X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Furusetveien 4

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Furusetveien 4

Prisantydning
4.950.000
Primærrom
158m²
Bruksareal
158m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
90 55 96 43
skjema her?
Megler MNEF / Partner
96 62 66 60
Salgsoppgave
8.7 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.4 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.4 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Åkrene
725308
Fet
115554836

Steinar Gundersen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm

Werner Holthe

Megler MNEF / Partner
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0573

Eier

Gina Gjersund Karlsen
Tommy Ingebretsen

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 7 Bnr. 37 i Fet kommune

Byggeår

1965

Areal

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 510 kvm

Velkommen til visning!

Furusetveien 4 er en hyggelig enebolig over tre etasjer, i landlige og barnevennlige omgivelser. Boligen ligger drøyt 4 km fra Lillestrøm og 450 meter fra Tuen togstasjon, i et etablert område populært blant pendlere. Hagen er rolig og usjenert med høy, eviggrønn hekk og solrik terrasse med markise. Parkering i dobbeltgarasje med elektrisk port.

Dette er et idyllisk hjem med god plass til hele familien. Det er hele tre stuer, en i hver etasje. Hovedstuen er lun og koselig, og har peisovn og terrassedør. Kjøkkenet er i en moderne stil med takhøyt interiør og integrerte hvitevarer.

Boligen har to flislagte bad og et romslig vaskerom. Det er to soverom, og to disponible rom som har vært benyttet som soverom. Boligen har godt med lagringsplass i flere skap, omkledningsrom og stor utebod.

Kort fortalt

- Innholdsrik enebolig i tre etasjer.
- Dobbeltgarasje m. elektriske porter.
- God plass på gruset gårdsplass.
- Terrasse på 29 kvm mot sørvest.
- Ypperlige solforhold, markise.
- Overbygget inngang, stor entré/hall.
- Tøft kjøkken i moderne design.
- Integrerte hvitevarer, godt m. skap.
- Hyggelig stue med terrassedør.
- Koselig peisovn med sidevindu.
- Boligen har både lofts- og kjellerstue.
- To flislagte bad, med dusjkabinett.
- Romslig vaskerom med flisgulv.
- To soverom, ett med garderobeskap.
- Ett rom tilknyttet omkledningsrom.
- To disponible rom brukt som soverom.
- Rikelig med lagringsplass i utebod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Oppvarming med varmepumpe.
- Deilig gulvvarme i kjelleretasjen.
- Tv og internett fra Canal Digital.

Beliggenhet

Eiendommen ligger omkranset av vakkert kulturlandskap, på Tuen/Åkrene i Fet kommune, ca. 4,5 km fra både Lillestrøm og Fetsund. Boligen ligger litt i utkanten av et boligfelt, og har kort gangavstand til både tog og buss. Her bor du landlig, men sentralt, og området er meget attraktivt for pendlere.

I området finner du gode idrettsanlegg tilknyttet Skedsmohallen eller Fethallen, og ved Heia skistadion er det lysløyper og skiskyting. Det er fine sykkelstier langs Niteelva til Lillestrøm sentrum, og ved elveprominaden ligger Nebbursvollen Friluftsbad. Tilknyttet Strømmen Storsenter skal det bygges et fantastisk badeland med plass til over 500 000 besøkende i året.

Turinteresserte kan glede seg over rik og mangfoldig natur, en rekke stier og turveier, skiløyper, og bademuligheter ved Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Området har rikt fugleliv, og Svelle og Øyeren regnes som Norges mest artsrike innsjø. Fetsund lenser er fredet og ligger i et vakkert naturområde ved innfallsporten til Nord- Europas største innlandsdelta med både natur- og kultursti.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Lillestrøm Torv en selvskreven møteplass i bykjernen på Lillestrøm. Strømmen storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter ligger også godt innen rekkevidde.

