske bodløsninger både inne og ute.

Alle boligene får solrike uteplasser med god plass for utemøbler, grill med mer, og fellesområdene asfalteres og opparbeides med ferdigplen. I Eikelundveien legges det også til rette for trivelige lekesoner for områdets minste beboere, og her blir det trygt og godt å vokse opp - med venner på flere hold. Det er kort avstand til både barnehager, skole, buss og butikk, slik at hverdagen blir praktisk, enkel og grei.

Link til prospekt :
https://issuu.com/bakkeas/docs/prospekteikelundveien_issuu?e=31059504/64160588

Det er forkjøpsrett for medlemmer i Bori. Denne avklares i løpet av torsdag 6/9.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Lave kjøpsomkostninger.

Kort fortalt

- Moderne, innholdsrike og lekre rekkehus.
- Barnevennlig område, kort vei til skole.
- Kort vei til buss og til Lillestrøm sentrum.
- Tog til Oslo fra Lillestrøm på 10 min.
- Parkering i carport eller garasje.
- Fine terrasser med gode solforhold.
- Entré med gulvvarme og skyvedørsskap.
- Lekre kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Lys, luftig stue i åpen løsning med kjøkken.
- Flere av boligene har også koselig tv-stue.
- Minst to store, delikate bad i alle boligene.
- Noen har vaskerom og/eller wc-rom i tillegg.
- Tre til fire soverom i alle boligene.
- Innvendige og utvendige lagringsboder.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Sentralstøvsuger i alle boligene.
- Vannbåren varme tilknyttet fjernvarme.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig, attraktivt og nyetablert boligområde på Kjeller, like utenfor Lillestrøm i Skedsmo kommune. Området har nærhet til skoler og barnehager, fotballbane, svømmehall, ballbinge og lekeplasser med mer. I tillegg ligger det et koselig, lokalt alpinanlegg rett over Åsen, kun en spasertur unna, og det er kort vei til utallige turområder i Romeriksåsen. Blant annet kan Tæruddalen by på lysløype, badevann og et mylder av idylliske, merkede stier.

Det er kun en liten sykkeltur til Åråsen fotballstadion hvor Lillestrøm spiller sine hjemmekamper. Like ved Åråsen ligger det et stort idrettsanlegg, samt Sørum fritidsgård med ridesenter. En kort sykkeltur unna finner du også Nebbursvollen Friluftsbad - et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har asfalterte gang- og sykkelveier i idylliske omgivelser langs Nitelva, med flotte kunstverk, koselige benker, flytebrygge med mer.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Kjeller og Rema 1000 Holt Vestvollen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt utvalg. Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, og nærmeste holdeplass ligger like ved. Herfra kan du ta bussen inn til Lillestrøm og tog videre til Oslo, eller du kan ta bussen til Olavsgaard terminal hvor det går busser i alle retninger - inkludert flybuss og ekspressbuss til Oslo. Med bil fra Kjeller tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 5 min til Strømmen, 15 min til Oslo og 20 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Kjeller barne- og ungdomsskole. Storbyuniversitetet - Oslo MET ligger også i gangavstand fra boligen, og det er kort vei til Skedsmo og Lillestrøm videregående skole. Området har også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Innhold

Hus 15-19, 4-roms, 133-134 BRA
1. etasje: Entré, bad, stue og kjøkken.
2. etasje: Bod, wc, soverom og tv-stue.
Underetasje: Trapperom, bod, bad og 2 soverom.
Annet: Utvendig sportsbod ved inngangspartiet.

Hus 24-27, 5-roms, 165-166 BRA
1. etasje: Hall, bod, bad/vaskerom og soverom
2. etasje: Stue og kjøkken.
3. etasje: Trapperom, bad og 3 soverom.
Annet: Sportsbod i garasjen.

