X

PrivatMegleren Lillestrøm har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Fortell meg hva eiendommen ble solgt for
Nittedal – Hagan

Woldbakken 19A

Nittedal – Hagan

Woldbakken 19A

Primærrom
161m²
Bruksareal
202m²
Soverom
3 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
95 55 80 50
skjema her?
Salgsoppgave
8.2 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
7 / 10
Naboskapet
Godt vennskap
8.7 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Putten
968386
Nittedal
232139471

Knut Hasselstrøm

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Woldbakken 19 A er en smakfull og velholdt halvpart av tomannsbolig over tre plan, som ble vesentlig oppgradert i 2017. Det er utgang fra stue til en romslig terrasse med flott, vidstrakt utsikt over nærområdet. Boligen har også tilknytning til en innglasset terrasse og en overbygget, steinbelagt uteplass. Sistnevnte har tilknytning til en skjermet hage med lekestue. Beliggenheten er attraktiv og barnevennlig, med kort vei til barneskole og nærhet til butikker, offentlig transport og vakker natur. Det medfølger parkering i en integrert garasje.

Boligen fremstår som luftig og tidsriktig, og fikk i 2017 et stilrent, nytt Kvik-kjøkken med integrerte hvitevarer. Samme år ble det ene av boligens to bad lekkert oppusset, og et moderne gjestetoalett etablert ved entré. Eneboligen har også en luftig stue med flott, landlig utsikt og en elegant klebersteinsovn. En romslig, flislagt kjellerstue med utgang til uteplass gir flere muligheter. I tillegg har boligen tre pene soverom, et innredet rom og et omkledningsrom. Det er god lagringsplass på bod og loft.

Kort fortalt

- Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig.
- Det er parkering i integrert garasje.
- Solrik, skjermet hage med boltreplass.
- Romslig terrasse med nydelig utsikt.
- Innglasset terrasse gir et lunt uterom.
- Overbygget uteplass tilknyttet hage.
- Entré og kjøkken fikk nye fliser i 2017.
- Stilren kjøkkeninnredning fra Kvik.
- Kjøkkenet har integrerte hvitevarer.
- Luftig, pen stue med klebersteinsovn.
- Stuen har nydelig, vidstrakt utsikt.
- To bad, ett rehabilitert av fagfolk i 2017.
- Det ble etablert et gjestetoalett i 2017.
- Et separat vaskerom i underetasjen.
- Boligen har tre lyse, tiltalende soverom.
- Ekstra lagring i omkledningsrom og bod.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Det ble montert nye downlights i 2017.

Beliggenhet

Eiendommen ligger flott til i et etablert og attraktivt boligområde på Gjelleråsen i Nittedal kommune, nær Oslo kommunegrense. Området har gangavstand til barnehager, skoler og gode servicetilbud, samt flotte tur- og skiløyper med direkte tilknytning til løypenettet i Lillomarka/Nordmarka.

Innen rekkevidde fra boligen finner man lekeplass, treningssenter, ridesenter og alpinanlegg. Det finnes klatrepark på Skillebekk og salamanderdam ved barneskolen. Nærmeste badevann er Svarttjern og Mortetjern, begge innen kort gangavstand. Et populært utfartssted er Bjønndalen skianlegg, med akebakker, skytebane og servering i skihytta i helgene om vinteren.

Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, håndball og sandvolleyball-bane. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen. Det er 5 minutter kjøring til Hagan senter, samt kort vei til Mosenteret i Nittedal og Stovner senter som har et variert utvalg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Gjelleråsen, Coop Prix Vestli og Bunnpris Holumporten. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Hagansenteret og Stovner Senter, der sistnevnte har 83 butikker og 1250 parkeringsplasser. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Gjelleråsen, som ligger ca. 650 meter fra boligen. Med bil fra Gjelleråsen tar det ca. 7 min til Grorud, 9 min til Stovner, 9 min til Skjetten, 19 min til Oslo S og 25 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Holumskogen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Li ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Boligen er fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Yttervegger oppført i Leca og trebindingsverk. Fasader med liggende kledning. Vinduer med 2-lags glass og trekarmer med sprosser. Saltak i treverk. Yttertaket er takket med takstein og malte stålplater. Snøfanger, renner og nedløp i stål. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport datert 10.05.2018 avholdt av Trond Robert Wilhelmsen. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 202 kvm, Bruttoareal: 229 kvm

Underetasje: BTA 84 kvm / BRA 71 kvm / P-rom 55 kvm / S-rom 16 kvm
1. etasje: BTA 86 kvm / BRA 78 kvm / P-rom 60 kvm / S-rom 18 kvm
1. etasje: BTA 8 kvm / BRA 7 kvm / S-rom 7 kvm
2. etasje: BTA 51 kvm / BRA 46 kvm / P-rom 46 kvm

P-rom består av:
Underetasje: Trapperom, kjellerstue, innredet rom, omkledningsrom, bad og vaskerom.
1. etasje: Entrè/gang, kjøkken, stue og wc
2. etasje: Trapperom, bad, 2 soverom og soverom/omkledingsrom.

Planløsning

1. etasje: Entré/gang, kjøkken, stue og gjestetoalett.
2. etasje: Trapperom, bad/wc, 2 soverom og soverom/omkledningsrom.
Underetasje: Trapperom, kjellerstue, bad/wc, vaskerom, omkledningsrom, innredet rom og bod.
Annet: Loft og lekestue.

Standard

Entré
Boligens entré gir et pent, tidsmessig inntrykk som harmonerer med de øvrige rom. Gulvet ble belagt med store, mørke fliser i 2017. Veggene er lysmalte, og det er montert downlights i himling. En romslig skyvedørsgarderobe med svarte og hvite dører gir god lagringsplass og et stilig særpreg.

