X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Trøgstad – Båstad

Blåveisstien 27

Trøgstad – Båstad

Blåveisstien 27

Prisantydning
3.950.000
Primærrom
122m²
Bruksareal
130m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
7.9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.1 / 10
Naboskapet
Høflige
7.9 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Olberg
747374
Trøgstad
53672478

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Blåveisstien 27 er en topp moderne enebolig som ble oppført i 2017 og ferdigstilt i 2018. Eneboligen er bygget over ett plan med meget god planløsning. Det er kort vei til skoler, butikk og fine turterreng som gir helårsrekreasjon. Eneboligen ligger i et naturskjønt område og har langstrakte utsiktsforhold fra pent opparbeidet tomt. Eiendommen måler nesten ett mål og har godt planert hage, samt en fin, overbygd uteplass med utgang fra spisestue. Det er gode parkeringsmuligheter på gruslagt gårdsplass.

Innvendig har boligen smakfulle fargevalg og moderne innredninger, samt gode tekniske kvaliteter som balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. Dagligstuen har peisovn og ligger åpen mot spisestue og et lekkert kjøkken. Kjøkkenet har barløsning og er rikt utstyrt med integrerte hvitevarer. I en egen fløy ligger tre gode soverom, bod og et pent bad med flislagte overflater og deilig regnfallsdusj. Boligen har eget vaskerom med toalett og benkeinnredning, samt god lagringsplass i sportsbod.

Kort fortalt

- Moderne og stilren enebolig fra 2017.
- Ett plan med super planløsning.
- Biloppstillingsplasser på gårdsplass.
- Hage og koselig terrasseplatting.
- Usjenert beliggenhet med flott utsikt.
- Gode solforhold gjennom dagen.
- Romslig entré med gulvfliser.
- Lekkert kjøkken med barløsning.
- De fleste hvitevarer er integrert.
- Romslig stue inndelt i to soner.
- Peisovn og god plass til spisebord.
- Flislagt bad med deilig regnfallsdusj.
- Vaskerom med toalett og innredning.
- Tre gode soverom med garderobeplass.
- God lagringsplass i bod og sportsbod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Balansert ventilasjon for godt inneklima.
- Sentralstøvsuger for effektiv rengjøring.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolige omgivelser i et meget barnevennlig boligområde i Båstad, i Trøgstad kommune. Området har barneskole, barnehage, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud.

I Båstad finnes det også idrettsanlegg som omfatter kunstisbane, fotballbane, lysløype, tennisbane og skytterbane. Det er ca. 8 km til Skjønhaug som er Trøgstad kommunes sentrum, samt kort vei til Mysen og Askim med populære Østfoldbadet.

Eiendommen har også umiddelbar nærhet til flotte tur- og friluftsområder hele året. Trøgstad har flere gode fiskevann med bl.a. Hemnessjøen, Øyeren, Grefslisjøen, Kroktjern, Nestjerna og Haugtjern. Det finnes også flere fine badeplasser slik som Sæther brygge. Sandstangen er et annet kjent badested som har kiosk, stor parkeringsplass og er ett ypperlig utgangspunkt for båtturer.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på bl.a. Bunnpris Båstad. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Skjønhaug, Mysen og Askim, som har det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Det er ca. 40 minutters bilkjøring til rimelig grensehandel i Töcksfors i Sverige.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Heiås som ligger ca. 600 meter fra boligen. Med bil fra Båstad tar det ca. 8 min til Skjønhaug, 18 min til Mysen, 22 min til Askim og 37 min til Lillestrøm.

Fra eiendommen er det kort vei til Båstad barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Trøgstad ungdomsskole. Det finnes videregående skole i Mysen og Askim, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Boligen er fundamentert med ringmur og støpt dekke. Antatt til fast grunn. Vegger over ringmur/støpt dekke i trebindingsverk. Yttervegger er kledd med liggende trekledning. Alle vinduer med trerammer og 2-lags isolerglass. Saltak konstruksjon i tre med kaldloft. Åpen skrå himling i spisestue/stue. Yttertaket er tekket med rød betongstein. Takrenner og nedløpi hvit stål utførelse. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Kåre Anders Fossum Orderud datert 20.06.2018. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 122 kvm, Bruksareal: 130 kvm, Bruttoareal: 145 kvm

1. etasje: BTA 139 kvm / BRA 125 kvm / P-rom 122 kvm / S-rom 3 kvm
1. etasje: BTA 6 kvm / BRA 5 kvm / S-rom 5 kvm (bod med separat inngang)

P-rom består av:
1. etasje: Hall/gang, vaskerom/wc, bad/wc, kjøkken/spisestue/stue og 3 soverom.

Planløsning

1. etasje: Hall, vaskerom/wc, bad, stue, kjøkken, 3 soverom og bod.
Annet: Sportsbod på ca. 5 kvm ved inngangsparti.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via overbygd inngangsparti med flislagt dekke og adkomst til en praktisk sportsbod. Inngangsdøren har sidefelt i glass, noe som gir gode lysforhold til entreen. Entreen er meget romslig og gir god plass for oppbevaringsmøblement til yttertøy og sko. Gulvet er lagt med fliser i grå utførelse, og veggene er malt i en tidsriktig fargetone som er gjennomgående for øvrige rom i boligen. Rommet er effektivt belyst med downlights.

