X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Sørum - Sørum – Sørum

Egnervegen 589 og 591

Sørum - Sørum – Sørum

Egnervegen 589 og 591

Prisantydning
7.790.000
Primærrom
208m²
Bruksareal
217m²
Soverom
4 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Vølneberg
13058
Sørum
176657237

Torkild Vinje

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Nyeboliger Romerike
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0528

Eier

Hans Sindre Lysgård
Martine Kjeksli Felberg

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 3 Bnr. 6 og Gnr. 3 Bnr. 8 og Gnr. 3 Bnr. 11 i Sørum kommune

Byggeår

1914

Areal

Primærrom: 208 kvm, Bruksareal: 217 kvm, Bruttoareal: 237 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 41287 kvm

Kort fortalt

- Idyllisk og innholdsrikt småbruk.
- Eiendommen er på ca. 41,7 mål.
- To boliger, stor låve, stabbur m.m.
- Låven er innredet med en boenhet.
- Parkering i garasje med fire porter.
- Koselig tun med fin boltreplass.
- Gode solforhold og nydelig utsikt.
- Entré med gulvvarme og vedovn.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Innredning fra Drømmekjøkken.
- Tre koselige stuer, to med ildsted.
- Loftstue gir familien ekstra spillrom.
- Flislagt bad og separat wc-rom.
- Badet har opplegg for vaskemaskin.
- Fire soverom, ett med balkong.
- Eiendommen har mye lagringsplass.
- Nyere elanlegg m/automatsikringer.
- Jordfeilbryter og overspenningsvern.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i landlige, rolige omgivelser langs Egnevegen i Sørum kommune, ca. 6 km fra Lørenfallet. På Lørenfallet finner du skole, barnehage og gode servicetilbud. I tillegg til umiddelbar nærhet til nydelig natur, er det også flotte friluftsområder og gode fiskemuligheter langs Leira.

Sørum idrettslag har tilholdssted på Lørenfallet, og tilbyr aktiviteter innen allidrett, fotball, friidrett, ski og sykkel. Stedet har også en aktiv sanitetsforening og bygdelag, samt skytterlag. Midt i Lørenfallet ligger Meierigaarden kro i den gamle meieribygningen. Her serveres god mat fra varierende meny, samt arrangeres viseaftener, barneteater og quizkvelder.

Det er ellers kort vei til Sørumsand. Her finner du blant annet Bingfosshallen - en flerbrukshall for kultur og idrett. Langs Glomma ligger Bingsfossen, med fine sandstrender, svaberg og gode fiskemuligheter. Kuskerudnebben er et utendørs badeanlegg i Sørumsand som holder åpent hele sommeren, med temperert vann, kiosk, garderober og dusjanlegg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Coop Extra og Kiwi Lørenfallet. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fokus Butikksenter på Sørumsand og Romerikssenteret på Kløfta et variert utvalg. Skedsmo Senter, Lillestrøm og Strømmen Storsenter ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Med bil fra Lørenfallet tar det ca. 6 min til Sørumsand, 10 min til Frogner sentrum, 12 min til Kløfta, 19 min til Lillestrøm, 22 min til Oslo Lufthavn og 28 min til Oslo S.

Sørum barneskole ligger på Lørenfallet, og for elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Bingsfoss ungdomsskole. Nærmeste videregående er Sørumsand videregående skole. Kommunen har et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Bygninger

I tillegg til hovedhuset er det oppført flere bygninger på eiendommen. Disse består av en sidebygning, låve, stabbur, lysthus og garasje.

Sidebygning: Sidebygningen/sideboligen er fra ca. 1970, innredet og bebodd fra 1980. Boligen er på ca. 94 kvm og består av vindfang, gang, bad, to soverom, stue og kjøkken, i tillegg til et grovkjellerrom.

Garasje: Garasjen er stor, på hele 112 kvm, og ble renovert i 2011. Bygningen har fire nyere leddporter, hvorav to med elektrisk motor og to med ekstra høyde.

