X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Ole Reistads veg 8

Ullensaker - Jessheim – Jessheim

Ole Reistads veg 8

Prisantydning
2.700.000
Fellesgjeld
91.146,-
Primærrom
66m²
Bruksareal
66m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler
91 69 04 48
Salgsoppgave
9 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7.1 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.4 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Grønbekk
988438
Ullensaker
3510215512

Stine Bøe

Eiendomsmegler
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Eiendommen har en tilbaketrukket og rolig beliggenhet i et veletablert boligområde på Jessheim i Ullensaker kommune.
Området er ansett for å være et meget barnevennlig område og en attraktiv adresse. Ole Reistads veg 8 har en god intern beliggenhet på feltet med store grøntområder. Ønsker du å bo sentralt, men samtidig ha det rolig -da kan denne leiligheten være noe for deg.

Dersom skoletilbudet er av interesse, er det verdt å merke seg at både barneskole, ungdomsskole og
videregående skole er innenfor gangavstand. Videre er det kort vei til flere barnehager i området - perfekt for
barnefamilier!

Kort fortalt

- Flott nyoppusset 4-roms i 2.etg.
- Solrik balkong mot sør-vest, ca. 12 kvm.
- Meget barnevennlig.
- Kort vei til Nordbytjernet.
- 8 min gange til Jessheim storsenter.
- Gangavstand til skoler og barnehage.
- Gangavstand til buss og tog.
- 2 boder i kjeller + 1 på loft.
- Felles vaskekjeller (det er plass på eget bad hvis badekar byttes ut med dusj).

Servicetilbud

Det er ca. 8-10 min. gange inn til Jessheim sentrum med alt av bymessige fasiliteter. Jessheim By har et rikt og godt utvalg av ulike servicetilbud.
Videre er det meget god offentlig kommunikasjon fra Jessheim stasjon med togavganger inn til hovedstaden hver halvtime - reisetid på kun 37 minutter til Oslo S. Bussforbindelser til Gardermoen. Parkering prioritert for pendlere.

Dersom man kjenner til "bakveien" - er det kun ca. 5 min. gange til Nordbytjernet. Nordbytjernet er Ullensakers kanskje mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt hele tjernet og et yrende badeliv om sommeren. Bade- og fiskebrygge er det også! Utover dette kan Jessheim marka tilby turstier, sykkelstier, skiløyper og lysløype. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper

Byggemåte

Firemannsbolig oppført i 1958 over to etasjer pluss kjeller og loft. Fundamentert med betong støpt på antatt fast grunn. Trebjelkelag i etasjeskiller. Kjellervegger i betong, øvre yttervegger i trebindingsverk kledd med liggende panel. Saltak tekket med tak takstein. Vinduer med 2- og 3-lags glass fra 1984. Brann og lydklassifisert B-30/DB-35 entrédør. Terrassedør med 2-lags energiglass fra 2013. Fabrikkmalte dører. Gulvbelegg i bad, malt/beiset tregulv i alle soverom ellers laminat i stue og kjøkken. Våtromsplater, malt trepanel og malte flater. Malt trepanel, malte flater og MDF-panel.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

2.Etasje: P-rom: 66 kvm, BRA: 66 kvm, BTA: 73 kvm

Planløsning

2.etg: Gang, bad, 3 soverom, stue og kjøkken.
I tillegg disponerer boligen 2 antall boder i kjeller, samt en stor loftsbod og felles sykkelbod og vaskerom i kjeller.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående god standard og har mange gode løsninger. Leiligheten er tidsriktig og moderne i lyse farger. Videre er det store vindusflater som slipper rikelig inn med naturlig lys - noe som bidrar til en god romfølelse. Fornuftig og arealeffektiv planløsning som utnytter plassen godt! Fra stuen er det direkte utgang til balkong på ca. 12 kvm. med gode lys- og solforhold!

Kjøkken:
Flott og moderne kjøkken med grå glatt profilert kjøkkeninnredning fra IKEA med laminert benkeplate og flisplater mellom over- og underskap; kjøkkeninnredningen er fra 2014. På kjøkkenet er det god plass til spisebord! Integrert koketopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Det er verdt å merke seg at integrerte hvitevarer vil medfølge salget. Innebygd VVB. "Waterstopp" under kjøkkenbenk.

Bad:
Praktisk bad med gode løsninger som utnytter plassen godt. Badet er overflateoppusset i 2014. Vegghengt toalett, servant og badekar med dusjvegg.
Det er plass til vaskemaskin på eget bad hvis badekar byttes ut med dusj.

Gulv: Laminat, belegg og heltregulv.
Vegger: Panel, flisplater, tapet og malt panel.
Himling: Malt panel og MDF-panel.

Medfølger ikke: Lampe over spisestue.

Oppvarming/teknisk

Avtrekksvifte på kjøkken. Innebygd varmtvannsbereder på ca. 115 L. Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i bad. I tillegg fyring med ved. Naturlig ventilasjon. El-styrt vifte med fuktsensor i bad. Sikringsskap med automatsikringer plassert i felles trappegang.

Parkering / Garasje

Parkering på felles tomt.
Gateparkering etter områdets bestemmelser

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområder

Sørvendt balkong på ca.12 m² med utsikt mot fellesområdet. Det er lagt nytt gulv i impregnert terrassebord mai 2018. Eiet tomt på 8.202 kvm som tilhører borettslaget. Flat og pent opparbeidet med gressplen, prydbusker og blomsterbed, og med gode solforhold m.m.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann, vei og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest pr 18/6-59.

Verdi ved skattefastsetting

I følge skatteetaten vil formuesverdien for primærboliger utgjøre 25 prosent av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For sekundærboliger utgjør formuesverdien 80 prosent (2016) av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2017 utgjør formuesverdien 90 prosent av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Reguleringsforhold

Eiendommen er avsatt til: boligbebyggelse, i kommuneplan datert 07.09.2015
Grenser inntil reguleringsplan for "Søndre del av Jessheim Park" vedtatt 02.02.2016 og "Byplan for Jessheim"
vedtatt 16.06.2014.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 750,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Inkl: Forretningsførsel, drift- og vedlikehold, kommunale avgifter, TV + bredbånd 50 m.m.

Andre faste utgifter:
Strøm
Kommunale avgifter Inkl i felleskostnadene.
Forsikring i / Gjensidige Skadeforsikring kr (polisenummer 85009773)

Felleskostnadene fordeles slik:
Felleskostnader: kr. 1874,-
Kapitalkostnader: kr. 876,-

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Styret informerer om økning i felleskostnadene 1.juli.2018. Dette bestemmes på styremøte i juni. Styret jobber med innhenting av pristilbud for oppføring av garasjer i borettslaget.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

12128568407, Dnb bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer pa.
Rentesats per 12.12.2017: 3,05% pa.
Antall terminer til innfrielse: 40
Saldo per 21.12.2017: 1.822.926
Andel av saldo: 91.146
Første termin: 30.09.2014
Siste termin: 30.09.2027

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.
Forkjøpsretten vil bli lyst ut for BORI medlemmer i etterkant av salget.
Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.