Klikk for galleri

Lørenskog - Unik enebolig i funkisstil rett ved Langvannet. Takterrasse på ca. 64 kvm og integrert dobbelgarasje.

X
Akershus – Lørenskog

Lindeveien 62 C

Akershus – Lørenskog

Lindeveien 62 C

Prisantydning
12.050.000,-
Primærrom
187m2
Bruksareal
234m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
40 84 00 56
Salgsoppgave
Lukk

Torkild Vinje

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0344

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 108 Bnr. 6 i Lørenskog kommune

Byggeår

2019

Areal

Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 234 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1527 kvm

Velkommen til Lindeveien 62C

Lindeveien 62C er en prosjektert enebolig fra Systemhus. Beliggenheten er utmerket - nær alle fasiliteter og marka, samt idyllisk og populært badevann like utenfor døren.

Rundt boligen blir uterommet pent opparbeidet, og eneboligen får en fantastisk takterrasse. Terrassen blir på hele 64 kvm og et supert samlingssted for å nyte late soldager og sene grillkvelder. Boligen får i tillegg integrert garasje, med tørrskodd adkomst til boligrom.

Eneboligen blir oppført i funkisstil over tre plan, med god planløsning. Det blir to gode soverom både i sokkeletasjen og første etasje. I sokkel etasje blir det også et vaskerom, og på samme plan vil hovedbadet ligge. Toppetasjen får et bad med dusj, en romslig tv-stue, samt en innbydende hovedstue med åpen kjøkkenløsning, peisovn og stilige vindusløsninger - et trivelig tilholdssted for familien.

Kort fortalt

- Prosjektert enebolig.
- Parkering i integrert garasje.
- Fantastisk takterrasse på ca. 64 kvm.
- Entremed trapp til etasjen over.
- Stue med peisovn og spiseplass.
- Tv-stue.
- Tre bad og et eget vaskerom.
- Totalt fem luftige, gode soverom.
- Elskap med overbelastningsvern.
- Balansert ventilasjon m/gjenvinner.
- Sentralstøvsuger, uttak i hver etasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på Lørenskog i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til populære Langvannet med blant annet fin langgrunn badeplass sommerstid. I nærheten ligger også Vesletjernet med flytebrygge.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er både utgangspunkt for turer innover i Østmarka, og målet for tur-/skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.

Det er vedtatt at verdens største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2019. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og Joker. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til både Metro og Lørenskog Storsenter Triaden, samt Strømmen Storsenter med 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Lindeveien som ligger ca. 2-3 min å gå fra boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Kjenn tar det ca. 7 min til Strømmen Storsenter, 7 min til Lillestrøm sentrum, 13 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Eiendommen har gangavstand til Solheim barneskole, Kjenn ungdomsskole og Mailand videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog videregående skole og et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelse vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 234 kvm

Sokkeletasje: 69,2 kvm BRA
1.Etasje: 41,7 kvm BRA
2.Etasje: 78,1kvm BRA
Toppetasje: 9 kvm BRA
Garasje: 30,7 kvm BRA

Innhold

Sokkeletasje: Gang, Bad, vaskerom, bod, garderobe og 2 soverom.
1. etasje: Entre/gang, bad, TV-stue, soverom og garasje.
2. etasje: Kjøkken/stue, gang, bad og 2 soverom
Toppetasje: Gang og takterrasse

Standard

Entré
En sortmalt ytterdør av type Sweedor Michigan, med smalt vindusfelt, vil vise vei til entré/gang. Det blir også adkomst til samme gang via garasjesluse, og fra gangen blir det trapp opp til etasjen over. Trappen leveres med hvitmalte vanger og eiketrinn, håndlist mot vegg/yttervange, samt rekkverk og returgelender med hvitmalte, runde stålspiler.

