X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lørenskog – Lørenskog

Myrveien 31

Lørenskog – Lørenskog

Myrveien 31

Prisantydning
4.990.000
Primærrom
140m²
Bruksareal
146m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler MNEF / Partner
96 62 66 60
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
90 55 96 43
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
6.6 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Fjellhamarskogen-vest
1044464
Lørenskog
3740616291

Werner Holthe

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lørenskog

Steinar Gundersen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0725

Eier

Huong H T Huynh Solberg
Kjetil Dahl Solberg

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 2409 Snr. 2 i Lørenskog kommune

Sameiebrøk: 1/2

Byggeår

1988

Areal

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 161 kvm

Tomtetype/areal

Felles eiet tomt / 643 kvm

Velkommen til visning!

Privatmegleren Lillestrøm har den glede å presentere denne halvdelen av tomannsbolig på Fjellhamar i Lørenskog. Boligen har en sentral beliggenhet med togstasjon kun 450 meter unna med avganger til Lillestrøm og Oslo. Har du barn i skole- eller barnehagealder er det gangavstand til barne- og ungdomsskole samt flere barnehager. På Fjellhamar er det et bredt tilbud av sport og idrett med gangavstand til idrettsplasser og haller som gjør at barna enkelt kan komme seg til trening og naturlige møteplasser for lek og idrett. Boligen ligger også nær flere kjøpesentre og kulturhus med et bredt tilbud av butikker, spisesteder, kino, treningssentre, bowling og mye mer.
Boligen har ny stor terrasse på over 70 kvm, 5 soverom og 2 bad som er pusset opp i 2018 og 2014. Alle vegger er pusset og malt, nytt parkettgulv i oppholdsrommene og laminatgulv på soverommene. Det er varmekabler i gulvet i hele underetasjen.

Skoler i alle trinn og barnehager

Boligen ligger praktisk til dersom du har barn i skolealder. Det er gangavstand til Luhr barneskole og Fjellsrud ungdomsskole, og det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Mailand og Lørenskog videregående skole. Har du barn i barnehagealder er det et godt utvalg av barnehager med Langrunna Familiebarnehage og Vangen barnehage som de nærmeste henholdsvis 7 og 10 minutters gange unna.

Tog og reisetider

Det er enkelt å komme seg rundt selv uten bil når du bor i Myrveien 31 på Lørenskog. Du har Hanaborg togstasjon kun 6 minutters gange unna med avganger mot Lillestrøm og Oslo/Asker. Med tog tar det 9 minutter til Lillestrøm, 20 minutter til Oslo S og ca. 30 minutter til Oslo Lufthavn med togbytte i Lillestrøm. Med bil fra Myrveien tar det ca. 7 min til Lørenskog sentrum, 8 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 19 min til Oslo S og 31 min til Oslo lufthavn.

Kjøpesenter, bysenter og kultur

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, og det ligger flere kjøpesentre i nærheten. Metro senter i Lørenskog sentrum kjører du til på 5 minutter. Rett ved siden av Metro ligger også Lørenskog hus som har et bredt kulturtilbud med konserter, forestillinger for barn og voksne, festivaler m.m. Her ligger også Lørenskog kino med 4 moderne kinosaler, bibliotek og flere restauranter. Det er også kort vei med bil eller tog til Strømmen storsenter som kan skilte med å være Norges største kjøpesenter. Her finner du 200 butikker, virksomheter og spisesteder som bl.a. apotek, bowling, restauranter og kafeer, lekepark, vinmonopol og helsetilbud.
Med tog eller en kort biltur har du Lillestrøm sentrum som er bysenteret i Skedsmo kommune og hvor du finner hyggelige kafeer, variert tilbud av restauranter og yrende uteliv. Lillestrøm er også fem ganger kåret til Norges beste sykkelby.

Trening, sport og aktivitet

På Fjellhamar er det et bredt tilbud av sport og idrett. Både Fjellhamarhallen og Fjellhamar stadion med tilbud innen blant annet håndball, klatring og fotball ligger i gangavstand fra boligen. Det er et flott utgangspunkt for barn og unge med naturlige møtesteder innen sport og idrett. Det er også flere treningsstudioer i nærområdet som Sats Metro og Condis som ligger på eller i nærheten av Metro senter. I tillegg kan du gå til Kjenn på 20 minutter hvor du finner både Kjenn folkebad og Lørenskog tennisklubb.

