X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Nordbyveien 29

Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Nordbyveien 29

Prisantydning
4.250.000
Fellesgjeld
74.488,-
Primærrom
126m²
Bruksareal
126m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
8.7 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Skjetten 2
275106
Skedsmo
5327623859

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0522

Eier

Glenn-Lewi Bekkelien
Vivian Elisabeth Heiaas

Eiendomstype

Rekkehus

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Andelsnr. 79 Orgnr. 848087602 i Skedsmo kommune

Byggeår

1973

Areal

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 138 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 34190 kvm

Forretningsfører

Bori Boligbyggelaget Romerike

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, populært og meget barnevennlig boligområde på Skjetten i Skedsmo kommune, med nærhet til skoler, flere barnehager, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærmiljøet finnes flere kunstgressbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skateramp, alpinanlegg, golfbane og treningssentre, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Boligen ligger også i nærhet til skog og mark med fine turområder og preparerte lysløyper, samt Nebbursvollen Friluftsbad som er Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs Nitelva.

Kort fortalt

- Pent rekkehus over to etasjer.
- Mulighet for leie av garasjeplass.
- Hage og tre romslige terrasser.
- Det er gode sol- og lysforhold.
- Entré utstyrt med garderobeskap.
- Lekkert, påkostet kjøkken fra 2010.
- Rikt utvalg integrerte hvitevarer.
- Stue med spiseplass og gasspeis.
- Flislagt bad med moderne dusj.
- Pent vaskerom oppusset i 2011.
- Tre gode soverom i første etasje.
- Garderoberom med plassbygd seng.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Flere nyere panelovner er montert.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny Skjetten. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjetten Nærsenter et godt og variert utvalg. Strømmen Storsenter ligger også i nærområdet med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Nordens vei som ligger ca. 350 meter fra boligen. I rushtiden går det Expressbuss til og fra Oslo med en reisetid på ca. 30 min. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo S/Oslo Lufthavn tar ca. 12 min. Med bil fra Skjetten tar det ca. 6 min til Strømmen, 7 min til Lillestrøm, 18 min til Oslo S og 21 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen ligger i kort gangavstand fra Gjellerås skole, Skjetten barneskole og Stav ungdomsskole. Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Yttervegger oppført i trebindingsverk. Fasader med liggende kledning. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer ( 2 vinduer er datert 2017 og øvrige vinduer er eldre). Flatt tak i treverk. Yttertaket er tekket med papp/membran. Renner, nedløp og beslag i stål. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen datert 05.10.18. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 138 kvm

1. etasje: BTA 69 kvm / BRA 63 kvm / P-rom 63 kvm
2. etasje: BTA 69 kvm / BRA 63 kvm / P-rom 63 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Entrè/hall, gang, bad, omkledningsrom og 3 soverom.
2. etasje: Stue, kjøkken og wc/vaskerom.

Planløsning

1. etasje: Entré, gang, bad, omkledningsrom og 3 soverom.
2. etasje: Stue, kjøkken og wc/vaskerom.

Standard

Entré
Rekkehuset har et romslig inngangsparti med terrasseplatting og praktisk utebod. Ytterdøren har midtfelt i glass som tilfører naturlig lys til entreen. Entreen er romslig og har god plass til garderobeløsning. Det er innredet med garderobeskap, og direkte adkomst til garderoberom med skapinnredninger.

Stue
I andre etasje ligger stuen som er tildelt et stort areal på nesten 60 kvm. Stuen ligger i delvis åpen løsning mot kjøkkenet og har utgang til usjenert terrasse. Det er god plass til både spisebord og en god sofaseksjon med tv-møblement. Stuen har moderne, innfelt gasspeis som effektivt tilfører varme og hygge på kalde dager. Rommet har vindusflater som peker i to himmelretninger og gir gjennomstrømmende lys. I 2016 ble det montert nye plisségardiner på flere av vinduene.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger fint avskjermet og ble oppgradert med ny, påkostet innredning i 2010, av typen Norema. Innredningen har et meget godt design med seksjon i romslig hesteskoform, supplert med barløsning. Det er godt med benkeplass og rikelig med oppbevaringsmuligheter i skuffer og takhøye skap. Frontene er i sort, matt utførelse, og benkeplaten er i heltre eik med underlimt kum.
Hvitevarer er fra Siemens og Miele, bestående av integrert vinskap, kaffemaskin, mikro, oppvaskmaskin, stekeovn, kjøl/frys, induksjonstopp og takmontert ventilator. Videre har kjøkkenet benkebelysning, samt sitteplasser ved barløsningen.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder ett bad og vaskerom med toalett. Badet ligger i første etasje og er innredet med fliser på gulv og vegger. Av utstyr er det gulvstående toalett og hvit servantinnredning med toppmontert servant og tilhørende speilskap med overlys. Videre er det dusjhjørne med innfellbare glassdører og regnfallsdusj.

