X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Akershus – Strømmen

Tors vei 38

Akershus – Strømmen

Tors vei 38

Prisantydning
9.900.000
Primærrom
228m²
Bruksareal
256m²
Soverom
5 rom
Rom
8 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Salgsoppgave
8.6 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.6 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
7.4 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Retten 12
672262
Skedsmo
5327623859
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Seim & Skillebæk AS / Kristin Pettersen

Selger/Utbygger

Romerike Prosjekt AS

Velkommen til visning!

Tors vei 38 er en nyoppført og usedvanlig flott enebolig over to plan, med antatt ferdigstillelse i disse dager. Boligen har en sentral og fin beliggenhet med gangavstand til alle nødvendige fasiliteter, sentrum med Strømmen Storsenter i spissen, inkludert.

Rundt husveggene er det opparbeidet med deilig hage og usjenert terrasse, og det er tilbygd garasje med biloppstillingsplass i front. På baksiden av garasjen er det inngang til boligens smarte praktikantdel, som er på ca. 18 kvm og består av bad og en stue med spiseplass. Det er også adkomst til praktikantdelen via hoveddelen.

Innvendig er det lagt vekt på funksjonalitet, kvalitet, og ikke minst er det god atmosfære med balansert ventilasjon. Romhøyden på hovedplan er stedvis på over 3 meter, og her sørger spektakulære glassfasader for eksepsjonelt nydelige lysforhold. Det hele toppes med moderne innredninger og et svært delikat fargevalg.

Boligen er på hele 256 kvm og består av en stor, innbydende stue med ildsted og spiseplass, en luftig kjellerstue og et stilfullt kjøkken med integrerte hvitevarer. I underetasjen er det vaskerom, og her ligger hovedbadet, som er utstyrt med deilig badekar. Videre finner man fire gode soverom i samme etasje. I første etasje er det wc-rom tilliggende hall og et romslig hovedsoverom, i behagelig suiteløsning med eget bad og garderoberom. Det er lagringsplass i innvendig bod.

Kort fortalt

- Nyoppført, lekker enebolig over to plan.
- Praktikantdel med egen inngang.
- Garasje og p-plasser på tomten.
- Fin markterrasse på stuesiden.
- Stor hall med fliser og gulvvarme.
- Kjøkken med barløsning og hvitevarer.
- Stue med ildsted og spiseplass.
- Kjellerstue med utgang til hage.
- Tre delikate bad, ett i praktikantdel.
- Eget vaskerom i underetasjen.
- Fem soverom, ett med garderobe.
- Lagringsplass med innvendig bod.
- Ventilasjon med varmegjenvinning.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et familievennlig og sentralt boligområde, i ytterkant av Strømmen, like øst for Bråtejordet i Skedsmo kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av servicetilbud. Det er kort vei til en rekke fasiliteter, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg.

Nærområdet byr blant annet på fotballbane, lekeplass, skøytebane, svømmehall, akebakker, hesteridning, skaterampe og flere treningssentre, med mer. Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder med badevann, skiløyper og turstier som gir gode rekreasjonsmuligheter.

En kort sykkeltur fra boligen, ligger Nebbursvollen Friluftsbad som er Lillestrøms populære badested. Her er det basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Du kan også følge asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Mega og Rema 1000. En fin spasertur fra boligen ligger Strømmen Storsenter, som i dag fremstår som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er ellers kort vei til Lillestrøm sentrum, samt Lørenskog med både Metro og Lørenskog Storsenter/Triaden.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Nils Høegs vei og ligger ca. 3-4 min gange fra boligen. Med bil fra Strømmen tar det ca. 5 min til Lillestrøm, 8 min til Lørenskog, 15 min til Oslo S og 25 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Sagdalen barneskole og Bråtejordet ungdomsskole. Det er også kort vei til Strømmen, Skedsmo og Lillestrøm videregående skole, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høgskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelse vedlagt i salgsoppgaven.

Tomteareal

Tomt: 2.651kvm.
Tomten er seksjonert med fellestomt. Kartet som er vedlagt i salgsoppgaven viser grunnlag for eksklusiv bruksrett , og evt. fremtidig seksjonering av tomtene.
Det foreligger ikke vedtekter for sameiet.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 228 kvm, Bruksareal: 256 kvm, Bruttoareal: 283 kvm

U.Etasje: BTA: 141kvm, BRA: 127kvm, P-ROM: 119kvm, S-ROM: 8kvm.
1.Etasje: BTA: 142kvm, BRA: 129kvm, P-ROM: 109kvm, S-ROM: 20kvm.

Innhold

U. etasje praktikantdel: Bad og stue.
U. etasje: Vaskerom, stue, bod og 4 soverom.
1. etasje: Hall, kjøkken/stue, wc, bad, soverom og omkledningsrom.
Annet: Garasje.

