X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Akershus – Jessheim

Romsaas Alle 11

Akershus – Jessheim

Romsaas Alle 11

Prisantydning
2.990.000
Primærrom
46m²
Bruksareal
50m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
48 29 01 20
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Gjestad
1155748
Ullensaker
3510215512

Ernest Kastrati

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0562

Eier

Erik Sandsdalen

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 132 Bnr. 289 Snr. 23 i Ullensaker kommune

Etasje

5

Byggeår

2018

Areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 50 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 654 kvm

Forretningsfører

BORI BBL

Kort fortalt

- Helt ny 3-roms selveier i 5. et.
- Uten slitasje, aldri vært bebodd.
- Utgang til balkong på 9,2 kvm.
- Medfølger garasjeplass i kjeller.
- Det er heisadkomst til alle etasjene.
- Entré tilknyttet bod/garderoberom.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Koselig stue med store vindusflater.
- Bad med opplegg for vaskemaskin.
- To soverom med garderobeskap.
- Disponibel sportsbod på garasjeplan.
- Vannbåren varme i nesten alle gulv.
- Balansert ventilasjon for sunt inneklima.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og meget barnevennlig boligområde på Jessheim Hageby, i Ullensaker kommune. Jessheim Hageby ligger i kort gangavstand fra sentrumskjernen og samtidig tett på marka og skogen. Her har man nærhet til det man trenger av servicefasiliteter, tur- og fritidsmuligheter for store og små, samt kort vei til skole og barnehage.
Fra boligen er det umiddelbar nærhet til lekeplass og kort avstand til flere ballbaner og treningssenter. Jessheim har et rikt aktivitetstilbud og en rekke nyere anlegg for blant annet tennis, håndball, fotball, friidrett, innebandy, volleyball, skøyter, curling og kjelkehockey. Ved Jessheim stadion ligger også en skatepark. Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler.
Nordbytjernet er kun en kort spasertur unna og dette er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Her er badestrand, volleyballbaner, bade- og fiskebrygger. Fra tjernet går det løyper i skogområdet Vestmoen og videre til Olaløkka på Sand og Ringbanen på Gardermoen. Det er også flotte turstier og lysløyper blant annet fra Allergot ungdomsskole, ved Teigen skytebane eller ved Fladbyseter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på søndagsåpen Joker som ligger rett ved. det er ellers Rema 1000, Meny og Kiwi på Jessheim. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Jessheim Storsenter 145 butikker og serveringssteder. Senteret er Øvre Romerikes største motehus med en mengde små og store kjedebutikker, samt flere spennende nisjebutikker. Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde.
Nærmeste bussholdeplass er Jessheimkrysset som ligger ca. 6 min gange fra boligen. Det er ca. 13 min å gå til Jessheim stasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 39 min. Med bil tar det ca. 13 min til Oslo lufthavn, 24 min til Lillestrøm, 27 min til Strømmen og 35 min til Oslo S.
Fra eiendommen er det gangavstand til både Jessheim barneskole, Nordby ungdomsskole og Jessheim videregående skole. Det er et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 50 kvm

P-rom 5.Etasje: Entré, kjøkken/stue, bad og 2 soverom.

Planløsning

5. etasje: Entré, kjøkken/stue, bad, 2 soverom og bod.
Annet: Disponibel sportsbod på ca. 3,4 kvm.

Standard

Entré
Det er heis til etasjeplan, i femte etasje, nest øverst. Leilighetens entré er lys og innbydende med downlights, malte vegger og pent parkettgulv. Leiligheten har ikke vært bebodd, så den er uten bruksslitasje. Fra entreen er det inngang til en bod som kan fungere utmerket som garderoberom.

Kjøkken
Kjøkkenet er arealeffektivt, med velutstyrt innredning fra Sigdal i klassisk stil. Innredningen har hvite, profilerte fronter og mørk benkeplate i laminat med nedfelt vaskekum. Det er utstyrt med innebygde hvitevarer fra Siemens i form av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er ventilator over kokesonen og godt med belysning over benken.

Stue
Leiligheten har en lys og innbydende stue i åpen løsning med kjøkkenet. I stuen er det er plass for sofaløsning med tilhørende møblement, og i kjøkkensonen kan det settes et frokostbord. Det er lagt en lekker eikeparkett i hvitlakkert utførelse på gulvet og veggene er glatte med listefri overgang til tak. Store vindusflater gir rikelig med lys og det er utgang til en herlig balkong.

Bad/wc/vaskerom
Badet er moderne og tidløst med downlights i himling, varme i gulv, hvite veggfliser og grå gulvfliser. Det er utstyrt med innredning i hvit profil, topplate med servant og speil med overlys. Badet har et vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare glassdører, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to soverom, begge lysmalte med parkettgulv. Hovedsoverommet har to innganger fra stuen - en på hver side av sengeplassen. Dette rommet har også balkongdør og to garderobeskap. Det er garderobeskap på det andre soverommet også, samt lagringsplass i bod og disponibel sportsbod.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme på bad, stue og kjøkken. Både varmtvann og fyring kommer fra fjernvarmeanlegg. Leiligheten er bygd etter TEK10 og har balansert ventilasjon. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre har boligen dørtelefon for åpning av felles adkomstdør. Sameiet har inngått kollektiv avtale om kabel-tv, men internett bestilles av beboere selv. Sameiet har inngått kollektiv avtale om kabel-TV. Internett må beboerne bestille selv.

Parkering / Garasje

Det er medfølger en garasjeplass i felles anlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten ligger i femte etasje, nest øverste plan, og har utgang til en luftig balkong på hele 9,2 kvm. Den virker som en herlig forlengelse av stuen, har utsyn til fine fellesarealer og plass til utemøblement. Balkongen har levegg på sidene, betongdekke, pergolatak og lekkert rekkverk i glass. Monterer man en varmelampe her, så kan man benytte seg av balkongen langt utover sommerhalvåret.
Fellesarealet er flott opparbeidet med plen, beplantning og asfalterte/steinlagte internveier. Det er etablert en trivelig lekeplass for de yngste beboerne, og denne er synlig fra leilighetens balkong. Avfallshåndtering er organisert i samråd med kommunens renovasjonsetat.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offenlig vei, vann og avløp i flg. Ullensaker kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.05.2018 i flg. Ullensaker kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr ,- pr
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr ,- pr

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig i mindre vesentlig endring av reguleringsplan for "FB4-Romsaas" med bestemmelser vedtatt 22.08.2017 i flg. Ullensaker kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 086,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. bygningsforsikring, kabel-TV, garasje og forretningsførsel.

I flg. informasjon fra BORI vil fellesutgiftene øke til kr. 2.135,- fra 01.01.2019.

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter Kr. 3 516 pr. år
Innboforsikring, strøm og internettt.

Andel fellesgjeld / formue

Kr ,- / Kr ,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Det leiligheten er helt ny, er det ingen historikk mht. strømforbruk.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Meglerprovisjon (Kr.23 200)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Visning, pr. stk. (Kr.5 980)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Info fra Ullensaker kommune (Kr.2 331)
Info fra forretningsfører (Kr.3 861)
Overtagelse (Kr.1 990)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLIKK basic (Kr.20 000)
Totalt kr. (Kr.84 075)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.