Klikk for galleri

Tower - Flott 3-roms leilighet i 2. etasje - Sentral beliggenhet - Takterrasse - Salg av kontraktsposisjon -

X
Akershus – Skedsmo - Lillestrøm

Tower1 - Leil. 206

Akershus – Skedsmo - Lillestrøm

Tower1 - Leil. 206

Prisantydning
3.590.000,-
Bruksareal
50m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave
Lukk

Ingebjørg Katrin Halle

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm

Ernest Kastrati

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0668

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 81 bnr. 2434, 1148, 1064 i Skedsmo kommune.

Etasje

2

Byggeår

2021

Areal

Bruksareal: 49,90 kvm

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Salg av kontraktsposisjon

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontrakt på leilighet 206 i Tower1. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten og overtar selgers (kjøper 1s) rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 14.11.2016.
Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (kjøper 1).

Merverdi til selger kr. 790 000,- utgjør prisantydningen på kjøp av kontrakten. Ny kjøper trer inn i avtalen kjøper 1 har med utbygger og overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten av  14.11.2016.
Merverdi, transportgebyr og forskudd på kr 100 000,- (totalt kr. 915 000,- ) innbetales omgående etter inngått avtale. Resten av kjøpesummen iht. opprinnelig kjøpekontrakt + omkostninger innbetales i forbindelse med overtagelse av boligen (jfr. kjøpekontrakten).

Det er stilt garantier iht. opprinnelig kjøpesum. Det vil ikke bli stilt garantier for merverdien.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

TOWER1 er et nytt, attraktivt boligprosjekt i Lillestrøms nye sentrum, som utgjør en del av ev et større utbyggingsprosjekt innenfor reguleringsområdet Lillestrøm øst. Tomten ligger med adkomst fra Nittedalsgata og Kjerulfsgate. Kort spasertur til jernbanestasjonen, alle kulturtilbud, kafeer, kjøpesenter, friluftsområder, etc.
Byggene som får en moderne utforming, er plassert slik at det oppnås passasjer rundt og mellom byggene, med tilgang både for beboere og andre.

Bygninger

TOWER1 vil bestå av ca. 70 selveierleiligheter. Du kan velge mellom alt fra ett- til fireroms leiligheter fra 28 til 143 kvadratmeter, alle med balkonger.

Konseptet smarte studio-leiligheter lanseres med Tower1 i Lillestrøm. Flere leilighetstyper har smartløsninger, se bilde. Vi har fått inspirasjonen fra New York, Tokyo og London, med mottoet god utnytelse av hver kvadratmeter. Med møbler som trekkes ut når du trenger de, og vegger som kan flytte seg alt etter bruk. På denne måten er det mulig å utnytte hver kvadratmeter 100 %.

Bygget vil gå over 14 etasjer med garasje i kjeller og flott felles takterrasse.

Kort fortalt

* Flytt rett inn i splitter ny leilighet hvor ingen har bodd før deg
* Lave omkostninger ved kjøp
* Fellesutgifter kr. 1747,-/Mnd
* Fransk balkong på 4,6 kvadratmeter
* Kort gangavstand til togstasjonen i Lillestrøm
* Flytog til Gardermoen på 12 minutter og tog  til Oslo S på 10 minutter
* Godt utleieobjekt

Faste, løpende kostnader

Kr. 1747,-.
Størrelsen på felleskostnader er ikke endelig fastsatt, men estimeres til ca kr 40,- pr kvm BRA og vil avhenge bla. av kommunale krav ifbm. drift av fellessystemer som f.eks. søppelsug, gatetun, frostsikring, mv. I tillegg avhenger kostnaden av sameiets valgte nivå på sikkerhets- og servicetjenester. Kostnader til varmtvann og oppvarming av den enkelte leilighet, kan bli omfattet av felleskostnadene i sameiet, avhengig av de løsninger som velges. Beregningen av forbruk per leilighet, vil da være basert på areal, og komme som tillegg til de stipulerte månedlige felleskostnader oppgitt i annonsen.

Oppgjør

Dette er salg av en kontraktsposisjon. Det innebærer at oppgjøret for salg av kontraktsposisjonen er en selvstendig transaksjon. Merverdien på
kr.790 000,- (prisen på kjøp av kontrakten) + forskudd kr. 100 000,- (iht. opprinnelig kontrakt) + transportgebyret kr. 25 000,-  skal innbetales på dette oppdraget.

Ved kjøp av kontrakten vil ny eier stå ansvarlig for forpliktelsene som følger av kjøpekontrakt datert 14.11.2016. Opprinnelig kjøpesum som gjenstår + omkostninger iht den opprinnelig kjøpekontrakten betales i forbindelse med overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

790 000,- (Prisantydning/ Merverdi til selger)
  25 000,- (Transportgebyr til utbygger)
2 800 000,- (Opprinnelig kjøpesum)

Omkostninger iht. opprinnelig kontrakt
10 470,- (Dokumentavgift 2,5 % av tomteverd)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Gebyr for panteattest)
25 000,- ( Dekning av div. utlegg, se kjøpekontrakten pkt. 17-7)
--------------------------------------------------------
36 692- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 651 692,- (Totalpris inkl. merverdi, transportgebyr og omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

Solgt iht. bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.