X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lørenskog - Rasta – Rasta

Falkeveien 23B

Lørenskog - Rasta – Rasta

Falkeveien 23B

Prisantydning
4.950.000
Primærrom
92m²
Bruksareal
109m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
8.4 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.5 / 10
Naboskapet
Høflige
8.5 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Vallerud
1350530
Lørenskog
3740616291

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Falkeveien 23 B er en koselig enebolig med alt på en flate, beliggende i et attraktivt og familievennlig område. Boligen har en pent opparbeidet tomt og en velholdt hage som oser av idyll. Her er det blant annet flotte, fargerike blomsterbed og en sjarmerende dam med fontene. Eneboligen har også en deilig terrasse og en herlig vinterhage med store vindusflater. Det er parkering i frittstående garasje og på steinbelagt gårdsplass.

Innvendig fremstår boligen som lys og trivelig med fin planløsning og gode vindusflater som slipper dagslyset inn. Boligen består av en stor, deilig vinkelstue med spiseplass og ildsted, samt et klassisk Ikea kjøkken fra desember 2009 med integrerte hvitevarer. Videre er det et pent, flislagt bad, separat vaskerom, to soverom og et kontor. Et rom har garderobeskap, og ytterligere oppbevaringsplass finnes med blant annet loft og bod i garasje.

Kort fortalt

- Koselig enebolig med alt på en flate.
- Parkering i garasje og gårdsplass.
- Nydelig hage med dam og fontene.
- Stor, deilig vinterhage og terrasse.
- Entré med plass til garderobeskap.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Vinkelstue med peis og spiseplass.
- Pent, flislagt bad, oppusset i 1999.
- Separat vaskerom med toalett.
- To trivelige soverom og et kontor.
- Lagring på loft og i bod i garasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, attraktivt og familievennlig boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Østmarka med lysløype, flere bade-/fiskevann og flott turterreng.

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

I 2020 får området ved Lørenskog stasjon verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - SNØ. Parken vil ha et areal på totalt 50 000 kvm, fire alpine nedfarter, stolheis, koppheis og bånd, blåpark med bigjump, samt langrennsspor på rundt 2 km og et fantastisk lekeområde. Anlegget skal være åpent hver dag, hele året, alltid nypreppet, alltid gøy!

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres ved Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lørenskog Storsenter Triaden, Metro og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig transport via buss. Nærmeste bussholdeplass er Glenneveien som ligger ca. 500 meter fra boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Rasta barneskole og Løkenåsen ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager. Steinerskolen i nærområdet med ca. 8 min. gangavstand. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Byggemåte

Hentet fra tilstandsrapport: Fundamentert med støpt ringmur på antatt fast grunn. Ingen synlig fuktsikring. Krypkjelleren fremsto som "tørr" på befaringsdagen. Inspisert fra luke i vegg. Ingen negative avvik ble observert. Yttervegger oppført i betong og trebindingsverk. Fasader med stående kledning. Vinduer med 2 og 3-lags glass og trekarmer. 2 vinduer er datert 1994 og 2000. Øvrige vinduer er fra byggeår. Glass på wc/vaskerom har punktert. Flere nye glass ble montert i 2008, 2012, 2013, 2014 og 2015. Vinduer tilknyttet vinterhage er datert 2003. Malt ytterdør. Malt terrassedør med 2-lags glass og trekarmer. Heve/skyvedør med 2-lags glass og trekarmer. Saltak i treverk. Yttertaket er tekket med shingel. Renner, nedløp og beslag er utført i stål/plast. Treplatting, fundamentert på søyler og mark. Størrelse ca. 13,5 m². Vinterhage fundamentert på mark. Størrelse 17 m².

Garasje: Utført med støpt dekke, yttervegger oppført i trebindingsverk med stående kledning, pulttak i treverk tekket med papp, ytterdører og vippeport med elektrisk portåpner. Garasje/bod med synlige skjevheter. Råte ved kledning, dekkbord og vindskier ble observert/registrert.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 109 kvm, Bruttoareal: 121 kvm

1.Etasje: BTA: 102 kvm - BRA: 92 kvm - P-rom: 92 kvm.
Vinterhage: BTA: 19 kvm - BRA: 17 kvm - S-rom: 17 kvm.