Lysthus: Lysthuset er på ca. 6 kvm og har innlagt strøm. Bygget er 8-kantet og innredet med tregulv, panelvegger og store, koselige vinduer. Her er det god plass til en sittegruppe, perfekt for hyggelige sammenkomster på litt kjølige sommerkvelder.

Stabbur: Stabburet er fra 1900 og går over to etasjer på til sammen ca. 35 kvm. Bygningen fremstår som velholdt, i normalt god stand, og inneholder lagringsrom i begge etasjer.

Låve: Låven er på ca. 685 kvm og har et isolert tilbygg på ca. 175 kvm. Bygningen er opprinnelig fra ca. 1910, og tilbygget er fra 1936. Låven ble renovert i 1984 med nytt gulv, taktekking og veggkledning og inneholder blant annet gildehall, lager, høyloft, grovkjellerrom med mer. I tillegg har låven en innredet del med en ferdig leilighet og en påbegynt leilighet.

Den ferdige leiligheten ble innredet i 2017. Det er ikke søkt om bruksendring eller offentlig godkjenning av disse endringene. Leiligheten består av entré, bad, 2 disponible rom (benyttes i dag som soverom) og stue/kjøkken. Den påbegynte leiligheten består av tre uferdige rom. I tillegg har låven wc-rom, loftstue og diverse lagringsplass.

Byggemåte

Bolig: fundamentert med gråsteinsmur med noe bindemiddel i opprinnelig del. Lettbetong (leca) i tilbygget del. Yttervegger er delvis tømmer og delvis trebindingsverksvegger. Det er generelt noe konstruksjonsskjeveheter i bygningsmassen. Vinduer vesentlig skiftet i 2009 med energiglass og fabrikkmalte trekarmer. Saltak i tre med takåser, plassbygget, tekket med takstein. Eldre teglsteinspipe og nyere elementpipe (leca). Taket er tekket med takstein, skiftet ca 1980. Selger opplyser om at det er lagt nytt undertak samt isolert opp på loftet i 2004. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Hens Petter Lindstad datert 05.10.18. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 208 kvm, Bruksareal: 217 kvm, Bruttoareal: 237 kvm

Bolig oppfr. 1914:
1. etasje: BTA 123 kvm / BRA 113 kvm / P-rom 113 kvm
2. etasje: BTA 114 kvm / BRA 104 kvm / P-rom 95 kvm / S-rom 9 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Entrè, wc, kjøkken trapperom, TV-stue, stue og peisestue.
2. etasje: Trapperom, loftstue, bad/wc/vaskerom og 4 soverom.

Bolig (sidebygning) - byggeår 1956:
Kjeller: BTA 14 kvm / BRA 12 kvm / S-rom 12 kvm.
1. etasje: BTA 88 kvm / BRA 82 kvm / P-rom 82 kvm
Sum sidebygning: BTA 102 kvm / BRA 94 kvm / P-rom 82 kvm / S-rom 12 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Vindfang, gang, stue, kjøkken, bad/wc/vaskerom og 2 soverom.

Låve - byggeår 1910:
Grovkjeller: BTA 135 kvm / BRA 121 kvm / S-rom 121 kvm
Kjeller u/leilighet: BTA 72 kvm / Bra 64 kvm / S-rom 64 kvm
1. etg. (gildehall): BTA 180 kvm / BRA 175 kvm / S-rom 175 kvm
1. etg. (innredet): BTA 112 / BRA 105 / S-rom 105 kvm
1. etg: BTA 20 kvm / BRA 18 kvm / S-rom 18 kvm
1. etg. (uisolert): BTA 166 kvm / BRA 161 kvm / S-rom 161 kvm
Sum låve: BTA 685 kvm / BRA 644 kvm / S-rom 644 kvm

Stabbur - byggeår antatt 1900:
1. etasje: BTA 20 / BRA 18 kvm / S-rom 18 kvm
2. etasje: BTA 29 kvm / BRA 17 kvm / S-rom 17 kvm
Sum stabbuer: BTA 49 kvm / BRA 35 kvm / S-rom 35 kvm

Garasje - byggår 1947:
Bakkeplan: BTA 113 kvm / BRA 112 kvm / S-rom 112 kvm

Lysthus - byggeår 1997:
Bakkeplan: BTA 6 kvm.