Det skjer mye spennende i Lørenskog området og i januar 2020 skal det åpnes verdens største innendørs snøarena på 40 000 kvm. Her skal det lages 4 alpine nedfarter, Big jump park, inntil 2 km langrennsløyper og store lekeområder.

Rådhusparken, badestrand og turstier

Rådhusparken er en populær park kun 10 minutters gange fra boligen. Her er det laget sandvolleyballbane og frisbeegolfbane som er åpent for alle. I parken finner du også Kjenn skatepark som ble åpnet i 2014.
Vil du gå en tur er det laget en flott tresti langs Langevann som ligger rett ved parken. Langs stien er det plassert benker og bord så du kan ta deg en pause og kanskje nyte litt medbrakt mat og drikke.
På varme sommerdager er det godt å bo i nærheten av en badeplass. Fra Myrveien kan du pakke badetøyet og tusle opp til Langvannstranda på noen få minutter. Her finner du flotte sandstrender, gressletter, grillområdet og sittegrupper.
I 2017 åpnet Elveparken tursti som går langs Losbyelva og er godt egnet for gange og sykkel. Like ved ligger Losby Gods og golfbane som er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for tur-/skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.

Byggemåte

Del av en tomannsbolig bygget i 1988. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser med støpte pæler til grunn. Betong konstruksjon i kjeller. Bindingsverk vegger i tre, saltak tekket med takstein.

Boligen holder stedvis en god standard og stedvis en enkel standard fra bygge år og man må påregne en modernisering av de fleste bygningsdeler både utvendig og innvendig (bortsett fra de som er tatt nylig). Eier har i senere tid skiftet til en moderne kjøkkeninnredning med noe integrerte hvitevarer, behandlet flere vegg og tak overflater, skiftet flere gulv og oppgradert noe elektrisk med spotter og dekk lokk.

Etterat huset ble bygget har grunnen forskøvet seg slik at det er en åpning mellom grunn og dekke. Huset er bygget på pilarer. Tak er fra bygge år og det er stor slitasje på vindskier og toppbord. Det er et eldre bad i 2. etasje man må forvente og å modernisere og et vaskerom i underetasjen som nylig er noe overflatebehandlet. Noe lekkasje har det vært rundt pipe, rundt enkelte vinduer og muligens fra snø liggende på terrassen. Vinduer og ytterdører er fra bygge år og må forventes å byttes over tid.

For utfyllende informasjon samt tilstandsvurdering, se tilstandsrapport vedlagt prospekt.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 161 kvm

U.Etasje:
BTA 60 kvm / BRA 54 kvm / P-rom 51 kvm
P-rom består av Vindfang, hall/trapperom, bad/wc, vaskerom, 1 soverom og ett innredet rom (benyttet som soverom, men ikke søkt godkjent til dette bruk).

1.Etasje:
BTA 60 kvm / BRA 55 kvm / P-rom 55 kvm
P-rom består av trapperom/hall, kjøkken, stue, wc og soverom.

2.Etasje:
BTA 41 kvm / BRA 37 kvm / P-rom 34 kvm
P-rom består av trapperom, bad/wc, soverom 1 med omkledningsrom og soverom.

Det gjøres oppmerksom på at innredet rom i underetasje som benyttes som soverom opprinnelig var en garasje. Bruksendringen er ikke er byggemeldt/søkt godkjent. En eventuell søknad med godkjenning eller avslag er kjøpers ansvar. Alle arealer og rombenevnelser er oppgitt etter rommenes faktiske bruk uten hensyn til byggeforskriftenes krav til "rom for varig opphold".

Garasje:
BTA 50 kvm / BRA 46 kvm.

Planløsning

Underetasje: Vindfang, gang/trapperom, bad/wc, vaskerom, 1 soverom, 1 innredet rom og boder.
1. etasje: Trapperom/gang, kjøkken, stue, wc og soverom.
2. etasje: Trapperom, bad/wc, 2 soverom, omkledningsrom og kott.
Annet: Uthus.

