X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Åråssvingen 1

Skedsmo - Kjeller – Kjeller

Åråssvingen 1

Prisantydning
2.350.000
Bruksareal
32m²
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
48 29 01 20
Salgsoppgave
Lukk

Ernest Kastrati

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Salg av kontraktsposisjon

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontrakt på leilighet 104 i B1 i Åråsen Hage. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten og overtar selgers (kjøper 1s) rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 13.07.2017.
Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (kjøper 1).

Merverdi til selger kr. 500 000,- utgjør prisantydningen på kjøp av kontrakten. Ny kjøper trer inn i avtalen kjøper 1 har med utbygger og overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten av 13.07.2017.
Merverdi, transportgebyr og forskudd på kr 200 000,- (totalt kr. 720 000,- ) innbetales omgående etter inngått avtale. Resten av kjøpesummen iht. opprinnelig kjøpekontrakt + omkostninger innbetales i forbindelse med overtagelse av boligen (jfr. kjøpekontrakten).

Det er stilt garantier iht. opprinnelig kjøpesum. Det vil ikke bli stilt garantier for merverdien.

Kort fortalt

* Flytt rett inn i splitter ny leilighet hvor ingen har bodd før deg
* Lave omkostninger ved kjøp
* Fellesutgifter kr. 1216,-/Mnd
* Terrasse på 5,5 kvadratmeter
* Mulighet for kjøp av garasjeplass
* Overtagelse 20. august 2018
* Gangavstand til Lillestrøm sentrum med meget god kollektivforbindelse
* Flytog til Gardermoen på 12 minutter og tog til Oslo S på 10 minutter
* Godt utleieobjekt

Åråsen Hage vil bestå av ca. 130 selveierleiligheter med hhv. 1- til 4-roms leiligheter, fra 32 - 78 kvm BRA, med romslige balkonger. De fleste leilighetene får hyggelig utsikt og gode solforhold. Hus 1 vil bestå av 20 leiligheter, over 4 plan med 2-og 3-roms leiligheter i hver etasje. Dette er leilighet 104.

Standard
Eikeparkett, 14 mm på gulv i stue/kjøkken og på soverom. Flis ved inngangsdør.
Kjøkkeninnredning leveres i hvit utførelse, inkl. hvitevarer.
På baderom leveres vegghengte toaletter i hvitt porselen, lokk og sete i mykplast. Servant med ettgreps blandebatteri i krom. Dusjvegger leveres i herdet glass.Baderomsinnredning i hvit utførelse. Garderobeskap inkluderes ikke i standard leveranse.

Oppvarming
Boligene vil få vannbåren varme og balansert ventilasjon.

Parkering / Garasje
Parkering for beboere skjer i garasjeanlegg og på bakkeplan.
Det er anledning til å kjøpe plasser i et begrenset antall. P-plass koster kr. 250 000,-.

Oppgjør
Dette er salg av en kontraktsposisjon. Det innebærer at oppgjøret for salg av kontraktsposisjonen er en selvstendig transaksjon. Merverdien på kr. 500 000,- (prisen på kjøp av kontrakten) + forskudd kr. 200 000,- (iht. opprinnelig kontrakt) + transportgebyret kr. 20 000,- skal innbetales på dette oppdraget.

Ved kjøp av kontrakten vil ny eier stå ansvarlig for forpliktelsene som følger av kjøpekontrakt datert 13.07.2017. Opprinnelig kjøpesum som gjenstår + omkostninger iht den opprinnelig kjøpekontrakten betales i forbindelse med overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Overtagelse

Planlagt ferdigstillelse august 2018.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr mail eller ved oppmøte på vårt kontor.

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Solgt iht bustadoppføringslova

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås.