X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Aurskog høland – Bjørkelangen

Festningslia 17B

Aurskog høland – Bjørkelangen

Festningslia 17B

Prisantydning
4.490.000
Primærrom
154m²
Bruksareal
179m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
92 80 63 46
skjema her?
Salgsoppgave
8.8 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.5 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
6 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Eidslia
953450
Aurskog-Høland
161627261

Kjell Olav Bårdseng

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0380

Eier

Egra Eiendom AS

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 2 Bnr. 344 Snr. 2 i Aurskog-Høland kommune

Byggeår

2017

Areal

Primærrom: 154 kvm, Bruksareal: 179 kvm, Bruttoareal: 198 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 639 kvm

Velkommen til visning!

Festningslia 17 B er en lekker halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over to plan. Boligen er nyoppført og holder en svært høy standard, i tråd med "Pure-living"-konseptet, der det legges vekt på hverdagsluksus, kombinert med alle moderne løsninger og lite vedlikeholdsbehov. Boligen ligger på toppen av åsen, helt inntil marka, og med vidstrakt utsikt over hele Bjørkelangen og omegn.

Boligen har integrert garasje, en markterrasse og en luftig balkong. Det er hele fem soverom og to lekre bad fordelt på etasjene. Hovedsoverommet er luksuriøst og ligger tilknyttet bad med boblebad og regnfallsdusj. Boligens stue er nydelig med panoramavinduer, peisovn og åpen løsning til et velutstyrt Kvik-kjøkken. Hallen har inngang til vaskerom/teknisk rom og binder etasjene sammen av en lekker designtrapp.

Kort fortalt

- Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig.
- Nyoppført, lekker i "Pure-living" konsept.
- Gode solforhold og vidstrakt utsikt.
- Vestvendt balkong på ca. 11 kvm.
- Ligger plassert med skogen i bakkant.
- Enkelgarasje og singlet gårdsplass.
- Store panoramavinduer i stue/kjøkken.
- Åpen, lys stue med lekker peisovn.
- Kvik-kjøkken med hvitevarer fra Bosch.
- To delikate bad, ett med boblebad.
- Teknisk rom/vaskerom med dør fra hallen.
- Hele fem soverom, ett i suite med bad.
- Hall med fliser, downlights og gulvvarme.
- Enstavs eikeparkett og delikat fargevalg.
- Integrert lydanlegg fra Sonos i to rom.
- Dørcalling som kan styres fra mobilen.
- Led-downlights ute og innendørs.
- Balansert ventilasjon fra Villavent.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og nyere etablert boligområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud. Ved den videregående skolen er det idrettshall, friidrettsanlegg og kunstgressbane. Her finner du også både sandvolleyball- og tennisbane.

Bjørkelangen er en koselig landsby under stadig utvikling. Blant annet er det bygd ny barne- og ungdomsskole, nytt helsehus, og en ny svømmehall. Bjørkelangen har en aktiv sportsforening som tilbyr både svømming, fotball, håndball, innebandy, allidrett, ski og sykkel. Nytt klubbhus er under oppføring. Kommunen har også en levende kulturskole med en rekke tilbud innen dans, drama, forming og musikk, samt egen "øvingsboks" for band og musikere.

Kulturskolen vil få flotte lokaler og tilgang til kultursal i den nye skolen. I tillegg kan Eidsverket nevnes. Her skjer det mye gjennom året med familieaktiviteter, kurs, konserter med mer. I tillegg tilbyr stedet leie av kurs- og konferanselokaler, samt selskapslokaler med overnattingsmuligheter. Eidsbekken kafe ligger idyllisk til på området. Ved Eidsverket skal det bygges et større ridesenter - en naturlig møteplass for hestefolk for både trening og konkurranser.

Bjørkelangen har også et godt motorsportmiljø i NMK Aurskog-Høland (holder til på Eksismoa motorpark ca. 2 km utenfor sentrum). Det er også skytterbaner i nærheten, samt jakt- og fiskeforeninger. Alpinbakken er åpen når det er snørike vintre på Bjørkelangen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000. I tillegg har Bjørkelangen egen ferskvarebutikk, Aurskog Kjøtt. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Amfi Bjørkelangen Torg et fint og variert utvalg. Eget helsehus er også nylig ferdig. I ytterkant av sentrum ligger Bliksrud Næringsområde med kjeder som Skeidar, Plantasjen, Mekonomen, Maxbo og Europris.

