X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Fet – Fetsund

Faldalsveien 10

Fet – Fetsund

Faldalsveien 10

Prisantydning
3.890.000
Primærrom
125m²
Bruksareal
145m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave
8.7 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.2 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Fetsund
1252678
Fet
115554836
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0481

Eier

Astrid Fjeldstad

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 18 Bnr. 16 i Fet kommune

Byggeår

1893

Areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 145 kvm, Bruttoareal: 155 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 737 kvm

Velkommen til visning!

Faldalsveien 10 er en lys og sjarmerende enebolig over to plan. Her kan varme sommerdager nytes i sydøstvendt hage, på delvis overbygd terrasse med utgang fra spisestuen, eller på et idyllisk, usjenert uteareal med singlede gangstier rundt frodige blomsterbed. I andre etasje finnes det en innredet og innglasset veranda med vindusflater mot Glomma. Det er parkering i enkelgarasje og på gårdsplass.

Boligen har en lys entré med skyvedørsgarderobe, et elegant kjøkken med barløsning og spiseplass, samt en herlig spisestue med plass for langbord. Boligen har også en lys stue med peisovn og god plass for møblement. Videre finnes to bad med dusjkabinett, et separat vaskerom, et innredet kontor med skyvedørsgarderobe og tre lyse soverom. En innvendig bod og bod i garasje gir bra lagringsplass

Kort fortalt

- Lys og sjarmerende enebolig.
- Solrike og idylliske utearealer.
- Enkelgarasje og gårdsplass.
- Lun, delvis overbygd terrasse.
- Innglasset, innredet veranda.
- Nydelig utsikt utover Glomma.
- Entre med skyvedørsgarderobe.
- Elegant kjøkken med barløsning.
- Plass for matbord på kjøkkenet.
- Spisestue med terrasseutgang.
- Plass for langbord i spisestuen.
- Lys stue med god møbelplass.
- To baderom med dusjkabinett.
- Boligen har separat vaskerom.
- Tre soverom med garderobeplass.
- Kontor med skyvedørsgarderobe.
- Innvendig bod og bod i garasje.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Det er utstrakt bruk av downlights
- Eneboligen er tilknyttet fibernett.

Beliggenhet

Eiendommen ligger snaue 40 meter fra Glommas bredd, i et særdeles sentralt og attraktivt boligområde i Fetsund sentrum i Fet kommune. Beliggenheten er ren idyll med brygge, båtplasser og badeplasser i umiddelbar nærhet. Samtidig er det få meter til den sjarmerende sentrumskjernen, togstasjon og gode servicetilbud.

Fet kommune har et rikt kulturliv og vakker natur som innbyr til friluftsliv. Det er kort vei til flotte tur- og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen idrett og det er kort vei til treningssenter. Fet Golfklubb har 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat.

I nærområdet (ca. 1,4 km unna) finner du Fetsund Lenser som i dag er fredet og landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Fetsund Lenser innbyr til rekreasjon og egner seg utmerket for søndagsturer med hele familien. Lensene er bevart som et enestående kulturminne med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra, Rema 1000 og Kiwi. I Fetsund sentrum finner du flere ulike butikker og servicetilbud, blant annet Vinmonopolet, apotek og gartneri. Like ved jernbanestasjonen har du også den hyggelige puben, Gulating, med blant shuffleboard og et bredt sortiment av øl.

Fra boligen er det en kort kjøretur til Lillestrøm med alt av bymessige fasiliteter. Strømmen Storsenter har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Fetsund stasjon som ligger ca. 270 m fra boligen. Med bil tar det ca. 11 min til Lillestrøm, 14 min til Strømmen, 16 min til Sørumsand, 29 min til Oslo S og 33 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand fra Hovinhøgda barneskole og Østersund ungdomsskole. I Fet finnes det totalt 14 barnehager, og kommunen har et godt bibliotek. Det finnes flere videregående i nærliggende områder og OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm. Kommunen har også en aktiv kulturskole som tilbyr opplæring innen musikk, dans, drama og visuell kunst.

Byggemåte

Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 145 kvm, Bruttoareal: 155 kvm

1.Etasje: BTA: 101 kvm, BRA: 94 kvm, P-ROM 94 kvm.
2.Etasje: BTA: 54 kvm, BRA: 51 kvm, P-ROM: 31 kvm, S-ROM: 20 kvm.
3.Etasje:

Innhold

1. etasje: Entré, gang/trapperom, spisestue/kjøkken, stue, innredet rom/kontor, bad, vaskerom og soverom.
2. etasje: Trapperom/gang, gang, bad, 2 soverom, innglasset veranda og lukket loft.
Annet: Kryploft.

Standard

Entré
Boligen har adkomst vi støpt utetrapp og overbygd adkomstrepos med skiferdekke. Gjennom hvit inngangsdør med glassfelt kommer man inn i en romslig entré. Rommet er hensiktsmessig innredet med grå gulvfliser. Veggene er holdt i hvitt og det er integrert downlights i panelt himling. En romslig skyvedørsgarderobe, med hvite, glatte fronter, gir gode muligheter for oppbevaring og oppheng av ytterklær.

Spisestue/kjøkken
I første etasje har eneboligen har en lys og tiltalende spisestue i åpen løsning med et velutstyrt og elegant kjøkken. Spisestuen har trestavs eikeparkett på gulv, hvitmalt panel på veggene og downlights i hvitmalt, panelt himling. Rommet har god plass for langbord. Det er rikelig lysinnslipp fra vinduer på to vegger og glassdør mot overbygd terrasse.

