Klikk for galleri

Lillestrøm sentrum - Lys og flott 2-roms andelsleilighet med super beliggenhet. Garasjeplass og heis til leilighetsplan.

X
Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Skedsmogata 2

Skedsmo - Lillestrøm – Lillestrøm

Skedsmogata 2

Prisantydning
2.590.000
Fellesgjeld
239.295,-
Totalpris
2.829.295,-
Primærrom
37m²
Bruksareal
37m²
Soverom
1 rom
Visning
Torsdag 24.05.2018 – 17:30-18:30
Visning
Torsdag 24.05.2018
17:30 - 18:30
skjema her?
Eiendomsmeglerfullmektig
48 29 01 20
Salgsoppgave
8.3 / 10
Opplevd trygghet
Veldig trygt
6 / 10
Naboskapet
Høflige
7.6 / 10
Kvalitet på skolene
Veldig bra
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Stortorvet 2
702449
Skedsmo
5327623859

Ernest Kastrati

Eiendomsmeglerfullmektig
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Velkommen til visning!

Skedsmogata 2 er en flott og innbydende 2-roms andelsleilighet i tredje etasje med heisadkomst. Leiligheten har en super beliggenhet midt i sentrum med umiddelbar nærhet til "alt" og kun få minutters gange til Lillestrøm stasjon. Beboerne har tilgang til et pent opparbeidet og lukket atrium med beplantning og koselig sittegruppe. Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Bygningen ble oppført i 2005 og leiligheten har en smart og arealeffektiv planløsning. Overflatene er nylig pusset opp med behagelige farger og parkett i alle rom, foruten badet. Stuen har fransk balkong og åpen løsning til et stilig kjøkken. Badet er lyst og pent med opplegg for vaskemaskin. Soverommet har garderobeskap, og det er også garderobeskap i entré. Ytterligere lagringsplass finnes i disponibel bod på leilighetsplan.

Kort fortalt

- Innbydende 2-roms med god standard.
- Heisadkomst opp til leilighetsplan.
- Parkering i felles garasjeanlegg.
- Lukket atrium kun for beboere.
- Entré med parkett og garderobe.
- Stilig kjøkken med noen hvitevarer.
- Luftig stue med fransk balkong.
- Pent bad med opplegg for vaskemaskin.
- Soverom med garderobeskap.
- Disponibel bod i samme etasje.
- Sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et urbant og moderne boligområde, midt i Lillestrøm sentrum, med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og byens fasiliteter. Det er også kort vei til skoler i alle trinn, inkludert flere videregående skoler. På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et fristende utvalg innenfor uteliv, shopping og små spesialbutikker.

I tillegg til eget kjøpesenter og koselige handlegater har Lillestrøm et flott kulturhus, moderne kino og et mangfold av restauranter, kafeer og uteplasser. På utescenen på torget arrangeres det ofte konserter og forestillinger med mer, og Byfesten er et av årets høydepunkt. Da kryr det av mennesker i hele sentrum, og kjente musikere underholder på en av mange scener.

Fra boligen er det kun en kort spasertur til Åråsen fotballstadion, og litt bortenfor finner du koselige Sørum gård, Skedsmohallen, fine turstier og Lillestrøm golfklubb. Nebbursvollen Friluftsbad ligger ved Nitelva og er byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. I samme område finner du flotte tur- og rekreasjonsområder, samt opplyste stier perfekt for en joggetur. Lillestrøm satser stort på kunst og kultur, og det er utplassert flere statuer og andre kunstverk langs stiene.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger Lillestrøm Torv kjøpesenter, samt de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum "rett utenfor stuedøren". Det er også kort vei til Coop Obs Hypermarked og Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Det er få minutters gange til Lillestrøm stasjon med hurtigtog/flytog til Oslo S/Oslo Lufthavn med en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo Videregående. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Byggemåte

Antatt fundamentert med punktfundamentering på fast leiregrunn. Yttervegger er oppført i armert betong som er overflatebehandlet. Utvendig kledning med trepanel og fasadeplater i metall. Vinduer med 3-lags isolerglass produsert i 2004. Flat yttertakkonstruksjon. Antatt tekket med papp/folie (ikke besiktiget av takstmann). Opplysningen er hentet fra tilstandsrapport datert 14.05.2018 avholdt av Eduart Kryeziu. For ytterligere informasjon se nevnte tilstandsrapport som ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 37 kvm, Bruksareal: 37 kvm, Bruttoareal: 41 kvm

3. etasje: BTA 41 kvm / BRA 37 kvm / P-rom 37 kvm

P-rom består av:
3. etasje: Entrè, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken og soverom.

Planløsning

3. etasje: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.
Annet: Disponibel bod.

Standard

Entré
Leiligheten har adkomst via felles trappeoppgang og heis. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er smart innredet med garderobeskap og callinganlegg. Rommet har parkett og gråmalte, slette vegger, noe som er gjennomgående i leiligheten.