Stue og kjøkken
Stuen får stilige vindusløsninger. Rommet blir smakfullt innredet med naturfarget gulv og vegger i tidsmessige farger, med listefrie overganger til himling. Sentralt i stuen blir det montert en peisovn for effektiv oppvarming på kjølige høstkvelder. Du finner for øvrig god plass til møblement tilpasset avslappende familiekvelder og hyggelige måltider.

Kjøkkenet blir planlagt og levert av kjøkkenleverandør K-Design og oppført som en naturlig del av stuen. Kjøkken leveres med sorte fronter, benkeplate i sort HTL. Hvitevarer fra Simens.  Det blir godt med lagringsplass i skap, og det blir montert komfyrvakt til komfyr, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

TV-stue
Boligen får i tillegg en romslig tv-stue, noe som gir et fint ekstra oppholdsrom for familien. Rommet får vinduer, og det blir plass til å møblere med sofa, bord og tv-møblement

Bad/wc/vaskerom
Boligen får bad i alle tre etasjer, i tillegg til et eget vaskerom i sokkel. Baderommene får fliser på overflater. Rommene får innredning med servant, vegghengt toalett og en dusj med sparesil, ettgreps dusjbatteri og komplett hÃ¥nddusjutstyr. Badekar er ikke inkludert i leveransen. Som et tillegg kan det monteres et badekar med ettgreps dusjbatteri og komplett hånddusjutstyr.

Vaskerom
Vaskerommet blir innredet med utslagsvask.

Soverom og garderobe
Boligen får fire gode soverom, hvor to soverom blir liggende i sokkeletasjen og to i andre. Det blir lagringsmuligheter i tilknytning til garasjen og i vaskerom/bod.

Oppvarming / Teknisk

Boligen blir oppvarmet med elektrisitet, og stuen får peisovn. Videre blir det balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner og eget mekanisk avtrekk fra kjøkkenventilator. Varmtvannsbereder leveres med barnesikring mot skolding og en blandeventil 200 liter. Det blir kran for hagevanning med utkaster og innvending avstengning. Automatisk lekkasjestopper.

Sikringsskapet får 3-faset overbelastningsvern og jordfeilautomater på alle kurser. Det blir opplegg for sentralstøvsuger med ett uttak i hver etasje og røranlegg for radio, tv og telefon.

Parkering / Garasje

Det blir parkering i en integrert garasje med sort garasjeport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av tomt/hage

Eneboligen får en fantastisk takterrasse på 64 kvm. Terrassene får lunt gulv, rekkverk med stål og glass, og det blir punkt for utebelysning. Terrassen blir et deilig sted for utendørs selskapeligheter med familie og venner, eller et sted hvor du kan slappe av og bare nyte solen og utsikten på varme sommerdager. Rundt bygningsmassen blir det opparbeidet med asfalt i gårdsplass og ellers delvis ferdigplen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Vei, vann og avløp vil bli tilknyttett offentlig nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger er ansvarlig for å fremskaffe midl. brukstillatelse eller ferdigattest før overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Faste, løpende kostnader

Andre faste utgifter:
Strømutgifter er ikke opplyst da eiendommen ikke er oppført enda.

Kommunale avgifter er ikke opplyst av Sørum kommune da eiendommen ikke er oppført enda.

De kommunale avgiftene vil bli beregnet etter målt forbruk.

Eiendomsskatten vil bli beregnet etter formuesgrunnlaget fra skatteetaten.

Selger må holde eiendommen forsikret frem til overtagelse, etter dette tegner kjøper forsikring.

Oppgjør

10% av kjøpesum innbetales når selger har stilt garanti iht bustadoppføringslova §12. Resterende kjøpesum må innbetales til klientkonto senest 3 virkedager før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

12 050 000,- (Prisantydning) Omkostninger 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 90 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 600 000,-)) -------------------------------------------------------- 91 050,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 141 050,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt for denne eiendommen.

Planlagt overtagelse

Estimert overtakelse er mars 2020.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.