X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Nittedal – Hagan

Ilaveien 4E

Nittedal – Hagan

Ilaveien 4E

Prisantydning
4.890.000
Primærrom
115m²
Bruksareal
117m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
8.2 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Putten
968386
Nittedal
232139471

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0512

Eier

Elin Hjelmaas

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 3 Bnr. 460 Snr. 4 i Nittedal kommune

Byggeår

2014

Areal

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 133 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1594 kvm

Forretningsfører

Elin Hjelmaas

Kort fortalt

- Stilfull og lekker terrasseleilighet.
- To plan og smart planløsning.
- Parkering foran og for to biler i garasje.
- Deilig, solrik terrasse med utsikt med motoriserte screens og markiser.
- Entré med skyvedørsgarderobe.
- Lekkert kjøkken med spiseplass.
- Luftig stue med store vindusflater.
- Moderne peisovn og plass til spisebord.
- Delikat bad og separat toalettrom.
- Praktisk vaskerom med egen utgang.
- Tre pene soverom med skråtak.
- Skyvedørsgarderobe på ett soverom.
- Plassbygd skap på ett soverom.
- Godt med lagringsplass i to boder og bak skyvedører under trappen.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Motorisert markise og screens.

Beliggenhet

Boligen ligger i et ettertraktet boligområde på Hagan i Nittedal kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og skiløyper med direkte tilknytning til løypenettet i Lillomarka/Nordmarka. Nitelva, Romeriksåsen og Bjønndalen byr på flotte turområder.

Et populært utfartssted er Bjønndalen skianlegg, med akebakker, skytebane og servering i skihytta i helgene om vinteren. Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med ett komplett alpintilbud. Det finnes flere populære badeplasser i gangavstand og det er utmerkede forhold for sykling.

Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, håndball og sandvolleyball-bane. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 i gangavstand og Coop Mega, Meny og Bunnpris et par minutter unna med bil. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hagan Atrium og Mo senteret et godt og variert utvalg. Skedsmokorset, Lillestrøm, Strømmen og Lørenskog ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Gjelleråsen som ligger ca. 450 meter fra boligen. Med bil fra Hagan tar det ca. 13 min til Lillestrøm, 13 min til Strømmen, 21 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Det er ca. 1.8 km til Holumskogen barneskole og skolebussordning til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Bygning oppført i betong og trebindingsverk. Fasader med stående kledning. Saltak i treverk tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål. Leddport tilknyttet garasje m/elektrisk åpner. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Malt glatt ytterdør med glass. Malte terrassedører med 2-lags glass og trekarmer. 1 er tofløyet. Malt glatt boddør. Malte profilerte innerdører. 1 er tofløyet med glass. Velux takvinduer med 2-lags glass og trekarmer.
Takterrasse i treverk, fundamentert til bygning. Dekke med Travertin terrasseheller med underliggende membran. Størrelse ca. 13,5 m². Trebjelkelag og betongdekke. Gulvoverflater med normal elde og slitasje. Veggoverflater med normal elde og slitasje. Flere hjørner med noe riss/sprekker. Balansert ventilasjonsanlegg.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 133 kvm

1.Etasje: BTA: 83 kvm, BRA: 75 kvm, P-rom: 75 kvm.
Lofts.etg: BTA: 50 kvm, BRA: 42 kvm, P-rom: 40 kvm.

P-rom innhold:
1. etasje: Entré/hall, vaskerom, kjøkken, stue, wc.
Loftetasje: Trapperom, bad, 3 soverom.

Planløsning

1. etasje: Entré, vaskerom, kjøkken, stue og toalettrom.
2.etasje: Trapperom, bad, 3 soverom og bod.
Loft: Lagringsloft tilgjengelig fra nedtrekkbar trapp.
Annet: Bod tilknyttet terrasse.

Standard

Entré
Fra garasjen er det utvendig trapp opp til inngangspartiet som ligger i byggets andre etasje. Leiligheten har et koselig, overbygget inngangsparti og entreen gir et meget godt førsteinntrykk. Entreen er holdt i en lys og innbydende stil, noe som er gjennomgående med øvrige rom i leiligheten. Det er rikelig med lagringsplass i stor skyvedørsgarderobe. Fliser med varmekabler i inngangspartiet.

Kjøkken
Kjøkkenet er lekkert og meget smart designet med stor kjøkkenøy som gir godt med ekstra skap- og benkeplass. Kjøkkenøyen har stilig, fritthengende ventilator, platetopp og flotte vitrineskap mot spiseplassen. Innredningen er fra Sigdal kjøkken og har hvite høyglansfronter og heltre benkeplate i eik med underlimt oppvaskkum.

I våtsonen er det glassplate over benk og det er integrerte hvitevarer som stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Oppvaskmaskin og platetopp er fra Siemens, ovn og microbølgeovn er fra Miele og det er plass til side by side kjøleskap. Kjøkkenet har er koselig spiseplass ved stort vindu.