Hus 28-29, 5-roms, 167 BRA
1. etasje: Hall, bod, bad, vaskerom og soverom
2. etasje: Trapperom, 2 soverom, walk-in garderobe, bad, stue og kjøkken
3. etasje: Tv-stue, soverom, wc og bod.
Annet: Sportsbod i garasjen

Standard

Entré
Boligene får et innbydende, overbygd inngangsparti med dør til utvendig sportsbod i Hus 15-19. Innvendig i alle boligene ønskes du velkommen av en romslig entré med grå 30x60 fliser på gulv, lun gulvvarme og en skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Kjøkken
Alle kjøkken leveres med stilfull og moderne innredning, og det vil være åpen løsning inn mot stue. Innredningen leveres av anerkjent nordisk fabrikat, med hvite fronter. Frontene kan endres som tilvalg. Det monteres lys under overskapene, ventilator over kokesonen og integrerte hvitevarer. Hvitevarene består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys.

Stue
Boligene har stue og kjøkken i en delvis åpen løsning, noe som gir en luftig, sosial romfølelse. Rommene har hvitpigmentert eikeparkett og lysmalte vegger, samt dimbare downlights og store, gode vindusflater. Det er også utgang til enten balkong eller veranda. Farger på vegger og type parkett kan endres som tilvalg.

Tv-stue
Alle boligene bortsett fra boliger 24-27 har i tillegg koselige tv-stuer, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Tv-stuene ligger i tredje etasje og har lysmalte vegger og eikeparkett på gulv. I boliger 15-19 har stuene utgang til både terrasse og balkong, og i boliger 28-29 har de utgang til en stor, flott takterrasse som går langs to sider av boligen.

Bad/wc/vaskerom
Boligene inneholder lyse og store bad, med delikate fliser på gulv og vegger, lun gulvvarme, downlights og tidsriktig innredning. Både fliser og innredning kan endres som tilvalg om ønskelig.

I boligene 15-19 er det bad i plan 1, bad/vaskerom i plan 2, samt wc-rom i plan 3.

Badet i plan 1 får grå 30x30 fliser på gulv, 10x10 fliser i samme farge i dusjsonen, og hvite 50x20 fliser på vegger. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap (90 cm), og over servanten monteres det et 90 cm bredt speil. Rommet får også et hvitt, veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med glassdører og termostatstyrt dusjbatteri.

Badet/vaskerommet får grå 20x20 fliser på gulv, 10x10 fliser i samme farge i dusjsonen, og matte, hvite 50x20 fliser på vegger. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap (90 cm), og over servanten monteres det et 90 cm bredt speil. Rommet får et hvitt, veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med glassdører og termostatstyrt dusjbatteri. I tillegg får rommet opplegg for vaskemaskin.

WC-rommet i plan 3 får også grå 20x20 fliser på gulv med gulvvarme. På veggene blir det sokkelflis og hvitmalte gipsplater. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap (60 cm), og over servanten monteres det et 60 cm bredt speil. Rommet får også et hvitt, veggmontert toalett.

I boligene 24-27 er det bad i plan 3 og bad/vaskerom i plan 1.

Badet i plan 3 har grå 30x30 fliser på gulv, 10x10 fliser i samme farge i dusjsonen, og hvite 50x20 fliser på vegger. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap (120 cm), og over servanten monteres det et 120 cm bredt speil. Rommet får også et hvitt, veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med glassdører og termostatstyrt dusjbatteri.

Badet/vaskerommet får grå 20x20 fliser på gulv, 10x10 fliser i samme farge i dusjsonen, og matte, hvite 50x20 fliser på vegger. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap (120 cm), og over servanten monteres det et 120 cm bredt speil. Rommet får også et hvitt, veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med glassdører og termostatstyrt dusjbatteri. Rommet har også opplegg for vaskemaskin.

I boligene 28-29 er det bad og vaskerom i plan 1, bad i plan 2 og wc-rom i plan 3.

Badet i plan 1 får grå 20x20 fliser på gulv, 10x10 fliser i samme farge i dusjsonen, og matte, hvite 50x20 fliser på vegger. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap (120 cm), og over servanten monteres det et 120 cm bredt speil. Rommet får også et hvitt, veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med glassdører og termostatstyrt dusjbatteri.