Kjøkken
Kjøkkenet har en stilren, takhøy Kvik-innredning med masser av skapplass. Frontene er i hvit høyglans, mens en mørkmalt endevegg skaper en stilig kontrast. Benkeplaten er i hvit Kvik Core med en underlimt oppvaskkum. Det er rikelig med arbeidsflate der hobbykokken kan briljere.

Ellers har kjøkkenet en integrert stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er montert en ventilator over kokesonen. Rommet har downlightsbelysning og nye, mørke gulvfliser fra 2017.

Stue
Stuen fremstår som pen og luftig, med enstavs parkettgulv fra 2017. Veggene og himlingen er lysmalte og reflekterer lyset som strømmer inn gjennom de store vinduene. En skyvedør fører ut til en solrik terrasse med flotte utsiktsforhold. Terrassen er omgitt av et rekkverk med store glassfelt, slik at du kan nyte utsikten også fra sofakroken. Når det gjelder møblement har for øvrig stuen nok av plass både for en sittegruppe og et stort spisebord. En elegant klebersteinsovn skaper en lun atmosfære.

Kjellerstue
Boligen har også en lys og hyggelig kjellerstue som kan gir ekstra spillerom i hverdagen. Kjellerstuen har lysmalte vegger og mørke gulvfliser med varme. Det er god plass for en komfortabel sittegruppe, en tv-krok og hva men ellers måtte ønske. En pen terrassedør gir adkomst til en overbygget, steinbelagt uteplass med tilknytning til hage.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad, et gjestetoalett og et separat vaskerom. Gjestetoalettet ligger i tilknytning til entré og ble etablert i 2017. Innredningen er stilren og inkluderer et vegghengt toalett og en servant med underskap.

Boligens første bad ligger i andre etasje og ble rehabilitert av fagfolk i 2017. Rommet har varmekabler og er belagt med store, moderne fliser. Innredningen består av to toppmonterte servanter på et underskap med fronter i mørkt heltre, under et speil med integrert belysning. Det er også et vegghengt toalett og et dusjhjørne med regnfallsdusj og innfellbare glassdører. I tillegg har badet downlights og opplegg for badekar.

Bad 2
Badet i underetasjen har hvite veggfliser og koboltblå gulvfliser med varmekabler. En enkel bord av blå veggfliser gir rommet særpreg. Det er montert en søyleservant, et speil med overlys, et toalett, og en dusjnisje med glassdører og en skillevegg i glassbyggerstein.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i underetasjen og ble oppgradert med ny waterguard i 2017. Rommet har også lysmalte vegger og mørke gulvfliser med varme. Det er montert en skapinnredning med benkeplate over opplegg for vaskemaskin. I tillegg er vaskerommet utstyrt med et veggmontert tørkestativ.

Soverom og garderobe
Eneboligen har tre tiltalende soverom, der ett også kan benyttes som et omkledningsrom. Et andre omkledningsrom ligger i underetasjen, mens et innredet rom gir flere muligheter. Godt med ekstra lagringsplass finnes i en bod og på loft.

Oppvarming - Teknisk

Boligen har gulvvarme på kjøkken, deler av entré/gang, badet i andre etasje og i hele underetasjen. Dette er supplert med fyring i en klebersteinsovn i stuen. Sikringsskapet har automatsikringer og varmtvannsberederen er på ca. 300 liter. Ventilasjonen er naturlig, med mekanisk avtrekk. Det er montert en sentralstøvsuger. Utendørs er boligen utstyrt med utelys, utekran, brannstige og en motorisert markise.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en integrert garasje med elektrisk leddport. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

En stor skyvedør fører fra stue ut til en solrik terrasse på ca. 18 kvm. Terrassen er omgitt av et stilig rekkverk med store glassflater som ivaretar den vidstrakte, landlige utsikten. Det er også tilknytning til en terrasse på 7 kvm, som ble innglasset i 2017. Den innglassede terrassen har adkomst fra garasje og fungerer som et lunt og koselig ekstra oppholdsrom hvor det er deilig å slappe av. Begge terrasser har god plass for utemøblement.

Videre har boligen utgang fra kjellerstuen til en overbygget, steinbelagt uteplass med en skjermende levegg på siden. Uteplassen har plass for en koselig sittegruppe og hva man ellers måtte ønske. Det er i tillegg tilknytning til en flat, pen hage med gressplen, busker og diverse beplantninger. I hagen er det oppført en maskinlaftet lekestue der de minste kan more seg.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2000/11227-1/8 Best. om adkomstrett 11.07.2000
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp i flg. Nittedal kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 25.09.2000 i flg. Nittedal kommune

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 002 487,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 207 958,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område - frittliggende småhusbebyggelse, reguleringsplan for Gjelleråsen Syd i flg. Nittedal kommune.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 5 479 pr. år
Omfatter målerleie, feie- og tilsynsgebyr, abonnementsgebyr og renovasjon. I tillegg kommer forbruksgebyr for vann med 13,11 pr. m3 og forbruksgebyr avløp med 20,58 pr. m3.
Forsikring i IF kr 5 450 (polisenummer 0970575)

Andre løpende kostnader:
Bl.a. innboforsikring og strøm.
Eiendomsskatt for 2018 er kr. 2.508,- i flg. Nittedal kommune.Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Energiforbruk

Selger opplyser om årlig strømforbruk på ca 25000 kWh. Dette utgjør ca kr. 1.675,- pr. mnd.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.