X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Fet – Gan

Fetveien 1509 B

Fet – Gan

Fetveien 1509 B

Prisantydning
2.200.000
Primærrom
56m²
Bruksareal
56m²
Soverom
2 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
8.7 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6.9 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Dalen
508217
Fet
115554836
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-18-0302

Eier

Janne Karlsen

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 64 Bnr. 46 Snr. 2 i Fet kommune

Etasje

1

Byggeår

2006

Areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 2184 kvm

Forretningsfører

Victoria Elisenberg

Velkommen til visning!

Fetveien 1509 B er en innbydende 3-roms selveierleilighet i første etasje av en flermannsbolig. Eiendommen ligger i et landlig og meget barnevennlig område, og her er det også attraktivt å bo for den aktive med gode turområder i nærheten. Leiligheten har en stor, koselig markterrasse med gode solforhold, og det er tilgang til en felles hage.

Fra vinduene er det utsyn til grønne omgivelser, og det er flotte lysforhold i rommene. I 2017 ble det betydelig oppgradert innvendig med nye overflater i delikate farger og et nytt, stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet ligger åpent til mot en stue med spiseplass og koselig ildsted. Fra stuen er det dør til et velholdt bad med moderne møblement og vaskemaskin, samt dører til to soverom. Soverommene er holdt i samme, pene stil som øvrig del av boligen og har plass til garderobeskap.

Kort fortalt

- Meget innbydende 3-roms selveier.
- Betydelig påkostet i 2017.
- Felles parkering for beboerne.
- Markterrasse på ca. 14,5 kvm.
- Vindfang med knagger på vegg.
- Nyere kjøkken med hvitevarer.
- Plass til spisebord i stuen.
- Bad med moderne innredning.
- Det er vaskemaskin på badet.
- To pene soverom ved stuen.
- Elskap med automatsikringer.
- Oppvarming med koselig ildsted.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et landlig og barnevennlig boligområde på Gan, i Fet kommune, ca. 10 km utenfor Fetsund. Kommunen ligger sentralt i Akershus fylke, ved Glommas utløp i Øyeren.

Gansvika er en vik i Øyeren som ligger godt skjermet fra det meste av vær og vind. Området har en flott opparbeidet badeplass med barnevennlig, langgrunn sandstrand. Det finnes også en rampe for bevegelseshemmede og toaletter. Stedet har i tillegg friluftsområde, båtplasser, gjestebrygger, kiosk, restaurant/kro og pub, samt selskapslokaler beliggende i det originale sagbruket, bygget i 1882. Det er også bademuligheter ved Hvalstjern og Heiavann.

Fet kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Fet IL tilbyr fotball, håndball, innebandy og allidrett. Idrettslaget har fine fasiliteter med fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall (Fet hallen). Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat. Videre har klubben en drivingrange med 20 utslagsmatter, nærspillsområde, proshop og kafé m.m.

Fetsund lenser er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne og et levende museum med verksteder for tradisjonell håndverk, kafé og museumsbutikk. Fetsund lenser ligger i et vakkert naturområde ved innfallsporten til Nord-Europas største innlandsdelta og har både natur- og kultursti.

Dalen IL:
Idrettslaget er et viktig samlingspunkt for kultur og idrett i Gansdalen, og har som mål å være et engasjerende og inkluderende miljø for både barn, ungdom og voksne.
http://www.dalenil.no/

Teatergruppe er også veldig aktiv på Dalheim. (Dalheimrevyen)

Tar 2 min å kjøre til Dalheim fra Fetveien 1509. (2 km)

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Gan. I Fetsund sentrum finnes det tre dagligvarebutikker, Rema 1000, Coop Extra og Spar. Andre tilbud i sentrum er bl.a. apotek, vinmonopol, interiørbutikk, dyrebutikk, blomsterbutikk, treningssenter og flere helsetilbud. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm, Strømmen Storsenter og Lørenskog godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Sand som ligger ca. 100 m fra boligen. Fra Fetsund er det gode pendlermuligheter med tog til bl.a. Oslo, noe som tar ca. 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Fetsund, 22 min til Lillestrøm, 28 min til Strømmen, 47 min til Oslo S og 55 min til Gardermoen.

Det er under 3 km til Dalen barne- og ungdomsskole fra eiendommen. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, og det er både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Trebindingsverksvegger med liggende kledning på fasader. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer med sprosser. Saltak i treverk, tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen datert 21.06.2018. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

1. etasje: BTA 62 kvm / BRA 56 kvm / P-rom 56 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Vindfang, bad/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.

Planløsning

1. etasje: Vindfang, bad/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken.

Standard

Vindfang
Inngangspartiet er overbygd, og ved levegg mot nabo er det en hyggelig krok for kafésett eller liknende. Vindfanget på innsiden har overflater i delikate farger, noe som gir et pent førsteinntrykk og er gjennomgående for øvrige rom i leiligheten. På veggen er det montert knaggrekke i stålgrått.