Bjørkelangen er et satsningsområde og tiltrekker seg stadig nyetableringer av både store og små bedrifter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via kollektivtilbud. Nærmeste holdeplass er Søndre Eidsvei som ligger ca. 800 meter fra boligen. Med bil tar det ca. 30 min til Fetsund, 35 min til Lillestrøm, 50 min til Oslo S, 52 min til Oslo lufthavn og 60 min til Charlottenberg i Sverige.

Fra eiendommen er det kort vei til Bjørkelangen barne- og ungdomsskole som akkurat er flyttet inn i nytt bygg. Det er full barnehagedekning i Aurskog-Høland kommune og det finnes også to videregående skoler, begge beliggende på Bjørkelangen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 154 kvm, Bruksareal: 179 kvm, Bruttoareal: 198 kvm
Underetasje: BTA: 103 kvm, BRA: 93 kvm, P-ROM: 68 kvm, S-ROM: 25 kvm.
1.Etasje: BTA: 95 kvm, BRA: 86 kvm, P-ROM: 86 kvm.

Innhold

1. etasje: Hall, 3 soverom, walk-in closet, bad og bod.
2. etasje: Hall, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Standard

Hall
Boligen har et pent inngangsparti, skjermet mot skogen på baksiden. Ytterdøren har belysning på hver side, og ringeklokken kan styres via mobilen, slik at du enkelt kan åpne fra hvor som helst i huset. Hallen er lys og innbydende med pene fliser på gulv.

Rommet har gulvvarme, noe som gjelder for hele etasjen, det er downlights i himling og vegger malt i en nydelig gråtone. Fra hallen fører en moderne designtrapp opp til andre etasje, den er sortbeiset med spiler i stål.

Stue
Stuen ligger i åpen løsning med kjøkken og preges av store panoramavinduer. Utsikten er vidstrakt og vakker, og dagslyset fyller hele rommet. En stue som dette gir trivsel i vanlige hverdager og rom for et sosialt liv. Stuen har skyvedør ut til en vestvendt balkong på ca. 11 kvm med glassrekkverk. På kjølige dager gir en lekker peisovn ekstra hygge og varme.

Stuen har enstavs parkettgulv i eik - med en dyp nyanse i treverket. Veggene er glatte, gråmalte og med listefri overgang til tak, og det er strategisk plasserte downlights.

Kjøkken
Kjøkkenet fra Kvik er stilrent og strømlinjeformet - svært kledelig til boligen. Innredningen har hvite, håndtaksløse fronter og sort, tynn benkeplate i laminat med underlimt komposittkum. Plassering i vinkel, med høyskap på siden gir en svært funksjonell arbeidssone med rikelig oppbevaringsplass.

Kjøkkenet har alle integrerte hvitevarer fra anerkjente Bosch, herunder kjøl/frys, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Platetoppen er ekstra bred, fra Scandomestic, og ventilatoren er fra samme leverandør. Det er lydanlegg fra Sonos og bra med downlights i himling. Kjøkkenet ligger åpent mot stuen, men i kjøkkensonen er veggene malt i den grønne nyansen "soft teal" fra Jotun.

Bad/wc/vaskerom
Tomannsboligen har to lekre bad og et teknisk rom/bod som benyttes som vaskerom. Badet i første etasje ligger i suiteløsning med hovedsoverommet, og har ekstra luksuselementer som badekar og regnfallsdusj.

Dusjhjørnet har innfellbare glassdører. Rommet har mørke gulvfliser, marmorerte veggfliser, downlights og gulvvarme. Den øvrige innredningen består av et bredt speilskap over heldekkende dobbelservant på hvit skuffeseksjon. Toalettet er veggmontert og kommer fra Villeroy & Boch.

Bad 2
Badet i andre etasje har sorte, marmorerte gulvfliser, hvite veggfliser, downlights og gulvvarme. I dusjsonen er det lagt rullesteiner på gulv. Dusjen har regnfallsdusj og innfellbare glassdører. Badet er innredet med heldekkende servant på hvit skuffeseksjon, speilskap, og veggmontert toalett Villeroy & Boch.

Teknisk rom/bod som benyttes som vaskerom
Rommet har inngang fra hallen - en plassering barnefamilier og hundeeiere vet å sette pris på.
Rommet har flislagt gulv med gulvvarme og smart innredning fra Kvik med nedfelt vaskekum. Rommet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Men det er ikke sluk.

Soverom og garderobe
Tomannsboligen har hele fem fine soverom, alle med plass for garderobeløsning. Tre av rommene ligger i første etasje, inkludert hovedsoverommet som er smart plassert i suiteløsning med bad. Rommet har deilig gulvteppe fra Lano som gir en luksuriøs følelse for nakne tær.

