X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Glostrupveien 54

Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Glostrupveien 54

Prisantydning
3.900.000
Fellesgjeld
103.598,-
Primærrom
108m²
Bruksareal
108m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Megler MNEF / Partner
96 62 66 60
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
90 55 96 43
Salgsoppgave
8.7 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Skjetten 6
498194
Skedsmo
5327623859

Werner Holthe

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lørenskog

Steinar Gundersen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0716

Eier

Anne-Mette Haldorsen

Eiendomstype

Rekkehus

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Andelsnr. 42 Orgnr. 948414929 i Skedsmo kommune

Byggeår

1971

Areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 45545 kvm

Forretningsfører

Bori Boligbyggelaget Romerike

Velkommen til visning!

PrivatMegleren Lillestrøm har gleden av å presentere dette oppgraderte rekkehuset sentralt på Skjetten med 2 uteplasser. Boligen har 2 bad som ble oppgradert i 2007 og 2009, og et delikat italiensk kjøkken med utgang til 10 kvm markterrasse og hage. Stuen i 1. etasje har en hyggelig sofakrok og god plass til et stort spisebord. Det er 3 soverom, alle i samme etasje hvor det også er en TV-stue.

Boligen ligger fritt til med fine solforhold og et rolig område uten gjennomgangstrafikk like ved barnehager og skoler. Det er kort vei til dagligvarebutikk, post i butikk, idrettsanlegg og 2 busstopp rett ved boligen med hyppige avganger til Oslo, Strømmen, Grorud og Nittedal.
Det er et flott tur- og skiterreng på Skjettenåsen, Østmarka og Romeriksåsen, samt vakre turstier langs Nitelva.

Beliggenhet og nærområde

Skole og barnehage
Boligen ligger i Skedsmo kommune, med gangavstand til flere barnehager og barne- og ungdomsskole. Både Breidablikk, Valstadtoppen og Uglebakken barnehage ligger i umiddelbar nærhet.

Med Gjellerås barneskole kun 300 meter unna boligen er det enkelt for barna å komme seg til og fra skolen. Stav ungdomsskole ligger også rett ved barneskolen, og det er flere videregående skoler i nærområdet blant annet på Strømmen og i Lillestrøm.
Buss/tog

Det er bare 300 meter til de nærmeste bussholdeplassene med hyppige avganger til Oslo, Strømmen, Grorud og Nittedal fra holdeplassene ved Landskronaveien og Skjetten senter. Ønsker du å benytte deg av toget kan du gå eller ta bussen til Sagdalen stasjon på Strømmen hvor det går det jevnlige avganger til Lillestrøm og Oslo.

Dagligvarebutikk/kjøpesenter
Dagligvarehandelen kan du gjøre på Meny som ligger bare noen få minutters gange fra boligen. Her ligger også Skjetten nærsenter med apotek, helsetjeneste og spisested. For et bredere tilbud ligger Norges største kjøpesenter, Strømmen storsenter, bare få minutter unna med bil. Senteret kan by på over 200 butikker, spisesteder og virksomheter innen helse og aktivitet. Du kan også nå senteret ved bruk av buss.

Lillestrøm sentrum er bysenter i Skedsmo kommune, med mye liv og røre og et vell av trivelige serveringstilbud og hyggelige aktiviteter. Midt i Lillestrøm finner du også kjøpesenteret Lillestrøm Torv med en rekke butikker og tjenester i alle kategorier.

Trening og idrett
Skjetten har et bredt spekter av sportslige aktiviteter å by på. Skjetten Sportsklubb har tilbud innen både håndball, basket og volleyball. Fotballklubben kan benytte seg av både 7er og 11er kunstgressbane med undervarme ved Skjetten stadion. Skjetten svømming ligger på samme område, og tilbyr en rekke ulike former for mosjon og vannaktiviteter for badeentusiaster i alle aldre.

Du finner tradisjonelle treningssentre på Strømmen (Fresh Fitness) og Lillestrøm (Sats) om du ønsker inspirerende gruppetrening eller en effektiv treningsøkt i apparatsal.

