X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lørenskog - Fjellhamar – Fjellhamar

Aasmund Vinjes vei 6

Lørenskog - Fjellhamar – Fjellhamar

Aasmund Vinjes vei 6

Prisantydning
3.700.000
Fellesgjeld
17.182,-
Primærrom
75m²
Bruksareal
75m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
8.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.9 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Fjellhamarskogen-øst
1270583
Lørenskog
3740616291

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0558

Eier

Anita Blomdal

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 2819 Snr. 4 i Lørenskog kommune

Etasje

2

Byggeår

2008

Areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1023 kvm

Forretningsfører

Anita Blomdal

Kort fortalt

- Innbydende 3-roms i andre etasje.
- Det medfølger to garasjeplasser.
- Vestvendt balkong på 7,5 kvm.
- Montert markise for solskjerming.
- Pent fellesområde med plenareal.
- Entré med skyvedørsgarderobe.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Eikefronter og plass til spisebord.
- Lys og møbleringsvennlig stue.
- Pent, flislagt bad med gulvvarme.
- Ny baderomsinnredning fra 2018.
- Vaskerom i tilknytning til soverom.
- To lyse soverom, ett garderoberom.
- Lagring i utvendig bod og på loft.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Gangavstand til skoler og barnehage.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Her har man nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter. Fra eiendommen er det kort vei til Fjellhamardammen miljøpark, Vesletjernet med flytebrygge og Langvannet med blant annet fin langgrunn badeplass.

Lørenskog Hus kan absolutt anbefales et besøk. Her finnes det blant annet kino, konserter, et flott bibliotek og kulturskole. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, flerbrukshall på Fjellsrud og svømmehall og tennisbane ved Kjenn. I tillegg er Fjellhamarhallen nærmeste nabo.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for tur-/skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver også Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.

I 2020 får området ved Lørenskog stasjon verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken vil ha et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd og blåpark med bigjump, samt langrennspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Fjellsrud skole som ligger like ved Fjellhamarhallen. For flere avganger er det ca. 9 minutters gange til Kloppaveien. Lørenskog sentrum fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 20 min til Oslo S og 32 min til Oslo Lufthavn.

Fra leiligheten er det gangavstand til Fjellhamar barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er Fjellsrud ungdomsskole nærmeste nabo. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Mailand og Lørenskog vgs., samt et godt utvalg av barnehager, hvorav den nærmeste er Fjellsrud og ligger like ved leiligheten. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Byggemåte

Utført med støpt dekke. Trebindingsverksvegger med stående kledning på fasader. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer med sprosser.
Saltak i treverk tekket med takstein m/snøfangere. Renner, nedløp og beslag i stål. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen datert 24.10.18. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 83 kvm

2. etasje: BTA 83 kvm / BRA 75 kvm / P-rom 75 kvm.

P-rom består av:
2. etasje: Entrè/gang, bad, vaskerom, 2 soverom, mellomgang, stue og kjøkken.

Planløsning

2. etasje: Entré/gang, bad, vaskerom, 2 soverom, mellomgang, stue, kjøkken og bod.
Annet: Loft.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i boligens andre etasje og har adkomst via trapp. Entréen har hvitmalte veggflater og trestavs eikeparkett, standard som også er gjennomgående i resten av leiligheten. Det er satt inn skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy. I tillegg er det også en utvendig bod like utenfor inngangsdøren for ytterligere oppbevaring.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom og har en pen innredning med eikefronter, takhøye skap og sortlaminert benkeplater, samt integrerte hvitevarer fra Miele, hvorav stekeovnen er splitter ny. Det er røde glassplater mellom benker og overskap, hvitmalte veggflater og trestavs eikeparkett på gulv. Kjøkkenet har ellers godt med lysinnslipp og egen plass for spisebord ved vinduet. Herfra har man også utgang til terrasse. Det er montert myggnetting på et vindu.

