X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Nes - Auli – Auli

Nordbyvegen 46

Nes - Auli – Auli

Nordbyvegen 46

Prisantydning
4.300.000
Primærrom
215m²
Bruksareal
224m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Huser
18984
Nes
212419225
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0542

Eier

Kjell-arne Moen-løkken
Silje Moen

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 203 Bnr. 16 i Nes kommune

Byggeår

2014

Areal

Primærrom: 215 kvm, Bruksareal: 224 kvm, Bruttoareal: 244 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1686 kvm

Velkommen til visning!

Nordbyvegen 46 er en koselig og innholdsrik enebolig over to plan med naturskjønn beliggenhet i skogkanten. Tomten er godt tilrettelagt for utendørs hygge med en solfylt hage, stor markterrasse og en overbygget balkong med fin utsikt. Beliggenheten er svært barnevennlig, og deler av eiendommen er inngjerdet. Det er parkering på romslig gårdsplass.

Boligen fra 2014 har en smart planløsning, perfekt tilrettelagt for en aktiv familie. Her er det hele fire, store soverom, gjestetoalett, et lekkert bad og et bad/vaskerom med egen utgang. Boligen har videre et velutstyrt kjøkken med en sosial barløsning mot en flott, innbydende stue. I tilknytning til soverommene i andre etasje er det også en trivelig stue for økt fleksibilitet. Det er garderobeskap i hall og godt med lagringsplass inne og ute.

Kort fortalt

- Flott, innholdsrik enebolig fra 2014.
- Parkering på singlet gårdsplass.
- Deilig terrasse og flott balkong.
- Solfylt hage med koselig bålplass.
- Romslig entré med garderobeskap.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- To flotte stuer med hygge fra ildsted.
- Et lekkert bad m/badekar og wc-rom.
- Bad i første etasje har egen utgang.
- Fire soverom, to med garderobe.
- Lagringsplass i boder inne og ute.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et stille, rolig og naturskjønt boligområde på Kjærnsmo på Auli i Nes kommune. Området er landlig med spredt bebyggelse, jordbruksarealer og store friområder. Nærmeste idrettsanlegg er Haga stadion som ligger ved Aulifeltet.

Det er flotte turmuligheter i store skogsområder mot Aurskog, samt badeplasser ved Kjærnsmotjernet og Falltjernet. Ca. 6 km unna ligger Auli og Rånåsfoss med utendørsbasseng. Det er mulighet for å sette ut båt på Glomma, både ovenfor og nedenfor Rånåsfoss kraftverket.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Auli senter et variert utvalg med bl.a. post, bank, minibank, frisør, kafé/restaurant og lege etc. Amfi Årnes og Fokus på Sørumsand ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Rustadvegen som ligger ca. 460 meter fra boligen. Det er ca. 4,5 km til Haga togstasjon. Med bil fra boligen tar det ca. 7 min til Aulifeltet, 20 min til Årnes, 37 min til Lillestrøm, 35 min til Oslo Lufthavn og 52 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det skolebussordning til Framtun barneskole og Runni Ungdomsskole (på Årnes). Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Se tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 215 kvm, Bruksareal: 224 kvm, Bruttoareal: 244 kvm
1.Etasje: BTA: 122 kvm, BRA: 112 kvm, P-ROM: 107 kvm, S-ROM: 5 kvm.
2.Etasje: BTA: 122 kvm, BRA: 112 kvm, P-ROM: 108 kvm, S-ROM: 4 kvm.
Utebod på ca. 24 kvm.

Innhold

1. etasje: Hall/trapperom, wc, vaskerom/bad, stue/spisestue, kjøkken, kott og teknisk rom.
2. etasje: Trappegang, stue, 4 soverom, bad og bod.
Annet: Utebod på ca. 24 kvm.

Standard

Entré
Boligen har et koselig inngangsparti med støpt flate og hvitmalt rekkverk. Videre er det stemningsfulle utelamper og et overbygg som skjermer mot vær og vind. Innenfor en hvitmalt ytterdør finnes det en romslig hall, praktisk innredet med gulvbelegg over lun gulvvarme og doble garderobeskap til yttertøy og sko.

Rommet er direkte tilknyttet gjestetoalett og et praktisk bad/vaskerom. En hvitmalt svingtrapp med mørke inntrinn binder etasjene fint sammen, og en tofløyet glassdør fører inn til en romslig stue.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i vellykket åpning mot stuen med en sosial barløsning som et naturlig skille mellom rommene. Den takhøye innredningen har grå, profilerte fronter, nostalgiske vitrineskap og stor porselenskum nedfelt i laminatbenkeplate. Over benken er det gråsjatterte mosaikkfliser og to vinduer for optimale lysforhold. Videre har kjøkkenet ventilator over nedfelt koketopp, samt integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

Stuer
Boligen har to flotte stuer, noe som gir ekstra spillerom for en aktiv familie. Den innbydende og romslige hovedstuen ligger i første etasje og har god plass til ønsket møblement. Vinduer på to sider bidrar til gjennomgående lys og fin, landlig utsikt, mens glassdører fører ut til en solfylt terrasse. Veggene har duse, gråmalte panelplater, og gulvet er lagt med nøttefarget laminat. Ut mot hallen er det en tofløyet sprossedør for effektiv støyskjerming, og en peisovn sørger for ekstra kos og varme.