Stue
Stuen er lys og innbydende med store vindusflater som gir rommet rikelig med lys og en god, luftig atmosfære. Det er utgang til terrasse og god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. En moderne peisovn sørger for ekstra varme og hygge. Stuen har plassbygd, flott vitrineskap og dobbelfløyet glassdør mot entreen.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har ett delikat bad, toalettrom og separat vaskerom. Badet ligger i loftetasjen og er lyst og lekkert med hvite gulv- og veggfliser, elektrisk håndkletørker, takvindu og vegghengt toalett. Det er dusjhjørne med stilige mosaikkfliser i en nydelig grønnfarge, deilig regnfallsdusj og glassdører. Badet har godt med lagringsplass i to innredninger med finerte skuffefronter, en med benkeplate og en med heldekkende servant. Ytterligere lagringsplass finnes i stort speilskap med integrert belysning.

Toalettrommet ligger i første etasje og har vegghengt toalett og innredning med hvite høyglansfronter, speil med integrert belysning og heldekkende servant.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i første etasje og har egen utgang. Rommet har lyse gulvfliser med varmekabler, lysmalte vegger og praktisk skyllekum i stål. Det er lagring i veggskap med hvite høyglansfronter og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt sentralstøvsuger.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre lyse og pene soverom i loftetasjen, alle med sjarmerende skråtak. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe. Leiligheten har god lagringsplass i skyvedørsgarderobe i entré, innebod og bod tilknyttet terrassen.

Følgende skal ikke være med, med mindre vi blir særskilt enige om det i en forhandling:
Side-by-side kjøleskap på kjøkkenet
Vaskemaskin og tørketrommel på vaskerommet - det stod ikke at dette skulle følge med som standard i listen.
Vi har to taklamper - type "konverterte oljelamper" - disse henger i krok og skal i følge standarden ikke følge med og det gjør de heller ikke.

Oppvarming - Teknisk

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med stedvis plasserte panelovner og gulvvarme i entré, vaskerom og bad. Det er balansert ventilasjonsanlegg, sikringsskapet har automatsikringer og varmtvannsbereder på 200 liter er montert på vaskerom. Leiligheten har markise og utvendige screens med motorstyring, samt sentralstøvsugeranlegg med uttak i begge etasjer.

Parkering / Garasje

Det er parkering i og foran garasje i byggets underetasje. Plass til to biler i garasjen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen er meget pent opparbeidet med flott trapp og frodig beplantning i skråningen langs trappen. Ved inngangspartiet er det belegningsstein, stålrekkverk og plass til enkel sittegruppe. Det er også plass til enkel møblering på hellebelagt område ved utgangen til vaskerommet.
Fra stuen er det utgang til en deilig takterrasse på ca. 13,5 kvm. Terrassen har nydelig utsikt, tett rekkverk og er tilknyttet bod. Uteplassen er godt skjermet for innsyn og har god plass til sittegruppe. Det er tilnærmet vedlikeholdsfritt flisdekke og motorisert markise sørger for behagelig solskjerming.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1989/3520-1/8 Erklæring/avtale 18.04.1989
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:97
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:112
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:116
rett til uten erst. å legge vann/kloakkledn. i ca.50 m.
lengde. Rett til tilsyn og rep. Best. om erstatning. Kan
ikke slettes uten samt. fra Nittedal Bygningsråd
Overført fra: 0233-3/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/6785-6/8 Erklæring/avtale 03.05.2000
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 0233-3/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2000/6785-8/8 Erklæring/avtale 03.05.2000
Solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av 3/97
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0233-3/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/5955-1/8 Bestemmelse om kloakkledn 10.04.2002
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:547
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:548
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:548 Snr:1
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:548 Snr:2
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:549
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:549 Snr:1
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:549 Snr:2
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:560
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:560 Snr:1
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:560 Snr:2
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0233-3/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/5955-2/8 Bestemmelse om kloakkledn 10.04.2002
SOLIDARISK ANSVAR FOR FELLES LEDNING
Overført fra: 0233-3/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/62274-1/200 Best. om adkomstrett 22.01.2015
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:95
Overført fra: 0233-3/460
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/62281-1/200 Bestemmelse om bebyggelse 22.01.2015
rettighetshaver:Knr:0233 Gnr:3 Bnr:380
Gjelder trapp.
Overført fra: 0233-3/460
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp.
Privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest pr 15.12.2014.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 183 207,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 786 263,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Regulert av planen: Gjelleråsen, Putten, Skillebekk. Se mer info i vedlegg til prospekt.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 100,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bygningsforsikring og brøyting foran garasjene og opparbeidelse av buffer i sameiet.

I flg. sameiet betales det "dobbel" husleie for å legge opp et buffer. Husleien for denne leiligheten er nå 1.100,- pr. mnd., dvs. at den reelle husleie er i underkant av kr. 550,- pr. måned.

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter Kr. 6 422 pr. år
50 kubikk på vann/avløp. Eiendomsskatt i tillegg: 6.465,-r:
Eiendomsskatt: 6 465,- pr år.
Innboforsikring og strøm.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr ,- 0/ Kr ,- 0pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger er forbruket hittil år på 6089 kWh (januar - august), noe om utgjør kr. 7696,-

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Info fra Nittedal kommune (Kr.3 700)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Visning 11.10.18 (Kr.2 750)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Overtagelse (Kr.1 990)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLIKK basic (Kr.20 400)
Eierskifteforsikring (Kr.15 510)
Meglerprovisjon (Kr.58 750)
Totalt kr. (Kr.129 813)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.