Planløsning - hovedbolig

1. etasje: Entré, wc-rom, kjøkken, trapperom, tv-stue, stue og peisestue.
2. etasje: Trapperom, loftstue, bad/wc/vaskerom, 4 soverom og et kott.
Annet: Grovkjeller/krypkjeller.

Standard

Entré
Boligen har et trivelig, overbygd inngangsparti, og her ønsker en romslig entré deg velkommen inn. Entreen har en lun vedovn og god plass til oppbevaringsmøbler, og er malt i behagelige farger. Boligen har to entreer, og en har gulvvarme.

Kjøkken
Kjøkkenet er stilfullt og moderne, med egen spiseplass og flere integrerte hvitevarer. Innredningen er fra Drømmekjøkken, fra 2009, og har vitrineskap, hvite, profilerte fronter og en mørk, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert belysning og fliser mellom benk og overskap, samt ventilator over kokesonen. Hvitevarene består av stekeovn, induksjonstopp og mikrobølgeovn, og rommet har også opplegg for oppvaskmaskin og plass for kjøl/frys.

Stuer
Boligen har tre nydelige stuer i første etasje og en koselig loftstue i andre etasje. Stuene i første etasje har alle god plass til møblement, så her kan du blant annet ha både spisestue, peisestue og tv-stue. Peisestuen har en stemningsfull peis med innsats, samt nydelige tredekorasjoner i taket, og en av de andre stuene har vedovn. Alle rommene har store vinduer som slipper inn godt med lys, og er malt i en behagelig kombinasjon av tidsriktige farger.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder både bad og wc-rom. Wc-rommet ligger i første etasje og ble pusset opp i 2017. Rommet har gulvvarme, veggmontert toalett og en heldekkende servant med underskuffer. Over servanten er det montert speil med hylle.

Badet ligger i andre etasje og ble oppgradert i 2009. Rommet har mørke fliser på gulv, lyse fliser på veger, gulvvarme, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Innredningen består av en heldekkende servant med underskap, skuffer og matchende veggskap. Over servanten er det montert speil. I tillegg har rommet et deilig, innfliset badekar, samt et dusjhjørne med innfellbare glassdører.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire fine soverom, alle i andre etasje. Det ene soverommet har plassbygde skap og utgang til balkong/terrasse. Ellers har boligen gode lagringsmuligheter i kott og kjellerrom, samt i stabbur, låve og garasje.

Dette medfølger IKKE i handelen;
Boblebad (kan stå mot tillegg). Taklampe samt nattbordslamper på hovedsoverom. Hvit fjær taklampe barnerom. Taklampe i spisestue. Taklampe i metall stue. Vegglamper i stue.

Sidebygning/utleiebolig
Sidebygningen er fra ca. 1970 og inneholder vindfang, gang, bad, to soverom, stue og kjøkken, i tillegg til et grovkjellerrom. Stuen har peisovn, og kjøkkenet har innredning fra ca. 1980. Innredningen har glatte fronter og en laminert benkeplate. Over benken er det montert fliser, og det er ventilator over kokesonen.

Badet i sideboligen har belegg på gulv og malt panel på veggene, samt våtromsplater i dusjsonen. Rommet har også toalett, varmtvannsbereder, servant, servantskap, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin.