Standard

Entré/Hall
Entreen er lys og romslig med et garderobeskap for oppbevaring av ytterklær. Under trappen er det også god plass til oppbevaring eller til en praktisk sittebenk. Videre innover er det flere boder som kan benyttes for ytterligere lagringsplass. Gulvet er flislagt og det er lagt varmekabler i gulvet i hele underetasjen. Fra entreen og hallen er det inngang til 2 soverom, trapp opp til 1. etasje, boder, bad og vaskerom.

Kjøkken og spisestue
Kjøkkenet fra IKEA er meget stilrent og delikat med hvite fronter. Den jevne og matte overflaten med integrerte håndtak gir kjøkkenet et stilrent og moderne utseende. Benkeplaten er i grå laminat som står godt til veggene som er malt i en matt gråfarge. Dette åpne og luftige kjøkkenet har tøffe detaljer som svart oppvaskkum, svart integrert stekeovn og svart ventilator som gir et ekstra stilfullt inntrykk. Kjøkkenet har en åpen løsning ut mot spisestuen og videre inn mot stuen. Det spesielle med spisestuen er at det har et flott og stort karnappvindu ut mot den nye terrassen. Det er her solen titter inn på morgenen og fyller rommet med lys. Vinduet har en dyp karm hvor du kan sitte og nyte utsikten med en kopp te eller plassere de spesielle plantene som trenger mye lys.
I tillegg til alt det naturlige lyset som kommer inn i rommet er det montert downligts i taket i hele denne etasjen. Det gir et jevnt og godt lys både på dag og kveld.

Stue
Stuen og spisestuen har en L-form som gir en naturlig inndeling i to soner. Dette gjør at stuen er åpen, men samtidig som det skaper en hyggelig sofa- og TV-krok. Fra stuen er det utgang til balkongen og videre ned til den nye terrassen. Det er store vinduer som slipper inn mye naturlig lys og gjør stuen til et lyst og innbydende rom. Alle veggene er nylig pusset og malt i lyse og tidsriktige farger, og på gulvet er det i 2018 lagt en flott lys parkett.

2 Bad, wc og vaskerom
Denne boligen har to bad, praktisk plassert med et i kjelleren hvor det er to soverom, og ett i andre etasje hvor det også er to soverom. I tillegg er det et separat toalett i 1. etasje.

Hovedbadet i 2. etasjen ble pusset opp i 2018 og fremstår som meget delikat med sandfargede rektangulære fliser. Badet har fliser på vegg og gulv med varmekabler. Dusjhjørnet har en stor rund takdusj. Det er praktisk innredet med speilskap på vegg og to gode skuffer under servanten for god oppbevaring. I tillegg er det plass til å sette inn et skap eller skuffeseksjon for ekstra god plass til håndklær og toalettsaker. Over dusjsonen er det takvindu som gir god lys inn på badet.

Badet i underetasjen ble pusset opp i 2014 og er lyst og delikat. Det er fliser på vegg og gulv med varmekabler. Dusjhjørnet har praktiske innfellbare dører som frigjør gulvplass når dusjen ikke er i bruk. Badet er innredet med toalett, servant med skuff under og dusjhjørnet.
I underetasjen er det et separat vaskerom. Gulvet har fliser og veggene er malt. Innredningen består av en nyere 200 liters varmtvannsbereder, en utslagsvask og det er tilkobling for vaskemaskin. Avtrekk er montert i vegg og varmekabler i gulv.

5 Soverom
Hovedsoverommmet i 2. etasje er meget romslig med god plass til en stor dobbeltseng og en stor skyvedørsgarderobe. I tillegg er det inngang til walk-in-closet/kott med meget god oppbevaringsplass til klær og utstyr. Rommet er malt i grått og har en mørk parkett på gulvet.
Denne boligen har totalt 5 soverom hvor de to soverommene i 2. etasje har inngang til walk-in-closet/kott. Alle har god størrelse med plass til enkelt- eller dobbeltseng, og klesskap. Alle er nylig malt i hvitt eller grått og med laminat på gulvet. Alle soverommene fremstår som meget delikate.