Tuen togstasjon ligger kun 450 meter fra boligen, og det er også holdeplasser for buss og flybuss i området. Med bil tar det ca. 6 min til Lillestrøm, 6 min til Fetsund, 10 min til Strømmen, 28 min til Oslo S, og 35 min til Oslo Lufthavn.

Fra boligen er det sykkelavstand (3 km) til Hovinhøgda barneskole, og det er skolebuss til Østersund ungdomsskole (5,1). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Støpt betongdekke antatt isolert i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Grunnmur i antatt lettklinkerblokker/betong. Yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, innvendig kledd med plater og utvendig kledd med malt stående trepanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med 3- lags isolerglass fra anno 2009. Vinduer i kjeller med ramme og karmer i tre med isolerglass fra anno 1986. Saltak i trekonstruksjon. Yttertaket er tekket med takstein. Heldekkende beslag over pipe og over toppbord samt stige/adkomst til pipe. Sorte takrenner og nedløp av stål. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Kjell-Arne Hagen datert 12.11.2018. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Bruttoareal: 174 kvm

Kjeller: BTA 56 kvm / BRA 49 kvm / P-rom 49 kvm
1. etasje: BTA 70 kvm / BRA 65 kvm / P-rom 65 kvm
2. etasje: BTA 48 kvm / BRA 44 kvm / P-rom 44 kvm

P-rom består av:
Kjeller: Vaskerom, kjellerstue, trapperom og 2 disponible rom.
1. etasje: Bad, gang, hall, kjøkken og stue.
2. etasje: Bad, loftstue, omkledningsrom og 2 soverom.

Planløsning

1. etasje: Entré, hall, bad, kjøkken og stue.
2. etasje: Bad, loftstue, omkledningsrom og 2 soverom.
Kjeller: Vaskerom, kjellerstue, trapperom og 2 disponible rom.
Annet: Frittstående dobbeltgarasje på 33 kvm, og en frittstående utebod på 18 kvm.

Standard

Entré
Boligen har trapp fra gårdsplassen til et overbygget inngangsparti. Innenfor ytterdøra er en pen entré med trapp til kjelleretasjen. En glassdør med sprosser leder videre inn til en romslig hall med lyse vegger og laminatgulv. Hallen er åpen mot stua og har dør direkte inn til badet.

Kjøkken
Kjøkkenet har takhøy innredning i en tøff, moderne stil med mørkegrå fronter og vitrineskap. Benkeplaten er i mørk laminat med nedfelt oppvaskkum i stål. Rommet er effektivt innredet og har godt med skap- og benkeplass, her kan hobbykokker i alle størrelser utfolde seg over gryter og bakeboller.
Platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin er integrert, og over kokeområdet er en fritthengende ventilator i glass og børstet stål, med skrå profil. Det er nisje til kjøleskap.

Stue
Boligen har en hyggelig stue med vindu på tre vegger og utgang til terrasse. Det er åpen løsning mot kjøkken og rommet er stort nok for både sofahjørne og spisestue. Midt i rommet står en moderne peisovn med sidevindu som gir den rette stemningen i de kalde årstider - og ikke minst til jul. Veggene har hvitmalt panel, og bak peisen er en mørk kontrastvegg.

Loftstue
I andre etasje er en koselig loftstue med skråtak, vindu, lyse vegger og laminatgulv. Flere stuerom gir fleksibilitet i hverdagen som spesielt barnefamilier setter stor pris på. Her har man mulighet til å trekke seg litt tilbake hvis man trenger en liten pustepause og litt ro.

Kjellerstue
Boligen har i tillegg en lun kjellerstue, med panelvegger, stilig murvegg og pipeløp kledt med stein. Gulvet er lagt med fliser og det er deilig varme i gulvet. Stua har et smalt vindu høyt under taket, og passer perfekt som hjemmekino eller medierom.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad og et vaskerom. Badet i første etasje ligger tilknyttet hallen og har hvite fliser og varmekabler i gulvet. Et dusjkabinett med mørke, buede skyvedører og deilig steam gir litt ekstra luksus i hverdagen. Ellers er rommet innredet med en servant over servantskap, speil med belysning, overskap og et gulvmontert toalett.

