X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Trøgstad – Trøgstad

Sandsveien 331

Trøgstad – Trøgstad

Sandsveien 331

Prisantydning
2.300.000
Primærrom
131m²
Bruksareal
254m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
92 80 63 46
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Håkås
20481
Trøgstad
53672478

Kjell Olav Bårdseng

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0574

Eier

Erik Haakaas
Cecilie Ruth Anett Teige

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 174 Bnr. 34 i Trøgstad kommune

Byggeår

1968

Areal

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 254 kvm, Bruttoareal: 276 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 2765 kvm

Kort fortalt

- Innholdsrik bolig.
- Kjeller med mye potensial.
- Stor tomt med hageareal.
- Herlig, solrik terrasse.
- Flott utsikt mot Øyeren.
- Idyllisk, like ved Sandstangen.
- Singlet gårdsplass for parkering.
- Boligen har kjøkken i eget rom.
- Stor, tiltalende stue og spisestue.
- Bad, toalettrom og vaskerom.
- Tre/fire soverom med garderobeskap.
- Plassbygd skap i gangen.
- God lagringsplass i kjeller.
- Nyere luft-til-luft varmepumpe.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Stort loft.

Beliggenhet

Eneboligen ligger idylliske og naturskjønne omgivelser ved Sandstangen, mellom Båstad og Skjønhaug i Trøgstad kommune, med umiddelbar nærhet til Øyeren. Sandstangen er en flott badeplass som ligger i umiddelbar nærhet. Stedet er et ypperlig utgangspunkt for båtturer, med egen plass for utsetting av båter, og har brygge for allmenn bruk. Det populære badestedet har sommerkafeer og stor parkeringsplass.

Nærområdet består av spredt boligbebyggelse, jord- skogbruk og dyrket mark. Fra eneboligen er det ca. 5 km til Båstad sentrum med matbutikk, frisørsalong, gatekjøkken/kafe og bensinstasjon. På Båstad finner du også barneskole og barnehager, samt idrettsanlegg som omfatter kunstisbane, fotballbane, lysløype, tennisbane og skytterbane.

Det er ca. 6 km til Skjønhaug som er kommunesenter med servicetilbud, idrettshaller, kunstgressbane og ballbinge, samt barne- og ungdomsskole. Fra eiendommen er det også kort vei til Mysen og Askim med populære Østfoldbadet, kino og kjøpesenter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris Båstad, Kiwi Trøgstad, Bunnpris Skjønhaug og Rema 1000 Trøgstad. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Skjønhaug, Mysen og Askim, som har det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Det er ca. 45 minutters bilkjøring til rimelig grensehandel i Töcksfors i Sverige.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Olberg som ligger en halvtimes gåtur fra eneboligen. Ved å benytte bil fra eiendommen tar det ca. 9 min til Båstad, 11 min til Skjønhaug, 24 min til Mysen, 27 min til Askim, samt 47 min til Lillestrøm.

Boligen sogner til Båstad barneskole, Skjønhaug barneskole og Trøgstad ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er i Mysen og Askim, og det finnes flere barnehager i kommunen.

Byggemåte

Boligen er fundamentert med støpte såler/gulv, antatt til fast grunn. Kjellervegger i lettklinkerblokker og plass-støpt betong. Vegger utover støpt dekke utført i trebindingsverk, antatt isolert etter gjeldene krav ved byggeår. Yttervegger kledd med stående tømmermannspanel. Alle vinduer i trerammper, vinduer med 2-lags isolerglass fra 1977, 1985, 1991, 1998 og 2012. Saltak konstruksjon i tre med kaldtloft. Vindskier i treverk. Yttertak er tekket med grå betongstein. Takrenner og nedløp i zink utførelse. Informasjon er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Kåre Anders Fossum Orderud den 01.11.2018. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport som ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 131 kvm, Bruksareal: 254 kvm, Bruttoareal: 276 kvm

Kjeller: BTA 138 kvm / BRA 123 kvm / S-rom 123 kvm
1. etasje: BTA 138 kvm / BRA 131 kvm / P-rom 131 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Vindfang, entrè, gang, kjøkken, stue, stue/spisestue, vaskerom, bad, trapperom, 3 soverom og wc.

Planløsning

1. etasje: Vindfang, entré, gang, kjøkken, stue, stue/spisestue, vaskerom, bad, wc, trapperom og 3 soverom.
Kjeller: 2 disponible rom, teknisk rom, gang/bod og 3 boder.
Annet: Uinnredet loftsrom/kaldtloft med tilgang fra trapp i gang.

Standard

Entré
Eneboligen har adkomst via trapp fra gårdsplass og et overbygd inngangsparti. Ytterdøren fører til et lite vindfang som ligger i tilknytning til en romslig entré med plass til garderobeskap. Videre fra entreen kommer du til en gang med et plassbygd garderobeskap.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom med nyere laminatgulv og plass til et lite spisebord. Innredningen har hvite, slette fronter, laminatbenkeplate og stort benkebeslag med to kummer i stål. Over benken er det montert en slett, vannfast plate, og over kokesonen er det installert ventilator. Det er opplegg for oppvaskmaskin og avsatt plass til komfyr og kjøleskap.