Kjøkkenet byr på god benke- og lagringsplass, og krones med frokostplass ved barløsning. Barløsningen har sokkelskap og overhengende vitrineskap ut mot spisestuen. Under kjøkkenvindu er det god plass for matbord.

Den takhøye Ikea-innredningen har hvite profilfronter, dels folierte benkeplater og dels benkeplater i heltre. Det er nedfelt vaskekum der blandebatteri har uttrekkbart dusjkran. Over benken er det montert glassmosaikk i ulike gråtoner, belysning og strømuttak. Kjøkkenet har fritthengende ventilator over komfyrnisje og plass for kjøleskap. Rommet har grå gulvfliser, downlights og spotlys langs taklist.

Stue
Første etasje kan skilte med en lys og tiltalende stue med fint lysinnslipp fra sydvestvendt vindu. I overgang mot gang er det koblet en koselig peisovn til hvitmalt pipeløp. Stuen har trestavs eikeparkettgulv, hvitmalte, panelte vegger, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har to bad og et separat vaskerom. Badet i første etasje har polerte, grå gulvfliser, grønne fliser til brystning, hvite fliser på øvrige veggflater, samt dekorborder. Et vindu gir innslipp av naturlig lys, det er varme i gulv og downlights i himling.

Videre er det montert speil med glasshylle, servantmøblement med heldekkende servant og underhylle i tonet glass, og matchende blandebatteri. I tillegg finnes det elektrisk håndkletørker, toalett og dusjkabinett.

Bad 2
Badet i andre etasje er ikke bygget opp som våtrom. Det er flislaminat på gulv, hvitmalte panel på veggene, elektrisk avtrekksvifte, speil med overlys, og enkel servant på hvitt servantmøblement. I tillegg har rommet toalett og dusjkabinett.

Vaskerom
Vaskerommet er praktisk og effektivt innredet. Her finnes det benkeplater i heltre, overskap og åpne vegghyller for oppbevaring, skyllekar i rustfritt stål, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre lyse soverom, ett i første etasje og to i andre etasje. Hovedsoverommet i andre etasje er romslig. Det er god plass for garderobeløsning på alle soverommene, og ett er direkte tilknyttet innvendig bod.

I andre etasje finnes det også en romslig, innglasset og innredet veranda, som per i dag fungere som et ekstra soverom. I første etasje finnes et praktisk innredet kontor med skrivebord, overskap, og skyvedørsgarderobe med speildører. For øvrig har boligen lagringsplass i bod i garasje.

Parkering / Garasje

Det er parkering i frittstående enkelgarasje med integrert lagringsbod, samt på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eneboligen ligger på flat, pent opparbeidet og delvis inngjerdet tomt, med solrik, sydøstvendt hage, samt romslig, asfaltert gårdsplass. Videre er tomten opparbeidet med singlede gangstier rundt frodige blomsterbed, plen, hekk og diverse buskvekster.

Fra spisestuen i første etasje er det utgang til den delvis overbygd, innglasset og nordvestvendt terrasse på ca. 23 kvm, med videre adkomst ned til terrasseplatting. Her kan varme sommerdager nytes tilnærmet usjenert. Terrassen har tremmegulv, god plass for utemøblement på innglasset del, samt for kafésett på åpen del.

I andre etasje er en romslig, opprinnelig veranda som er glasset inn og innredet til soverom. Vindusflatene kan skyves stil side for å slippe inn solen, og det er nydelig utsikt utover Glomma. Det er lagt grå fliser på gulv, montert hvitmalt panel på vegger og i tak, samt integrert downlights. Videre finnes det en praktisk, fast kontorpult med tilhørende skuffemodul.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1898/800026-1/8 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
21.11.1898
DENNE MATRIKKELENHET OPPRETTET FRA:Knr:0227 Gnr:18 Bnr:10

1971/100721-1/8 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST
11.02.1971
UTSKILT FRA DENNE MATRIKKELENHET:Knr:0227 Gnr:18 Bnr:88

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Eiendommen har vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det finnes ingen ferdigattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 849 133,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 717 226,- pr 31.12.16

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Byggeår som er oppgitt i energimerkingen er 2005, og kan ikke endres.
Eiendommen ble renovert i 2005, og ikke bygget.

Faste, løpende kostnader

Strømkostnadene for 2017 var kr. 13.786,-,
Kommunale avgifter Kr. 11 656 pr. år
Forsikring i IF kr 4 007 (polisenummer 8882283)
Eiendomsskatt utgjør kr. 4.932,- per år, iflg. Fet kommune.


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, vegglamper og løse lamper med følger ikke handelen. Alt som er fastmontert som garderober medfølger.
Boligen har fiber fra Telenor, alt av modem og utstyr medfølger. Canal Digital boks med opptak medfølger.

Adgang til utleie (boligformål)

Eiendommen har ikke godkjent utleiedel.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4.000.000,-) (Kr.52 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 990)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Eierskifteforsikring (Kr.16 532,50)
Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Markedspakke (Kr.21 900)
Overtakelse (Kr.1 990)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + Factoring (Kr.5 440)
Kommunale opplysninger (Kr.3 242)
Totalt kr. (Kr.120 377,50)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + omkostninger.