Vaskerom/wc
I andre etasje ligger et praktisk vaskerom som ble oppusset i 2011. Vaskerommet er hendig utstyrt med veggmontert toalett og plassbygd innredning. Innredningen er designet i vinkelform med sorte fronter og heltre benkeplate med toppmontert servant. Over servant er det speilskap med overlys. I benkeskap er det opplegg og avsatt plass til vaskemaskin. Gulvet er lagt med belegg, og veggene er kledd med lysmalt panel.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre gode soverom og et stort garderoberom med plassbygd seng. 2 av soverommene er innredet med garderobeskap. Ett soverom har utgang til terrasse og hage. Garderoberommet er innredet med plassbygde garderobeskap i hvit, profilert utførelse, samt nedfellbar seng, hvorav dette ble montert i 2014. Boligen har god lagringsplass i vinterisolert utebod ved inngangspartiet.

Oppvarming - teknisk

Boligen er oppvarmet med elektrisitet via panelovner, supplert med varmekabler på bad. Flere av panelovnene ble montert i 2017. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer, hvorav det er lagt opp flere kurser i nyere tid. Boligen har naturlig ventilasjon og mekanisk avtrekk. Videre har boligen 200 liters varmtvannsbereder, utestrøm og utebelysning.

Parkering / Garasje

Det er mulighet for leie av garasjeplass, eller utvendig biloppstillingsplass med motorvarmer. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområder

På bakkeplan har rekkehuset fine uterom på begge sider. I bakhagen er det markterrasse på ca. 18,5 kvm. Markterrassen har utgang fra soverom og er direkte tilknyttet romslig plenareal som er skjermet ved hjelp av langsgående hekker mot nabo. Det er montert markise som gir solskjerming ved behov.

Ved inngangsparti har rekkehuset en usjenert terrasse på ca. 28 kvm. Terrassen er inngjerdet av hekk og har praktisk tilknytning til utebod. Den er også delvis overbygd av terrasse som har utgang fra stuen i andre etasje. Denne terrassen er ca. 17 kvm og har langstrakt utsikt over området. Alle terrassene har godt plass til møblement, og gir tilsammen godt med boltreplass for alle generasjoner.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Det er ikke vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdiattest pr 26/9-1974.
Ferdigattest for påbygg pr. 12/7-1983

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 036 280,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 316 095,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.
Det er ingen reguleringssaker ute til offentlig ettersyn som berør denne eiendommen ifg kommunen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Beskrivelse av borettslaget

I borettslaget har man anledning til å bygge ut "kuber" på 9 m2.

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 246,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bla. kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, garasje, drift og vedlikehold, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Andre faste utgifter:
Bl.a innboforsikring og strøm.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 74 488,- / Kr 20 472,- pr 21.09.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 62018147446, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 21.09.2018: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 25
Saldo per 21.09.2018: 6 497 476
Andel av saldo: 74 489
Første termin/første avdrag: 30.06.2016 ( siste termin 31.12.2030 )
Flytende rente

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Denne utlyses på forhåndsvarsling for medlemmer 25.09.2018, med meldefrist 02.10.2018, kl. 14.00. Kontakt megler for nærmere for informasjon.

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Meglerprovisjon (Kr.56 250)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430)
Eierskifteforsikring (Kr.8 550)
Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Kommunen info (Kr.3 166)
Bori infopakke (Kr.3 861)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 650)
Garantiforsikringspremie (Kr.5 440)
Overtagelse (Kr.1 990)
Markedspakke (Kr.20 400)
Totalt kr. (Kr.126 485)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 14.990 + direkte utlegg.