X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Skedsmo - Skedsmokorset – Skedsmokorset

Prost Holms vei 6

Skedsmo - Skedsmokorset – Skedsmokorset

Prost Holms vei 6

Prisantydning
2.840.000
Fellesgjeld
539.862,-
Primærrom
102m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
skjema her?
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.3 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Kjeller 18
662231
Skedsmo
5327623859

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0518

Eier

Nasim Tahir
Raisa Tahir

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Betegnelse

Andelsnr. 8 Orgnr. 948281554 i Skedsmo kommune

Etasje

1

Byggeår

1986

Areal

Primærrom: 102 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 15651 kvm

Forretningsfører

Bori Boligbyggelaget Romerike

Kort fortalt

- Velholdt rekkehus over to plan.
- Meget barnevennlig beliggenhet.
- Parkering i nyoppført garasje i rekke.
- Stor terrasse med gode solforhold.
- Nymalte overflater i tidsriktig grått.
- Entré med garderobemuligheter.
- Kjøkken med super spiseplass.
- Nylagt, flott gulv på kjøkkenet.
- Lys og koselig stue med god plass.
- Bad med opplegg for vaskemaskin.
- Ekstra toalettrom i første etasje.
- Tre soverom, ett med garderobe.
- Lagringsplass i bod og utebod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Alle vinduer og balkongdør fra 2017.
- Parkettgulv i andre etasje fra 2015.
- Alle innerdører ble byttet i 2015.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og svært sentralt boligområde på Holt Vestvollen, ved Skedsmokorset i Skedsmo kommune. Området har gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, gode servicetilbud og kjøpesenter.

Området nyter godt av gode solforhold og vidstrakt utsikt utover nærområdet. Boligfeltet er utpreget barnevennlig med mange velholdte og populære lekeplasser, flere barnehager og rikelig med grøntarealer mellom bebyggelsen. Her er det fin beplantning og flotte trær som gir grønn, frodig idyll sommerstid. I nærheten av boligfeltet finnes fotballbane som islegges til skøytebane om vinteren, og fem minutter lengre ned ligger Nylendlia Skisenter, som er et alpinanlegg som passer for alle aldersgrupper.

Holt Vestvollen har ellers nærhet til Tæruddalen med fantastiske tur- og rekreasjonsområder. Innover i marka finner du gode fiskevann med bademuligheter, i tillegg til flere merkede skiløyper og lysløype om vinteren. Det er ellers kort vei til Skedsmokorset med skøytehall, svømmehall, idrettshall og en rekke treningssentre. Golf kan du spille på Hauger golfbane ved Lillestrøm.

En kort sykkeltur unna ligger Nebbursvollen Friluftsbad som er Lillestrøms populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk m.m. Området har også asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. På Strømmen planlegges det et fantastisk badeland som vil ligge i tilknytning til Strømmen Storsenter.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Coop Ekstra. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Skedsmo Senter som har et godt servicetilbud. Senteret er nylig pusset opp og fremstår som meget moderne, med parkeringsgarasje, stor Meny-butikk, Ark bokhandel, apotek, vinmonopol og frisør, samt flere kjedebutikker og små nisjeforretninger med mer. Lillestrøm, Jessheim, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Prost Holms vei som ligger ca. 150 meter fra boligen. Med bil fra Holt Vestvollen tar det ca. 11 min til Lillestrøm, 13 min til Strømmen, 17 min til Lørenskog, 22 min til Oslo S og 23 min til Oslo Lufthavn.
Fra eiendommen er det gangavstand til Sten-Tærud barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet, storbyuniversitetet, har en avdeling på Kjeller - en kort sykkeltur fra eiendommen.

Byggemåte

Antatt fundamentert med støpt såle på fast grunn. Trebindingsverk med liggende panel på fasader. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer (alle vinduer er skiftet i 2017). Et "Velux" takvindu. Saltak i treverk, tekket med takstein. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Roy Bekkesletten datert .... For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 102 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

1. etasje: BTA 64 kvm / BRA 60 kvm / P-rom 52 kvm / S-rom 8 kvm
2. etasje: BTA 56 kvm / BRA 52 kvm / P-rom 50 kvm / S-rom 2 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Entrè, stue, kjøkken og wc.
2. etasje: Trappegang, bad og 3 soverom.

Planløsning

1. etasje: Entré, stue, kjøkken og toalettrom.
2. etasje: Gang, bad, 3 soverom og bod.
Annet: Utebod.

