X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Åråsveien 20 A

Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Åråsveien 20 A

Prisantydning
3.950.000
Primærrom
104m²
Bruksareal
104m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
8.5 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.2 / 10
Naboskapet
Høflige
8.6 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Kjeller 2
504252
Skedsmo
5327623859
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0591

Eier

Hong Pan

Eiendomstype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 29 Bnr. 249 Snr. 7 i Skedsmo kommune

Byggeår

1965

Areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 118 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 14246 kvm

Forretningsfører

Kirsten Lovise Julie Sætehaug

Velkommen til visning!

Åråsveien 20 A er et pent og innholdsrikt rekkehus over tre plan, med fin beliggenhet på enden av rekken. Området ansees som meget barnevennlig, med gangavstand til skoler, busstopp, idrettsanlegg og Åråsen stadion. Utendørs byr rekkehuset på en delvis skjermet markterrasse med gode solforhold. Det medfølger en garasjeplass i felles rekke.

Rekkehuset har et pent kjøkken med spiseplass og integrerte hvitevarer. Videre er det en luftig stue med hygge fra peisovn og en trivelig kjellerstue som gir ekstra boltreplass for en familie. Boligen har ellers to bad med dusjkabinett, et separat vaskerom og tre soverom med garderobe på to. Ekstra lagringsplass finner man i to kjellerboder.

Kort fortalt

- Pent og innholdsrikt rekkehus.
- Beliggende i enden av rekken.
- En garasjeplass i felles rekke.
- Gode solforhold på fin terrasse.
- Entré med plassbygd garderobe.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Trivelig spiseplass på kjøkkenet.
- Hygge fra peisovn i luftig stue.
- Fin kjellerstue m/lunt gulvteppe.
- To pene bad med dusjkabinett.
- Et separat vaskerom i kjelleren.
- Tre soverom, to med garderobe.
- Lagringsplass i to kjellerboder.

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et sentralt, attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Kjeller, like utenfor Lillestrøm i Skedsmo kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I gangavstand, eller få minutters bilkjøring unna, ligger det fotballbane, lekeplass, idrettshall, skøytebane, svømmehall, skiløyper, golfbane, tennisanlegg og treningssenter m.m.

Det er få min å gå til Åråsen fotballstadion hvor Lillestrøm spiller sine hjemmekamper. Like ved Åråsen ligger det et stort idrettsanlegg, samt Sørum fritidsgård med ridesenter. En kort sykkeltur unna finner du Nebbursvollen Friluftsbad - et populært badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m.

Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva, med flotte kunstverk, koselige benker, flytebrygge med mer. I tillegg er det kort vei til utallige turområder i Romeriksåsen, hvor blant annet Tæruddalen byr på lysløype, badevann og et mylder av idylliske, merkede stier.

Servicetillegg

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Kjeller og Rema 1000 Åråsen. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv kjøpesenter og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt utvalg. Det er i tillegg kort vei til Strømmen Storsenter, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Måsasvingen vest som ligger ca. 4 minutters gange fra boligen. Med bil fra Kjeller tar det ca. 4 min til Lillestrøm, 7 min til Strømmen, 17 min til Oslo S og 21 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Kjeller barne- og ungdomsskole. Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller, ca. 16 min gange fra boligen.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på faste jord/leirmasser. Kjellervegger utført i betong med øvrige vegger i trebindingsverk. Fasader med stående og liggende kledning. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Saltak i treverk. Yttertaket er tekket med shingel. Renner, nedløp og beslag utført i stål.
Takstmannen har i sin rapport skrevet: Boligen er varierende vedlikeholdt, har en normal standard med en fin planløsning. Oppgradering må påregnes.
Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen datert 08.11.2018. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 118 kvm

Kjeller: BTA 26 kvm / BRA 22 kvm / P-rom 22 kvm
1. etasje: BTA 46 kvm / BRA 41 kvm / P-rom 41 kvm
2. etasje: BTA 46 kvm / BRA 41 kvm / P-rom 41 kvm

P-rom består av:
Kjeller: Kjellerstue, vaskerom og bad.
1. etasje: Vindfang, gang, kjøkken, bad og soverom.
2. etasje: Stue og 2 soverom.

Planløsning

Kjelleretasje: Kjellerstue, vaskerom og bad.
1. etasje: Vindfang, gang, bad, kjøkken og soverom.
2. etasje: Stue og 2 soverom.
Annet: Loft og 2 kjellerboder.

Standard

Vindfang/gang
Inngangspartiet er pent, med overbygg og hvitmalt ytterdør med avlange glassfelter. Innenfor ytterdøren er det et fint vindfang med hvitmalte vegger, flislagt gulv og plass til yttertøy. Videre innover er det en relativt romslig gang med parkettgulv og god varme fra en vedovn. Gangen holdes ryddig ved hjelp av et praktisk skoskap og et plassbygd garderobeskap med sjalusidører. Entreen er for øvrig tilknyttet bad og en pen trapp fører opp til andre etasje.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i første etasje med plass til spisebord, og utgang til herlig terrasse. En klassisk og pen Ikea-innredning fra 2004 ble sist supplert/fornyet i 2012, og har et praktisk design med god benke- og skapplass.

Den takhøye innredningen består av hvite, profilerte fronter, fine vitrineskap og laminat benkeplate med dobbel oppvaskkum. Over benken er det belysning og fine mosaikkfliser i nyanser av grått. Videre har kjøkkenet ventilator over nedfelt koketopp, innbygget oppvaskmaskin fra 2017, samt integrert stekeovn og kombinert kjøl/frys.

