X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Rælingen - Nordby – Nordby

Nedre Rælingsveg 686

Rælingen - Nordby – Nordby

Nedre Rælingsveg 686

Prisantydning
2.850.000
Primærrom
92m²
Bruksareal
92m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Salgsoppgave
9.3 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.5 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.2 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Nordby IV
549207
Rælingen
177307671
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Nedre Rælingsveg 686 er en meget attraktiv og gjennomgående oppgradert 4-roms selveierleilighet i andre etasje av flermannsbolig, med separat adkomst via entré i første etasje. Sameiet fremstår som godt vedlikeholdt. Yttertaket ble tekket om i 2010, og samtidig oppgradert med nye snøfangere, renner, nedløp og beslag. I 2017 ble felles garasjebygg rehabilitert.

Leiligheten, som ble pusset opp i 2010, fremstår som velholdt og med fin planløsning. I forbindelse med oppussingen ble det også montert to nye skyvedørsgarderober og ny belysning. I 2014 ble kjøkkenet oppgraderte med ny innredning og flere integrerte hvitevarer. Samme år ble det bygget ny terrasse. I mai 2018 ble det lagt nytt laminatgulv på kjøkken og ett soverom, og flere vegger og tak er også malt i 2018.

Late sommerdager nyter du på den store, nordøstvendte terrassen med adkomst fra trapperommet i andre etasje. Her har du god plass for utemøblement, samt at Øyeren kan glimtes gjennom trekronene i tomtekanten. Det disponeres garasje i felles garasjebygg, og det er ytterligere parkeringsmuligheter på felles utendørs parkeringsplass.

Leiligheten har blant annet et luftig trapperom med mulighet for etablering av separat tv-stue, et lekkert velutstyrt kjøkken i hendig U-form, samt en tiltalende stue med moderne peisovn og god plass for spisebord. Videre finnes det et helfliset bad med massasjedyser i dusjhjørne, tre pene soverom med plass for garderobeløsning, og lagringsplass i knevegg og i integrert bod på ca. 24 kvm i garasjen.

Kort fortalt

- Meget attraktiv 4-roms selveierleilighet.
- Gjennomgående oppgradert siden 2010.
- Garasje i rekke, felles utendørs p-plass.
- Stor terrasse på ca. 38 kvm mot nordøst.
- Fine solforhold, idyllisk glimt av Øyeren.
- Lekkert kjøkken, flere integrerte hvitevarer.
- Tiltalende stue, god plass for spisebord.
- Det er moderne peisovn fra 2011 i stuen.
- Bad med dusjhjørne, pusset opp i 2010.
- Tre pene soverom med garderobeplass.
- To skyvedørsgarderober, lagring i knevegg.
- Disponibel bod på ca. 24 kvm i garasjen.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig og landlig boligområde på Nordby i Rælingen kommune, med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder. Ved Nordby barneskole ligger det fotballbane og lekeplass, og området har kort vei til lysløype, skiløyper, badeplass og ridesenter med mer.

Fra Nordby er det opparbeidet en flott tursti opp til Myrdammen, Rælingens mest populære badeplass. Her finner du toaletter, badebrygge, stupebrett og store grøntområder med benker og bålplasser. Du kan også gå veien videre opp til vakre Nordbysjøen, eller følge en av mange turstier innover i Rælingsåsen. Rælingen kommune arrangerer stolpejakt, som er en fin måte å bli kjent med området.

I Rælingen, like ved Marikollen ungdomsskole, finner du Marikollen idrettspark. Her er det hopp- og alpinbakke, lysløyper og skøytebane, samt en koselig varmestue. De senere årene er det foretatt store utbedringer av anlegget med blant annet et nytt skilek- og akeområde for de aller minste. Her ligger også Marikollhallen, hvor blant annet Rælingen klatreklubb holder til.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Coop Extra Flateby, Joker Hektnersletta og Kiwi Rælingen. Ønsker du ytterligere servicetilbud kan du ta turen inn til Lillestrøm, en koselig by med et bredt utvalg av butikker, restauranter og andre servicetilbud. Strømmen storsenter, Triaden og Metro på Lørenskog ligger også i nærheten, og Oslo sentrum ligger kun ca. en halvtimes kjøring unna.

Området har mulighet for offentlig kommunikasjon med buss, og det går busser til Lillestrøm, Enebakk og Oslo hele dagen. Med bil fra Nordby tar det ca. 5 min til Flateby, 15 min til Lillestrøm, 31 min til Oslo S og 43 min til Oslo lufthavn.
Eiendommen har gangavstand til Nordby barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Marikollen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Bygning antas oppført i tidsrommet 1900-1924 og ombygget i 1970. Ringmur antatt utført i betong og sparestein. Øvrige yttervegger er oppført i treverk forblendet med fasadeplater i eternit. Vinduer med 2-lags glass (vinduene er datert 2010 og 2011). Saltak i treverk tekket med takstein. Snøfangere, renner, nedløp og beslag i stål. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen, datert 03.06.18. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

I flg. eier ble yttertaket tekket om i 2010, og samtidig ble det montert nye snøfangere, renner, nedløp og beslag.
I flg. eier ble ny terrasse bygget 2014 og overflatebehandlet i mai 2018.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 101 kvm

1. etasje: BTA 8 kvm / BRA 7 kvm / P-rom 7 kvm
2. etasje: BTA 93 kvm / BRA 85 kvm / P-rom 85 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Entrè/gang
2. etasje: Trapperom, 3 soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken.

Planløsning

1. etasje: Entré/gang.
2. etasje: Trapperom, kjøkken, stue, bad/vaskerom og 3 soverom.
Annet: Disponibel utebod på ca. 24 kvm integrert i garasjen.