Stue
Eneboligen har en flott stue med ekstra takhøyde og store vindusflater i tre himmelretninger. Stuen har en fleksibel utforming med to soner, hvorav den ene er i åpen løsning mot kjøkkenet. Dagligstuen har god plass til sofaløsning med tilhørende møblement, og ved overgangen til kjøkkenet er det rom for et langbord. Her er det også bred skyvedør ut til en lun og fin sitteplass.

Stuen har moderne fargevalg og et flott, enstavs laminat. I dagligstuen er det kontrastvegg i panel, noe som gir et rustikt og lunt preg. For ekstra varme og hygge er det montert peisovn.

Kjøkken
Kjøkkenet er lekkert og smakfullt, designet i praktisk vinkelform, supplert med en barløsning med sitteplasser. Innredningen har en delikat, lys fargetone på profilerte fronter, og benkeplaten er i laminat med nedfelt oppvaskkum. Videre er det enkelte vitrinefronter, vinhylle og benkebelysning, samt hvite fliser på vegg over benkeplate.

Av hvitevarer er det ventilator og integrert vinskap, platetopp, oppvaskmaskin og stekeovn. Barløsningen er et utmerket sted for bakst og tilberedelse av større måltider, og med sitteplasser kan også barna enkelt delta. Det er montert Aqua stop-system i kjøkkenbenk og ved oppvaskmaskin. Innredningen var ny i 2018.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder ett bad og eget vaskerom/wc. Badet har et topp moderne uttrykk på overflater og innredninger. Gulv er lagt med grå fliser, vegger er lagt med Fibo trespo baderomsplater og i panelkledd tak er det effektiv belysning fra downlights. Dusjhjørnet har svingbare glassdører og deilig regnfallsdusj. Videre er det vegghengt toalett og dobbelservant med tilhørende skuffeseksjon og speilskap med belysning. Gulvet er lagt med elektriske varmekabler.

Vaskerom
Vaskerommet er meget funksjonelt utstyrt med benkeinnredning og et ekstra toalett. Innredningen har hvite, glatte fronter og laminatbenkeplate med nedfelt utslagsvask i stål. Under benk er det avsatt plass og opplegg for vaskemaskin. Gulvet er lagt med vinyl og elektriske varmekabler. Rommet har hendig adkomst fra entreen.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre gode soverom som ligger fint plassert i en egen fløy med bad og bod. Veggene er malt i en lys og tidsmessige gråtone som er smakfullt oppbrutt av kontrastvegg i en mørkere nyanse. Gulvene er lagt med slitesterkt og moderne laminat i enstavs utførelse. Soverommene har fine areal som gir god plass til garderobeløsninger og annet møblement. Boligen har for øvrig god lagringsplass i innvendig bod og sportsbod ved inngangspartiet.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med elektriske varmekabler i sportsbod, entré, vaskerom og bad, samt elektrisk folievarme i gulv på kjøkken, stue og gang. Det vil bli montert pipe med peisovn i stue. Sikringsskap er plassert i sportsbod, og det er lagt frem rør slikt at tilkobling til fibernett er mulig. Boligen har balansert ventilasjon og sentralstøvsuger med tre uttak. Varmtvannsbereder er fra 2018 og rommer 200 liter.

Parkering / Garasje

Det er god plass til biloppstillinger på gruset gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiet: ca. 992 kvm. Eiendommen ligger i et åpent og solrikt landskap og har nydelige, langstrakte utsiktsforhold. Rundt boligen er det gruslagt gårdsplass og et godt planert plenareal som gir mykt underlag for lek og moro. I forkant er det mur og langsgående hekk som vil vokse seg stor og gi god skjerming for vind. Fra spisestue er det utgang til en koselig, overbygd terrasse med flislagt dekke. Her kan man nyte solen og nydelig utsikt over frodig område.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offenlig vei, vann og avløp i flg. Trøgstad kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 26.06.2018 i flg. Trøgstad kommune.

Verdi ved skattefastsetting

I følge skatteetaten vil formuesverdien for primærboliger utgjøre 25 prosent av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For sekundærboliger utgjør formuesverdien 80 prosent (2016) av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjorde formuesverdien 90 prosent av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Reguleringsforhold

Eiedommen ligger i et regulert område hvor formåldet er boliger, frittliggende småhusbebyggelse, jfr. reguleringsplan Kirkebyåsen Vest 2, i flg. Trøgstad kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 5 424 pr. år
Gjelder årsavgift for vann og kloakk, renovasjon og feiing. I tillegg kommer forbruk for vann og kloakk.

Kommunale avgifter og gebyrer utgjør for 2018:
Vann, årsavgift kr. 731,25
Vann, forbruk kr. 14,38 pr. m3
Renovasjon bolig kr. 2.767,50
Feiing enkel kr. 537,50
Kloakk årsavgit kr. 1387,50
Kloakk, forbruk kr. 40,00 pr. m3

Alle priser er inkl. mva.
(Forbruk av vann og kloakk deles over 2 terminer).

Eiendomsskatt for 2018: Eiedommen er pt. ikke taksert i flg. Trøgstad kommune.

Andre utgifter:
Forsikring (fullverdi og innbo) og strøm.Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Hele boligen kan leies ut.


Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt etter avhendingslovens normalregler

Eiendommen selges etter avhendingslovens normalregler, jf §§ 3-7 og 3-8.