Andre elementer som understreker hotell-følelsen er integrert lydanlegg, et eget walk-in closet og utgang til markterrasse. De andre rommene har enstavs parkettgulv og alle rommene i første etasje har gulvvarme.

Oppvarming

Boligen har elektrisk gulvvarme i hele første etasje (ikke garasje) og på bad i andre etasje. I stuen er det peisovn, av typen Aduro 9-5 LUX, tilknyttet stålpipe. Tomannsboligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinner, levert av Villavent. Sikringsskapet har jordfeilautomater og anlegget er levert etter NEK400. Det er utstrakt bruk av Led-downlights og alle stikk har barnesikring.

Boligen har Led-downlights utendørs og tre utelamper med automatisk lysstyring for dag og natt. Det er lekkasjestopper på hovedvann, og varmtvannsbereder er på ca. 200 liter. Lydanlegg fra Sonos gjør det mulig å styre musikk fra mobilen i kjøkken og på hovedsoverommet. Anlegget kan også utvides. Boligen har ringeklokke med videocalling fra Ring og det er komfyrvakt over platetopp.

Parkering / Garasje

Det er parkering i enkeltgarasje på ca. 19 kvm, med motorisert/fjernstyrt port fra Lobas. Det er også parkeringsmulighet på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommen ligger høyt plassert, med marka i bakkant og fantastisk utsikt i front. Utsikten strekker seg vidt over Bjørkelangen, åker, eng, skog og fjell. Paletten skifter i takt med årstidene, det er vakkert og gir en enorm frihetsfølelse. Store panoramavinduer gjør at utsikten blir en naturlig del av stuen og kjøkkenet. Boligen har også herlig uteplass med utsikt - en balkong på ca. 11 kvm med glassrekkverk.

Balkongen ligger vestvendt, slik at solen kan nytes utover kvelden. I etasjen under er det utgang til en markterrasse som overbygges av balkongen. Denne terrassen ligger vendt mot en fint opparbeidet hage med plen og omkransende hekk. Gårdsplassen rundt er singlet og skråningene er belagt med bark.

Boligen er oppført i konseptet "Pure-living" - et design som bygger på det funksjonelle, luksuriøse og moderne. Det skal være enkelt, lettstelt og samtidig et hjem som gir det lille ekstra. I tråd med konseptet har boligen Royalimpregnert kledning som krever svært lite vedlikeholdt. Fargen er holdt i Nordisk sort, noe som er godt tilpasset omgivelsene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2014/294933-1/200 BESTEMMELSE OM VANNLEDN. TINGLYST
10.04.2014
RETTIGHETSHAVER:AURSKOG-HØLAND KOMMUNE
Org.nr: 948164256
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om drensvann/stikkrenner m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om beplantning
Gjelder også senere fradelte parseller
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
OVERFØRT FRA: 0221-2/344
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/965103-1/200 SEKSJONERING TINGLYST
02.07.2018 21:00
SNR: 2
FORMÅL: Bolig
TILLEGSDEL: Bygning og grunn
SAMEIEBRØK: 50/100
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Rammetillatelse er gitt 31.03.2017.
Igangsettingstillatelse for grunn- og terrengarbeider er gitt 31.03.2017.
Igangsettingstillatelse for resterende arbeider er gitt 04.05.2017.
Søknad om ferdigattest er mottatt 08.12.2017. Søknad var komplett.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Beskrivelse av sameiet

Sameiet består av 2 boligseksjoner. Det foreligger vedtekter for sameiet The Rock, Festningslia 17.
Vedtektene er ikke tinglyst.
Vedtektene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter og strømutgifter er ikke fastsatt enda ettersom eiendommen er nyoppført.

Det er trukket fiber inn til huset. Internett er allerede koblet til, og abonnementet overføres til kjøper ved overtakelse. Det er gjort klart opplegg for TV i stue og alle soverom, men kjøper må selv velge hvilken pakkeløsning de ønsker, og gjøre avtale om tilkobling..

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Tomtearel til Festningslia 17B er 639,1 m2 (felles areal + seksjon b).

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4.490.000,-) (Kr.56 100)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 990)
Markedspakke. My runde på Klikk. Klikk gull. (Kr.11 400)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Visninger (Kr.2 500)
Overtakelse (Kr.1 990)
Markedspakke (Kr.18 500)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + Factoring (Kr.5 440)
Kommunale opplysninger (Kr.2 806)
Løftning av finn.no (Kr.2 500)
Totalt kr. (Kr.120 509)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + omkostninger.