Friluftsliv
Skjetten med tilstøtende områder gir deg flotte muligheter for å leve et aktivt liv, med mange flotte turalternativer. Borettslaget har direkte tilgang til parkområder og turstier bare 5 minutter unna. Ved Elvebredden kunstpark får du kombinert friluftsliv med kunstinntrykk langs Nitelva ved Lillestrøm og de godt opparbeidede stiene langs Sagelva i Sagdalen. Nitelva har flotte rasteplasser, hvor du kan nyte noen gode pauser underveis.

Nebbursvollen rundt er en annen flott turmulighet. Denne naturperlen med løvskog, små svaberg og høyt siv er et populært utfartssted på sommeren. Ved Nebbursvollen friluftsbad innenfor Nitelva, kan du ta en dukkert i 3 basseng, og benytte store friarealer med vannsklier, dusj/toalett. Det idylliske familiebadet har også vakre piknik-områder med grillmuligheter og kiosk.

På snørike vintre har du flotte skimuligheter på Skjetten, med langstrakte løypenett og lysløyper 5 minutter unna boligen. På vinterstid anlegges skøytebane like ved huset. I området rundt Bråte gård før Strømmen, har du en supre langrennsmuligheter i lysløype på 2,8 km som slynger seg i kupert terreng gjennom skog og innmark. Parkeringen ved Strømmen Skihytte har god kapasitet, og ligger bare 1,5 kilometer unna boligen.

Byggemåte

Rekkehus over to etasjer bygget i 1971. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Bindingsverk med antatt isolasjon og diffsperre lagt på innsiden med plater. På utsiden er det vindtettplater som er lektet ut og belagt med panel. Vinduer med 2 lags isoler glass med produksjonsår rundt 2004 iht årsberetning. Flatt tak antatt isolert og dekket med godkjent membran iht til gjeldene forskrifter. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Roger Pedersen datert 20.12.2018. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedlikehold som er utført i regi av Borettslaget:
Etterisolert fasader (gavler), lagt ny panel og og byttet vinduer (ikke alle) rundt 2004.
Ny taktekking i 2013.
Nymalt i 2017.
www.glostrupveien.blogspot.com

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 120 kvm


1. etasje: BTA 60 / BRA 54 kvm / P-rom 54 kvm
2 etasje: BTA 60 / BRA 54 kvm / P-rom 54 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Vindfang/garderobe, bad/wc/vaskerom, stue med spisestue og kjøkken.
2. etasje: Trapperom, bad/wc, stue og 3 soverom.

Planløsning

Borettslaget består av 112 rekkehus, og boligen går over to etasjer med følgende rom inndeling i hver etasje:

1. etasje: Entrè/garderobe, bad/WC/vaskerom, stue med spisestue, kjøkken. Uteplass på begge sider med adkomst fra kjøkken og entre.
2. etasje: Trapperom, stue, bad/wc, 3 soverom
Annet: Utendørs sportsbod på 6 kvm, innebod under trapp

Glostrupveien borettslag ble opprettet i 1971, og gjennomgikk i perioden 2002-2004 total rehabilitering av utomhusanlegg, vinduer, panel og garasjer.

Boligen holder en normal standard med parkett, laminat, heltre på gulvene og malte/tapetserte og flislagte vegg-overflater. Fliser på begge bad og på kjøkken.

Alle himlinger er enten pusset og malt, tekket med panel eller tak ess plater med stedvis innfelte downlights. Alle innvendige dører er byttet i 2015. Utvendige flater er malt i 2017. Garderobeskap i flere av soverommene samt stor og god walk-in garderobe i entrè.

Standard

Entré/Hall
Nylig oppusset gang med walk-in-garderobe som gir ekstra god oppbevaringsplass til yttertøy og utstyr. På gulvet er det lagt laminatgulv med varmekabler. Ytterdøren har innfelt glassfelt som gir lys inn fra forhagen hvor du også har tilgang til egen sportsbod på 6 kvm.