Standard

Entré og trapperom
Boligen har separat adkomst via overbygd inngangsparti i første etasje. Gjennom hvit inngangsdør med glassfelt, fra 2013, kommer man inn i en lys entré. Rommet har mønstrelagte gulvfliser i trehvitt og brunt, og det er gulvvarme her. Videre har rommet lysmalte vegger. Herfra går gråmalt trapp, med hvitmalte spiler i rekkverk og teppebelagte trinn, opp til det luftige trapperommet i andre etasje.

Trapperommet har flott laminatgulv og lysmalte vegger. Et større vindu og glassdør mot terrassen gir rikelig med lysinnslipp til rommet. Trapperommets størrelse gir mulighet for etablering av separat tv-stue, noe som vil gi ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. I indre del er det montert skyvedørsgarderobe med speildører.

Kjøkken
Leiligheten har et lekkert, velutstyrt kjøkken designet i en hendig U-form, med takhøy innredning og integrerte hvitevarer fra 2014. Her bys det på rikelig med benke- og lagringsplass. Ved benk under kjøkkenvindu er det frokostplass for to. Overskapene har glatte, lysmalte finerfronter, det er stedvis overskap i to rekker i høyden med midtfelt i trådglass, samt vitrineskap. Underskap og høyskap har glatte, folierte finerfronter i grått, imitert tre.

Det er lyse laminatbenkeplater, og nedfelt oppvaskkum. Over benken er det belysning og grå fliser. Videre har kjøkkenet stekeovn og mikrobølgeovn integrert i høyskap, induksjonstopp, fritthengende ventilator med skrå hette, nisje for kjøleskap og opplegg for oppvaskmaskin. Alle hvitevarer er fra Bosch. Kjøleskap medfølger ikke, resten av hvitevarene på kjøkken medfølger. Rommet har laminatgulv fra mai 2018.

Stue
Til den lyse, tiltalende stuen strømmer dagslyset inn fra vestvendte vinduer. Flott laminatgulv og lysmalte vegger er smakfullt kombinert med fliser i duse brunfarger på pipeløp. Til pipeløpet er det koblet en stilfull peisovn fra 2011, plassert på glassplate. Stuen har god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Bad/wc/vaskerom
Badet ble pusset opp i regi av eier i 2010. Rommet er innredet med brune fliser på gulv og til brystning, og lyse fliser på øvrige veggflater. Videre har badet gulvvarme, speil, heldekkende servant på mørkt servantmøblement, og matchende veggskap. I tillegg finnes det veggmontert toalett, dusjhjørne med massasjedyser og innfellbare dører i herdet glass, samt opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre lyse og pene soverom, hvorav hovedsoverommet har nytt laminatgulv fra mai 2018 og stilfull mønstertapet på vegg. Det er plass for garderobeskap på alle rommene, og hovedsoverommet har sågar noe lagringsplass i knevegg. I gang mellom de to andre soverommene er det montert skyvedørsgarderobe med speilfelt i lyse fronter. For øvrig er det lagringsplass i skyvedørgarderobe i trapperom, og romslig integrert bod på ca. 24 kvm i garasjen.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad/vaskerom og stedvis panelovner, supplert med peisovn fra 2011 i stuen. Det er naturlig ventilasjon, og sikringsskap med automatsikringer. Videre har boligen 116 liters varmvannsbereder plassert i kjøkkenbenk, og parabolanlegg.

Parkering / Garasje

Det medfølger garasjeplass i felles garasjebygg rehabilitert i 2017, og det er ytterligere parkeringsmuligheter på felles utendørs parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har utgang fra trapperom i andre etasje til en romslig, nordøstvendt terrasse på ca. 38 kvm, skjermet mot innsyn av frodige trær i tomtekanten. Mellom trekronene er det idyllisk glimt av Øyeren. Terrassen ble bygget i 2014, og er sist overflatebehandlet i mai år. Her ute er det bare fantasien som setter begrensinger for møbleringen.

Romslig, pent opparbeidet felleseiendom med gruslagte arealer og parkeringsområde, velstelt plen, diverse beplanting og trær m.m.
Deler av tomten er delt opp mellom de ulike seksjonene etter avtale i vedtektene. Konferer megler for ytterligere informasjon.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1981/100287-1/8 Skjønn 15.01.1981
Rettighetshaver: Rælingen kommune
Overført fra: 0228-80/16
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Eiendommen har ikke vannmåler. Eiendommen er tilknyttet privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det finnes ingen ferdiattest/midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver vedrørende leiligheten eller bygget i sin helhet.
Det er gitt ferdigattest på terrassen av brev datert 07.06.2013.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 676 643,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 165 257,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som er avsatt til boligbebyggelse. Se reg.plan og kart i vedleggene.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 762,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: En av eierne i sameiet betaler fakturaen som gjelder bygningsforsikring og snøbrøyting for sameiet, og så fordeles denne kostnaden på alle i sameiet. Skulle man for 2017 delt opp dette beløpet i et månedlig beløp for denne ville det utgjort ca. kr. 762,-

Kommunale avgifter Kr. 7 728 pr. år
Inkl: vann, avløp, renovasjon, banntilsyn og feiing.

Andre løpende kostnader vil være: strøm, tv/internett, innboforsikring med mer.
Eiendomsskatt: ingen.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Strømforbruket i 2017 var på 12.785 kWh i flg. selger.
Gjennomsnittlig kostnad pr. mnd var på kr. 1.020,-.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Kjøleskap medfølger ikke, resten av hvitevarene på kjøkken medfølger.

Til orientering er planløsningen i leiligheten noe forandret fra byggetegninger.
Boder i garasjebygget er nå fordelt annerledes enn det som fremkommer i den tinglyste seksjoneringsbegjæringen.


Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.