Standard

Entré
Boligen har et trivelig, overbygget inngangsparti hvor en nyere inngangsdør ønsker velkommen. Entreen gir et godt førsteinntrykk av rekkehuset og har gode garderobemuligheter. Det er ytterligere plass til garderobe og møblering i tilliggende gang. Entré og gang har delikate vegger i lysegrått noe som er gjennomgående med de fleste rom i boligen.

Kjøkken
Kjøkkenet er av meget god størrelse og har koselig spiseplass. Innredningen har nymalte, profilerte fronter og nytt moderne laminatgulv. Det er nyere laminatbenkeplate med dobbel oppvaskkum og over benk er det matchende plater. Videre er det integrerte hvitevarer som ventilator, platetopp og stekeovn, samt opplegg for oppvaskmaskin. Det er plass til kjøleskap i nisje.

Stue
Rekkehuset har en lys og koselig stue i første etasje. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. Rommet har gode vindusflater som gir rikelig med lys og utgang til terrasse.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har ett bad og toalettrom. Badet i andre etasje har gulvbelegg, tapet og frittstående toalett. Det er badekar med dusjgarnityr og opplegg for vaskemaskin. Innredningen har veggskap og benkeskap med lyse, profilerte fronter, heldekkende servant og speil med lyslist.

Toalettrommet ligger i første etasje og har gulv- og veggfliser, samt frittstående toalett. Det er lagringsplass i innredning med hvite, slette fronter. Innredningen har toppmontert servant og speil med glasshyller.

Soverom og garderobe
Rekkehuset har tre lune soverom, ett med skyvedørsgarderobe. Ett av soverommene er ekstra luftig med god takhøyde og flott takvindu. En innredet bod i andre etasje vil egne seg ypperlig som garderoberom. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. utebod.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovn og gulvvarme på toalettrom. Det er installert Villavent varmepumpesystem av type "Aquaes". Sikringsskapet har automatsikringer og boligen er tilknyttet kabel-tv og bredbånd.

Parkering / Garasje

Det er parkering i garasje i rekke fra 2017. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Ved inngangspartiet er det asfaltert sti frem til inngangsdøren og et lite plenareal med thuja-beplantning. Fra stuen er det utgang til en deilig terrasse på hele 37 kvm med tredekke. Terrassen er godt skjermet med vintergrønn hekk i front, samt levegger og tett rekkverk. Det er god plass til å møblere i ulike soner og gode solforhold.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflytningstillatelse datert 05.06.1986 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 938 597,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 003 510,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område i flg. Skedsmo kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 6 820,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, eiendomsskatt, bygningsforsikring, kabel-TV og bredbånd, drift og vedlikehold, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Andre faste utgifter:
Bl.a. innboforsikring og strøm.
Eiendomsskatt utgjør foreløpig ca kr. 0,- pr. år i flg. Skedsmo kommune.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr 539 862,- / Kr 89 824,- pr 19.09.18 ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Lånenummer: 11452773, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 19.09.2018: 4.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 19.09.2018: 5 079 496
Andel av saldo: 160 237
( siste termin 01.07.2029 )

Lånenummer: 62018098321, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 19.09.2018: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 24
Saldo per 19.09.2018: 3 478 328
Andel av saldo: 105 589
( siste termin 30.06.2030 )

Lånenummer: 60308096184, Nordea Bank Norge ASA LÅN
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 19.09.2018: 2.15% pa.
Antall terminer til innfrielse: 116
Saldo per 19.09.2018: 9 819 139
Andel av saldo: 284 456
Første termin/første avdrag: 30.09.2017 ( siste termin 30.06.2047 )

Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld (IN-ordning). Det er mulig å nedbetale hele eller deler av andel fellesgjeld innen den 20.6 og 16.12. hvert år. Innkrevde a kontobeløp til betjening av fellesgjelden avregnes i ettertid mot relle lånekostnader. Ved eierskifte kan det dermed komme et avregningskrav i ettertid. I tillegg har borettslaget lån i Husbanken som ikke kan nedbetales individuelt, pga fasterenteavtale fram til 2019. Borettslaget tok opp lån i 2017 i forbindelse med rehabilitering. Dette er ikke et IN-lån som kan nedbetales individuelt. For ytterligere informasjon kontakt megler eller BORI.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Meglerprovisjon (Kr.35 750)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.430)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
info fra bori (Kr.3 861)
info fra Skedsmo kommune (Kr.3 166)
Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 750)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg (Kr.2 950)
Visning, pr. stk. (Kr.15 000)
Overtagelse (Kr.1 990)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLikk Basic (Kr.20 400)
Totalt kr. (Kr.110 045)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.