Italiensk kjøkken
Kjøkkenet har en italiensk kjøkkeninnredning i hvit glatt heltre av type Forma e Funzione, med laminert heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Opplegg for oppvaskmaskin. I tillegg er det tilkoblet en slank ventilator i stål over kokeplass som har utlufting ut i yttervegg. Raffe mosaikkfliser på veggen mellom over- og underskap på kjøkkenet, og fliser på kjøkkengulv.
Kjøkkeninnredningen gir rikelig med oppbevaringsplass og godt med tilberedningsflater. Moderne og praktiske skuffer og skap gjør det enkelt å komme til det du måtte trenge, når du skal lage mat til hverdags og fest.
Det lyse og trivelige rommet har plass til en fin sitteplass med barkrakker for de enklere måltider, og har direkte utgang til terrassen bak huset med ettermiddag og kveldsol. Det er inngang til bad fra kjøkkenet.
Hvitevarer kan evt. følge handelen etter nærmre avtale.

Stue og TV-Stue
Boligen har både stue og TV-stue som gir rom for en families forskjellige behov og interesser.
Stuen i hovedetasjen ligger avskjermet til i kroken ved entrèen, med plass til sofagruppe og tv-møblement. En luft til luft varmepumpe fra 2011 sørger for jevn og fin temperatur i rommet. Stuekroken ligger i direkte tilknytning til spisestue, hvor det er rikelig med plass til å invitere venner og familie til hyggelige måltider.
Stuedelen rommer også trappegang opp til annen etasje, hvor du finner TV-stuen. Det er et lyst flott rom med to store vinduer og rikelig med naturlig lys inn. Her kan du slappe av og trekke deg litt vekk fra resten av huset og nyte en god film eller serie. I denne etasjen er det ett bad og tre soverom. TV-stuen her oppe har størrelse nok til at det eventuelt kan deles av og gjøres om til et fullverdig soverom.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to flotte bad, begge modernisert med gode løsninger i henholdsvis 2007 og 2009.

Det lekre badet i 1. etasje ble modernisert i 2009 i regi av eier og arbeidet ble utført av Akershus VVS AS. Det har gode moderne løsninger som vegghengt vannklosett med skjult sisterne, samt delikat dusjsone med plassbesparende innfellbare buede dusjvegger. Innredningen består av et underskap, servant, speil med lys, og det er opplegg for vaskemaskin.

Badet er flislagt på gulv og vegger i avstemte og behagelige toner. Varmekabler i gulv, avtrekk i vegg samt lufting under dør.

Badet i 2. etasje er modernisert i 2007 av tidligere eiere, og holdt i en ren og delikat stil. Det er flislagt, med løsninger som vegghengt vannklosett med skjult sisterne og et innbydende dusjkabinett. Innredningen består av servant med underskap og høyskap for ekstra god oppbevaring av toalettsaker. Badet er flislagt på gulv og vegger, med varmekabler i gulv. Belysning fra downlights og stor speilflate bidrar til rommets åpne og romslige uttrykk. Høyskap og avtrekk i tak.

3 Soverom
Hovedsoverommet oppe er lyst og delikat med et stort vindu som slipper inn godt med lys. Rommet har plass til dobbeltseng og skyvedørsgarderobe. De to andre soverommene er malt i duse tidsriktige farger som passer godt på et soverom. De har god størrelse og har plass til senger, oppbevaringsmøbel og skrivepult.

Oppvarming - Teknisk

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner, og termostatstyrte varmekabler i begge baderomsgulv og i entre/garderobe. Varmepumpe av type luft til luft ble montert i 2011. 200 liters varmtvannsbereder fra 2009 i bod under trapp. Sikringsskapet er plassert i korridor, og er noe oppgradert med både skru og automatsikringer på alle kurser. Det er montert downlights i enkelte rom, og utelys på vegg fasade, i tillegg er det montert både markiser og utvendig solavskjerming med persienner på flere vinduer i begge etasjer. Get er leverandør av bredbånd/fiber og kabel-tv tjenester til borettslaget.

