X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Grunerløkka-Sofienberg – Oslo

Christian Michelsens gate 36

Grunerløkka-Sofienberg – Oslo

Christian Michelsens gate 36

Prisantydning
4.050.000
Fellesgjeld
140.000,-
Primærrom
55m²
Bruksareal
55m²
Soverom
1 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
94 84 56 55
Salgsoppgave
7.1 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
5.1 / 10
Naboskapet
Høflige
6.3 / 10
Kvalitet på skolene
Bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Rodeløkka Rode 6
1001665
Grünerløkka
5683735819
Oslo
666759353639

Marius Enevoldsen

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Christian Michelsens gate 36 er en pen og romslig 2-roms aksjeleilighet på ca. 55 kvm, i tredje etasje. Leiligheten ligger i en ærverdig bygård fra 1931, vendt mot frodig og skjermet bakgårdsidyll. Fra soverommet er det utgang til en nyere balkong med dekke av kompositt og rekkverk i smijern. Området er supersentralt, i kort gangavstand fra et meget godt kollektivtilbud på Carl Berners plass.

Leiligheten fremstår som luftig, velholdt og pent oppgradert. Stilen er klassisk med enkel eleganse og sjarmerende detaljer. De fleste veggene er lyse og glatte, takhøyden er opp til 2,74 meter og det er tregulv i stue, kjøkken, soverom og kontor. Nettopp kontoret gir fin fleksibilitet, med skyvedør inn til soverommet og mange bruksmuligheter. Det er skyvedørsgarderobe både på soverom og i entreen.

Boligen har en koselig stue med gode vindusflater og moderne peisovn. Kjøkkenet ligger i eget rom, har pen innredning fra 2012, integrerte hvitevarer, spiseplass og en rustikk teglsteinsvegg over kokesonen. Badet ble pusset opp i regi av boligselskapet i 2005/2006 og fikk ny innredning i 2012. Her er det dusjnisje med regnfallsdusj. Ellers disponerer leiligheten en kjellerbod og en loftsbod med god lagringsplass.

Kort fortalt

- Meget tiltalende 2-roms i 3. etasje.
- Balkong fra 2010 med komposittdekke.
- Utsyn mot frodig og skjermet bakgårdsidyll.
- Takhøyde opp til 2,74 meter i boligen.
- Gjennomgående med gode vindusflater.
- Flissatt entré med skyvedørsgarderobe.
- Koselig stue med moderne peisovn.
- Stilig kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Bad fra 2005/2006 med nyere regnfallsdusj.
- Stort soverom med skyvedørsgarderobe.
- Kontor på 6 kvm tilknyttet soverommet.
- To innredede boder, loft 9,5 m3 og kjeller 4,5 m3, begge med lagrings og oppbevarings innredning.
- Sikringsskapet har automatsikringer.
- Parkering i gaten etter gjeldende regler.

Standard

Entré
Entreen er lys og innbydende - akkurat som leiligheten. Rommet har antrasittgrå gulvfliser, hvitmalte vegger og god takhøyde. Takhøyden i leiligheten er helt opp til 2,74 meter. I entreen er det montert en takhøy skyvedørsgarderobe med speilfronter. Denne gir god oppbevaringsplass, i tillegg til økt romfølelse. Entreen har ellers knagger for oppheng av yttertøy.

Kjøkken
Kjøkkenet har en klassisk innredning fra 2012 og ligger i eget rom. Det er plassbygd sittebenk og god plass for frokostbord ved kjøkkenvinduet. Nydelig heltre furugulv som er slipt i 2018 og er godt å gå på. Vinduet har bred karm og fint utsyn til grønn bakgårdsidyll. Innredningen har hvite, profilerte fronter og benkeplate i heltre med nedfelt vaskekum.

Veggen over den ene benken har hvite metrofliser, og veggen over den andre benken er i tegl - svært stilig. Plasseringen gir en funksjonell arbeidssone med rikelig skap- og benkeplass. Kjøkkenet har integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, plass for kjøl/frys og opplegg for vaskemaskin. Det er ventilator over kokesonen og plate i glass mot vegg. Hvitevarene er fra Whirlpool.

