X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Lørenskog - Rasta – Rasta

Rasta Gårds vei 15

Lørenskog - Rasta – Rasta

Rasta Gårds vei 15

Prisantydning
5.500.000
Fellesgjeld
3.664,-
Primærrom
92m²
Bruksareal
92m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
Salgsoppgave
8.5 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.2 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.1 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Rolvsrud Skog
1507587
Lørenskog
3740616291

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lørenskog
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Rasta gårdsvei 15 er en lys og moderne 4-roms selveierleilighet med enkel adkomt i første etasje av firemannsbolig, oppført i 2016. Her bor du i utpreget barnevennlige omgivelser med gode solforhold til delvis overbygd, sydvendt markterrasse på ca. 27,5 kvm. Terrassen har adkomst fra stuen, det er markise, utestrøm og utebelysning, samt god plass for utemøblement. Kveldssol i nordvendt hage med mulighet for å bygge terrasse. Parkerer gjør du på reservert plass i felles garasjekjeller. Her har du garasjeplass for to biler med totalt areal på ca. 27 kvm.

Innvendig fremstår leiligheten med lyse, nøytrale fargevalg, samt god standard over innredning og utstyr. Du får en innbydende entré med to skyvedørsgarderober og åpen garderobeløsning, og et tidsmessig Sigdal-kjøkken med tilhørende hvitevarer. I den tiltalende stuen er det peis med innstas og god plass for spisebord.

Videre har boligen et delikat, helfliset bad med dusjhjørne, separat vaskerom i matchende material- og fargevalg, og tre pene soverom med henholdsvis skyvedørsgarderobe og doble garderobeskap. Det er ytterligere lagringsplass i disponibel kjellerbod tilknyttet garasjeplassen. Balansert ventilasjon gir et godt inneklima.

Kort fortalt

- Lys, moderne 4-som selveier fra 2016.
- Enkel adkomst med alt på et plan.
- Reservert plass i felles garasjeanlegg med plass til to biler.
- Lukket bod i direkte tilknytning til garasjeplassen.
- Delvis overbygd terrasse på ca. 27,5 kvm.
- Sydvendt, fine solforhold, lokalt utsyn.
- Lys entré med to skyvedørsgarderober.
- Moderne Sigdal-kjøkken med hvitevarer.
- Tiltalende stue, god plass for spisebord.
- Stilfull peis med innsats plassert i stuen.
- Delikat, helfliset baderom med dusjhjørne.
- Helfliset, separat vaskerom innenfor badet.
- Tre pene soverom med garderobeløsning.
- Det er sikringsskap med automatsikringer.
- Boligen har balansert ventilasjonsanlegg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt, attraktivt og meget barnevennlig boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager og kollektivtransport, samt et rikt utvalg av servicetilbud ved både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro. I tillegg er det en kort kjøretur til Strømmen Storsenter.

Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier i Lørenskog og omegn, samt et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade- og fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

En av verdens største innendørsarenaer for skisport, SNØ, skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2018. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel, Lørenskog Vinterpark, skapes. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny på Rasta. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lørenskog Storsenter Triaden, Metro og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Rasta barneskole og kort vei til Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager.

Byggemåte

Yttervegger oppført i trebindingsverk med liggende kledning på fasader. Vinduer med 3-lags glass og trekarmer med sprosser. Saltak i treverk tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål. Felles trappegang med tretrapp. Personheis tilknyttet garasjeanlegg. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport avholdt av Trond Robert Wilhelmsen, datert 04.06.18. For ytterligere opplysninger se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 92 kvm, Bruttoareal: 101 kvm

1. etasje: BTA 101 kvm / BRA 92 kvm / P-rom 92 kvm

P-rom består av:
1. etasje: Entrè/gang, bad, vaskerom, 3 soverom og stue/kjøkken.

Planløsning

1. etasje: Entré/gang, stue/kjøkken, bad, vaskerom og 3 soverom.
Annet: Disponibel kjellerbod på ca. 5,5 kvm

Standard

Entré
Leiligheten har en innbydende, vinklet entré med grå rektangulære gulvfliser og vegger kledd med hvitmalte panelplater. Gulvvarme gir en lun velkomst året rundt og underletter for tørking av fuktig skotøy. Det er to skyvedørsgarderober, en med speildører og en med hvite profilfronter, samt åpen garderobeløsning. Ved inngangsdøren er det montert porttelefon.

