X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Alingsåsveien 37

Skedsmo - Skjetten – Skjetten

Alingsåsveien 37

Prisantydning
2.990.000
Fellesgjeld
140.190,-
Primærrom
92m²
Bruksareal
110m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
48 29 01 20
Salgsoppgave
7.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.4 / 10
Naboskapet
Høflige
6.9 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Hvam 5
624332
Skedsmo
5327623859

Ernest Kastrati

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0519

Eier

Tahera Hamraz
Masood Hamraz

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Andelsnr. 726 Orgnr. 948037815 i Skedsmo kommune

Etasje

3

Byggeår

1974

Areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 121 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 14873 kvm

Forretningsfører

Bori Boligbyggelaget Romerike

Kort fortalt

- Pen og gjennomgående 4-roms.
- Fast parkering i felles garasje.
- Innglasset balkong på 14 kvm.
- Solrik, vestvendt beliggenhet.
- Flotte, barnevennlige fellesareal.
- Installert callinganlegg i entré.
- Moderne Ikea-kjøkken fra 2018.
- Lys og åpen stue- kjøkkenløsning.
- Plass til både sofa og spisestue.
- Lyst, flislagt bad med gulvvarme.
- Separat vaskerom og toalettrom.
- Tre soverom vendt ut mot internvei.
- Lagring i bod og i disp. kjellerbod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Kabel-tv og bredbånd er inkludert.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt, populært og meget barnevennlig boligområde på Skjetten i Skedsmo kommune. Her har man nærhet til skoler og flere barnehager, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nærmiljøet finnes flere kunstgressbaner, lekeplasser, idrettshall, svømmehall, skaterampe, alpinanlegg, golfbane og treningssentre.

Leiligheten ligger også i nærhet til skog og mark med fine turområder og preparerte lysløyper, samt Nebbursvollen Friluftsbad som er Lillestrøms populære badested. Her er det basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i naturskjønne omgivelser langs Nitelva.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Skjetten Nærsenter et godt og variert utvalg. Strømmen Storsenter ligger også i nærområdet med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er i tillegg kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Skjetten senter som ligger ca. 500 meter unna. Hurtigtog/flytog fra Lillestrøm til Oslo Lufthavn tar ca. 12 min. Med bil tar det ca. 8 min til Strømmen, 10 min til Lillestrøm, 25 min til Oslo S og 28 min til Oslo Lufthavn.

Fra leiligheten er det gangavstand til Gjellerås barneskole og til Stav ungdomsskole. Det er også kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Boligblokk over 4 etasjer pluss underetasje. Betong antatt på fast grunn eller stabile masser. Etasjeskillere i betongelementer. Yttervegger med steinbelagte betongelementer, noe utfyllende bindingsverk kledd med malt/beiset panel på balkongsiden. Vinduer med isolerglass og trekarmer. Flat yttertakkonstruksjon, antatt tekket med papp/folie. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Eduart Kryeziu datert 06.10.18. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 121 kvm

3. etasje: BTA 106 kvm / BRA 96 kvm / P-rom 92 kvm / S-rom 4 kvm
Innglasset balkong: BTA 15 kvm / BRA 14 kvm / S-rom 14 kvm

P-rom består av:
3. etasje: Entrè, gang, bad/wc, vaskerom, stue/spisestue/kjøkken, wc og 3 soverom.

Planløsning

3. etasje: Entré, gang, bad/wc, vaskerom, stue/kjøkken, wc, 3 soverom, bod og innglasset balkong.
Annet: Disponibel kjellerbod og felles sportsbod.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i tredje etasje og har adkomst via felles trappegang. Entréen har gråmalte veggflater og flislaminat på gulv, og ligger i praktisk tilknytning til bod for eventuell oppbevaring av yttertøy m.m. Det er installert callinganlegg for enkel åpning av ytterdøren, uten å måtte forlate leiligheten.

Kjøkken
Kjøkkenet har en moderne og stilren Ikea-innredning fra 2018. Innredningen består av hvite høyglansfronter og sortlaminert benkeplater med vaskekum i kompositt, samt integrerte hvitevarer. Det er montert en plate over kjøkkenbenken, og godt med benkebelysning. Videre byr kjøkkenet på god skap- og benkeplass, i tillegg til kjøkkenøyen som bidrar til ytterligere skapplass og arbeidsflate, samt barløsning. I tillegg til det integrerte fryseskapet, disponerer leiligheten en kjøleboks i felles kjølerom.