Innredet del av låve
Leiligheten i låven ble innredet i 2017 og består av bad, 2 disponible rom (benyttes i dag som soverom) og stue/kjøkken. Kjøkkeninnredning har glatte, brune fronter og en laminert benkeplate med oppvaskkum. Det er montert ventilator over kokesonen, og kjøkkenet har integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.

Badet er flislagt og har lun gulvvarme, og innredningen består av servant med skap. I tillegg har rommet et veggmontert toalett, samt dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsberederen er plassert i et kjellerrom i låven.

Oppvarming - Teknisk

Hovedboligen er oppvarmet med elektrisitet, herunder gulvvarme, supplert med vedfyring og luft-til-luft varmepumpe. Det elektriske anlegget er vesentlig oppgradert i senere tid, og har nye automatsikringer, overspenningsvern og jordfeilbryter. Ellers er eiendommen tilknyttet offentlig vann, samt privat septik med kommunal tømming. Det er påregnelig med påbud om etablering av privat minirenseanlegg eller tilknytning til offentlig avløpsnett.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en stor garasje med fire porter, samt rikelig med parkeringsplass på eiendommen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen er på totalt ca. 41,7 mål fordelt på et tun på ca. 3,6 mål, fulldyrket jord på ca. 15,7 mål og en frittliggende skogteig på ca. 22 mål. Tunet rundt bygningene er skjermet, idyllisk og pent opparbeidet, med gruset gårdsplass, fine uteplasser og gode solforhold. Det er satt opp nytt gjerde i tre mot naboeiendommen, og tunet har rikelig med boltreplass for både to- og firbeinte.

Hagen rundt boligene har plen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Her finner du også flaggstang, stabbur og lysthus, og en sjarmerende smijernsport slipper deg inn på stien frem til hovedhuset. Boligen har en stor balkong/takterrasse med utgang fra et soverom, og her kan nydelig utsikt nytes på varme sommerdager. I tillegg er det en lun, fin terrasse på bakkeplan, og sideboligen har også en balkong.

Viktig informasjon fra Sørum kommune: Eiendomsgrensene har varierende nøyaktighet i matrikkelen. Størrelsen på arealet er usikkert.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Fra gnr. 3, bnr. 6 i Sørum kommune:
1983/1240-1/9 Erklæring/avtale 17.02.1983
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

1983/2499-1/9 Erklæring/avtale 11.04.1983
BESTEMMELSE OM SENKING/LUKKING AV GRØFT/BEKK/KANAL/ELV
Gjelder denne registerenheten med flere

1984/1546-1/9 Erklæring/avtale 29.02.1984
BESTEMMELSE OM SENKING/LUKKING AV GRØFT/BEKK/KANAL/ELV
Gjelder denne registerenheten med flere

1984/1934-1/9 Erklæring/avtale 14.03.1984
BESTEMMELSE OM SENKING/LUKKING AV GRØFT/BEKK/KANAL/ELV
Gjelder denne registerenheten med flere

1988/3708-1/9 Jordskifte 03.05.1988
Gjelder denne registerenheten med flere

2013/458286-1/200 Bestemmelse om veg 06.06.2013
Rettighetshaver:FORSVARSBYGG
Org.nr: 975950662

2013/458286-2/200 Elektriske kraftlinjer 06.06.2013
Rettighetshaver:FORSVARSBYGG
Org.nr: 975950662
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler

2013/458286-3/200 Bestemmelse om bebyggelse 06.06.2013
Rettighetshaver:FORSVARSBYGG
Org.nr: 975950662
Bestemmelse om hogst

2013/617612-1/200 Erklæring/avtale 23.07.2013
Rettighetshaver:HAFSLUND NETT AS
Org.nr: 980489698
Bestemmelser om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspennings kabelanlegg og høyspennings kabelanlegg

2015/306168-1/200 Erklæring/avtale 09.04.2015
Rettighetshaver:SØRUM IDRETTSLAG
Org.nr: 876250462
Bestemmelse om opparbeidelse av turtrasé for turformål
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vannverk. Det er installert vannmåler. Septiktank.
Eiendommen har adkomst fra fylkesvei. Ny innkjøring er godkjent i kommunen hvis de gamle stenges. Er ikke arbeidet igangsatt innen 3 år etter at tillatelsen er gitt, faller tillatelsen bort.