Stue
Stuen er innbydende med askegrått laminatgulv, panelvegger i dus, behagelig farge og koselig ildsted. Vindu på to vegger slipper godt med dagslys inn og skaper en trivelig atmosfære. I stuen er det plass til sofaløsning med tilhørende møblement, og det er spiseplass i overgangen til kjøkkenet.

Kjøkken
Kjøkkenet ligger åpent til stuen og har en hvit, stilren innredning av type Aubo, fra 2017. Innredningen har godt med skuffer og skap, samt en fin arbeidsflate i laminat. I benken er det vaskekum, og under overskapene er det montert belysning. Waterguard med lekkasjestopper er det også.

Det medfølger hvitevarer integrert i form av induksjonstopp, kombinert stekeovn/oppvaskmaskin, vinskap, kjøleskap med fryseboks og ventilator.

Bad/wc/vaskerom
Badet fremstår som velholdt og har steinmønstret belegg på gulv og vegger med baderomsplater i blått. Innredningen er moderne i hvit høyglans og består av servantskap, høyskap og speil med overlys. I senere tid er det montert nytt dusjkabinett, og det er ellers toalett, vaskemaskin og varmtvannsbereder i rommet. Vaskemaskin medfølger.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to koselige soverom, beliggende vegg-i-vegg, med laminat på gulv og vegger i delikat farge. Det er plass til garderobeskap i begge soverommene.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er oppvarmet med varmekabler, panelovner og ildsted. Ventilasjonen er basert på naturlig og mekanisk avtrekk. Det er varmtvannsbereder på 200 liter, elskap med automatsikringer, samt utelys.

Parkering / Garasje

Det er felles parkeringsområde for beboerne. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

I flg. bruksavtale/regler fra Fetveien 1509 - parkering
Hver leilighet har rett til en parkeringsplass. Dersom man ønsker å leie parkering til flere biler etc, skal man betale kr. 50,- pr. parkeringsplass til styret sin konto pr. mnd.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten disponerer en trivelig markterrasse på ca. 14,5 kvm, ved inngangspartiet, der gode solforhold kan nytes. Terrassen har brunbeiset tregulv, rekkverk og levegg mot nabo, og ved leveggen er det mulig å møblere med et kafésett eller liknende. Det er utgang til et felles hageareal, hvor det er opparbeidet med plen, beplantning og gruslagt parti. På tomten er det uthus. Uteområdet er ikke seksjonert, og er felles.

I flg. bruksavtale/regler fra Fetveien 1509 - bruk av inngjerdede områder/hage:
Hver leilighet har fått tildelt et eget privat område i hagen. Beboerne har blitt enige om at de er til eget, privat bruk. Hver beboer er ansvarlig for sin hageflekk, og kan disponere den som hun/han ønsker, med mindre det er til sjenanse for de andre beboerne. Fellesområder kan disponeres av alle.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat nett for vann, Dalen Vannverk SA. Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og offentlig nett for avløp i flg. Fet kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Der foreligger midlertidig bruktillatelse datert 07.07.2006 i flg. Fet kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 454 555,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 782 462,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til eksisterende boligformål iht. kommuneplanens arealdel 2014-2026. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Dyrehold

Det er tillatt å ha hund og eller katt dersom eier har underskrevet "erklæring om dyrehold". Hundehold: Hundeavføring skal plukkes opp med en gang. Hundene skal ikke være løse uten tilsyn, eller om andre beboere sjeneres av løse hunder.

Beskrivelse av sameiet

Snømåking og plenklipping går på rundgang i sameiet ifølge selger.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 200,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, vannavgift, bygningsforsikring, snømåking av vei og parkeringsplass.

Andre løpende kostnader:
Bl.a. innboforsikring, strøm, tv/internett mm.
Eiendomsskatt utgjør pr. år ca. kr. 1922,- i flg. Fet kommune.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Kr ,- / Kr ,- pr ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Hvitevarene på kjøkkenet følger handelen.
Vaskemaskinen på badet følger handelen.

Til orientering har selger arvet leiligheten, og ikke bodd i den selv.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.4 950)
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525)
Tilretteleggingshonorar (Kr.14 990)
Visning, kr. 1990 pr. stk. (Kr.9 950)
Info fra Fet kommune (Kr.2 778)
Garantiforsikringspremie + servicetillegg + factoring (Kr.5 440)
Overtagelse (Kr.1 990)
Markedspakke - grunnpakke inkl. KLIKK basic (Kr.20 400)
Meglerprovisjon (Kr.38 950)
Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.808)
Totalt kr. (Kr.100 781)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 14.990,- + dokumenterte utlegg.