Stue
Stuen byr på store vindusflater og en åpen løsning mot kjøkkenet, noe som gjør dette til leilighetens selvsagte samlingsrom. Rommet har parkettlaminat og lyse veggflater som enkelt lar en innrede etter eget ønske og personlige stil. I stuen har man plass til både sofagruppe og spisebord hvor familien kan samles til hverdag og fest. Fra stuen har man også utgang til den solrike, innglassede balkongen.

Bad/wc
Badet er lyst og pent med hvite fliser på vegger og gråblå fliser på gulv med behagelig gulvvarme. Det er et hvitt servantskap med plass for personlige artikler, i tillegg til et vegghengt skap med frostet glassfront. Videre er badet utstyrt med toalett og en skjermet dusjnisje bak glassbyggerstein. I tillegg har leiligheten et separat toalettrom, utstyrt med servantskap, speil med belysning og toalett.

Vaskerom
Vaskerommet har adkomst fra kjøkkenet og har en praktisk benkeinnredning. Rommet er utstyrt med en 120 liters varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin under benk.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre soverom hvorav alle vender ut mot borettslagets internvei. Med den skjermede beliggenheten kan man sove godt og uforstyrret, selv med åpne vindu. Rommene har parkettlaminat og ellers hvite og grå veggflater som enkelt lar en innrede til både store og små. I tillegg til garderober har leiligheten lagrings- og oppbevaringsplass i egen bod og i disponibel kjellerbod, samt i felles sportsbod.

Oppvarming - Teknisk

Leiligheten er oppvarmet med panelovner og varmekabler i baderomsgulv. Det er naturlig oppdriftsventilasjon og tilluft via spalteventiler, samt en 120 liters varmtvannsbereder fra 2011 plassert under benk på vaskerom. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i trappegang. Videre har leiligheten installert callinganlegg i entré og motorisert markise på balkong. Kabel-tv og bredbånd fra Get er inkludert i felleskostnadene.

Parkering / Garasje

Det medfølger fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Borettslaget har parkeringsplasser og garasjer. For de leilighetene som ikke har garasjeplass tilhørende leiligheten, leier styret ut ledige
plasser etter forespørsel. Brl har avtale med Smart Security vedr. vakthold. P-plass som koster kr. 150,- pr. måned følger boligen ved
salg.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har en hyggelig, innglasset balkong på 14 kvm med adkomst fra stuen. Balkongen er vestvendt og byr på flotte, uskjermede solforhold til sen kveld. Det er montert elektrisk markise for solskjerming, og vinduene kan skyves og åpnes etter eget ønske. I tillegg har borettslaget et pent opparbeidet fellesområde med blant annet store plenarealer, felles sittegrupper og en nylig opparbeidet lekeplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.12.1975 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 937 902,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 001 285,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område. For ytterligere informasjon se vedlagte kart - og reguleringsbestemmelser.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Beskrivelse av borettslaget

Borettslaget har hjemmeside, www.alingsasveien.no.

Borettslaget har vaktmestertjeneste og vaktmester er tilgjengelig mellom kl. 08:00 - 16:00.

Regler om dyrehold i hht. borettslagets husordensregler pr. 14.03.2017.
• Dyrehold skal ikke være til sjenanse for andre beboere. Hunder skal luftes i bånd.
• Dyreekskrementer skal fjernes øyeblikkelig.
• Hannkatter skal kastreres, hunnkatter skal gis p-piller eller sprøyte.

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning.
Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 916,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, drift og vedlikehold, p-plass, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Andre løpende kostnader
Bl.a. innboforsikring og strøm.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 140 190,- / Kr 34 590,- pr 19.09.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger ligger de mnd. strømkostnadene fra ca 400,- til 700,- pr. mnd. om sommeren og fra ca. kr. 1.000 til kr. 1.500,- pr. mnd. på vinteren.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 90018381302, Bank 1 Oslo Akershus AS
Serielån, 2 terminer per år.
Rentesats per 19.09.2018: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 29
Saldo per 19.09.2018: 33 346 055
Andel av saldo: 140 191
Første termin/første avdrag: 01.01.2016 ( siste termin 01.01.2033 )
Flytende rente

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Meglerprovisjon (Kr.55 100)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Eierskifteforsikring (Kr.5 510)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 650)
Info fra BORI (Kr.3 861)
Info fra Skedsmo kommune (Kr.3 166)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLIKK basic (Kr.21 900)
Visning, pr. stk. (Kr.2 490)
Overtagelse (Kr.1 990)
Totalt kr. (Kr.126 285)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.