X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lørenskog – Lørenskog

H. N. Hauges Vei 54

Lørenskog – Lørenskog

H. N. Hauges Vei 54

Prisantydning
7.800.000
Primærrom
156m²
Bruksareal
156m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Luhr
906370
Lørenskog
3740616291

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0488

Eier

Lise Cathrine Vestby
Kai Edvart Vestby

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 639 i Lørenskog kommune

Byggeår

1922

Areal

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 190 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 940 kvm

Kort fortalt

- Sjarmerende og velholdt enebolig.
- Pene og oppgraderte overflater.
- Attraktiv beliggenhet i blindvei.
- Innredet kjeller med kjøkken og bad.
- Parkering i dobbelgarasje/på tomt.
- Stor tomt og sydvestvendt terrasse.
- Praktisk innredet Ikea-kjøkken.
- Innbydende stue med peisovn.
- Ekstra boltreplass i kjellerstue.
- Delvis flislagt bad med gulvvarme.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Tre lune soverom i andre etasje.
- Innredet kjeller med kjøkken og bad.
- Lagring i bod og i uthus på 49 kvm.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og et rikt utvalg av fasiliteter. Fra eiendommen er det kort vei til Fjellhamardammen miljøpark, Vesletjernet med flytebrygge og Langvannet med blant annet fin langgrunn badeplass. Lørenskog Hus kan absolutt anbefales et besøk. Her finnes det blant annet kino, konserter, et flott bibliotek og kulturskole.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for tur-/skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.

I 2020 får området ved Lørenskog stasjon verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken vil ha et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

Servicetillegg

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000 og Coop Mega. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Hanaborg som ligger ca. 500 meter fra boligen. Like ved ligger også Hanaborg togstasjon, det er Oslo-takster fra Lørenskog. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil tar det ca. 9 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 22 min til Oslo S og 33 min til Oslo Lufthavn.

Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Eiendommen har gangavstand til Fjellhamar barneskole og til Fjellsrud ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog vgs. og Mailand vgs., samt et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle. Flere vegger med synlig drenspapp. Klemlist er ikke montert. Fuktsikring med ukjent alder. Kjellervegger antatt oppført i Leca/sparestein/mur med øvrige vegger utført med laftet tømmer. Eier opplyser om at grunnmuren har blitt utbedret grunnet sprekker i forbindelse med bygging av Gardermobanen. Ingen riss/sprekker i grunnmuren ble observert. Eier opplyser om at ytterveggene ble etterisolert med 10 cm. i 2008. Fasader med stående kledning og pussede flater. Eier opplyser om at ny kledning ble montert i 2008. Kledning med normal elde og slitasje. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Koblede vinduer med trekarmer. Finert og malt ytterdør. 1 med Yale kodelås. Malte terrassedører med 2-lags glass og trekarmer. 1 er tofløyet. Saltak i treverk. Yttertaket er tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål/sink. Treterrasse, fundamentert til bygning og på søyler. Størrelse ca. 13,5 m². Skjevheter og ujevnheter i flere rom. Gulv i flere rom har blitt avrettet.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 156 kvm, Bruksareal: 156 kvm, Bruttoareal: 190 kvm

Kjeller: BTA: 62 kvm, BRA: 42 kvm, P-rom: 42 km
1.Etasje: BTA: 65 kvm, BRA: 58 kvm, P-rom: 58 kvm
2.Etasje: BTA: 63 kvm, BRA: 56 kvm, P-rom: 56 kvm.

P-rom:
Kjeller: Kjøkken, kjellerstue, trapperom, dusjrom, wc
1. etasje: Entré/trapperom, kjøkken, stue m/spiseplass
2. etasje: Trapperom, gang, 3 soverom, bad/vaskerom

Planløsning

1. etasje: Entré/trapperom, kjøkken og stue.
2. etasje: Trapperom, gang, 3 soverom og bad/vaskerom.
Kjeller: Kjøkken, kjellerstue, trapperom, dusjrom, wc og bod.
Annet: Loft og uthus.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via et pent, overbygd inngangsparti med belegningsstein og utebelysning. Entréen har hvitmalte veggflater og skiferstein på gulv, og herfra har man videre adkomst til boligens første etasje med blant annet stue og kjøkken. Det er installert kodelås på ytterdør.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom og har et industrielt preg mot det lune trepanelet på veggene. Kjøkkeninnredningen er av typen Ikea fra 2016 og består av børstede stålfronter kombinert med hvite, i tillegg til lyse benkeplater utført med mikrosement med stor oppvaskkum. Rommet er praktisk innredet og byr på god skap- og benkeplass. Det er også opplegg for oppvaskmaskin. Gasskomfyr og gassbeholdere medfølger ikke handelen (kan evt. selges til ny eier etter nærmere avtale).