Badet i plan 2 har grå 30x30 fliser på gulv, 10x10 fliser i samme farge i dusjsonen, og hvite 50x20 fliser på vegger. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap (120 cm), og over servanten monteres det et 120 cm bredt speil. Rommet får også et hvitt, veggmontert toalett, samt et dusjhjørne med glassdører og termostatstyrt dusjbatteri.

Vaskerommet får grå 20x20 fliser på gulv. På veggene blir det sokkelflis og hvitmalte gipsplater. Rommet får også skyllekar og opplegg for vaskemaskin.

Wc-rommet i plan 3 får grå 20x20 fliser på gulv med gulvvarme. På veggene blir det sokkelflis og hvitmalte gipsplater. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap (60 cm), og over servanten monteres det et 60 cm bredt speil. Rommet får også et hvitt, veggmontert toalett.

Soverom og garderobe
Soverommene blir luftige og fine, med lysmalte vegger og hvitpigmentert eikeparkett på gulv. Det leveres garderobeskap som vist på tegning i hvit, glatt utførelse, samt skyvedørsgarderobe med speilfronter i hall/gang. Boligene får for øvrig god lagringsplass med praktiske bodløsninger både inne og ute.

Oppvarming / Teknisk

Boligene blir oppvarmet med vannbåren gulvvarme i underetasjen, tilknyttet fjernvarme, og det blir montert radiatorer i første og andre etasje. Videre leveres det balansert ventilasjon med varmegjenvinner, samt sentralstøvsuger med ett uttak i hver etasje. Det leveres utevannkran til hver boenhet, og fire utelamper med fotocelle. Opplegg og til bredbånd og kabel-tv bestilles av utbygger på vegne av sameiets styre. Det leveres i tillegg downlights med demper i hovedbad, entré, kjøkken og stue.

Parkering / Garasje

Boliger 15-19 får carport, og de øvrige boligene får integrerte garasjer med bod innenfor. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Boligene 15-19 får utgang fra tv-stue i plan 3 til både terrasse og balkong, begge med god plass til utemøbler. Terrassen er på 14,1 kvm, og balkongen på 13,7 kvm. Uteplassene blir på hver side av boligen, noe som gir mulighet for å nyte solen flere timer i døgnet. I tillegg får boligene en koselig balkong på ca. 4,3 kvm med utgang fra stue/kjøkken i plan 2. I plan 1 er det utgang til terreng fra det ene soverommet.

Boligene 24-27 får utgang til en stor veranda fra stuen i andre etasje, samt utgang til en balkong fra et soverom i tredje etasje. Verandaen er på ca. 12,3 kvm, og balkongen er på ca. 5,1 kvm. Boligene får utgang til terreng fra kjøkkenet.

Boligene 28-29 får balkong på 6 kvm med utgang fra stue/kjøkken i andre etasje, samt en flott takterrasse på hele 51,5 kvm med utgang fra tv-stuen i tredje etasje. Takterrassen går langs to sider av boligen og er en nydelig samlingsplass på varme sommerdager. Disse boligene får også utgang til terreng fra andre etasje, fra det ene soverommet. Alle boligene har uteplasser med gode solforhold.

Opparbeidelsen av tomtene rundt boligen vil bestå av asfalterte innkjøringer/biloppstillingsplasser, samt ferdigplen. De delene av tomten som er fjell vil bli levert som "naturtomt" med synlige knauser. Skråninger mot veiareal eller lignende kan bli opparbeidet med geoduk og pukk i stedet for ferdigplen. Hver bolig får 4 utelamper med fotocelle.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Faste, løpende kostnader

Disse vil variere , se prislisten,-.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (boligformål)Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og leveres megler eller sendes via vår "gi bud"-knapp på eiendommens hjemmeside.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (Kr.43 750)
Oppgjørskostnad (Kr.4 500)
Totalt kr. (Kr.48 250)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger dekke direkte utlegg.