Påregnelig med påbud om etablering av privat minirenseanlegg eller tilknytning til offentlig avløpsnett. Kostnader påløper.
Offentlig avløp ligger i tilknytning til eiendommen i flg. selger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

19/5-1998: Omgjøring fra grishus til snekkerverksted.
Godkjent tilbygg pr 16/6-1981.
Tilbygg våningshus - 16/03-2009.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 840 124,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr ,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er ikke regulert, ligger i område avsatt til LNF i kommuneplanen. Eiendom knyttet til LNF (Landbruk, natur, friluft) skal kun benyttes til formål som har direkte tilknytning til landbruk/stedbunden næring. Søknad om dispensasjon fra LNF må følge en evt. byggesøknad

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 24 839 pr. år
Slamtømming, vannmåler er installert.

Andre utgifter:
Bl.a. fullverdiforsikring, innboforsikring og strøm.
Eiendomsskatt: 606,-

Påregnelig med påbud om etablering av privat minirenseanlegg eller tilknytning til offentlig avløpsnett. Kostnader påløper.



Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger er årlig strømforbruk på ca 17500 kWh.

Annen nyttig informasjon

Sørum kommune har 02.08. 201 8 mottatt skriftlig jordleieavtale for 14 dekar fulldyrka jord på eiendommen Egner, gnr. 3 bnr 6. Eier e er Hans Sindre Lysgård og Martine Kjeksli Felberg. Leietager er Morten Egner, som har driftssenter på gnr. 2 bnr 2 og eier og driver arealene som grenser til . Arealene brukes til kornproduksjon. Leieavtalen er inngått fra 201 8 og til og med 2027. Avtalen fører til en driftsmessig god løsning og oppfyll er jordloven s § 8. om driveplikt. Sørum kommune godkjenner jordleieavtalen. Leie er avtalt til kr. 4.900,- pr. år.

Det løper i dag en leiekontrakt på sideboligen på kr. 9.500,- pr. mnd. Det opplyses om at leiekontrakten ikke er sagt opp. Oppsigelsestid iflg. selger er 2 måneder.

Det er avtgalt vinterlagring av 13 bilder på kr. 700,- pr. mnd. pr. bil samt 3 motorsykler på kr. 200,- pr. mnd. pr. sykkel. Leieavtalen løper til april 2019.

Sørum kommune tillater omdisponering av 1,3 dekar dyrket mark i forbindelse med ny adkomst på Egner søndre , gnr 3, bnr 6 i Sørum kommune. Vedtaket er gjort i medhold av jordlovens § 9.

Olje- eller parafintank, fyringsanlegg. Kommunen har ikke informasjon om det er dette på eiendommen, men ønsker å informere om at fra 2020 vil det bli totalforbud for fyring med fossilt brennstoff i privathusholdninger.

Sørum kommune har informert oss om følgnede i mail av 01.10.18: eiendomsgrensene har varierende nøyaktighet i matrikkelen. Størrelsen på arealet er usikkert.

Dagens eier har opprettet 2 enheter i låve. Den ene enhet er innredet og i den andre enheten gjenstår det en del arbeid. Det opplyses om at ingen av disse enhetene er søkt eller godkjent av Sørum kommune.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)



Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Info fra Sørum kommune (Kr.3 586)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Eierskifteforsikring (Kr.34 425)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Overtagelse (Kr.2 490)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLIKK Effektiv (Kr.25 050)
Dronefoto (Kr.3 750)
Boligfoto - utebilder kveld (Kr.2 900)
Meglerprovisjon (Kr.81 000)
Totalt kr. (Kr.179 914)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.