Stue
Stuen oppleves som et behagelig og pent rom med sjarmerende, velholdt tregulv og ekstra takhøyde. Glatte vegger holdt i en sval gråtone som er svært kledelig. Rommet har plassbygd bokhylle, og lar seg enkelt møblere med både sofagruppe og et større spisebord. Et stort, tredelt vindu gir også godt med dagslys. I hjørnet av stuen har du en moderne peisovn på glassplate - for varme og hygge.

Bad/wc/vaskerom
Badet ble renovert i regi av boligselskapet i 2005/2006 og fikk ny innredning i 2012. Rommet har delikate, lyse veggfliser, en nyanse mørkere gulvfliser, gulvvarme og led-downlights. Innredningen er stilig og består av heldekkende servant på hvitt skap, speilskap med integrert belysning, toalett, og et dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassdører. For øvrig er det opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et romslig og tiltalende soverom på ca. 11 kvm med tilliggende kontorrom på ca. 6 kvm. Det er praktisk skyvedør mellom soverommet og kontoret, og arealet kan fint benyttes som walk-in closet.

Fra soverommet er det utgang til balkong som ligger vendt mot en særdeles velstelt bakgård. Her våkner du til grønn utsikt på sommertid. Soverommet har stor skyvedørsgarderobe med speilfronter. Leiligheten disponerer bod på loft og i kjeller, noe som gir ekstra lagringsplass.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og sentralt boligområde på Dælenenga/Rodeløkka i Oslo. Bydelen er et mangfoldig og spennende sted å bo, med et pulserende forenings- og kulturliv, hyggelige kafeer og populære restauranter. Det er også nærhet til skoler, barnehager, høyskoler og god offentlig kommunikasjon. Det er umiddelbar nærhet til flotte rekreasjonsområder og daglige servicetilbud.

Det er kort vei til Dælenenga idrettsplass, samt lekeplass, tennisanlegg og flere treningssentre m.m. Boligen ligger også i nærhet til flotte tur- og friluftsområder som bl.a. Sofienbergparken, Torshovdalen, Rodeløkka kolonihager, Ola Narr og Tøyenparken. Torshovdalen byr på flott utsikt over byen. Dalen er som skap for aking om vinteren, og i tillegg prepareres det rundløype for langrenn og skilek for barna her.

Tøyenparken har en av Oslos flotteste tomter, med nydelig utsikt og nærhet til byen. Mot øst er parken nokså flat med store plener. I sydenden ligger Caltexløkka ballbaner. Midt i parken ligger Tøyenbadet med store utendørs basseng og vannsklier. Her er det også fine akebakker om vinteren. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Munch-museet, Botanisk hage, Naturhistorisk Museum og Zoologisk museum anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Carl Berner og Nye Løren Torg et godt utvalg av butikker og kafeer. På tomten til Økernsenteret planlegges Norges største kjøpesenter. I tillegg til handel skal senteret også inneholde Oslo Barnemuseum, musikkskole, kino og badeland. En kort biltur unna ligger Storo Storsenter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass er Carl Berners plass som ligger ca. 300 meter fra boligen. Med bil fra Dælenenga tar det ca. 4 min til Storo Storsenter, 5 min til Oslo S, 7 min til Blindern og 30 min til Oslo lufthavn.

Byggemåte

Hovedbærekonstruksjon i betong med teglsteinsforblending. Vinduer med 2 og 3-lags glass og trekarmer. Valmet tak i treverk tekket med takstein. Renner, nedløp og beslag i stål. Opplysningen er hentet fra tilstandsrapport datert 15.05.18, avholdt av Trond Robert Wilhelmsen. For ytterligere informasjon se vedlagte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

3. etasje: BTA 61 kvm / BRA 55 kvm / P-rom 55 kvm

P-rom består av:
3. etasje: Entrè/gang, bad, stue, kjøkken, kontor og soverom.

Planløsning

3. etasje: Entré/gang, bad, stue, kjøkken, kontor og soverom.
Annet: Disponibel kjellerbod på ca. 4,5 kvm og loftsbod på ca. 9 kvm.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er elektrisk oppvarmet med varmekabler på bad og stedvis panelovner, supplert med peisovn i stuen. Pipeløpet ble renovert/utskiftet i 2009. Boligen har naturlig ventilasjon. Sikringsskapet har automatsikringer. Det er led-downlights på bad. Leiligheten er tilknyttet callinganlegg

Parkering / Garasje

Selger har undersøkt med utleier at kjøper kan videreføre leie av parkeringsplass for 506,- NOK per måned. Ligger i bakgård tilknyttet Christian Michelsens Gate 9, på oversiden av Ring 2. 2 min gange fra leiligheten. Det er parkering i gaten etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Fra soverommet er det utgang til en herlig balkong på ca. 3,5 kvm. Balkongen ble montert i 2010 og har rekkverk i sortlakkert stål, dekke av vedlikeholdsvennlig kompositt og oppheng for blomsterkasser. Siden leiligheten ligger i tredje etasje oppleves balkongen som veldig luftig, og det er fint utsyn til skjermet bakgård med bebyggelse rundt.