Stue
Stuen er innbydende og lys med pene overflater og godt med lysinnslipp. Planløsningen gir god plass for flere sittegrupper, inkludert stor spisestue hvor hele familien kan samles til både hverdag og fest. Stuen har et lunt trestavs parkettgulv, downlights i himling og hvitmalte veggflater som gjør det enkelt å innrede etter eget ønske og personlige stil. Sentralt plassert finner man en moderne peisovn som varmer godt på kalde kvelder, i tillegg til tofløyet terrassedør ut på terrasse.

Kjellerstue
Boligen har også en lys kjellerstue med god plass for sofa og tilhørende møblement. Rommet har hvite veggflater og skifergulv med behagelig gulvvarme, og gjør seg godt som tv-stue, hobbyrom eller lesehjørne til glede for både store og små. I kjelleren er det også et innredet kjøkken.

Bad/wc/vaskerom
Badet ligger i andre etasje og er delvis flislagt, kombinert med sjarmerende, hvitmalte panelvegger. Det er en pen baderomsinnredning fra Kvänum med hvite fronter og heltre benkeplate. Benkeplaten har underlimt corianvask, samt over- og underskap for oppbevaring av personlige artikler.

Badet er videre utstyrt med vegghengt toalett, dusjnisje med glassdør og et innmurt badekar til glede for både store og små. Det er downlights i himling og varmekabler i gulv, i tillegg til opplegg for vaskemaskin. I kjelleren finner man et innredet dusjrom og et separat toalettrom med noe moderniseringsbehov.

Soverom og garderobe
Boligen har tre lyse soverom i andre etasje med skyvedørsgarderobe. I gangen utenfor finner man også en vedkamin for ekstra varme. Med den tilbaketrukne beliggenheten i blindvei kan man sove godt og uforstyrret, selv med åpne vindu. I tillegg til garderober har boligen gode lagrings- og oppbevaringsmuligheter i innvendig bod og i uthus på 49 kvm.

Selgers kommentar til løsøre: to lamper i trappeoppgang medfølger ikke.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovner og varmekabler i kjellerstue og på bad/vaskerom. Det er også mulighet for vedfyring i alle tre etasjer. Det er naturlig ventilasjon og automatsikringer, samt en 200 liters varmtvannsbereder plassert i bod. Waterguard med lekkasjestopp er montert. Eier opplyser om at parafindelen er frakoblet. Nedgravd oljetank utvendig er kontrollert og er tom, ifg takst. Ny peis med innsats i 1. etg. ble montert av fagmann i 2017, ifg takst.

Parkering / Garasje

Det er parkering i dobbelgarasje fra 1984 og på gruset gårdsplass. 29 kvm BRA. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. dobbelgarasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen har en flott og sydvestvendt beliggenhet på hjørnetomt i blindvei. Tomten er stor og lett skrånende, opparbeidet med inngjerdet plenareal, diverse beplantning og en gruset gårdsplass, samt belegningsstein ved inngangsparti. Belegningssten som ligger i hagen vil bli inkludert og er nok til resten av gårdsplassen. Fra stuen har man utgang til solrik terrasse på ca. 13 kvm. Her kan man følge solen til sen kveld, og det er god plass til utemøbler.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1981/6252-1/8 Bestemmelse om kloakkledn 16.09.1981
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:107 Bnr:151

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Det er installert vannmåler. Dette i flg. Lørenskog kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

I flg. Lørenskog kommune finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 547 215,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 4 951 089,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område; boligbebyggelse - nåværende, i flg. Lørenskog kommune.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 13 887 pr. år
Forsikring i IF kr 40 000 (polisenummer 0179464)

Andre løpende utgifter:
Bl.a. innboforsikring og strøm.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger er årlig strømforbruk på ca. 35.000 kWh.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Visning, pr. stk. ( en fellesvisning og to privatvisnnger ) (Kr.5 980)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Info fra Lørenskog kommune (Kr.2 832)
Markedspakke - grunnpakke inkl KLIKK basic (Kr.21 900)
Overtagelse (Kr.2 200)
Meglerprovisjon (Kr.58 800)
Totalt kr. (Kr.118 425)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.