Den andre stuen ligger tilknyttet soverommene i andre etasje, og blir med det et naturlig samlingspunkt for den yngre delen av familien. Rommet har gråmalte panelvegger og lekkert laminatgulv. Dagslyset slippes inn via sprossevinduer, og det er utgang til overbygget balkong. Stuen lar seg enkelt møblere, og en stemningsfull peisovn sørger for ekstra varme.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to pene bad og et wc-rom. Hovedbadet har god størrelse og ligger i andre etasje. Rommet har hvite, delikate flisplater på vegg og mosaikkfliset gulvbelegg. Videre er det lun gulvvarme, downlights og godt lysinnslipp fra tre høytsittende vinduer.

Toalettet er veggmontert, og et hjørnebadekar bidrar til herlig velvære. Badet har også en romslig innredning med heldekkende servant, underskap med hvite profilfronter, overskap og speil med belysning. Toalettrommet ligger i første etasje i tilknytning til hallen.

Bad 2
Badet i første etasje er kombinert som vaskerom og har egen utgang til hagen. Veggene er dekket med hvite flisplater og gulvet er lagt med mørkegrått belegg. Videre er det gulvvarme, veggmontert toalett og et dusjkabinett. Under en praktisk arbeidsbenk er det opplegg for to vaskemaskiner og en tørketrommel. Rommet har også utslagsvask og god oppbevaringsplass i veggmonterte overskap.

Soverom og garderobe
Boligen har fire, store soverom med tilhørende garderobeløsning på to. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet dobbelt garderobeskap i entré, trappekott i første etasje og bod i andre etasje. I tillegg ble det oppført en utvendig bod på 24 kvm, i 2016.

Oppvarming

Eneboligen er oppvarmet med elektrisitet, samt gulvvarme i hall, toalett og på bad. I tillegg er det peisovn i stuen i både første og andre etasje. Sikringsskapet har automatsikringer. Boligen har ellers ventilator på kjøkkenet og et balansert ventilasjonssystem for et sunt inneklima.

Varmtvannsberederen er plassert i teknisk rom og har en kapasitet på 200 liter. Videre har boligen parabolantenne, alarm, utekran, utelys og utestikk. Eneboligen har for øvrig ferdigattest fra mars 2014 og antas å ha entreprenørgarantier på arbeider og installasjoner.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen på 1686 kvm ligger solfylt og fredelig til. Her er det en delvis inngjerdet hage med stor plen og fine beplantninger, samt singlet gangareal og gårdsplass. Hagen er godt tilrettelagt for utendørs hygge med sandkasse, lekeapparat og bålplass. I tillegg grenser deler av tomten mot et stort skogholt som byr på flotte turmuligheter og ekstra boltreplass.
Fra stuen er det utgang til en deilig markterrasse som er delvis overbygget av en balkong i andre etasje. Begge har tredekke og stemningsfulle utelamper. I tillegg har balkongen i andre etasje overbygg, hvitmalt rekkverk og fin, landlig utsikt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2011/911173-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
04.11.2011
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0236 Gnr:203 Bnr:11

2012/291389-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST
16.04.2012
:Knr:0236 Gnr:203 Bnr:14
:Knr:0236 Gnr:203 Bnr:15
:Knr:0236 Gnr:203 Bnr:16

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vann, privat avløp og avkjøring fra privat vei.
Vannmåler er installert, etter krav, men ikke i bruk.
Vannet er tilknyttet Årnes vannverk.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på boligen, datert 19.03.2014 iflg. Nes kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 981 468,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 140 696,- pr 31.12.16

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Faste, løpende kostnader

Strøm utgifter utgjør ca. kr.17.519,- per år ifg. selger.
Kommunale avgifter Kr. 3 191 pr. år
Dette er ikke med vann, da de har en ekstern levrandør på dette.
Vannkostnader har utgjort kr. 2.170 per halvår.
Forsikring i Eika kr 9 748 (polisenummer 4989349)
Eiendomsskatt utgjør kr. 4.026,- iflg. Nes kommune.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen har ikke utleiedel.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4.300.000,-) (Kr.51 600)
Visninger (Kr.1 990)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Eierskifteforsikring (Kr.18 275)
Overtakelse (Kr.1 990)
Tilretteleggingshonorar (Kr.9 900)
Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Kommunale opplysninger (Kr.3 421)
Markedspakke (Kr.21 900)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + Factoring (Kr.5 440)
Totalt kr. (Kr.120 799)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + omkostninger.