Parkering / Garasje

Det medfølger bruksrett til en garasjeplass i fellesgarasje/rekke med automatisk port i front, og det medfølger en utvendig sportsbod. Ekstra parkeringsplass etter søknad, ellers gateparkering

Vedlikehold av garasjer er andelseiers ansvar.

Adkomst

PrivatMegleren Lillestrøm ønsker velkommen til visning av Glostrupveien 54, kommer du kjørende på Strømsveien fra Lillestrøm, ta 1. avkjøring i rundkjøringen og ut på Skjettenveien. Ved neste rundkjøring ta 1. avkjøring inn på Nordbyveien. Etter 650 meter tar du 2. avkjøring i rundkjøringen ut på Nordens vei. Etter 650 meter ta til venstre inn på Glostrupveien, ta så første til høyre og du vil se huset på venstre hånd.

Uteområde

Rekkehuset har egen hage på 2 sider med markterrasser på begge sider. Uteplassen på baksiden har utgang fra kjøkkenet så det er enkelt å servere middagen ute på gode sommerdager. Her kan du sitte utover kvelden med sol fra ettermiddag og utover kvelden. Terrassen er på ca. 10 kvm med inngjerdet hage som gjør plassen flott og skjermet.
Terrassen på forsiden av huset har du deilig morgensol og en perfekt plass hvor du kan nyte helgefrokosten eller bare ta med en kopp kaffe ut og sitte i solveggen.

Det er store fellesområder som er opparbeidet med gressplener, lekeapparater og sittegrupper,
variert vegetasjon samt asfalterte gang- og stikkveier.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vann, vei og kloakk.
Det er ikke montert vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest pr 01.02.1973.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 034 620,- pr 31.12.17
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 724 631,- pr 31.12.17

Reguleringsforhold

Regulert til boligbebyggelse ifg kommunen. Se reguleringsplan i vedlegget.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Boligselskape er tilknyttet sikringsfond i flg. info fra BORI 18.12.2018. Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 854,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, garasje, andre driftskostnader, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.
Styret har vedtatt å øke fellesutgiftene med 3% fra 01.01.2019 og dette er hensyntatt i oppgitte f.utg.

Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med 3% fra og med 01.01.2019 og det er hensyntatt i opplyste fellesutgifter ovenfor.

Andre faste utgifter:
Innboforsikring og strøm.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 103 598,- / Kr 12 271,- pr 18.12.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Handelsbanken, lånenr: 90497150891
Annuitetslån 2 terminer per år.
Rentesats per 18.12.2018:2,25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 17
Saldo per 18.12.2018: 11 799 871,-
Andel av saldo: 103 699,-
Første termin 30.06.2015. Første avdrag 30.12.2017 (siste termin 31.12.2026)

Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag som forfaller til betaling dd.mm.yyyyy påvirke felleskostnadene med ca kr X per måned for denne boligen.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr. 1.400,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring. Dette øker til kr. 2.400,- pr. formidling fra 1. mai 2019. I tillegg mottar meglerforetaket ytterligere kr. 1.000,- pr. formidlet Boligkjøperforsikring PLUSS.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Det er forhåndsvarslet forkjøpsrett på leiligheten. Vi kan bekrefte at det er medlemmer som er interessert i å benytte forkjøpsretten på ovennevnte bolig.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Markedspakke - inkl. KLIKK basic (Kr.18 000)
Meglerprovisjon (Kr.41 000)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430)
Eierskifteforsikring (Kr.7 790)
Garantiforsikringspremie og servicetillegg (Kr.2 950)
Factoring (Kr.2 490)
Info fra kommune (Kr.3 911)
Info fra BORI (Kr.3 861)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750)
Forkjøpsrettsavklaring (Kr.7 188)
Totalt kr. (Kr.99 128)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 9.900,- + tillegg og dokumenterte utlegg.