Standard

Hall
Inngangsdøren er av moderne type - gråmalt med innfelte glassfelt og høyreist sidevindu. Hallen innenfor er luftig med åpen himling, samt lekkert innredet med vegger i tidsmessig farge og sorte 60x60 fliser på gulv med gulvvarme. Tilliggende er det wc-rom, og det er trapp med spilerekkverk til etasjen under. Videre er det god plass til garderobeløsning. Det er egen inngang til praktikantdelen.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger som en naturlig del av stuen og har en topp moderne Kvik innredning i modell Mano Sera. Innredningen er holdt i sort - fronter, benkeplate og vaskekum, noe som gjør inntrykket stilfullt. Benkeplaten i 20 mm bidrar til god arbeidsplass for den matglade, og mot stuen er det barløsning med sitteplass til to. Lagringsplassen er også meget bra. Det medfølger integrerte hvitevarer fra Siemens, i form av stekeovn, 80 cm induksjonstopp, oppvaskmaskin, ventilator og kombinert kjøl/frys.

Stue
Stuen har eksepsjonelle lysforhold med imponerende glassfasade langs hele langveggen og fantastiske vinduer fra gulv til møne på kortveggen. Med åpen himling og utgang til terrasse forsterkes det luftige inntrykket betraktelig. Rommet er smakfullt innredet med enstavs parkett på gulv av merke Shade Oak Cream White fra Tarkett og vegger i varm fargetone, med listefrie overganger til himling. En rekke downlights bidrar til stemningsfull belysning i skumringen.

En stilig peisovn av typen Curve 100, eller tilsvarende, gir ekstra hygge på kjølige dager. Du finner for øvrig god plass til møblement tilpasset trivelige kvelder foran tv-skjermen og hyggelige familiemåltider.

Kjellerstue
Boligens kjellerstue er et fint ekstra oppholdsrom for en barnefamilie. Rommet har enstavs parkett på gulv, likt gulvet i hovedstuen, vegger i delikate fargetoner og downlights i himling. Skyvedører med vinduer til gulvet gir adkomst til hagen og sørger samtidig for flotte lysforhold.

Bad/wc/vaskerom
Boligen har tre innbydende bad, hvorav ett i praktikantdelen. I tillegg er det wc-rom tilliggende hallen og et vaskerom i underetasjen. Badene i hovedboligen har lekre fliser i sober farge, mens badet i praktikantdelen har fliser i beige og grått.

Alle badene er utstyrt med gulvvarme og downlights. I tillegg har de moderne, sort servantseksjon, speil med integrert belysning, vegghengt toalett og et dusjhjørne med håndholdt- og behagelig regnfallsdusj. Hovedbadet har også et deilig hjørnebadekar med dusjgarnityr.

Vaskerom
Vaskerommet har 20x20 fliser på gulv, av type Vintage, med gulvvarme, og veggene er lysmalte. Rommet er utstyrt med benkeskap, vaskekum i benkeplate og varmtvannsbereder.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fem flotte soverom, hvor fire ligger i underetasjen. Hovedsoverommet er på over 17 kvm og ligger i første etasje, i behagelig suiteløsning med garderoberom og eget bad. Soverommene har overflater i samme lekre utførelse som i øvrige oppholdsrom. Det er garderobeskap i gang og lagringsplass i en bod på ca. 7,5 kvm.

Oppvarming / Teknisk

Boligen er oppvarmet med gulvvarme på bad, wc og hall, samt i hele underetasjen med unntak av bod. I tillegg er det peis i stuen, av typen Curve 100 eller tilsvarende, og elektriske panelovner. Det er ventilasjon med varmegjenvinning, med aggregat plassert i vaskerom/teknisk rom eller bod. Inntak og avkast til aggregatet er i yttervegg.

Videre er det downlights i hall, kjøkken, stue og alle bad. Øvrige rom har takpunkt. Boligen er utstyrt med trekkerør m/lokk for tv/data/telefon, men kjøper er selv ansvarlig for bestilling av installasjon og tilkobling. Det er tv-uttak i stue og kjeller. Varmtvannsberederen er på 300 liter og plassert i underetasjen.

Parkering / Garasje

Det er parkering i tilbygd garasje. Garasjen har elektrisk portåpner, stikk og utvendig belysning. Det er også biloppstillingsplasser på tomten og øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Boligen har en velstelt hage med plen over ulike nivåer, omkranset av hekk i tomtegrenser. Rundt deler av boligen er det grusbelagt, og gårdsplassen har asfalt og støttemur. I hagen utenfor kjellerstuen er det platting, og det er bygd en trivelig, usjenert terrasse på stuesiden med tregulv og skjermende levegg. Uterommet fremstår som et hyggelig sted å nyte late sommerdager med familie og venner.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2017/1233017-1/200 Seksjonering
06.11.2017 21:00
opprettet seksjoner: snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/3
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei / Vann / Avløp

Vann: Offentlig tilknyttet.
Avløp: Offentlig tilknyttet.
Vei: Offentlig tilknyttet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Selger må fremskaffe ferdigattest før overtagelse.
Midlertidig brukstillatelse foreligger datert 02.07.2018 iflg. Skedsmo kommune.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Faste, løpende kostnader

Strømforbruk er ikke opplyst da eiendommen ikke er bebodd.
Kommunale avgifter Kr. 3 545 pr. år
Selger må holde eiendommen forsikret frem til overtagelse,.
Eiendomsskatt: ca 1.793,- pr år iflg, Skedsmo kommune.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Det er opprettet et sameie mellom Tors vei 38, 40, og 42.

Planlagt overtagelse

Etter avtale.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven