X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Fet – Fetsund

Garderåsen Terrasse 2

Fet – Fetsund

Garderåsen Terrasse 2

Prisantydning
3.490.000
Fellesgjeld
1.404,-
Primærrom
77m²
Bruksareal
80m²
Soverom
1 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.2 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Faller
2287844
Fet
115554836

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Garderåsen terrasse 2 er en flott 2-roms selveierleilighet i høy første etasje. Eiendommen har en landlig og populær beliggenhet rett ved et friområde som innbyr til rekreasjon og kort avstand til Fet sentrum med sine fasiliteter. Leiligheten har en delvis overbygget, usjenert terrasse med fint utsyn og gode solforhold. Det medfølger også en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Innvendig fremstår leiligheten som god vedlikeholdt og ble vesentlig oppgradert i perioden 2009-2013. Boligen består av en trivelig stue med plass til spisebord i åpen løsning til et klassisk kvalitetskjøkken med innbygde hvitevarer.

Videre har boligen et lekkert bad med opplegg for vaskemaskin og et stort, deilig soverom med plass til kontorpult. I tilknytning til soverommet er det en garderobe med skyvedører. Ytterligere lagringsplass finnes i skyvedørsgarderobe i entré, en disponibel bod i fellesarealer og bod på terrassen

Kort fortalt

- Pen 2-roms med fin planløsning.
- Oppgradert i perioden 2009-2013.
- Parkering i felles garasjeanlegg.
- Herlig terrasse med fint utsyn.
- Boligen har gode lys- og solforhold.
- Entré med skyvedørsgarderobe.
- Kjøkken med innbygde hvitevarer.
- Trivelig stue med plass til spisebord.
- Pent, flislagt bad med gulvvarme.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Et pent soverom med garderobe.
- Lagring i disponibel bod og utebod.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, populært og barnevennlig boligområde på Garderåsen, i Fetsund i Fet kommune, med omliggende skog. Garderåsen har skole, barnehage, god offentlig kommunikasjon, lekeplasser og fotballbane. Det er ca. 2,5 km til Fetsund sentrum langs bilvei og noe kortere langs gang- og sykkelvei.

Boligen har også nærhet til flott tur-/skiterreng og badevann på Garderåsen (Tienmarka og Tientjern). Fet har ellers friområder langs Glomma, skianlegg ved Hvalstjern og Fet Golfklubb med 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat.

Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen kultur og idrett med bl.a. idrettshall på Øya. Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Garderåsen mat, Rema 1000 og Spar. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Fet sentrum blant annet Vinmonopolet, apotek, interiørbutikk, dyrebutikk, blomsterbutikk, treningssenter og flere helsetilbud.

Like ved jernbanestasjonen har du også den hyggelige puben, Gulating, med blant shuffleboard og et bredt sortiment av øl. Fra boligen er det en kort kjøretur til Lillestrøm med bymessige fasiliteter, samt Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Sommerly som ligger ca. 200 meter fra boligen. Med bil fra Garderåsen tar det ca. 14 min til Lillestrøm, 17 min til Strømmen, 18 min til Sørumsand, 28 min til Oslo S og 34 min til Oslo lufthavn

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Betongkonstruksjon med innfelte fasader i trebindingsverk. Fasader med tegl og liggende kledning. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer. Flatt tak, tekket med papp/membran. Felles trappegang med betongtrapp. Personheis i oppgang.
Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen datert 18.06.18. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

Høy 1. etasje: BTA 88 kvm / BRA 80 kvm / P-rom 77 kvm / S-rom 3 kvm

P-rom består av:
Høy 1. etasje: Entrè/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og soverom.

Planløsning

Høy 1. etasje: Entré/gang, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken, soverom og garderobe.
Annet: En disponibel bod i fellesarealer og en terrassebod på ca. 2,5 kvm.

Standard

Entré
Leiligheten ligger i byggets første etasje og har adkomst via felles trappeoppgang. Entreen gir et hyggelig førsteinntrykk med eikeparkett på gulv, og malte vegger i en behagelig farge som harmonerer med øvrige rom. Det er god oppbevaringsplass til yttertøy og sko i garderobeskap med tilhørende entrémøblement og en romslig skyvedørsgarderobe med frostede fronter. Videre har entreen dørcalling montert ved ytterdøren.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuens spiseplass, og er holdt i en klassisk stil designet med god benke- og skapplass. Den takhøye innredningen har hvite, profilfronter og mørk benkeplate med stålkant og nedfelt oppvaskkum. Over benken er det store, lekre fliser og de fleste arbeidsflater er godt opplyst. Benkeplate, hvitevarer og fliser er fra 2009.

Videre har kjøkkenet fra Norema ventilator som ble byttet i 2010/2011, oppvaskmaskin og side-by-side kjøleskap med vann/isbitfunksjon. Isbitmaskinen var ny i 2015. Induksjonstopp og stekeovn med pyrolyse er integrert. Gulvet er lagt med laminat fra 2012/2013.

Stue
Stuen oppleves som innbydende med lysmalte veggflater som gir fin kontrast til en fondvegg med mønstret tapet. Gulvet ble oppgradert i 2012/2013 med mørk laminat. Store vindusflater på endeveggen gir rikelig med dagslys, og en glassdør fører ut til solrik terrasse. Rommet lar seg enkelt møblerer med både sofaløsning, tv-møblement og fullt spisestuemøblement.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et tiltalende bad fra 2009. Rommet har store, sandfargede veggfliser og mørke fliser over lun gulvvarme. Innredningen består av toppmontert servant på underskap med hvite høyglansfronter. Med servantseksjonen tilhører det et høyskap og innfliset speil. Videre har badet frittstående toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i søyleløsning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et stort, deilig soverom med god plass til dobbeltseng. Bakenfor en skyvedørsgarderobe fra 2009 er det kontorplass og garderobe. Rommet har delikate, lysmalte veggflater og nøttefarget laminatgulv som var nytt i 2012/2013. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. skyvedørsgarderobe i entré, en disponibel bod i fellesarealer og en terrassebod på ca. 2,5 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med gulvvarme på badet og panelovner for øvrig. I tillegg er det terrassevarmer, utelys og strøm på terrassen. Ventilasjonen er i hovedsak naturlig, med mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad. Sikringsskapet har automatsikringer. Videre er det montert waterguard og varmtvannsbereder på 116 liter fra 2009 i benkeskap på kjøkkenet.

Parkering / Garasje

Til leiligheten medfølger det en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg (nr. 17). I tillegg er det gjesteparkering på området. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse på ca. 13 kvm med koselig utsyn over velholdte fellesområder. Terrassen har flislagt dekke fra 2000, tette vegger på sidene og støpt blomsterkasse for grønn skjerming. En stor, elektrisk markise gir sval skygge på solrike dager, mens terrassevarmer, utelys og strøm gjør det lett å trives også i mørke kveldstimer. I tilknytning til terrassen er det en utebod på ca. 2,5 kvm som gir enkel oppbevaring av grill, puter og annet tilbehør.

Fellesområdene er pent opparbeidet med store plenarealer, prydbusker, blomster og trær. Gangstier er steinbelagt, mens internveier og gjesteparkering er asfaltert. Sittebenker innbyr til et sosialt utemiljø, og det er lekeplass til glede for de yngste.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1990/102256-1/8 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 13.03.1990
Denne forr. erst. midlertid.forr. tgl.31/3 88. .
Forr. omfatter omtvistet areal. Eiend. gnr. 18/229 omfattes
også av omtvistet areal. Nytt areal 6680 m2.
OVERFØRT FRA: 0227-18/399
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Fet kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 11.06.2003 i flg. Fet kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 897 314,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 871 405,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger ikke i et regulert område, men i flg. reguleringsplan "Sentertomta Garderåsen" er reguleringformålet blokkbebyggelse i flg. Fet kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av sameiet

I flg. opplysninger mottatt fra forretningsfører den 13.06.18 vurderes det utskiftning av heiser, antatt kostnad ca 3.200.000,-. Finansiering er uavklart og tiltaket ikke vedtatt. Dersom gjennomføring vil lånekostnader kunne tillegges felleskostnadene og fordeles etter eierbrøk. Det samme gjelder planlagte arbeider for opprettelse av infrastruktur til el-billadere, antatt kostand ca kr. 200.000,-. Finansieres med ekstraordinær innbetaling fordel etter eierbrøk. Seksjonseier må eventuelt kjøpe egen lader + kabling, ca kr. 28.000,- ved behov for el-billading.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 501,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsiking, kabel-TV, vaktmestertjeneste, snørydding og gressklipping, drift og vedlikehold, fellesstrøm, renhold fellesarealersamt forretnignsførsel.

Andre faste utgifter:
Innboforsikring og strøm.
Eiendomsskatt pr. år ca kr. 5.242,- i flg. Fet kommune
Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger er årlig strømforbruk ca. 14000 kWh.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.