Stue
Stuen har en tilnærmet kvadratisk planløsning hvor de lyse overflatene enkelt lar en innrede etter eget ønske og personlige stil. Her har man god plass til sofa med tilhørende møblement. Stuen har hvitmalte veggflater kombinert med en delikat, blå kontrastvegg og trestavs eikeparkett på gulv, som i resten av leiligheten.

Bad/wc
Badet er lyst og lekkert med ny innredning fra 2018. Innredningen består av sorte fronter, heldekkende servant og skuffer og speilskap for oppbevaring av personlige artikler. Videre er badet utstyrt med toalett og dusjkabinett. Det er hvite fliser på vegger og grå fliser på gulv med behagelig gulvvarme.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i eget rom med tilknytning til hovedsoverommet bak skyvedør. Det er innredet med hylleløsning og utstyrt med sentralstøvsuger og opplegg for vaskemaskin, samt plass til tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to soverom hvorav begge rommene er holdt i lyse farger som enkelt lar en innrede til både store og små. Hovedsoverommet har fin størrelse og har i tillegg et lite garderoberom/bod, som igjen er tilknyttet vaskerommet. I tillegg til garderober har leiligheten lagringsplass i utvendig bod og på loft. Det er montert myggnetting på vinduene på begge soverom.

Hyller i bod på inngangsparti, bokhyller på soverom samt fryseskap i bod medfølger ikke.

Oppvarming - Teknisk

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme. Det er kombinert naturlig og mekanisk ventilasjon, samt sikringsskap med automatsikringer. Videre har leiligheten installert sentralstøvsuger og markise og utvendige persienner for solskjerming.

Parkering / Garasje

Det medfølger to garasjeplasser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har en hyggelig, skjermet terrasse på ca. 7,5 kvm med adkomst fra kjøkkenet. Terrassen er vestvendt og byr på flotte solforhold til sen kveld. Det er satt opp levegg og montert terrassevarmer, samt markise for solskjerming. I tillegg har sameiet et pent opparbeidet fellesområde med plenareal, diverse beplantning og asfaltert adkomst og gjesteparkering.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.
Eiendommen har vannmåler.
Offentlig vei og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest pr 20.06.2011.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 922 703,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 952 649,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Status reguleringsplan:
Boligen ligger i et regulert område for boligområde. Reg.plan: 23-4-06 Området ved Fjellsrud

Status bebyggelsesplan:
Boligen ligger i et regulert område for boliger - konsentrert småhusbebyggelse. Navn på plan: 23-14-01 Aasmund Vinjes vei 4-6.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 000,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Inkl: varmtvann, oppvarming, forsikring av bygget, kommunale avgifter, snøbrøyting, vedlikehold, felles strøm og lån.

Fordeling av felleskostnader:
- Renteutgifter: 97,-
- Avdrag: 218,-

Andre faste utgifter:
Strøm, ca. 3.500 kwh pr år.
Kommunale avgifter inkl i felleskostandene.
Forsikring i Gjensidige kr (polisenummer 83801696)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 17 182,- / Kr 5 970,- pr 16.10.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. eier er årlig strømforbruk ca. 3500 kWh.

Spesifikasjon av lån

Handelsbanken/ 9044.71.72835
Rentesats per 09.10.2018: 6,75% pa.
Antall terminer pr år: 12.
Saldo per 09.10.2018: 103094,-
Lånetype: Gjeldsbrevlån/Serielån over 15 år

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Tilretteleggingshonorar inkl. 1 visning (Kr.14 990)
Meglerprovisjon (Kr.48 100)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Visning 11.11.18 (Kr.2 749)
Visning 03.12.18 (Kr.2 750)
Visning 13.01.19 (Kr.2 750)
Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Fornyelse av oppdrag. Løft til toppen av finn.no (Januar 2019) (Kr.2 500)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Info fra Lørenskog kommune (Kr.2 381)
Visning 05.11.18 inkludert i tilretteleggingen (Kr.1)
Overtagelse (Kr.2 500)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLIKK basic (Kr.20 400)
Totalt kr. (Kr.110 844)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + direkte utlegg.