Bad 2
Badet i andre etasje ligger innenfor det ene soverommet og har downlights, gråmønstrede baderomsplater og grått flisgulv. Innredningen består av en heldekkende hvit servant over skuffeseksjon, høyskap, speil med belysning, dusjkabinett og et gulvmontert toalett. Det er opplegg for vaskemaskin og varme i gulvet.

Vaskerom
I kjelleren er et romslig vaskerom innredet med en utslagsvask, to overskap, et gulvmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Det er fliser og slik på gulvet, og veggene er dels med mur, dels med lyse panelplater.

Soverom og garderobe
Boligen har i utgangspunktet 3 soverom og det ene brukes i dag som omkledningsrom. 2/3 soverom i andre i etasje, to med pene panelvegger og skråtak. Ett av soverommene har garderobeskap, og ett ligger tilknyttet et omkledningsrom/soverom med garderobeinnredning. I kjelleretasjen er det i tillegg to disponible rom som har vært benyttet som soverom.

Ellers har boligen godt med lagringsplass i en skyvedørsgarderobe i hall i kjelleretasjen og i frittstående utebod på 18 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med varmepumpe i stua, gulvvarme i entré, på bad og i hele kjelleretasjen (unntatt vaskerom). Det er i tillegg montert en peisovn på stua. Ventilasjonen er i hovedsak naturlig, med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad.

Sikringsskapet står i disponibelt rom i kjelleren, og har automatsikringer. En varmtvannsbereder fra 2013 på 198 liter står plassert på vaskerommet. Boligen er tilknyttet tv og internett fra Canal Digital.

Parkering / Garasje

Det er god plass til parkering på gruset gårdsplass, og i en frittstående dobbeltgarasje på 33 kvm. Garasjen ble bygd i 2007 og har to elektriske vippeporter og gangdør. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen har en ryddig og velstelt hage med plen og prydplanter, omkranset av en høy, eviggrønn tujahekk. Gårdsplass og innkjørsel er lagt med grus, og her er det rikelig med plass til flere biler. På eiendommen er det bygd en dobbeltgarasje og en frittstående utebod på 18 kvm, med et isolert og et uisolert rom.

Fra stua er det utgang til en lun terrasse på 29 kvm vendt mot sørvest. Her er det ypperlige solforhold store deler av dagen, og solskjerming med markise. Terrassen har terrassebord i kompositt - som har meget enkelt vedlikehold - og rekkverk og levegg i tre. En trapp leder fra terrassen ned til resten av hagen, hvor det er plass til lek og spill på plenen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Grunnboksinformasjon - heftelser på gnr. 7, bnr. 37 i Fet kommune:
1960/101610-1/8 Bestemmelse om gjerde 21.05.1960

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Enebolig byggemeldt 1960, det er ikke ferdigattest eller brukstillatelse på boligen. Garasje byggemeldt 2007.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 833 345,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 666 705,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Regulert til boligbebyggelse. Se kommuneplan hos megler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 21 230 pr. år
inkl eiendomsskatt, vann, avløp, renovasjon og branntilsyn.
Forsikring i Nemi kr 5 173 (polisenummer )

Andre løpende utgifter:
Bl.a. innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger er årlig forbruk på ca 25000 kWh.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på denne eiendommen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 900)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Garantiforsikringspremie og factoring (Kr.5 440)
Visning pr. stk. 3 stk (Kr.8 970)
Løfte annonsen på finn.no to ganger (Kr.2 000)
Digital annonsering - KLIKK standard (Kr.4 500)
Eierskifteforsikring (Kr.21 037,50)
Info fra Fet kommune (Kr.3 242)
Overtagelse (Kr.1 500)
Markedspakke - grunnpakke (Kr.16 900)
Meglerprovisjon (Kr.39 900)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.124 712,50)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.