Stue
Leiligheten har en lys og tiltalende stue i åpen løsning med et moderne kjøkken. Hit strømmer dagslyset inn fra gode vindusflater med utenpåliggende sprosser, og glassdør mot markterrassen. Det er enstavs eikeparkettgulv, hvitmalte vegger, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord. En stilfull, hvit peis med innstas skaper ekstra stemming på mørke høst- og vinterkvelder.

Kjøkken
Sigdal-kjøkkenet er designet i en hendig L-form og byr på god benke- og lagringsplass. Den takhøye innredningen har hvite profilfronter, vitrineskap med glasshyller, grå laminatbenkeplater og nedfelt oppvaskkum. Over benken er det fliser i ulike beige toner og belysning. Videre har kjøkkenet stekeovn og mikrobølgeovn integrert i høyskap, induksjonstopp, frittstående kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Alle hvitevarer er fra Siemens.

Bad/wc/vaskerom
Leiligheten har et delikat innredet bad med grå gulv- og veggfliser, samt grå småfliser på gulv og veggfelt i dusjsone. Det er gulvvarme, downlights og balansert ventilasjon. Det er montert speil, heldekkende servant på servantmøblement, og to høyskap. Den tidsmessige baderomsinnredningen har hvite høyglansfonter. I tillegg finnes det vegghengt toalett, og dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass.

Vaskerom
Innenfor badet er vaskerommet holdt i matchende material- og fargevalg. Et vindu gir innslipp av naturlig lys. Det er gulvvarme og balansert ventilasjon. Det er montert skapseksjon med overliggende laminatbekeplate og nedfelt utslagsvask i stål. Under benken er det plass og opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe
Leiligheten har tre lyse og pene soverom med enstavs eikeparkettgulv og lysmalte vegger. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe med en lysegrå høyglansfront og en front med heldekkende speil. De to andre soverommene har doble, hvite garderobeskap. For øvrig er det god lagringsplass i to skyvedørsgarderober i entré og disponibel bod i felles kjeller.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler i entré/gang, bad og vaskerom, samt stedvis panelovner med termostat. Supplerende oppvarming med peis med innsats i stuen. Det er balansert ventilasjon, og sikringsskap med automatsikringer. Videre har boligen 200 liters varmtvannsbereder plassert på vaskerom, callinganlegg i entré, utestrøm og utebelysning.

Parkering / Garasje

Det er parkering for to biler på romslig, reservert plass (ca. 27 kvm) i felles garasje anlegg i kjelleren. Mot tillegg i prisen (75.000,-) kan ekstra parkeringsplass med godkjent ladepunkt for el-bil kjøpes. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Leiligheten har utgang fra stuen til en romslig, sydvendt og delvis overbyd marketterrasse på ca. 27,5 kvm. Uteplassene har terrassebord på gulv, hvitmalt rekkverk og skjermvegg, samt port til fellesarealer. Solforholdene er gode, det er hyggelig utsyn til nærmiljøet og god plass for utemøblement. Videre er det montert strømuttak og utebelysning. Det vil også bli montert markise før et eventuelt salg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2016/526149-1/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 13.06.2016
:Knr:0230 Gnr:100 Bnr:35
Gjelder inntil en boligenhet
OVERFØRT FRA: 0230-100/784
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/526167-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 13.06.2016
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder også senere oppdelte parseller eller seksjoner på de respektive eiendommer
OVERFØRT FRA: 0230-100/784
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/526282-3/200 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. TINGLYST 13.06.2016
:Knr:0230 Gnr:100 Bnr:2
:Knr:0230 Gnr:100 Bnr:432
Bestemmelse om vann-avløpsledninger
Bestemmelse om felles elektriske ledninger/kabler
Gjelder også eventuelle fradelte parseller/senere seksjonerte boliger på disse eiendommene.
OVERFØRT FRA: 0230-100/784
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet privat vei og offentlig vann og avløp i flg. Lørenskog kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest, datert 23.09.2016 i flg. Lørenskog kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 139 924,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 647 755,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område, reguleringformål: boliger og tilhørende anlegg, jfr. reguleringsplan 32-4-10 Rasta gård. Dette i flg. Lørenskog kommune. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmeler.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 190,- pr. .
Fellesutgifter som inkluderer: Inkl: Bl.a. løpende drift, kabel-TV, bygningsforsikring, kommunale avgifter og forretningsførsel.

Det er vedtatt økning i felleskostander: 8 kr pr kvm. Fra 1/7-18.

Andre løpende kostnader:
Bl.a. innboforsikring og strøm.

Pliktig medlemskap i huseierforeningen - vedlikehold. Se vedlagt dokument i vedleggene.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger er årlig strømforbruk på ca 10.000 kWh.

Annen nyttig informasjon

Det er ok med dyr.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.
Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.