Gårdsrommet har fine plenarealer, nydelig beplantning, store trær og flere kasser for dyrking. Sittegrupper inviterer til et sosialt liv og de gode plenarealene er perfekt for lek og soling. Bygget er meget velholdt med piperehabilitering fra 2009, rørrehabilitering fra 2013-2016 og nyere taktekking fra 2008/2009.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Det antas at eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 25.04.2007 i flg. Oslo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr ,- pr
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr ,- pr

Servitutter / Rettigheter

Aksjelaget har vedtektsfestet/lovbestemt pant for aksjehavers forpliktelser overfor aksjelaget.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et byggeområde for boliger i flg. Oslo kommune. For ytterliger informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av boligaksjeselskapet

Det forutsettes at kjøper skal bebo leiligheten selv.
Kun fysiske personer kan være aksjonerer.

Bygningene er oppført på Byantikvarens Gule Liste.

Dyrehold er tillatt, ettersom styret ikke har juridisk dekning for å nekte noen å holde husdyr. Men styret skal ha skriftlig melding om at man flytter inn med, eller anskaffer seg, et husdyr. Dyreholdet skal ikke være til ulempe for andre brukere av eiendommen, dette følger av husordensreglene.

Det er aksjeselskapet som eier eiendommen, mens aksjonærene eier aksjer i selskapet. Aksje i selskapet gir aksjonær borett til en nærmere bestemt bolig. Aksjonærene har ikke personlig ansvar for boligaksjeselskapets gjeld, men aksjeselskapets løpende utgifter må dekkes av aksjonærene gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i boligaksjeselskapets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Borettslagsloven §§ 1-5, 4-2, hele kapittel 5 samt § 13-5 gjelder tilsvarende for boligaksjeselskaper, jf. borettslagsloven § 1-4.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 991,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a.Inkl. varmtvann, tv/nett abonnement, kommunale avgifter, bygningsforsikring, betjening av andel fellesgjeld samt forretningsførsel.

Andre løpende utgifter:
Bl.a. innboforsikring og strøm.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

I flg. selger var strømforbruket for 2017 på 5540 kWh (strøm og nettleie ca kr. 5.770,-).
I tillegg er det brukt ca. 8 vedsekker à 60 ltr.

Spesifikasjon av lån

OBOS01-98207449105
Serielån: 12 terminer pa.
Rentesats per 08.05.2018: 2,40 % pa. Flytende rente.
Antall terminer til innfrielse: 12 år og 1 mnd. .
Saldo per 08.05.2018: kr. 28.495.999,-
Andel av saldo: kr. 96.119,-

OBOS02-98207449113
Annuitetslån: 12 terminer pa.
Rentesats per 08.05.2018: 2,40 % pa. Flytende rente.
Antall terminer til innfrielse: 12 år
Saldo per 08.05.2018: kr. 9.697.366,-
Andel av saldo: kr. 0,-

OBOS03-98207515086
Annuitetslån: 12 terminer pa.
Rentesats per 08.05.2018: 2,40 % pa. Flytende rente.
Antall terminer til innfrielse: 22 år og 10 mnd
Saldo per 08.05.2018: kr. 5.169.238,-
Andel av saldo: kr. 17.181,-

OBOS04-98207650218
Annuitetslån: 12 terminer pa.
Rentesats per 08.05.2018: 2,40 % pa. Flytende rente.
Antall terminer til innfrielse: 29 år og 8 mnd.
Saldo per 08.05.2018: kr. 7.923.145,-
Andel av saldo: kr. 26.330,-

Det er mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellegjeld. Ta kontakt med selskapets forvaltningskonsulent evt. megler for nærmere opplysinger.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Bygningene er oppført på Byantikvarens Gule Liste.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i boligaksjeselskap krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.