Stue
Leiligheten har en lys og moderne stue med åpen løsning til et pent kjøkken. Stuen har store vindusflater og dobbel balkongdør til fransk balkong, noe som gir rommet en god og luftig atmosfære. Det er plass for sofaløsning med tilhørende møblement, og lite spisebord om man ønsker det.

Kjøkken
Kjøkkenet er smart designet og har innredningen med hvite høyglansfronter og innslag av hyller. Det er heltre benkeplate med oppvaskkum og nisje til kjøleskap. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrert ventilator, platetopp og stekeovn, samt opplegg for vaskemaskin. Varmvannsbereder er plassert i benk.

Bad/wc/vaskerom
Badet er pent og utstyrt med gulv- og veggfliser, gulvvarme, mekanisk avtrekk og gulvfestet toalett. Det er dusjhjørne med glassdører og innredning med hvite, profilerte fronter. Innredningen gir godt med lagringsplass og består av skap under heldekkende servant, veggskap og stort speil med belysning. Badet har opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Soverommet er lunt og behagelig med garderobeskap og dør inn til bad. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderobeskap i entré og disponibel bod på ca. 5 kvm i samme etasje.

Oppvarming - Teknisk

Leiligheten er elektrisk oppvarmet med panelovner og har gulvvarme på bad. Ventilasjon er delstyrt fra kjøkkenventilator og det er mekanisk avtrekk fra bad, for øvrig naturlig ventilasjon. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilvarsler er plassert på soverom.

Videre har leiligheten varmtvannsbereder på ca. 80 liter montert i kjøkkenskap. Det er dørcalling og leiligheten er tilknyttet kabelselskapet GET, med tilgang på internett, digital-tv og telefonitjenester.

Parkering / Garasje

Det følger med parkeringsplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Her er det også sykkelparkering. Fra garasje er det heis opp til leilighetsplan. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Uteområde

Et pent opparbeidet og lukket atrium kan benyttes kun av beboerne. Atriet har plen, diverse beplantning og koselig sittegruppe som legger til rette for sosialt samvær.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant i borettslagets eiendom som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. På borettslagets eiendom kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene kan ikke slettes. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget har lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Andelen overdras fri for pengeheftelser. På borettslagets eiendom er det tinglyst ulike erklæringer/servitutter og pengeheftelser, bla. tilknyttet fellesgjeld. Disse vil følge eiendommen.
Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen:

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp i flg. Skedsmo kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig bruktillatelse datert 09.06.2005 i flg. Skedsmo kommune.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 520 876,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 1 666 802,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert og ligger i et område avsatt til annet komb. form. (kino, forretning, kontor og bolig). Se vedlagte kart i salgsoppgaven hvor det fremkommer at det er planer for utbygging på nabotomten. Ta kontakt med Skedsmo kommune eller megler for mer informasjon vedr. dette. For ytterligere informasjon se vedlagte kart- og reguleringsbestemmelser.

Beskrivelse av borettslaget

Det er borettslaget som eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget. Andel i borettslag gir andelseier borett til og råderett over en nærmere bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for borettslagets gjeld, men borettslagets løpende utgifter må dekkes av andelseierne gjennom månedlige fellesutgifter (husleie).

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 631,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Bl.a. kommunale avgifter, bygningsforsikring, betjening av andel fellesgjeld og forretningsførsel.

Andre løpende kostander:
Bl.a. innboforsikring og strøm.

Eiendomsskatt:

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Spesifikasjon av lån

Handelsbanken, lånenr. 94927017088
Annuitetslån, 4 terminer pa.
Rentesats per 02.05.2018: 2,1% pa.
Antall terminer til innfrielse: 71
Saldo per 02.05.2018: 23.924 998,-
Andel av saldo: 239 295
Første termin/føreste avdrag: 31.12.2016 (siste termin 31.12.2035)

Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av an fellesgjeld (IN-ordning). Andelseier kan innbetale hele eller deler (minimumr kr. 50.000,-) av andel fellesgjeld 4 ganger pr. år - 30/3, 30/6, 30/9 og 30/12 med virkning på felleskostnadene fra påfølgende måned. For ytterliger informasjon kontakt BORI eller megler.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Messanin regnes som egen etasje pga. rømningsvei osv. Dette innebærer at leiligheter som egentlig ligger i 2 etg, f.eks enheten 201 blir registrert i 3 etg. Dette iht. opplysninger fra forretningsfører.


Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie av bolig i borettslag krever styrets samtykke, jf. borettslagsloven § 5-3.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for medlemmer / styregodkjennelse

Forkjøpsretten ble forhåndsvarslet og det er ingen medlemmmer som har meldt sin forkjøpsrett, ref. brev fra BORI datert 16.05.18.

Borettslaget kan vedtektsfeste forkjøpsrett for andelseiere og andre, jf. borettslagsloven § 4-11. Etter aksept av bud vil det bli avklart om forkjøpsretten benyttes.

Borettslag kan vedtektsfeste at ny andelseier skal godkjennes av styret, jf. borettslagsloven § 4-5.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.