X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lørenskog - Rasta – Rasta

Rasta Gårds vei 16

Lørenskog - Rasta – Rasta

Rasta Gårds vei 16

Prisantydning
5.550.000
Primærrom
92m²
Bruksareal
92m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
Salgsoppgave
8.5 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.2 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Rolvsrud Skog
1507587
Lørenskog
3740616291

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Rasta Gårds vei 16 er moderne 4-roms eierleilighet beliggende i første etasje i et hyggelig sameie. Leiligheten er fra 2016 og fremstår med god planløsning og lite bruksslitasje. Området er meget barnevennlig og byr på nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Fra stuen har leiligheten utgang til terrasse og hagedel hvor man kan nyte usjenert utsyn over frodig grøntareal. Det medfølger parkeringsplass i garasje med heisadkomst.

Innvendig har leiligheten moderne og funksjonelle kvaliteter, blant annet balansert ventilasjon for godt inneklima. Stuen har god takhøyde, flott peis med innsats og delvis åpen løsning mot et stilig kjøkken med hjørneinnredning og integrerte hvitevarer. Videre har boligen to lekre flislagte bad. Adkomst fra det ene badet til romslig vaskerom med benkeinnredning. Det er også tre pene soverom med garderobeskap, samt god lagringsplass i kjellerbod.

Kort fortalt

- Moderne 4-roms selveier fra 2016.
- Leiligheten ligger i første etasje.
- Biloppstilling i garasje med personheis.
- Hyggelig markterrasse med hagedel.
- Entré og to baderom med gulvvarme.
- Stilig kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Lys og luftig stue utstyrt med peisovn.
- Separat vaskerom.
- Tre pene soverom med garderobeskap.
- Godt med lagringsplass i bodrom i kjeller.
- Sikringsskap utstyrt med automatsikringer.
- Balansert ventilasjon for godt inneklima.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, attraktivt og familievennlig boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

En av verdens største innendørsarenaer for skisport, SNØ, skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2019. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel, Lørenskog Vinterpark, skapes. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny på Rasta. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lørenskog Storsenter Triaden, Metro og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Rasta barneskole og kort vei til Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager.

Bygninger

Yttervegger oppført i trebindingsverk med liggende kledning på fasader. Vinduer med 3-lags glass og trekarmer med sprosser. Saltak i treverk tekket med takstein. Renner nedløp og beslag i stål. Felles trappegang med tretrapp. Personheis tilknyttet garasjeanlegg.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

1. etasje: BTA 102 kvm / BRA 92 kvm / P-rom 92 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Entrè/gang, 2 bad, vaskerom, 3 soverom og stue/kjøkken.

Planløsning

1. etasje: Entré, bad, vaskerom, stue, kjøkken og 3 soverom.
Annet: Kjellerbod på ca. 8 kvm.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via felles inngangsparti. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er utpreget praktisk med innfelte downlights i himling og flislagt gulv med varmekabler.

Stue
Leiligheten har en meget innbydende stuemed delvis åpen løsning mot kjøkken og har utgang til lun markterrasse og vindusflater i to himmelretninger for deilige lysforhold. Midt i rommet er det montert en moderne peis med innsats som effektivt varmer opp på kalde vintersdager. Peisen har gnistfanger på gulv. Stuen har ellers lysmalte vegger og himling, samt god plass til både spisestue og sofaløsning.

Kjøkken
Kjøkkenet er kvalitetsrikt og tilfører rommet et stilig preg med lys innredning, mørke fliser over benk og plass for et lite frokostbord. Innredningen har profilerte fronter, vitrineskap, benkebelysning og mørk laminatbenkeplate med nedfelt kum i stål. Videre er det ventilator og integrerte hvitevarer bestående av oppvaskmaskin, stekeovn, mikrobølgeovn og induksjonsplatetopp. I tillegg er det avsatt plass til kjøl-/fryseskap.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad og separat vaskerom. Badene er moderne og stilrent med store, hvite veggfliser, grå gulvfliser, downlights og varmekabler. Rommene er utstyrt med vegghengt toalett og dusjhjørne med glassdører og deilig regnfallsdusj. Videre er det innredning i sort høyglans bestående av et vegghengt høyskap og skuffeseksjon med heldekkende servant. Over servanten er det speil med belysning.

Vaskerom
Fra det ene badet er det hendig adkomst til et romslig og meget funksjonelt vaskerom. Vaskerommet er helfliset og utstyrt med laminatbenkeplate, benkeskap, samt opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre delikate soverom med lysmalte vegger og parkettgulv. Soverommene er utstyrt med garderobeskap i alle tre soverommene. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet garderoberom i entré og bodrom i kjeller.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med termostatstyrte panelovner, supplert med varmekabler på bad og vaskerom. Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer, og boligen har balansert ventilasjonsanlegg. Videre har boligen utestrøm, utebelysning og 200 liters varmtvannsbereder montert på vaskerom.

Parkering / Garasje

Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen har leiligheten utgang til lun markterrasse med god plass for utemøblement og fint utsyn over nærområdet. Det er god avstand til omkringliggende bygninger. Utestikk gir mulighet for elektrisk grill, og utebelysning legger til rette for bruk også på kveldstid.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2016/526149-1/200 Best. om adkomstrett 13.06.2016
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:100 Bnr:35
Gjelder inntil en boligenhet
Overført fra: 0230-100/784
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/526167-1/200 Erklæring/avtale 13.06.2016
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder også senere oppdelte parseller eller seksjoner på de respektive eiendommer
Overført fra: 0230-100/784
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/526282-3/200 Best. om vann/kloakkledn. 13.06.2016
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:100 Bnr:2
rettighetshaver:Knr:0230 Gnr:100 Bnr:432
Bestemmelse om vann-avløpsledninger
Bestemmelse om felles elektriske ledninger/kabler
Gjelder også eventuelle fradelte parseller/senere seksjonerte boliger på disse eiendommene.
Overført fra: 0230-100/784
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei og offentlig vann og avløp i flg. Lørenskog kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 23.09.16 i flg. Lørenskog kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 101 392,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 524 454,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område, jfr. reguleringsplan: 32-4-10 Rasta gård, i flg. Lørenskog kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 3 262,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, kabel-TV, løpende drift og forretnignsførsel.

Andre faste utgifter:
Bl.a. innboforsikring og strøm.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.