Stue/spisestue
Eneboligen har en lys, romslig stue med parkettgulv og hvite veggflater, samt en utrolig flott utsikt mot Øyeren. En glassdør fra 2011 ut mot terrassen og store vindusflater sørger for rikelig med naturlig lys inn. I stuen er det montert en varmepumpe fra ca. 2015/16, som tilfører jevn, behagelig varme. Stuen lar seg enkelt innrede med tv-løsning, sofagruppe og spisebord.

TV-stue
Eneboligen har en ekstra stue med nyere laminatgulv, som passer utmerket som tv-stue - perfekt hvis ungdommen i huset vil trekke seg litt tilbake eller familien samles for filmkveld. Rommet kan også brukes som et ekstra soverom.

Bad/wc/vaskerom
Eneboligen har et bad, separat toalettrom og vaskerom som ligger vegg-i-vegg. Badet har sjakkmønstret vinylbelegg på gulvet og mønstret våtromstapet på veggene. Innredningen består av badekar med dusjløsning, heldekkende servant med underskap og et speilskap. Toalettrommet har laminatgulv og klosett.

Vaskerom
Vaskerommet har malt betonggulv og malte, slette veggflater. Rommet er utstyrt med vegghengt utslagsvask i plast, opplegg for vaskemaskin og liten benk med foliert plate.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre/fire soverom, tre med plassbygde garderobeskap med innredning. I gangen står det også et plassbygd skap under trappen til kaldloftet. Ekstra lagringsplass finner du i kjelleren, med tre boder og to disponible rom.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med varmepumpe fra ca. 2015/16 i stue/spisestue, og med oljefyr/sentralfyr med radiatorer spredt rundt i boligen. Oljefyr/sentralfyr er plassert i teknisk rom i kjelleren og oljetank er nedgravd i hage. Eneboligen har mekanisk avtrekk fra bad og kjøkken, ellers naturlig tilluft. Sikringsskapet er oppgradert med automatsikringer i senere år.

Eneboligen er i dag ikke tilknyttet offentlig avløp, men er beliggende i en sone i kommunen hvor det er pågående et pilotprosjekt med trykkavløp. Boligen vil derfor bli tilknyttet offentlig avløp høsten 2018 og nåværende eier vil bekoste tilkoblingsavgiften. Eventuell graving fra tomtegrense, opparbeidelse av tomten etter graving, og frem til boligen må bekostes av kjøper. I sammenheng med utbygging av trykkavløp vil det bli lagt fiberkabel for mulig tilkobling til internett.

Parkering / Garasje

Det er gode parkeringsmuligheter på singlet gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Uteområde

Tomt med bolig: 2 765,7 kvm (gnr: 174, bnr: 34).
Eneboligen har en flott, stor tomt hvor store deler er naturtomt. Det er opparbeidet hage med plen, frukttrær og diverse beplantning, samt hekk mot veien. Foran boligen er det opparbeidet en singlet gårdsplass med gode parkeringsmuligheter.

Fra stue/spisestue er det utgang til en herlig, sydvestvendt terrasse med trapp til hagen. Utsikten mot Øyeren og nærliggende naturområder er fantastisk. Terrassen har gode solforhold, markise og plass til utemøbler. Her kan du virkelig nyte varme sommerdager i idylliske omgivelser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.
Tidligere tinglyste rettigheter tilhørende Øvre Sand er ikke med i salget.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og vann. Boligen er pr. 06.11.2018 ikke tilknyttet offentlig avløp. Det er lagt rør inn på eiendommen for tilknytting til offentlig trykkavløp. Nåværende eier vil bekoste tilkoblingsavgiften til offentlig avløp. I sammenheng med utbygging av trykkavløp er det bli lagt frem fiber kabel for mulig tilkobling til internett. Tilkobling til fiber må kjøper selv besørge og koste. Trøgstad Kommune har vedtatt at samtlige utslipp fra spredt bebyggelse skal saneres innen 2021.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det antas at huset er oppført før Plan og bygningsloven trådte i kraft og det finnes derfor ingen ferdigattest eller midlertidig brukttilatelse på eiendommen i flg. Trøgstad kommune

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 409 891,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 311 650,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et LNFR område i flg. arealdelen i kommuneplanen i flg. Trøgstad kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Det skal kunne oppføres fritidsboliger på bnr. 15 som ligger på vestsiden av boligen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 7 392 pr. år
Dette inkl. årsavgift for vann, kloakk, renovasjon, feiing og tømming av septiktank inntil 3 m3. I tillegg kommer avgift for forbruk av vann med kr. 14,38 pr m3 og kloakk med kr. 40,00 pr. m3.
Forsikring i Terra kr (polisenummer 5382794)

Andre utgifter:
Innboforsikring og strøm.
Eiendomsskatt for 2018 er på kr. 2.562,-.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Eiendommen har sentralfyr som er basert på olje. Myndighetskrav om at dette skal fases ut i løpet av 2020.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Hele eiendommen kan leies ut.

Konsesjon / Odel

Det er hverken konsesjon eller odel på eiendommen.
Det er krav til egenerklærng om konsesjonsfrihet.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Eierskifteforsikring (Kr.9 265)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Visning, pr. stk (Kr.2 990)
Overtagelse (Kr.2 200)
Tilleggstjenester foto - drone og dronefilm (Kr.9 300)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLIKK basic (Kr.17 900)
Faktiske kostnader overført fra 24-18-0200 (Kr.17 677)
Meglerprovisjon (Kr.59 950)
Totalt kr. (Kr.145 995)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.