Planløsning

1. etasje: Entré, hall, wc/vaskerom, bad, kontor, 2 soverom, kjøkken og stue.
Annet: Bod på ca. 12 kvm i garasje.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via et overbygget inngangsparti med malt rekkverk, utelys og steintrapp. Fra en hvitmalt entré med pent gulv og åpen garderobeløsning føres man videre innover til en romslig hall med plass til garderobeskap. Hallen er pent innredet med parkettgulv og sandfargede panelvegger som harmonerer med øvrige deler av boligen. Parketten er noe slitt.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i eget rom med vinylgulv og koselig spiseplass under vindu. Den takhøye innredningen fra Ikea har en klassisk stil med hvite profilfronter, vitrineskap og laminat benkeplate med dobbel oppvaskkum. Mellom over- og underskap er det røde flisplater og alle arbeidsflater er godt opplyst. Videre er kjøkkenet fra desember 2009 utstyrt med integrerte hvitevarer fra Husqvarna og Miele som består av ventilator, keramisk koketopp og stekeovn, i tillegg til mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Stue
Vinkelstuen oppleves som lys og trivelig med gyllent parkettgulv, lyse veggflater og hvitlasert panel i himling. Noe slitt parkett i stuen. Store vindusflater gir naturlig lys og utsyn til den vakre hagen, mens en glassdør fører ut til en deilig vinterhage. Stuens smykke er en flott, hvitmalt peis med innsats som bidrar til ekstra hygge og varme. Rommet lar seg enkelt møblerer med både sofagruppe, tv-løsning og fullt spisestuemøblement.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et pent bad og et separat vaskerom. Badet ligger i tilknytning til hallen og ble pusset opp i 1999. Rommet fremstår som lyst og funksjonelt med hvitmelerte veggfliser og rosamelerte gulvfliser. Badet har også en hvit, romslig innredning med profilerte fronter. Denne består av heldekkende servant, underskap og høyskap, samt overskap med speil og belysning. Videre er det gulvvarme, frittstående toalett og dusjhjørne med glassdører.

Vaskerom
Vaskerommet ligger vegg-i-vegg med badet med gulvbelegg og malte veggflater. Innredningen består av vegghylle, veggmontert tørkestativ, enkel servant, speil og belysning. Over frittstående toalett er det vegghengt skap med mørke fronter. Videre er det et høytsittende vindu, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning.

Soverom og garderobe
Eneboligen har to fine soverom og et pent kontor. Ett av rommene har tilhørende garderobeskap med heltre fronter. Totalt er det fire garderobeskap som medfølger. Ett med heltre skyvedører, ett med glasskyvedør samt to til med vanlige dører. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. kaldtloft og bod i garasje. Det er takluke til loftet i hallen og garasjeboden måler ca. 12 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner og gulvvarme på bad. I tillegg er det peis med Jøtul innsats i stuen. Ventilasjonen er naturlig. Videre har boligen sentralstøvsuger, utelys, utekran og strømuttak.

Parkering / Garasje

Det er parkering i frittstående garasje og på steinbelagt gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Boligen ligger på en flat tomt hvor vintergrønne hekker skjermer for innsyn og gjør eiendommen til en tilbaketrukket oase. Tomten er pent opparbeidet med stor, steinbelagt gårdsplass, gangstier med bruddskifer og en idyllisk hage. Hagen er blant annet beplantet med plen, frodige prydbusker, frukttrær og vakre blomsterbed. Denne herlige idyllen understrekes ytterligere av en stemningsfull dam med fontene.

Fra stuen er det utgang til en deilig vinterhage på ca. 17 kvm. Vinterhagen fra 2003 er flislagt, takplater og store vindusflater som gjør de nydelige omgivelsene til en del av rommet. Videre er det god plass til møblement av ulikt slag og persienner gir effektiv solskjerming. Fra vinterhagen fører en dobbel skyvedør ut til en terrasse på ca. 14 kvm. Terrassen har malt tredekke og trapper på to sider som fører ned til den flotte hagen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1978/983-1/8 - Best. om vann/kloakkledn. 10.02.1978
rettighetshaver:Knr: 0230 Gnr: 99 Bnr: 121
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Lørenskog kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest midlertidig brukstillatelse på eiendommen datert 20.09.76 og garasje datert 21.06.77 samt ferdigattest på ildsted datert 28.01.97 i flg. Lørenskog kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 209 761,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 871 234,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert boligområde hvor reguleringsformålet er boliger. Gjeldende reguleringsplan: 42-4-06 Vallerud i flg. Lørenskog kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 10 153 pr. år
Gjelder vann, avløp, renovasjon og branntilsyn/feiing.
Forsikring i IF kr 5 136 (polisenummer 2457518)

Andre utgifter:
Bl.a. innboforsikring og strøm.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger er strømforbruket de siste 12 mnd. på ca. 9.900 kWh, dvs. ca. 12.000,- pr. år og gjennomsnittlig kr. 1.000,- pr. mnd.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.