Stue
Boligens trivelige stue ligger i andre etasje i tilknytning til to av soverommene. Rommet byr på store vindusflater og en møbleringsvennlig planløsning med god plass til sofa og tv-møblement. I 2011/12 ble det lag nytt parkettgulv og montert en peisovn for ekstra varme og hygge. Stuen har ellers lysmalte vegger, noe som gjør det enkelt å krydre med farger på interiør etter eget ønske og personlige stil.

Kjellerstue
Rekkehuset har også en trivelig kjellerstue med god plass til møblement, noe som bidrar til økt fleksibilitet for en familie. Rommet har kremhvite veggflater og et pent, teppelagt gulv fra 2011/12. To høytsittende vinduer slipper dagslyset inn, og fra kjellerstuen fører en åpen, hvitmalt trapp opp til første etasje.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to pene bad og et separat vaskerom. Badet i første etasje er innredet med nedfelt servant i hvit benkeplate, underskap med lett, profilerte fronter og et stort speil med belysning. Over frittstående toalett er det et veggmontert speilskap. Rommet har også dusjkabinett, hvitmalte vegger og belegg på gulv.

Bad 2
Det andre badet ligger i kjelleren med sandfarget gulvbelegg og lyse, pene veggflater. Videre er det lun gulvvarme og frittstående toalett. Et dusjkabinett i herdet glass ble montert i 2012, og er utstyrt med massasjedyser. Ved siden av dusjkabinettet er det speil med belysning over servant.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i kjelleren og er utstyrt med vegghyller, varmtvannsbereder, sluk og opplegg for vaskemaskin. Rommet av eldre dato er overflatebehandlet i nyere tid, med blant annet malte vegger og gulv.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre lyse, fine soverom med garderobeløsning på to. Hovedsoverommet har en romslig skyvedørsgarderobe fra 2012, med hvite, profilerte fronter og praktisk belysning. Boligen har for øvrig god oppbevaringsplass med blant annet skoskap og plassbygget skap i gangen i første etasje, samt to kjellerboder. Kjellerbodene har adkomst fra felles gang og måler henholdsvis ca. 3,5 og 6,5 kvm.

Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin på kjøkken medfølger. Lampe over spisebord på kjøkken medfølger ikke.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektriske panelovner og gulvvarme på bad i kjeller. I tillegg er det vedovn i gangen i første etasje og en nyere peisovn i stuen i andre etasje. Ventilasjonen er i hovedsak naturlig, med mekanisk avtrekk fra kjøkkenet. Sikringsskapet er utstyrt med skrusikringer. Videre har boligen en varmtvannsbereder fra 2002 på 198 liter, og en utekran.

Parkering / Garasje

Det medfølger en garasjeplass i felles rekke. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra kjøkkenet er det utgang til en fin markterrasse med gode solforhold. Terrassen har en størrelse på ca. 26 kvm og er oppført i trematerialer. Gråmalte levegger bidrar til noe skjerming og en terrassemarkise sørger for sval skygge på varme soldager.

Tomten for øvrig er pent opparbeidet med hellelagte gangareal, og en deilig hage med store plenareal omkranset av hekk. Hagen er ellers beplantet med trær, prydbusker og bed. På sørøstsiden av hagen er det et stort tørkestativ, i tillegg til en liten lekestue til glede for de små.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 30.08.1965 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 920 354,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 945 132,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område. For ytterligere informasjon se vedlagte kart og reguleringsbestemmelser.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 000,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Inkl: kommunale avgifter, ytre vedlikehold, snørydding, forretningsfører, forsikring av garasje, kabel tv m.m.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. 20 000,- pr. år ifølge selger.
Eiendomsskatt for seksjon 7, utgjør foreløpig ca. kr 2 212,- pr år.
Kommunale avgifter
Forsikring i Tryg kr 3 364 (polisenummer )


Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr ,- / Kr 52 229,- pr 31.12.17 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

ca. 19.000 - 20.000 kwh pr år ifg eier.

Spesifikasjon av lån

,
Serielån / Annuitetslån, X terminer pa.
Rentesats per dd.mm.yyyy: X% pa.
Antall terminer til innfrielse: X
Saldo per dd.mm.yyyy: X
Andel av saldo: X
Første termin: dd.mm.yyyy
Første avdrag: dd.mm.yyyy ( siste termin dd.mm.yyyy)

Ut i fra dagens lånebetingelser vil første avdrag som forfaller til betaling dd.mm.yyyyy påvirke felleskostnadene med ca kr X per måned for denne boligen.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin på kjøkken medfølger. Lampe over spisebord på kjøkken medfølger ikke.

Arealene i kjeller er ikke godkjent til varig opphold.

Det er ikke installert vannmåler i boligen. Alle eiendommer i Skedsmo kommune skal ha installert vannmåler innen 31.12.18. Dette blir kjøpers ansvar å gjøre.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Info fra Skedsmo kommune (Kr.3 911)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
5 visninger a kr. 1990,- pr. stk. 1 fellesvisning og alle privatvisninger gratis. (Kr.9 950)
Eierskifteforsikring (Kr.13 398)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Overtagelse (Kr.1 990)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLIKK Standard (Kr.19 900)
Meglerprovisjon (Kr.56 840)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.132 702)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.