Balkong og stor terrasse fra 2018
Boligen har en balkong med utgang fra stuen på 18 kvm med god utsikt over nærområdet. Dette er en flott plass hvor man kan nyte helgefrokosten eller middagen ute. På balkongen har du sol hele dagen og mot kveld. Det er montert opp markise så du kan få god skygge på de varmeste dagene eller søke ly dersom det kommer et lite regnskyll. Fra balkongen er det laget en trapp ned til en helt ny og stor terrasse på ca. 70 kvm. Her er det god boltreplass for hele familien og en perfekt plass til å nyte sommeren. Det er bare å dra frem grillen og invitere inn familie og venner for her får du plass til alle. Rundt hele balkongen og terrassen er det også oppgradert med nytt rekkverk.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med enkelte panelovner, samt varmekabler på begge bad og i enkelte rom i underetasjen. Ventilasjonssystemet består av mekanisk avtrekk over tak eller til yttervegg, med tilluft via lufteventiler. Sikringsskapet har automatsikringer, og det er montert en 3-fas som går til garasjen. En nyere varmtvannsbereder på ca. 200 liter er plassert på vaskerommet i underetasjen.

Videre har boligen sentralstøvsuger med uttak i alle tre etasjer og noen rom med nylig monterte downlights. Canal Digital og Get antas å være leverandør av tv- og bredbåndtjenester. Boligen har også utvendig stikk og belysing.

Parkering / Garasje

Det er parkering i integrert garasje. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Kommer du fra Lillestrøm på RV159 ta avkjøringen mot Fjellhamar, fortsett på Kloppaveien. Ta så til venstre for å holde deg på Kloppaveien. I rundkjøringen ta 3 avkjøring ut på Marcus Thranes vei og rett frem i neste rundkjøring.
Sving til venstre inn på Myrveien og så første til venstre. Boligen vil du se på din høyre side.

Uteområde

Eiendommen ligger i gangavstand fra populære Langvannet - med andre ord, bademuligheter rett i nærheten på sommerstid og lett tilgang på fine turområder ellers i året. Tomten er opparbeidet med asfaltert gårdsplass, frodig beplantning, hekk og prydbusker. Tomannsboligen er bygd inn i terrenget og det er laget terrasser over flere nivåer med god plass for ulikt møblement.
Fra stuen er det utgang til en stor balkong på ca. 18 kvm med god utsikt over nærmiljøet og skogkledde åser. Balkongen er omkranset av malt gjerde og en markise skjermer for varm sommersol og lett sommerregn. Videre har balkongen utelys som setter stemningen kveldstid.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon. Det er ingen tinglyste erklæringer eller rettigheter i andre eiendommer.

Grunnbok kan sees hos megler.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra 1989.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 475 823,-
pr 31.12.17 i følge Skatteetaten.
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 5 312 961,-
pr 31.12.17 i følge Skatteetaten.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål. Vedlagt følger utsnitt av reguleringsplan med bestemmelser.

Vedlagt følger også utsnitt av kommuneplanen som opphever reguleringsbestemmelsene om største tillatte utnytting og erstattes av bestemmelsene som følger og som er fastlagt i medhold av plan- og bygningslovens § 11-9 pkt. 5. Kommuneplan kan sees hos megler.

I følge Lørenskog kommune eksisterer det ingen planforslag, eller igangsatt planlegging som berører eiendommen.

Utnyttelsen regnes av netto tomteareal.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Beskrivelse av sameiet

Lite sameit bestående av 2 seksjoner. Det foreligger ikke vedtekter eller regnskap/budsjett for sameiet og det betales ikke faste månedlige felleskostnader.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Strømkostnader er ikke oppgitt da eier ikke har bebodd eiendommen og ikke har kjennskap til dette.
Estimert strømforbruk fra tidligere eier er ca 25 000 kWh pr år.

Kommunale avgifter Kr. 9 925 pr. år i følge Lørenskog kommune.

Forsikring i Terra kr 12 000 (polisenummer 5829440)

Andre utgifter:
Snøbrøyting: Kostnader deles med nabo og estimerte kostnader for denne seksjonen er ca kr 3000,- pr år. Kostnader varierer fra år til år.

Overstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Ingen restriksjoner

Konsesjon / Odel

Det er ingen krav om konsesjon eller odel knyttet til salg av denne boligen

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør 1,2 % provisjon av salgssum. Som tillegg til provisjonen tilkommer kr 49 760,- samt samlede utlegg kr 26 025,-.
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale honorar stort kr 30 000,-, evt påløpte tillegg bregrenset til kr 49 760,- samt evt påløpte utlegg begrenset til kr 26 025,-.